82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Atisz #26822
    Na ez az hogy nekem sem...abszolúte semmit
    Persze pont most kell a hányadék sapikat meg a ticket ikonját cserélgetni...gratula
  • Blinkye
    Ezt hol nezed?
  • IfjuSkywalker
    nekem sem csinál semmit
  • Lord Nomak
    [Patch]
    -Changing of Gold/Silver Time icon
    -Supporting of the Wide Monitor

=DDDDDDDDDDdd EZÉRT ?? EZÉRT KELL SZOPNI MOST ? =DDDDD
  • Atisz #26818
    Te már benn is vagy? Tudtam hogy nem kellett volna ráklikkelni az exit-re -.-
  • circa
    igen, nekem
  • Maala
    leállt= terheltek a szerverek. majd elindul. :)
  • Atisz #26815
    Van vkinek hasonló problémája? Hogy el se kezd upadte-elni és nem kap error üzenetet sem?
  • Maala
    no, új képet kapott a scroll f10 esetén, és az 1naposra rá van írva h 1 day :D meg a sapik is jobban néznek ki. :) valamint a 20% dmg scroll is... :)
  • Atisz #26813
    Előbb rányomtam az exitre amikor leállt és ez lehet hogy bejátszik abban hogy nálam nem update-el semmit :(
  • circa
    jaja ettől félek én is:(
  • IfjuSkywalker
    rohadt élet, mire updatelek Aege fullon lesz és megint nem lehet bejutni! Tegnap éjjel 2kor!!!! !!!!! 4!!!!! éjjel kor nem lehetett felmenni
  • Lord Nomak
    Ezt a 15-20 percet komolyan gondolják error msg után amikor több mint 2 milló ember van regisztrálva ? =DD
  • Atisz #26809
    nekem error-t sem jelez o.O
  • Lord Nomak
    Egyébként meg ez patch, nem update szal nemtom mit izgultok =D
  • Maala
    EASY és LESZ HANG!!! reseteli a beállításokat :D
  • Maala
    EASY!!!
  • IfjuSkywalker
    Mala, és bejutsz a login oldalra? Check vagy már elindultak a szerverek?
  • Maala
    nyugalom, leterheltek a szerverek! mindenki tölti le. nyugalom, türelem, písz, riszpekt, apádf@sz@, etc... :D
  • Lord Nomak
    Úgy is tudják akik körbenéztek kicsit itt-ott =D
    Mellesleg nekem se update, se start gomb se semmi, várok azt nézek ki a fejembű
  • Blinkye
    Hat nekem miota az egyetlen SOS droppom volt egyaltalan nem izgat annyira :) Egy szar LVL 29+1 SOS garmant chest esett ami azota is megvan... Meg ha garmentet hordanek oke,de el sem tom adni..
  • IfjuSkywalker
    Faszomért nem updatel nekem?!?!!?
  • Maala
    OMGGGG
    1.065 O_o
  • Atisz #26799
    Nekem is :D
  • circa
    Most meg mi a pöcs van???
    Elvileg lejárt a 4 óra, miért nem updatol?
  • Atisz #26797
    Lol most már egyáltalán nincs update...lehet hogy kezdik elölről :P
  • Maala
    nekem előző compensation eventben esett egy sos... :D:D:D
  • Atisz #26795
    kíváncsi leszek a dupla droppra...
  • IfjuSkywalker
    fakk, nekem már 3x behalt a patch és azota nem hajlando ujra elkezdeni az updatet
  • Blinkye
    LOL
  • Maala
    lol kamugép lelőjem hogy hol készült a kép? :D
  • Maala
    hogy tockodna el... hát már csak a sro_client.exe kell erre leáll a patch szerver. :D
  • Blinkye
    Es az eventben meg lesz + kaposztamuki? Ami barhol lehet a terkepen? Es nyulat kapsz belöle ami olyan mint a majom? Remelem lesz olyannnom :)
  • Lord Nomak
    Múltkor összefutottam Isyvel pókoknál, beszélgettünk kicsit aztán elkérte msn címem mert elismerte kár harcolnia ellenem úgy is meghal.. Utána ajándékba adott skillt nekem, hát nem aranyos ? :\

Skill csere
  • Blinkye
    De zoral lesz :)
  • Maala
    huh, ha megáll nem elölről kezdi. :D
    viszont a replacer.exe csomagolja ki-be a pk2 fájlokat. csemege lehet a hackereknek...
  • Blinkye
    sry malaa csak lassan frissit a pda :) Pedig gyorsabb mint a melohelyi gepem :)
  • Maala
    eleinte választasz régiót, Eu. v Kína. aztán összeeresztik a 2-t. :)
  • Atisz #26784
    Lol, talán ezért. Nálunk is vannak ilyenek. Full str a gyerek 70-es blader, és glavie van nála (!). Kikap pvp-ben, erre mindenki egyszerre: "De szar a full str glavie!" Na lol, nc...
  • Lord Nomak
    Ja értem, egyébként most én is erre kezdek rámászni, ezért prot elixirezek mostanában sokat. Meg ezért költöm pénzem, bár minden cuccom +3 kivévve vállast mivel lassan cserélem és minek most már tovább szenvedni vele ha egyszer amúgy is elbaxtam. staminázni nem akarok nagyon mivel baszott drága mulatság.. szal +5ig feltolom cuccokat aztán egy kis parry és ennyi