82377
Silkroad Online (iSRO)
-
megy valakinek?
-
Nem tom, hogy ez irták-e valami patch vagy update noticéban, de nekem újdonság most a gaméban, hogy nme kell megvárni, hogy leteljen egy buff és csak utánna tudod megint belőni, hanem ha a felénél jár akkor is el tudod lőni még1x és feltöltődik:) -
kocsogok elbasztak valamit mindenki nézze meg a crijét a fegyojan, nekem 12vot a kardomon most 11.... -
Neee...bár a microfos is nagy kókler, joymax miatt azért ne cseszd szét a géped... -
nem indult el??? OMG, még jobbb....grat Joymax -
ennyit a compensation eventről...Kurvára kompenzálnak....eskü szerintem direkt csinálták, hogy ne jussanak be a népek...kevesebb adminisztrásiojuk legyen a dropokkal....az egy hetes eventből csinálnak 6-5 napost...tessék, nesztek....
esküszöm a 2esre diplomázott informatikusoka sikerült foglalkoztatniuk...."ingyenes game"--->nincs elég keret jó fejlesztőre...suxxx -
Curbuncle #26936 Hét ez szép, 10-15 percen belül elkezdte a patchet.
Silkroad. Mert megérdemlem. :D -
skillless #26935 valaki próbálta már újra rakni az sro-t? hogy az segíte pecs ügyben :-/ -
lol sztem ne... nyugi még úgysem kezdődött el az event. -
Na.Én nekiállok a windóz újratelepítésnek.Addig telán megnyigszanak a kedélyek és mennifog ez a :censored: -
izem #26932 detto
-
Nekem error code 5 és el sem kezdi az update-et, hanem az indítás után 20 mp-cel bejön az error üzi. -
izem #26930 másnak sikerült letölteni a patchet? -
skillless #26929 ilyet eddig nem kaptam:
-
izem #26928 valami error code-t ir ki -
de nekem volt Backup könyvtár is amíg update-lt... szal onnan is kiszedheted a régebbit... -
izem #26926 miért nem indul az update? -
tudom. :) -
Ha kitörlöd a sro_client.exe-t az a izé amivel indítod a játékot elfog indulni mert az a sima silkroad.exe és ez indítaná a sr_clinet.exe-t ami maga a játék. -
Hát nemis indul el a játék. -
skillless #26922 nem hiszem el... amikor guild update volt, akkor sokkal több minden változott, még se volt ekkora xarakodás! :@ -
nem mert akkor nem indulna el... -
Nézd meg a sro_client.exe-t légyszi.Nálad is 0 a mérete? -
Viszont away kaja meg asszonyhoz bemegyek asszem lassan úgy is előadásának vége =D Majd re a délutáni laggban. -
Hát kaMion mondom.
A sro_client.exe kemény 0 (nulla) bájtos.
Ezért failed van.....nc -
Ezért nem merek sos cuccal rohangálni. Megtehetném, hogy powerlevelen veszek 500 mil goldot és én leszek a szerver onwere.. =DDDD
De akárhány olyan tisztességes player volt aki vagy túl jó volt, vagy durva sos volt nála mindet feltörték.. Inkább van egy szolíd +3-5ös cuccom mindenre értve és elvagyok vele. Jön a kis kötsög megöl engem legyen boldog.. Ha őt ez elégíti ki hogy mindenkit megöl és akit nem tud azt hackeli.. Egészségére. :) -
nálunk ugyanigy működik, csupa tisztességes játékos...
egyről tudok, aki tisztességesen szerzett sos+8 swordot....másnap ugy döntött a szerver,h ideje felhackelni a kis genyát, miaz,h erős legyen? Szerintem tudjátok ki az.... -
Megkaptam első error code üzimet, csodás.. -
Legutobb mire össszejött 50 gunpowder bomb addig esett egy spear 26,egy bow 26, es nem tar sokaig 50 powdert legyakni -
Na.A fiam gépére lejött faszán.Áthúzom onnan és mehetek is :P -
faszp, fórumos grind közben mindig meghal a farim. :D -
Annyira azért nem mivel nálunk 64+ gamerek 60% sos fegyverrel rohangál, a maradék 40%ból is kb 10%nak meg a ruhája olyan. És mivel ők TISZTESSÉGESEN szerezték meg, droppoltatták ki, vagy vették meg ezért hát.. :DD
Főleg areis az sos+7 spearrel meg az sos+5 armor szettel, meg accesoryval.. Még ha nem is mind dropolva lett neki akkor is összetradelt TISZTESÉGESEN 4-500 milt nem pedig ilyen powerlevel honlapokról vásárolt meg accokat tört fel.. :P -
29-en még nekem is marha sok volt ;D -
Nekem elindulni elindul de nem jelenik meg a start gombocska :) -
Nekem ezzel a karimmal rohadt sok dropom van. elozokkel nem power leleleztem. szamithat ez? Ezzel 3 ora gemmel volt,h 10-15 targy legtöbb + os esett -
Nekem is. Lehet hogy majd kiírják hogy "akinél megállt a töltike vagy exitet nyomott annak reinstall, repatch...". Persze majd jó 3 napos késéssel ahogy szokták... -
Hát persze, logikus. De azért mondom hogy magasabb szinten kurva ritka a sos is, mert az alap drop is ritka. -
amiota behat 80%nál, azota semmi -
Nekem meg Lvl 1-16 között összesen kb 60.. tehát töknyolc, alacsonyabb szinten magasabb a drop rate szerintem. -
no azt már qrvára nem tom :D