82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Lord Nomak
    2 órája nem tudok belépni pedig próbálkozom, 1 órát végig, az utóbbit minden 10 percben kétszer. jejejejeeee majd 1kor bemegyek játszani 1 órára kurvajó
  • Niimo
    biztos fasza a patch.... de bejutni lehetetlen... a faqbqn még mindig ni a "farmolásról" leirás... bár már értem.... utálom a csótányokat.....

xD: nemértek veled egyet, de én még ehez nem láttam a botot..., fogalmazd meg úgy, hogy a magyaroknak nincs szüksége botra...

mlov
  • LeonSilver
    A francot.Én is használtam l2-ben a walkert.Itt nem mert ezzel lenne kedvem játszani.Csak így kívülről viszonylag nehéz...
  • Sir Quno Jedi
    Én leszokóban vagyok, már hetek óta nem léptem be a játékba! Jó úton járok, vagy ez itt nem az anonim ... klubja?! :D
  • Cat 02 #27139
    sok a gold miner -.-
    magyaruk hülyék ahhoz h beállítsák botot xD
  • LeonSilver
    Ja.Bocsánat ha valakinek a mimóza lelkébe gázoltam volna.
  • shaime01
    lesz ez még igy se:)
    majd re
  • LeonSilver
    Az a legszomorúbb ebben az egészben, hogy aki normálisan szeretne játszani az a tetves kibaszott ebayes botter szarjancsiktól nemtud.
  • shaime01
    megprobálok egy 5 csilit egyedül ox-al.. hátha.. drukkolni :D
  • Lord Nomak
    Tradenél egyébként dr-be futottam velük össze, aztán Fork lecsapott, utána xhuang tisztázta a dolgot, res nem volt go hotanból vissza lóval. Jövök, cuccom sehol. Fork jön megyek tovább jön oxal benne voltak cuccaim látta elértem az oxot droppolta belőle cuccaimat, felvettem, ferryig bekísértek onnan meg már egyedül mentem tovább.. Rendes volt hogy felszedte mások ne vigyék el.
  • Lord Nomak
    Tegnap esti trade végülis, bőven jó volt csak az elején Fork lecsapott mert egy kis félreértés történt :P
    Ez pedig bő 3% dropja, köszönet érte Yetiknek.
  • Lord Nomak
    Reggeltől estig nem dobott ki egyszer sem. 49 perce kidobott azóta megállás nélkül nyomogatom a gombot meg írogatom az accomat és nem enged be. Még 16 perc és új rekord.
  • shaime01
    fantasztikus de már vagy ~2-3 hete nem léptem be ksro-ba..gamelni
  • Cat 02 #27130
    Korean Silkroad / Fuji / ShaimeGlavie lv52 -EVENT FIGHER-

és event = fehér nyúl nem ? :D
  • shaime01
    mi van? most jöttem haza
  • Cat 02 #27128
    van fehér nyulad ? -.-
  • shaime01
    jó estét ^^
  • Cat 02 #27126
    lol én láttalak és nem laggoltam ott ahol te xD
  • circa
    Akkor szívás lesz
  • Cat 02 #27124
    "Re xD
    Na ha rá kickelek a start patch-re akkor azt irja hogy: Client version that is installed is ''1.066''.
    Can not patch with ''1.065'' version manual patch.
    Stop Patch.
    Na ez mi lehet ?

hmm akkor neki jó nem ? XD
  • Kavácska
    gondolod? :D legutóbbi eventnél hajnal fél 3 kor lag volt emléxem :D:D
  • circa
    Engem egy órája dobott ki, nem is próbálkozok már a bejutással, úgy is lagg van, és nem akarok halni, majd olyan 11 óra körül oszlik a tömeg és majd akkor talán bejuthatok a geméba.
  • skillless
    alig 2,5óra alatt beengedett!!! (várjuk az első dc-t...)
  • skillless
    délelőtt már voltam fent, akkor elsőre beengedett, még EASY volt a szerver, mert inspection után 15perccel léptem fel :) akkor még jó volt
  • Kavácska
    friss event lévén még érthető.. reménykedj ha bejutsz nem lagol... és akkor kekrülni a zsúfolt. dc esélyes helyeket :D jó játékot :P
  • skillless
    nem kéne már a sok bottert kirakni??? végülis csak 2órája próbálok fellépni...
  • Kavácska
    csodák csodájára most elkezdett magától apdételni.. kivi vook mi lesz :)
  • Kavácska
    na átírtam hostban is.. szóval pls vki télelg segíthetne akinek van 2 szabad perce... #27111-ben írom búmat :(
  • Kavácska
    köz b*meg a segítséget VV minidg is szűámíthattam rád :P

pedig lett volna számodra egy 52+5 Sos c11 es íjjam, de akkor így megy NPC-hez...
  • Cat 02 #27114
    akkor hajrá
    na gó vissza tanulni :S most is csak szótárazni jöttem xD
  • Kavácska
    még nem... de eddig sem írtam soha..
  • Cat 02 #27112
    host ba beírkátál ?
  • Kavácska
    vki segítsen pls, leszedtem SRO-t, és újraraktam.. de nem updatel magától ahogy szokott, gondolom akkor szerezzek egy 1,063 as vagy hanyas pattchet rakjam fel, és manual patch utána... de honnan szerezzek 1,063asat?
  • Saxo17
    hát én se jutok be....:(
  • gertrud
    Nah, abban a pillanatban mennék le falura és rugdosnám péppé a fenekedet^^
  • Cat 02 #27108
    aege re is :S
  • Cat 02 #27107
    odaadnád nekem én meg elcserélném 42 es sos bowra :DDDD
  • Henty
    1 órája folyamatos dc képtelenség belépni...
  • gertrud
    Hát, akkor lehet örülnék egy kicsit XD Aztán rájönnék, ha meglátják kezemben feltörnek és megint uninstallálnám srot XD
  • gertrud
    Demi, Sky: Sigen maradt még 2 db gender switch, majd használjátok el! (mert msn-en sose vagyok^^)