82377
Silkroad Online (iSRO)
  • WuFraZselic
    mért, ha 70es garmentes lenne, akkor megölnéd? :)
  • Cat 02 #27223
    70 es armoros xD (Sig swordje)
  • WuFraZselic
    van :D

egyébként az a KentKiller sos+8 sworddel gondolom lvl 16os vagy 24es :P
  • Cat 02 #27221
    msn je van ? :D
  • shaime01
  • Cat 02 #27219
    és pont készülték megölni KentKillert :D
    (sos +8 swordos arc)
  • Cat 02 #27218
    10 percig állok 1 helyben , megmozdulok reselni akarok erre dc ^^
  • WuFraZselic
    Cat grat, nagyon jó az észjárásod :DDD

na szal az a gond vele, hogy ugye HK-ban van gondolom vmi (en)joymax központ, és oda bekell járni néha utasitás stb blabla... csak gondolom megkapná a gm-séget akkor nem kezdhetne el bannolni, mert neki is szépen elmondanák, hogy ne bannold őket, mert ők tejelnek a legjobban nekünk... de remélem nem igy lesz! NORMÁL GM-EKET A NÉPNEK!
  • Cat 02 #27216
    csak menjen el Aegen bunwangokhoz :\
  • Lord Nomak
    ha több gm lesz és normálisak is nem csak vannak és kész egy darab botter nem lesz hidd el.. ezek akik most vannak mind gyökerek, ha csak 1 olyan embert felvesznek minden szerver mellé aki törődik a játékkal nem csak a fizetésével 1 hét alatt egy kurva botter nem lesz =)
  • Cat 02 #27214
    jah akkor te is hong kongi lennél xD
  • Cat 02 #27213
    koli társ ? xD
    off: bátyámnak volt Viet kolitársa :D
  • WuFraZselic
    egyik barát ha minden igaz megy GM-nek, mármint jelentkezik, HOng Kongi, hálát adnék Istennek ha megkapná a poziciót :DDD asszem ő télleg bannolná a kedves bottereket, nemcsak igy hű meg ha :)
  • Lord Nomak
    hát, vásároljuk fel joymax corp.-ot adjunk magunknak gm jogot és bármikor felléphetünk
  • Cat 02 #27210
    azért fordítva jobb lenne
  • Lord Nomak
    azért jó hogy most már egyáltalán nem enged be 14-22 óra között mivel sro mindig népszerű témák között lesz sg-n =DD
  • WuFraZselic
    mármint 15:10kor dobott ki, nem 3órája :))) szal kb 5 órája próbálok fel-feljutni...
  • Lord Nomak
    Az lesz a nagy oltáls amikor a hibridek átveszik a hatalmat muhahahaha
  • Cat 02 #27205
    már előre látom hogy ViktorVector has killed Saytan in faszomtuggyahol
  • WuFraZselic
    igen, jól mondtad, sőőt, tökéletesen: "amint belépek valamikor"
    engem 3óra 10 körül dobott ki, azóta nem enged vissza :) ugyhogy szopjanak le ;)
  • Lord Nomak
    Ja és tárgyak olyanok voltak, hogy 3 str, 2 int, 30% dura, 20% parry, 50-100 hp stb.. kicsit fura nekem hogy alapjáraton stoneal kalibrált cuccok esnek mivel eddig még soha nem volt ilyen de megszokható.. végre ha szar is valami adatokban nem kell npc-hez adnom mert ezek miatt viszik mint a cukrot =D
  • WuFraZselic
    én ezeket a videjókat láttam 3hete-1hónapja kb, csak nemtom ki kalauzolt el oda... lehet hogy itt volt forumon :D de lehet hogy nem 8-|na mind1, kössz hogy linkeltél, jó volt ujra látni a saytanos moviet :D az nagy oltás lesz majd mwahahwaw
  • Lord Nomak
    na igen, tegnapi drop szériám egyébként nem volt kissé sem elenyésző ma, mivel yetizek ezért nem részletem miből hanyas esett de, 4 bow, 2 spear, 2 talizmán, 2 shoulder, 1 armor naci, 5 prot elixir, 2 shield elixir, 2 wep elixir, plusz dropolt aranyból összejött 10% alatt 1,3 mil.. azt hozzáteszem hogy a költségvetésem bő 4 milre ugrott tablettek eladása után amiből 3at el köveztem és mindegyik failed lett =DDDD na mindegy majd adom maradékot amint belépek valamikor ^^
  • Lord Nomak
    senki sem linkelte még be őket, és mivel néhányan még a faq-t sem találják meg ézért gondoltam nem látták páran =D
  • WuFraZselic
    ki???
  • WuFraZselic
    mindig is az eszükért szerettük a dzsojmakszot :)))
  • Cat 02 #27197
    csak párhónapos múvik :D

ui.: vki 42 lett ^^
  • WuFraZselic
    jó, sos +7 sword meg +7 shield a hybrid intnél :DDD azér csak egy "sima" +7 glavietól kapja az áldást, bár volt ott 10k+ critbe és tulélte a hybrid skac :D ááá dedurva lesz
  • Lord Nomak
    Bőven jó =DD
  • gameplusz
    Kolosszeum Isztambulban, okos.
  • Carmang
    És milyen kegyetlen kevesen vannak a városban .
  • Lord Nomak
    egyik movieban 10k nukeot nyomnak egymásba már azonos szintü playerek sos+7 spearrel meg mittomén.., glavies kap 3szor 10k-t és vígan rohangál lol

MALDITO en Ksro a címe..
  • shaime01
    87%-s moving speed..hehe...
  • Lord Nomak
    Nem akarok 600 linket berakni szóval youtube.com honlapon ksro szöveggel lehet szép moviekat nézni, már fél órája ezt teszem :)
  • Lord Nomak
    Saytan Múví

Hozzáteszem hogy az elején mikor futnak, lovagolnak az emberek hát lol.. Srác erölködés nélkül úgy lefutja a lovakat hogy 10 mp után már a képernyőn sincs =D
  • Lord Nomak
    KSRO EU MÚVÍ
  • Cat 02 #27187
    ájáj ezek a zenék :D
  • WuFraZselic
    az Global Chat és item mallból lehet venni
    lényege hogy nem csak egy adott "körben" lévő pléjerek látják amit irsz all chatbe, hanem az egész szerver jangnatól a cave-en át hotanig :)
  • Hyder
    lehet félreérthető voltam, csak más mmorpg -knél így használtam a "yell" -t. amikor sárgával "üvöltenek" csak itt nem tudom hogy hívják sorry

azt hogy lehet?
  • WuFraZselic
    helyes fiam ^^