82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Csináltak egy ingyenes játékot amibe idővel beraktak egy plusz rendszert amit pénz befizetésével lehet igényelni. Na és miért csinálták ezt ? Mivel nem futja rá, hogy végleg ingyen legyen ? Vagy talán azért mert unatkoznak ? Vagy miért is ? Mellesleg teljesen mindegy hány ember fog felháborodni, ami szar az szar ennyi, és mint tudjuk szarból várat építeni nem lehet.
Vagy tegye a cég fizetőssé ezt a játékot vagy szüntesse meg a laggot. Ez a két dolog az ami új projekt lehetne náluk. -
Még mindig nem érthető az a tény, hogy NEM KÖTELEZŐEN kell fizetni ? Aki fasz az fizet és szenved ennyi. Jó fizet aki fizet ok ezt én értem, de valaki mondta hogy fizessen ? Nem. Innentől kezdve teljesen mindegy. Ha bejelentik hogy havidíjjas rendszer lesz és fizessen aki játszani akar továbbra is na akkor lenne jogos a felháborodás. -
5perc volt bejutni... -
anno megígérték, amikor a jelenlegi, 3. nyílt beta verzsün indult, hogy nem lesznek rollback-ek ill character wipe-ok... bár sztem ez a mostani eset eléggé indokolta... -
abban igaza van hogy megkellene oldaniuk ezt a "lehetetlen belépést és a dc-t!" !!! egyetértek vele, hogy a fejlesztők ezt a részét "leszarják" (mármint a játékosok részéről..)
mert ezen lehetne javítani 1001 féle képpen! -
köszöntem :D:D
XIII ? jah képregény bigyó, asszem én is végig nyomtam, nemrossz egy ksi időre -
Cat 02 #27381 gondoltuk :D -
Stanislav #27380 Mármint a mirigyek...:D -
Stanislav #27379 Nem szeretem, már tul sablonos...jelenleg inkább Joszomszédi iszony-t nézek, aztán mivel a saját gépemen elszállt a táp(lehet vinni szervizbe), jelenleg hugom gépén vagyok, ezért gammolok majd valamit...lehet sro,bár nem hiszem, hogy bejutok(180 perc kuka,leszarom :-) ),XIII tetszett nagyon, ugyhogy kicsit lövöldözök. -
erőltetett szar -.- -
Cat 02 #27377 off
irigy hónajmirigy odabaszós xD -
Na most itt elég sok mindent összekevertél.
"kurvára leszarják a játékosokat". No igen valszeg a legtöbb energiájukat a J, K és VSRO-ba ölik, mert az tuti jövedelmező nekik, de miért ne lehetne jövedelmező az ISRO? És ezzel rossz a mondat második fele "ebből látszik hogy pénzre megy ki az egész játék". Ponthogy nem, mert ha pénzre menne ki, akkor megcsinálnák rendesen az egészet, hogy a stabil játékmenet miatt többen vegyenek Silket. Ha nem lenne ilyen gány én is vennék, meg valszeg több 10k másik játékos is, ami több pénz ugyebár. És a Joymax eredeti elképzelése is fogadok, hogy ez.
(nem kötözködni akartam) -
de ha annak aki fizetne meg biztosítva lenne, azt nem tudnák megoldani, mert akkor mindenki venne silket, akkor jönne köv lépcső, annak biztosítják, aki már vett min. 1000 silket.. stb
Kapacitással nem bírják, ennyi -
off: c&c 3 az 2007 be jön ki majd vmikor ugye? :) várom már nagyon nagy c&c , redalert és e fajta stratégiai játék hívő vagyok! :) -
figy, sztem sem korrekt az hogy aki vesz silk et az is ugyanugy dc zik es nem tud joinolni , ezt a wow ugy oldotta meg hogy aki fizet annak ezek a feltételek biztosítva vannak és szvsz jogos.
---
namármost valoban nem kötelező de ha valaki fizet silk ért akkor máris nem "ingyenes" a jaték!:) de atol meg ez a join es dc ez igenis nagy probléma! (sajnos a jaték szégyene..!) -
Cat 02 #27372 berakták a game guardot :)
2 hét után 7 kor nyílt a szerver 7:15 kör be zárták mind3 at mert nem bírta :D 8 kor pedig ujra megnyitották -
2 hétig állt?Az igen.
És mit tudtak annyi idő alatt csinálni?
Amúgy örülök és játszok.Legalább kitudtam próbálni egy-két karit ;) -
Nekem most is van élő accom l2 offra (official, l2-ben így hívják a fizetőst) amivel bármikor belehet lépni.Sajnos l2-ben sem tesznek semmit a botterek ellen.Még annyira sem mint sro-ban.
Valamit félreérthettél.Én nemszeretném ha bezárnák sro-t.
Csak azt szeretném, hogy ha kicsit kevesebb botter lenne.
Nem kötekedni akarok de például hol érdekel engem az, hogy mit csinálnak a koreai sro-n?Qrvára nemérdekel.
Az, hogy az eventről nemegyezik a véleményünk nembaj szerintem.Nem mi fogjuk eldönteni, hogy milyenek legyenek az eventek.Szerintem egy 14 órás állás és egy 1/2 napo (troyon még annyi sem) rollbekkért kicsit túlzás ez az 1 hetes event.szvsz -
Cat 02 #27369 figy mikor 2 hetes leállás volt szar sem volt szal örülj és jáccá :DDD -
OFF
szia Stani! :)
OFF vége -
Stanislav #27367 Nem szoktam össze-vissza íkálni,de mind1.
Magára a fizetős L2-re gondoltam,és nem a törtre. Kb mint isro...az sincs sehol leírva...mégis mondjuk(most jöhetne a kötekedés, hogy de mert van ksro,jsro,stb...de van 1-2 ismerősöm, akik a fizetett wow-ot is international-nak nevezik...de ez most a téma szempontjából lényegtelen...)
A bezárnákat arra írtam, hogy írtad, hogy baromira nem tesznek semmit a user-ekért. Reagáltam rá, ugy mint, hogy jobb lenne, ha nem lenne?
Botlistánál a koreaira értettem, írtam is. Tudom jelenleg mi a helyzet, jelen vagyok már január óta.
A roll-back-es dolgot külön akartam írni.Így jött össze.
Eventre:
Volt már ugyanez, hogy 1 napig nem volt játék, áprilisban, és csináltak 1 3 napos event-et. Roll-back még nem volt, meg lehet érteni miért csinálták.
-
Nem rossz =DD
De lehet megtartom még egy darabig a karit, meglátjuk mit alkot takla nyitása.. Aztán utána döntöm el.. -
Cat 02 #27365 nem tom xD :D -
Miért is ? -
Cat 02 #27363 loál -.-
inkább add vissza Vodo nak xD -
Mielött valaki megkérdezi miért 15 ezerért adom el karimat az a válaszom rá, hogy abból tudom szponzorálni NFS: Carbont novemberben mikor megjelenik. Meg alapból hülyeségnek tartom 100 ezer ft-okért eladni egy karaktert. 15-20 a reális ár ha nincs szarrá item mallozva. -
dzsooe #27361 Sziasztok..
Én kb event kezdete ota 1x voltam bent 10percre azota a GT-t ketyeg szal párnap minuszbament ezzel :) és gondolom sose kapom vissza ugye?
-
Kérem szépen az a kurva nagy gond itt, hogy csináltak egy szép játékot és kurvára leszarják a játékosokat, ebből látszik hogy pénzre megy ki az egész játék. Én ehhez már többet szólni nem kívánok mert csak ugyanazt lehetne mondani mindig.
Eladó a karim 15 ezerért. Pm me. -
Cat 02 #27359 Joymax abból él hogy Item Mailből vásárolnak és semmire sem menne ha kirugnák összes bottert mert akkor senki sem venne onnan és csődbe mennének :\
na jó ez tulzás volt :D -
^^ -
Játszottam 3/4 évet az offon is és cirka 1.5 évet freeszervereken de barátom a bot az tök mindegy, hogy off vagy free szerveren van.
Kicsit össze - vissza irkálsz ahogy elnézem.Vagy ezt a jobblene ha bezárnákat miért éppen nekem címezted?
International L2??Az meg mi a franc?Még csak nemis hallottam róla.
A ban listáról meg annyit, hogy csak troyon és scak a kezdő helyen a lista után is ugyan úgy ottvoltak a botok mint előtte.
Szerintem a listán jó ah a tizede szerepelt a botoknak.
AZtán meg ki beszélt a rollbekkről??Senki sem mondta, hogy ilyen nemfordulhat elő.Arról van szó, hogy a 14 órás állás miatti 1 hetes eventel kicsit túllőttek a célon.Én legalábbis tulzásnak érzem.
Elég lett volnha ha minden játékos kap egy gold tikettet és jónapot.
-
Stanislav #27356 Nomak....vazz...már megint megelőztél!:-D -
Stanislav #27355 Nem kötelező játszani. :-) Az AFK módszert többen írták már, én csak kifejtettem.:-)
Carmang: a hangsuly a nem kötelező fizetni cimen van.
LeonSilver: kérdem én, jobb lenne, ha bezárnák a boltot? :-) Ismertem 1 játékot anno, ami ingyenes volt(MMORPG), volt benne "item mall"-szerű dolog is, mégis beszüntették. Lehet a Joymaxot szidni, de szvsz semmi értelme. Mindenki ismeri a gondokat, már-már közhely ha valaki beír, és semmi értelme. Tiszta chat feeling...én sem osztom meg minden silk-es ismerősömmel, hogy vazz megint DC, meg nemtok bejutni.
Leon: csak nem International L2? :-D Nanee...kicsit más a tört server, és a hivatalos. Én még titkon hiszem, és remélem, hogy fellépnek a botok ellen durván, ugyanis nemtom láttátok-e a KSRO ban listát. Ami nem kicsi volt. A rollback sem Joymax hibája volt, minden játékban vannak bug-ok amiket kihasználnak...mindben. -
Joymax kötelezett bárkit is hogy vásároljon az item mallból ? Nem. Van kötelező havidíj ? Nincs. Több mint 2 millió regisztrált játékos van ? Igen. Legsikeresebb mmorpg játékok közé tartozik ? Igen. Egy majdhogynem ingyenes játékból lehet annyit profitálni hogy kinyalják mindenki seggét és eleget tegyenek az elvárásoknak ? Nem.
Egyébként ha jobban megnézed a szervereket bővítik, egyre több ember tud egyidőben játszani fent. Tehát a laggot csökkentik de a kapacitást is növelik ismét csak a te szórakoztatásodra, tehát ezzel rosszat is tesznek és jót is. Ennyi. -
És mégvalami amit már írtam egyszer.Ezzel az eventel szerintem a joy qrvára átesett a ló másik felére.Egy 14 órás állást ilyennel kompenzálni kissé tulzás. -
Az, hogy a joy nemtud tenni semmit hülyeség.Tudna ha akarna.De a profit mindenek előtt.Ezért sincs elég gm például.A botok ellen például qrva jól lehet "harcolni"HA törődne vele a joy rendesen és nem csak úgy tessék lássék módon.Ezt tapasztalatból mondom.L2-ben botoztam is és voltam botterfogó gm is.Aki kicsit is komoylan veszi a dolgát az csodákra képes ;)
A másik a DC.
Én a következőket tapasztaltam az utóbbi két nap alatt.
Előzőleg elkell mondanom, hogy qrva sokat oboáztam a dc vel.
Az utóbbi két napban viszont összesen 1 darab volt .
A módszerem meg csak annyi (mint már asszem említette itt valaki), hogy ha elkell mennem valahova akkor a karit olyan helyen hagyom ahol kevesen vannak.Például Donwhangban a kovács mögötti helyen a városfal mellett szoktam ücsörögni.
És mégvalami.Az utóbbi két napban amikor nemvolt DC-m egyszer sem alt+taboztam.Nekem az a meglátásom, hogy a játék nemigazán szereti az alt+tabot. -
sry de nem értem mit aakarsz ezzel mondani :/ -
"Ne nyavajogjunk, mert ingyenes a játék" ?????
Nincs igazad. Gondolj bele mennyi energiát és pénzt belefeccölt a Joymax, hogy ilyen szép és tartalmas játékot készítsen. Miért? Hogy szórakozást nyújtson a felhsználóknak, akik ezért fizetnek, és visszatérítsék a beleáldozott pénzt a Joymaxnak. Csak nem gondolod, hogy aki vesz scrollt az azt várja el, hogy nem tud hétvégén játszani, vagy óránként kidobálja a játék mindenfél hülye hibával.
Vagy máshogyan fogalmazva: olyan mintha azt montad volna, hogy a Joymax direkt akart ilyen instabil játékot készíteni, hogy aztán várja az emberek reakcióját. -
ámen! :D -
Cat 02 #27348 nfs ? :S