82377
Silkroad Online (iSRO)
  • sweech
    rappelzt 2-3 nap alatt meguntam -.-
  • trident
    POnt én is kérdezni akartam, nem írna valaki egy segédprogramot, ami automatikusan a belépéssel próbálkozik. Ha sikerül megáll, ha nem, akkor újra próbálkozik...

Mert így sokkal több idő jutna az átlag magyar SRO játékosnak például lábkörmöt festeni, kutyát sétáltatni, mónika sót nézni meg méhészkedni....

Próbáltam én is ingyenes mmorpg-ot nézni, de eddig tartalmas szórakozásra alkalmasat nem találtam... A rappelzt meg akkor lehet már ki sem próbálom, eddig jót nem hallottam róla..
  • FireWall
    csá
  • Cat 02 #27424
    vááá sro nem lépett ki rendesen :) szal cod2 akadt xD
  • sweech
    nem veszthetsz vele semmit
  • shinewalk
    Uhh ,remélem még időben szoltatok ,mert kitöltöttem az adatokat és ok-ra nyomtam de kiírt valami hibát és ennyi.
    Szerintetek még most jelszót változtassak??
  • WuFraZselic
    az rossz dolog, mármint ált. keylogger v vmi iesmit tartalmaz... ugyhogy inkább türj hogy mindig be-belépsz, mintsem feltörjenek =)
  • sweech
    feltörnek %)
  • shinewalk
    Sziasztok.
    Nemtud valaki működő autologin progit??
    Most töltöttem le az SRO_autologin nevű progit ,de nemnagyon értek hozzá.
  • Sharky2
    ja a babelen volt ja es sziasztok :P
  • sweech
    loál. babel-e? ^___^
  • Kavácska
    loller :D
  • WuFraZselic
    remélem volt olyan kedves, és ő fizette a skorpiónak a hotan ferryn való átkelést :)
  • Cat 02 #27414
    xD

• WuFraZselic
    nyugi, most van zsém, elkezdek törleszteni ma, a garm sapimat semmiért nem adnám =) egyébként a sos bow eladása nekem köszönhető :$ majd meek silk, de előbb beléptem, és kb 2 perces laggok voltak, dh west gate, utána a falban álltam a hyeongoknál, utána meg amit irtam guild chatbe 2 percre rá sem jelent meg, ugyhogy nyomtam egy ctr-alt-del triot :)
  • Maala
    gyere MSNre üzletet ajánlok. ^^
  • Cat 02 #27411
    pedofil xD
  • WuFraZselic
    szentem a 67es garment HAT jobb... :)))) köcsög c runtime izé error, és fél 1kor nem lehet bejutni, mert ugye szünet + event + szopjanak le... ma elkéne menni 25-30%ig...
  • Cat 02 #27409
    lol most nem is tolod xD
  • Maala
    [Server Inspection] Weekly Server Inspection Notice

Date : 10/30/2006
    inquiry : 431

Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, the server will undergo regular server inspection.

Inspection Period October 31st 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hour duration)

már csak 16,5 óra és inspection... VÉGRE ALUDHATOK BASSZA MEG!!!
    uff, qva jól nézek ki, amint a 68as garment gatyámban a 68as duplaSTABet elnyomom... ..I.. :D:D:D
  • Blinkye
    Jó ez a KAL online? Mik vannak ebbe?
  • Blinkye
    Régen hódítóztam az kurvajó volt csak több mint fél év után töröltek,mert két fajom volt egy gépről és csalásnak minősítették.. :(
  • datango
    off:
    hm? [URL=http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=17729]"Valamikor 2007-ben"[/URL]
    --
    ez egy aprilisi hír, van már valami újjab is ?

jólenne ha már karácsonykor vihetném a GDI csapatomat:)
  • datango
    hehe . valóban nem kötelező fizetni , de ha fizettem és így támogadtam a "fejlesztésüket" akkkor követelhetem a dolgaimat... ebben most nincs igazad! ennyi.
  • DAcafat
    nézegetek más mmo-kat is de ha már egyszer az sro-t el kezdtem akkor vagy ez vagy semmi, régebben nyomtam a kalal de az annyira nem fogot meg de ebben az sroban ez a trade meg thief dolog annyira jó. Meg ott a klán a társaság azért se hagynám ott :(
  • Cat 02 #27402
    szavazást nézzétek :DDD
  • Cat 02 #27401
    vááá az de szar :D
    nincs pénzem is mindig meghalok benne xD
  • Blinkye
    sárkányölő rulez :DDDDDDD LOL
  • LeonSilver
    Egyébként véleményem szerint a SRO a problémák ellenére is magasan veri a többit.
  • LeonSilver
    Nincsmit.VAn valami rappelZ nevü.AZt kine próbáld csak akkor ha éppen gyomorrontásod van és okádni akarsz.Qrva randa...
  • Blinkye
    thx.. Most nézem,h van egy rakat onlinegame ami silkroadszerű.. Lehet kipróbálok párat hátha van ami megfog jobban..
  • LeonSilver
    Nem.Troyka csak beszoktam nézni néha redre is ha troy elérhetetlen :(

Blink:Nem ingyenes.Az off havonta cirka 3k HUF.
    A free szerverek a szó szoros értelmében véve nem törtek hanem így-úgy az ncsoft-tól kilopott c4pts szerver.A szerverek 99%-a nem lagos és jól bevannak állítva.A legnagyobb külömbség az offhoz képest a kapott több xp/sp/adena (ez a pénz) és esetleg a questek teljesítéséért kapot jutalom.Ha kiakarod próbálni akkor [b]óvakodj az l2j (java alapu, sokak által toldozott-foltozott) szervertől.

--> Official L2 site

--> A legjobb magyar l2 free fórum

--> A legjobb magyar l2 free infó site
  • Cat 02 #27395
    elvileg nem de tört szerverek vannak
  • Blinkye
    A LineAge2 az ingyenes?
  • Cat 02 #27393
    RedSea-s vagy ? :D
  • Blinkye
    Az az idegesítő csak,h pont az event alatt nem lehet gamelni.. egy csomó botter megszedi magát pénzzel,tárgyakkal..stb Aki meg rendesen játszik nem tud felmenni.. Event alatt leszarom SRO-t.. Lehet utána is. Előszedtem jó öreg wolf ET-t és kibaszott jó társasággal kurvajót játszottam 3 órán keresztül kb 120FPS en :D Sajnálom,h nemtudunk SRO-zni normálisan,de event után remélem jobb lesz..
  • LeonSilver
    Srácok.A nyilas milyen kari a géméban??Mert ugye az ember lát nyilast, magas szintüt is de a többiek (penge/bökködő) sokkal többen vannak.Ennyire nemjó a nyilas vagy valami egyéb oka van a dolognak??

loller
    A kép 4:26-kor készült.Lehet nem a troyon kellene játszani.
    http://img216.imageshack.us/img216/6532/sro2006103004264736hw7.jpg

• Lord Nomak
    Na igen ez is egy fura ötlet ezt már más is említette annó. Hogy aki vesz silket az biztosítva legyen szerveren. Már nem azért de ezt hogy ? Kidobja a szerver azt aki nem vásárol silket egy olyan kedvéért aki vásárol ? :D
    Ez meg már diszkriminációnak minősíthető, sőt RASSZIZMUSNAK. ELNYOMÁS ALATT ÉLEK SZEGÉNY VAGYOK ÉS MÉG JÁTSZANI SE TUDOK BRÜHÜHÜ lol.
    Na off majd néha felkukk ide egyelőre meló orvérzésig mától, holnaptól vagy mivan.
  • Lord Nomak
    Elvben az is november végén jön ki valamikor Carbon után. Legalábbis örülnék neki ha karácsonyt végigkockulhatnám ^^
  • Lord Nomak
    Meg ez az egész már reklám menedzsment is kb. Kap a nép egy bétát, amiből véglegesített verzió lesz és betesznek bele item mallt. Na most ha már valaki az egész idejét ebbe öli úgy van vele hogy vesz ezt meg azt rendesen pénzért mert miért ne. Utána meg felháborodik az agyament hogy laggos a szerver meg kiakad meg bugos stb.. Nem tetszik, nem játszunk. Tetszik, elviseljük, játszunk. Probléma van a játékkal ? Lehet levelet írni nekik. A továbbiakban kétlem, hogy szükséges lenne még feszegetni ezt a témát.