82377
Silkroad Online (iSRO)
-
bicheon: 1,2,4,5,6,7 -az első könyv első szinten, 8. sor.
fire: 1,2,3,4,7. sor (firewall és a mágikus sebzésű nuke nem kell)
valamint még ajánlatos a lightning 45ös szinten, a 3. sor első könyvét mindenképp maxold ki, a 2. könyv sem árt, a többi meg fakultatívan melegen ajánlott. :) (a lion shout és a nuke kivételével) -
Cat 02 #27506 gyere már :D
tök muri , asszem én vok legnagyobb magyar xD inygé ticket rulz xD -
VV facé kötekecc... laptoprol nyomom a billeket alig talalom meg van benne 128mb memoooria ria hungária :P
péntekre lesz gép mwhahaha
intel pentium D 3.2g , 2 giga geil ván 7900GT(feleáron gari van ^^ ) hihihi -
Srácok.Mennyire életképes egy nyilas fullstr+ice+némi kis fire (flame body,flame devil) ?? -
Cat 02 #27503 gecc mindenki ks el és ne mjön a sosun se :D -
Cat 02 #27502 akit érdkel Spártán vok MuhahaGirl néven :D -
Cat 02 #27501 shém nem gyüssz új szerverre ? :D mint régen ^^ -
Cat 02 #27500 jaja =\ -
fejlesztik ezt a játékot csak ne olyan téren ahogy azt én szeretném,
a szerverek nyilnak állandóan csak a régiek meg el vannak hanyagolva :( -
sparta meg is nyílt ha jól láttam :) -
Cat 02 #27497 ilyen több meteor :S :D -
Cat 02 #27496 amit csinál unique :D -
Stanislav #27495 Hol VV? Ezek nekem régi nuke-oknak tűnnek... -
Cat 02 #27494 új nuke ??? -
még vmi
érdemes megnézni ebben a videoban
2:12-től 3:21-ig ,hogy meddig tart egy isyu egyedül :) -
amig laptop 4ever van.. sikerült megtudnom ,hogy a Quest madárnak 24-26-s brje van és csak a br %-nak csak a fele hat rá ^^ -
Én vok RedSea-n. -
GERINC94 #27490 HALI!
Kell valakinek klán ?:)
/Aege/gerinc/ :) -
Heavy knight #27489 lol
Biztos valami "virus" van a levegőben.
A szomszédom is a táppal szenved, meg a fél haveri kör is...
De így már látom,h. nemcsak ezen a környéken terjed.:)
RedSean játszik valaki közületek? -
a poén az ,hogy a tápnak kutya baja sincs csak az ment tönkre ami sokat ér... sajna.. :( -
Stanislav #27487 Ja,és bocs ez lemaradt...sajnálom... -
Stanislav #27486 Járvány van vagy mi??? Haveromnak mult héten ment el a tápja és vitt magával valamit, nekem meg a héten, és elvitte magával a DVD iromat, meg a másik CD-ROM-ot is. -
egy sima kék képrenyőn nem sok szöveg van... az egész elszállt 1 darab egérkattintástól... legalább letudom a karácsonyi költekezést ^^ -
Liathan #27484 Hali!! Szeretnék csinálni 1 full str.es blades+fireos karit de nemtom melyik skilleket érdemes naon fejleszteni és melyikeket lehet vmennyire hanyagolni? Vki aki eléggé ért hozzá segitsen plz
Ty elore is
-
Cat 02 #27483 nem ilyen kilép és kiírja h a rendszer biztonsága érdekében ki kell lépni ?
mert az RAM hiba -
kék képrenyő nem egyenlő a winfos kék halálal -
hááát éljeb..
a gépemen nagyban gépezek aztán kék képernyő a gép sehogy nem indul .. mondom OK be a szervizbe haverhoz majd kijelenti másnap ,hogy a proci (3,4g p4 , 2 giga ram , 250-s wincsi , az alaplap meg a hangkártya sb (12k ,, ) éééés a x800XT ezek igy egyszere felmondták a szolgálatot és ilyet még életében nem látott én sem ő sem... hát mondom wtfhax.. nah mondom éljen ...
160e FT-s számlát kell kipengetnem.. éés még a gold ticketet és elötte lévő napon inditottam el... ~.~ a gép hétfőre lesz kész.. mondjuk egy vid kari cserét megejttettem.. ugyanabban az árban de.. ez akkor is röhej.. még az eventről is lemaradtam... szóval semmi pénz nélkül gép nélkül maradtam :/
1bként nektek is további boldog napokat -
attol meg megint nem lehetlesz becsatlakozni jatekba :S -
Hát ha a 3 közbe nem jön akkor igen ;) -
Cat 02 #27478 11 / 2 az holnap nem ? :D -
Hello. This is Silkroad Online.
New server is to be opened on 11/2.
Name of the server, and the time of server opening will be announced later. -
nyílik egy új szerver megint :D -
Cat 02 #27475 xD
1ébként SRO sakkot adott magának :D régen azt ígérte nem törölnek egy karaktert sem -> botot sem törlik :S :D -
Rabbit20 #27474 Haha 313 új üzenet :)
Nem voltam pár napig, többre számítottam :D -
igen, ez a klánom :) mivan vele? és hol láttad? :D -
Cat 02 #27472 biztos nem lesz fizetős ez már éles xD
bétának volt vége Januárban -
Köszi,. szvsz az lesz...=)
Ha beenged ez a makáj! Pötsfejű munkahelyen pötsfejű net van, 700k-s letöltés meg ilyen pötségek...Fúúúúúj!
Otthon meg a jóó kis 512... Német ismerősnek meg átlagos 6megás net... És az nem extra, ez van... Kiépítettség, versenyhelyzet...^^
Nyavajgás OFF. -
Igen, igen, a PB-nél szerencsére vannak más lehetőseg is, hogy a csaló bebukjon, de az fps, ez mmorpg.
Olvasgatva a hivatalos oldalt nekem az jutott eszembe, hogy szépen felépítik a SRO világát és majd fizetőssé teszik.
Remélem két dolgot felismernek:
-ha az átlag havidíjak felére utaznának rá, már akkor is megérné nekik és a közösség is jól járna...
VAGY a cd-t kellene megvenni, és ugyanígy jól járnának...
-Optimalizáció, balance, módosítás kell... Nem óriási dolgokra gondolok, hanem gyakorlatias, kivitelezhető dolgokra.... Két napja nem tudtam fellépni, és elfogadom hogy ingyenes, nem is morgolódok, de ha ez továbbra is trend lesz, akkor jobban fogom magam érezni a saját admiolású CoD szerveren netán egy másik mmo-ban.... Hmmm.... -
Cat 02 #27469 xD akkor tűzfal vagy nem tom :)
vagy cd re írd ki mappa tartalmát és vidd be és ott másold be :Ö lehet jó xD -
Sutyiban feltelepítettem a sro-t a melóhelyi gépemre, mondva hátha csendes lessz az éjszaka és a kihagyott napokat pótlom...
DOH! Nem frissül, hiába baszkurálom a host fájlt. Na ez az én szerencsém! =D