82377
Silkroad Online (iSRO)
  • LeonSilver
    Sőt.Az a szombat az vasárnap ....
  • LeonSilver
    Azé' az katasztrófa, hogy szombat reggel 8:27-kor nemlehet feljutni troykára.

Ma korán reggel telelett a törpöm egy botter fasszal (ppcustomize) és belelőttem.Mákom volt mert a halálos sebzést egy monszterke vitte be neki és nemlettem piros.Megdöglött.Nemtelt el 10 perc és ugyan ott volt.A faxom már nagyon kivan ezzel a szarsággal.Ez a qrva bot simán vissza gyalogol oda ahol volt??Vagy hogy van ez??Az tuti, hogy bot volt.
  • trident
    :D

Shaime: te GW-zel?
  • Zooz
    Ez mind semmi, ma én olyat láttam hogy "Whoami killed Uruchi from Tarim Basin" na az tényleg vicces volt! :D
  • shaime01
    nah gondolkoztam neveken vicces lehetnek uniq killnél :)

Mangyang killed isyuterau from karakoram
    You killed isyuterau from karakoram
    Inspection killed isyuterau from karakoram
    Nobody killed isyuterau from karakoram
    Why_Are_you killed isyuterau from karakoram

(tudom nem a leghelyesebb angolosul dee értitek ;( )
  • shaime01
    jutt eszembe egy ilyen farkas pvp-ben egy 60-70s full int karit megesz 1 criticalbol.. ^^ ( garment ofc )
  • shaime01
    ezen mi lol?
    csak 3x harap többet mint én :D
  • Carmang
    űberLOL
  • LeonSilver
    Jézus szive ....
  • Curbuncle
    Oo Ez koreain készült gondolom.
    Mindenesetre szép kis jószág.
  • Cat 02 #27577
    futás xD
  • Cat 02 #27576
    xDDDD
  • shaime01
    volt amikor percenként spawnolt :)
  • Stanislav
    Sem igazán? Pedig de, az a medián, azaz amikor a legnagyobb valószinűséggel spawnol. Ha annak a valószínűségét nézzük mikor spawnolnak a unique-ok akkor átlag 4 óra, de a viccesebb az, hogy 3 és 5 óra között a 3 a valószínűbb, de csak főleg inspection után, vagy ha előtte sokat késett . A többi eset pedig elenyésző.
  • Saxo17
    A tg megjelenési idő sem igazán 4-6 óra...volt h 3óra múlva ismét jött....1hónapig figyeltem anno....de megöltem :)
  • Curbuncle
    9 órás késés is becsúszik, tehát nincs fix újra-spawnolási menet.
  • shaime01
    rühelek inni nah mind1 go józanodás :(
  • shaime01
    biztos sokat.. de már megárineg sokat irttam :(
    cryface
  • Carmang
    Az ilyen megjelenések kb 4-6 óránként követik egymást. Az első akkor kezdődik, amikor server inspection után újra beindítják a szervert. Utána egy hétig folyamatosan 4-6 óránként jelenik, tehát amit mondtál hogy "aznapi első"-nek nincs értelme.
  • IfjuSkywalker
    elvileg nem is mondig pont 4 óra, csak kb....és tudtommal az inspection utáni első megjelenés után van ez a kb 4 óránkénti megjelenés...
  • shinewalk
    Sziasztok ,egy olyan kérdésem lenne ,hogy a TG az 4óránként jön ,de az aznapi 1.megjelenésétől számítva négyóránként pontosan?? Vagy hogy???
  • Curbuncle
    Kiváncsi lennék mennyi bünti pontot kapnék, ha lepkználak a gépedért. Arra már nem is térek ki, mennyi hunter-rendőr egyed vadászna a fejemre.
  • shaime01
    nem kellet venni ,csak kicseréltetni de ha már ugyanannyiból mint az elözö ára kijön egy sokal jobb kari akkor már belementem, sebaj hotan közepén minden maxon felbontás is 147fps-m volt ^^
  • QuickHUN
    Mi már 5 ösök vagyunk, nem tom miért,talán a nagyok jobban tudtak volna partyzni vagy nem tom,amikor beléptem már kiléptünk !
    Nagyon jó helyen vagyok itt,már nem kezdenék új karit elég volt ezt is idáig felhúzni!

shaime nyomjad,szar lehetett megint új gépet venni,de ilyen csak 100 ezerből 1 van ! Bakker de pont nálad :(
  • shaime01
    UJRA VAN GÉPPP!! mwhahaha
    megyek is tesztelem az uj kis gépem... :DD
  • Curbuncle
    Hát Siga, Ascyra, Dozen, Simi, meg néha Morki is Silkezik. Már csak Dodokacsa, Breno és punáék Kaloznak. Hát hiába vonzom az embereket az új dolgok felé.

Quicky, miért léptetek ki a magyar Union-ból? Mi most 2 magyar guilddel, a Magyarokkal, és a Hadurakkal vagyunk egy Union-ban, és minden naposak az Union tradek. Bár már régen lehetnénl lvl 4-es guild...

Indult egy új szerver is a Spárta, lol hogy egy nappal előtte jelentették be. =D

Mondtam hogy a Rome-ra gyere!

Insane, ReBorn, imperial, eXces. A köcsög botter, thief guildek egyike.
  • QuickHUN
    Szia

Ugyan ugyan ,huzzál bele mert már 51 vagyok
    Siga is ott van ?
    Szerintem is kira a játék, sokkal élvezetesebb mint a kalonline,csak a jó csapatot sajnálom ,már rég 70 es volnék ha itt kezdtem volna :)több mint egy évet elnyomtam kalra!
    Sajna mi úgy vagyunk hogy kiléptünk a magyar unionból, és így ritka már az union trade is :)
    Szarházi botterek úgy könnyű játszani !
    Nyomjad keményen töki ,mert lemaradsz.

• Curbuncle
    Quicky!

Haha! Lassan beérlek a Rome-on öcsém, már 35ös vagyok! ^^

Tegnap nyomtunk a guilddel egy eszméletlen jó 3 csillagos tradet, Siga is jött velünk. Rolcsi a maga 42es szintjével olyan thiefeket húzott ránk, hogy csak hápogni bírtunk az izgalomtól. =D

Egyre több a 40-45-50 körüli játékos, de képzeld, van már 65-ös köcsög botter guild. Hirdetik is magukat mint állat, hogy 60+ bottereket felvesznek. Szarháziak.

Imádom ezt a gamet, NUKERS FOREVER.

• QuickHUN
    Sziasztok

Szerintem ne fecséreld drága idődet arra az időrabló küldire ,menj tovább sztem :)
  • Blave
    Valaki le tudja nekem írni részletesen hogy a Drinking with Huhoan 35-ö s szintű küldit hogy kell megcsinálni? Miután összegyűjtöttem azt a 3*100+3*100 as dolgokat?
  • Zooz
    Hi!
    Játszik valaki RedSea-n?
  • Maala
    http://sro-faq.uw.hu/
    középtájt a questek elején van 1 NPC/szörnylista...
  • Cingar
    hali!
    legyszives megtudnatok mondani hol talalom meg Gwakit?
    nala kene felvennem a 16os kuldit.
  • Cat 02 #27554
    offf
    ez mindent aláz :)
  • Cat 02 #27553
    az is van már 4 misiér xD
  • Blinkye
    SOS-ra gondoltam bocsi :)
  • Cat 02 #27551
    32+3 bow kb 900k xDDD
    Aege re jösz tiéd 1.2 millért az enyim :P
  • Blinkye
    Csak most szivás jön,mert 30 tól 37-9 ig nem akarok skillre rakni farm forever veszek egy 32+3-4 es bowot :D csak össze kéne tradelni 6 Millát :) Vagy mennyire biztonságos goldot venni?
  • Blinkye
    :D az zsír.. Jöv héttől tolom silket is megint csak a suliszünet miatt nem játszom... Nem akarom alaggmiatt szétverni a 20K-s billem. :)
  • Cat 02 #27548
    999 cselekvésponttal XD