82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Dragonlords
    de a high lvl-ket a sos-ért törik fel vagy miért? :-(
  • Henty
    semmi nem volt a gépen 3 spyware van fent és reggel sem volt semmi és most sincs, apám tudta még mert néha ő lépett be helyettem stallozni.
  • Mitttomén
    Megvan a válasz, nem túl jó... :-(
  • Mitttomén
    Üdv

Mostmár csak ennyi feltörés után amit itt lehet hallani felmerül a kédés hogy mégis hogyan?

Brute-al például 1 10 karakterből álló jelszót megszülni (nekem ilyen van) szerencsés esetben is több év, így marad az hogy valaki olyannak lett megadva aki nem korrekt vagy a keylogger-es migymásos megoldások, arra még gondolni is rossz hogy valaki belsős szerez magának ebből némi "mellékest"
    Szóval a kérdésem az hogy az alábbi lehetőségek közül nálad szerinted melyik lehetett? mert a lagrosszabbtól eletkintve (ami ugye a belős info) mind ellen lehet azért elég hatékonyan védekezni.
  • Henty
    jode sec kérdést nem tudom és anélkül meg fölösleges
  • WuFraZselic
    sajnálom :( én is átéltem, de tapasztalatból mondom, ujralehet kezdeni! mégha nehéz is lesz... persze ha tudod a sec. kérdést meg minden komplett pw email etc csere akkor könnyebb :) rem menni fog :S
  • Henty
    nem mond semmit, és az a legérdekesebb hogy , nem keresek és kerestem botot soha, nem adtam a passom senkinek
    nem jártam mindenféle nem hivatalos oldalon...
    Ergo én arra gyanakszom hogy megvettek valakit a joymaxnál és szép dollárokért eladja a passokat...nem kapott a fejlesztő fizuemelést stb... ilyenkor könnyen megy az ilyen
    másik meg hogy tegnap 2x is javítgattak a szerveren meg frissítették stb, nem kizárt hogy kikerült jónéhány acc...
  • Henty
    Én feladom, 8 hónap + havi 300 silk (minimum)
    és ott áll egy teljesen szétszedett 69-es kari
    és a legjobb hogy a passt meg nem tudom megváltoztatni mert már fogalmam sincs mit adtam meg titkos kérdésnek....
    részben az én hibám is, de remélem az illető most nagyon-nagyon boldog...
  • LeonSilver
    Ezekre az acc hekkekre mond valamit a joy??Vagy hallgat mint a kakika a fűben?
    Mondjuk miért is izgatná magát??Ha elmegy egy ember jön helyette 10....Gondolom ez a max hozzáállásuk.
    Szemét thug :/
  • Cat 02 #27657
    gyenge vagy magadtól feladni XD
  • LeonSilver
    Nemvagyunk egyformák.Ez a Te nézeted.
    Én viszont úgy vagyok vele, hogy minek belefeccölni időt és pénzt (majom,tikett,miegymás) ha néhány nyomorult kis fasztalicska elbassza az ember szórakozását és még anyagi kárt is okoz.
  • Tatyla
    nem igy kell felfogni,én ugy vagyok vele ha feltörnek akkor ennyi,bucsu végleg az sro-tol és csók...
  • Cat 02 #27654
    fasza mindenkit feltörnek :((((
  • LeonSilver
    Részvétem pajtás!

Én az ilyen sztorik miatt gondolkodom, hogy abbahagyom az egészet a picsába.Én még csak 1 - 1.5 hónapja játszom és nemszeretnék fölöslegesen beleölni a játékba több hónapot.Jó nagy kupac szar az l2 de lehet inkább visszamegyek oda.

Egyébként nekem mondhat bárki amit akar, ha a joymaksz akarna valami tenni ezek ellen akkor tehetne. (az srobruter-re gondolok vagy mi a rák)

Nemtudom nektek mi a tapasztalotok de nálam ez a lagtalanítás valahogy nem igazán frankó.Rosszabb lett mint volt.Most ott és oylankor is lagol amikor és ahol eddig nemszokott....
  • Maala
    részvétem.
  • beatz
    aze thx
  • Easy Killer
    uhhh az rohadt szar
  • Henty
    Jah ma hajnalban feltörték a karim...
    kipucoltak mindent... kb.: 400M érték volt
    minden fullos 8 degree +5
    ráadásul a 69-ről vissza PKztak 68ra ://

ennyi volt 8 hónap munkája...
  • Maala
    gratz thug. :)
  • Atisz #27647
    Hát sztem nem. A srác egy megrögzött hazudozó és ő csak megveszi a legjobb cuccokat a feltört karikról...
  • Atisz #27646
    Phys def power-en javíts egy kicsit...
  • Cat 02 #27645
    ez jobb
  • WuFraZselic
    igen, nagyon is XDD
    na, megvan a lvl 68, coproducted by Maala so thx pala ^^
  • Carmang
    szupermárió
  • Dragonlords
    rakd újra de sztem megfog oldódni egy idő múlva
  • izem
    ujabban megint kivág hibaüzenettel
    a silkroad.exe hibát észlel stb.
    mi a megoldás? (a host file már átirva,lehet van ujabb?)
  • Cat 02 #27640
    "PoseIdon írta:

Get it right, Crayon is my cousin.

his mother is my mothers older sister.

------------------------

Ez az ember töri fel Greece-n a maxolt karikat, általában akinél sos fegyó van.
    És ez nem fake."

^^
  • Cat 02 #27639
    biztos örült neki :)))
  • Maala
    nos, nem rossz az intes kari sem, csak legyen nekije 1 átlátható gyorsskill rendszere. :) legalábbis én átraktam zseléét, muhaha. ^^
  • Maala
    a lag... nagyobb mint volt, de ez természetes.
    2x haltam eddig zselével, 40-50seces lagok közben... mostmár felveszem az armort a moleokhoz. ^^
  • Stanislav
    Franc!:D Tegnapelőtt járt le a 4 hetes scrollom!:D
  • Maala
    mellesleg kaptunk 1 napos scrollt, és makiidőt is, nem'tom hogy oldalra kiírták-e már. :)
  • Holdpro
    "Accounts with limited access may not send money."
  • Holdpro
    Paypal Limitedet ír ? mit kell ilyenkor csinálni ?
  • Maala
    inspection kész, kivéve Babelt.
  • circa
    Nyehehe, még 1 óra
  • Curbuncle
    Mivel Takla Makan már gondolom nem mutathat újat mobokból nektek, ezt azért illik megtekinteni.

• Stanislav
    Nemhogy event, de még 1 napos gold ticket se... ha 12 órát elhuznák,akkor lenne 1 napos gold ticket,és majom óravisszaállítás.
  • circa
    Hehe, még egy óra, de ettől sztem még nem lesz event