82377
Silkroad Online (iSRO)
-
de a high lvl-ket a sos-ért törik fel vagy miért? :-( -
Henty #27666 semmi nem volt a gépen 3 spyware van fent és reggel sem volt semmi és most sincs, apám tudta még mert néha ő lépett be helyettem stallozni. -
Mitttomén #27665 Megvan a válasz, nem túl jó... :-( -
Mitttomén #27664 Üdv
Mostmár csak ennyi feltörés után amit itt lehet hallani felmerül a kédés hogy mégis hogyan?
Brute-al például 1 10 karakterből álló jelszót megszülni (nekem ilyen van) szerencsés esetben is több év, így marad az hogy valaki olyannak lett megadva aki nem korrekt vagy a keylogger-es migymásos megoldások, arra még gondolni is rossz hogy valaki belsős szerez magának ebből némi "mellékest"
Szóval a kérdésem az hogy az alábbi lehetőségek közül nálad szerinted melyik lehetett? mert a lagrosszabbtól eletkintve (ami ugye a belős info) mind ellen lehet azért elég hatékonyan védekezni. -
Henty #27663 jode sec kérdést nem tudom és anélkül meg fölösleges
-
sajnálom :( én is átéltem, de tapasztalatból mondom, ujralehet kezdeni! mégha nehéz is lesz... persze ha tudod a sec. kérdést meg minden komplett pw email etc csere akkor könnyebb :) rem menni fog :S -
Henty #27661 nem mond semmit, és az a legérdekesebb hogy , nem keresek és kerestem botot soha, nem adtam a passom senkinek
nem jártam mindenféle nem hivatalos oldalon...
Ergo én arra gyanakszom hogy megvettek valakit a joymaxnál és szép dollárokért eladja a passokat...nem kapott a fejlesztő fizuemelést stb... ilyenkor könnyen megy az ilyen
másik meg hogy tegnap 2x is javítgattak a szerveren meg frissítették stb, nem kizárt hogy kikerült jónéhány acc... -
Henty #27660 Én feladom, 8 hónap + havi 300 silk (minimum)
és ott áll egy teljesen szétszedett 69-es kari
és a legjobb hogy a passt meg nem tudom megváltoztatni mert már fogalmam sincs mit adtam meg titkos kérdésnek....
részben az én hibám is, de remélem az illető most nagyon-nagyon boldog... -
Ezekre az acc hekkekre mond valamit a joy??Vagy hallgat mint a kakika a fűben?
Mondjuk miért is izgatná magát??Ha elmegy egy ember jön helyette 10....Gondolom ez a max hozzáállásuk. -
Szemét thug :/ -
Cat 02 #27657 gyenge vagy magadtól feladni XD -
Nemvagyunk egyformák.Ez a Te nézeted.
Én viszont úgy vagyok vele, hogy minek belefeccölni időt és pénzt (majom,tikett,miegymás) ha néhány nyomorult kis fasztalicska elbassza az ember szórakozását és még anyagi kárt is okoz.
-
nem igy kell felfogni,én ugy vagyok vele ha feltörnek akkor ennyi,bucsu végleg az sro-tol és csók... -
Cat 02 #27654 fasza mindenkit feltörnek :(((( -
Részvétem pajtás!
Én az ilyen sztorik miatt gondolkodom, hogy abbahagyom az egészet a picsába.Én még csak 1 - 1.5 hónapja játszom és nemszeretnék fölöslegesen beleölni a játékba több hónapot.Jó nagy kupac szar az l2 de lehet inkább visszamegyek oda.
Egyébként nekem mondhat bárki amit akar, ha a joymaksz akarna valami tenni ezek ellen akkor tehetne. (az srobruter-re gondolok vagy mi a rák)
Nemtudom nektek mi a tapasztalotok de nálam ez a lagtalanítás valahogy nem igazán frankó.Rosszabb lett mint volt.Most ott és oylankor is lagol amikor és ahol eddig nemszokott.... -
részvétem. -
aze thx
-
Easy Killer #27650 uhhh az rohadt szar -
Henty #27649 Jah ma hajnalban feltörték a karim...
kipucoltak mindent... kb.: 400M érték volt
minden fullos 8 degree +5
ráadásul a 69-ről vissza PKztak 68ra ://
ennyi volt 8 hónap munkája... -
gratz thug. :) -
Hát sztem nem. A srác egy megrögzött hazudozó és ő csak megveszi a legjobb cuccokat a feltört karikról... -
Phys def power-en javíts egy kicsit... -
Cat 02 #27645 ez jobb -
igen, nagyon is XDD
na, megvan a lvl 68, coproducted by Maala so thx pala ^^
-
szupermárió -
rakd újra de sztem megfog oldódni egy idő múlva
-
izem #27641 ujabban megint kivág hibaüzenettel
a silkroad.exe hibát észlel stb.
mi a megoldás? (a host file már átirva,lehet van ujabb?) -
Cat 02 #27640 "PoseIdon írta:
Get it right, Crayon is my cousin.
his mother is my mothers older sister.
------------------------
Ez az ember töri fel Greece-n a maxolt karikat, általában akinél sos fegyó van.
És ez nem fake."
^^ -
Cat 02 #27639 biztos örült neki :))) -
nos, nem rossz az intes kari sem, csak legyen nekije 1 átlátható gyorsskill rendszere. :) legalábbis én átraktam zseléét, muhaha. ^^ -
a lag... nagyobb mint volt, de ez természetes.
2x haltam eddig zselével, 40-50seces lagok közben... mostmár felveszem az armort a moleokhoz. ^^ -
Stanislav #27636 Franc!:D Tegnapelőtt járt le a 4 hetes scrollom!:D -
mellesleg kaptunk 1 napos scrollt, és makiidőt is, nem'tom hogy oldalra kiírták-e már. :) -
"Accounts with limited access may not send money." -
Paypal Limitedet ír ? mit kell ilyenkor csinálni ? -
inspection kész, kivéve Babelt. -
Nyehehe, még 1 óra
-
Curbuncle #27630 Mivel Takla Makan már gondolom nem mutathat újat mobokból nektek, ezt azért illik megtekinteni.
-
Stanislav #27629 Nemhogy event, de még 1 napos gold ticket se... ha 12 órát elhuznák,akkor lenne 1 napos gold ticket,és majom óravisszaállítás. -
Hehe, még egy óra, de ettől sztem még nem lesz event
aze thx