82377
Silkroad Online (iSRO)
  • trident
    pfff... Én sem megyek be a bankba, hogy tudjak item mailezni... Bár ez olyan "belső dolognak" tűnik...

A SRO bejön, de lehet lecsekkolom a Guild Warst, Legend of Arest.. Ha meg nem, akkor marad a CoD.
  • shaime01
    nem érkezett meg a pénz a joymaxhoz silk vásárlás után várj pár napot irták fő oldaon ,hogy gebasz van a fizetésel paypalon keresztül a silkhez
  • shaime01
    ezt a 2 karimat pakoltál le..
    csak a Venice-s sajnálom.. de azt rettentően
    Athensos karin nem volt tul sok értelmes dolog.. volt nála 10m , 45+3 c10 blade 45+3 br18shield , 52+5 blade c9 és ennyi.. meg egy 47+5 garm..

ujrakezdeni már csak azért sem fogom mert nem tudom a secret answer-t talán majd egyszer..
  • LeonSilver
    Beakarok lépni a játékba erre ez fogad.Tudja valaki (gondolom ja), hogy mi a franc ez?????

• LeonSilver
    Na.Ez már egy szép lista.Bár ezzel a kibaszott hekkel is foglalkoznának.
    Én cirka 2.5 évet játszottam az l2-t de nemigen hallottam hasonlóról.
    Illetve néha igen de ott a gémer volt a balfasz mert ha mondjuk xyZ volt a karaktere neve akkor az acc meg a pass is xyZ volt.Az ilyen meg megis érdemli .... szvsz
  • Maala
    de te legalább tudod a secret passod. remélem. :)
  • HencStein
    Nomak felmentem a karimmal és ha te nem adtad el az öszes cucot hogy valakinek tartitt megadj akkor ezt is hackelték :( de a te karidnak semmi baja
  • HencStein
    Nomak. oké. De én mostanába csak bf2zöm csak néha funbol megyek föl ^^
  • datango
    részvétem , ebben az egészben az a legrosszab hogy te beleölted a sok időd , pénzed es puff a semmibe megy...
  • Stanislav
    Bot User List and Punishment Notice 11/10

Date : 11/10/2006
    inquiry : 112

Hello. This is Silkroad Online.

As we have posted before, we will be investigating alleged bot users and if it is found that they are using bots, we will be blocking bot users, like those below.

We will be continually investigating bot users and when found, we will be punishing these users.

[Xian]
    huangxiaojua / RyuIoYeoNg / Clod_cc / Vest_bird / uR_SeaR / Rascality / Snuggle_ / Snow__ / Divay_jonh / Eizllina / Lie_er / yh02 / yanghua04 / bairte / shashou / krieai / Giacial / boombo / jore / 808855 / gucci5201314 / boogienight / haohao123 / hjdafjkfks / youhimale / happynight / Happyending / Beyondfionly / Okaygirl / Callmydogron / marlian / zhangsan / GhostHanppy / Kissdjw / WWPPOBO / kerlina / LordJaySon / _MostroM_ / DocLoveAsian / MightyB / xNu_Hiepx / RasMina / YaKer / CenaTer / KoyKicina / akuzet / YsfSrdr / DelPiero7 / psisik / Crit /

[Aege]
    Lantcher / Mirror_kin / Nashion / Olefor / Onions / Ositery / Prophatg / Qoteny / Rapeje / Ronory / Tisten / Volume_ouo / AE_bas / AE_boss / AE_boy / AE_mack / Aesoante / DyingRain / efsefsg / Foelc / Gljksld / Goase / GrEate / Guiod / hill / HooTo / Huril / ineteg / Jetud / Jsdfe / jSLDKJFEW / Kdufjg / KFdfe / Kjfkldsf / Latees / Letus / LHFsdf / May_Way / Mazeoo / Milit_oo / Numer / tianshi01 / tianshi02 / tianshi03 / tianshi04 / tianshi05 / WOW_VS / WQ_HATE

[Troy]
    _Ravel_l / 5star / 7_maid_ / ailaohuyou / AstsA / BSTSB / Cai_Yi_Lin / carlossefa / Chen_Huilin / Cheng_Long / Choseol001 / CN_YANG / dajiahao / DstsD / goodffw / guozhen52 / haohaosangha / Have03_Ang12 / heiheis / heoe / hootfulk / HouseJk / huangyx / jianlong / JstaJ / Keel_ / Kidnap_ / Kill____ / Kobe_Bryant_ / Kstak / leine / Li_Lian_Jie / Li_Xiao_Long / Liu_De_Hua / lyq / Maviko / Moonayd / mstam / nicebook / novemberrain / Qqyimsu / QstaQ / qwehsa / R_aincoat / R_ape / Ravage_ / rstar / Sind0erella / SoS____Sos / TASZ01eK / TheVeteran / Tom_Hanks / wstaw / xiahei / xuande91 / xuande92 / xxsq51 / yabiwhan / yang_lei / zhao_Benshan / Zhou_Jielun / adjaghjk / ajkkjhj / ameimei / ansbfdhas / bhkj / bkuyg / captainTOM / dgkktf / duczz / englishboy / gdffggd / gfxd / ghdhgd / HaT3R / hbgh / hjgkfd / huiyk / Jangchen / JLA / kerrick / kidlat / killycki / KissMaye / liangtian / LostTime / Miss_S3xY / ppcustomize / rurugood / shashai / TR_bano / TR_ben / TR_boss / TR_from / TR_Grubby / TR_jangan / TR_KOBE / TR_lol / TR_male / TR_male / TR_PIG / uhui / Vi3t007 / ygyui / yugyukj / ZhiFa

[Babel]
    AstaA / BstaB / DstsD / EstaE / FstaF / GstaG / HstaH / ragesnip / BiggTv / maz / chubbiechubb / mutandis / IBMpc / _Keks_ / _opk_ / Zims / _Tanatos_ / igor85 / Vandal27 / VlnT / Exotika

[Athens]
    anga1 / Anh2KL / audka / codmel / dfhjsdfh / Flying__Cat / hdauks / Khong_So_Vo / KTV_zzzZZZok / Jade1 / jhnh / Lareina / M1lA / makavelli / sIen / sky_01 / Suhn / Sun_Wu_Kong0 / Tieu_phi_Yen / Tom_grren / warcraft3 / wwww / XSAmMyX / 520 / Adme / Alisando / Batter / bdbd / BranchA / Cavinier / Dannie / Digigtal / Drive / Drlvb / Drlve / Enhanced / Factory / Feverish / fhfhht / FINGERSSS / Firmly / Flavour / Flood__00 / FLU_FLWOERS / Flush / FWestern / gek / GrapeNo / Harmful / Health_ / Heat_hot / HEROINE_ / Holes / Jon_mali / LUdic / MInt__ / monster_pig / Moonlight_ / Mysticism / Navirer / Off_OIL / OH_ / OMinous / Oppressive / Orator / PENURE / Pet_angle / Rlaitn / Xolo_Ben / Yalona / YoY_ / Zaloto /

[Oasis]
    Dannie / Cananie / Phonely / Kadan / Qoteny / Batter / Papala / Mirrorg / Aalics / Nashion / Xolo_Ben / Lantcher / Daneis / Ronory / Janifer / Pet_angle / Vanpay / Custous / Ositery / HelloKong / Tag__wols / fhsdfbsdnf / dffghah / bvcxzbcv / khjh / lplkl / nfbdzfn / lojo / ohkookl / hhgfh / okokllb / OA_subi / OA_bobo / OA_BIN / OA_MONTO / OA_MONED / OA_mark / OA_CHAN / OA_qroer / OA_PIPI / xiuluowang / muyang_mu / jimmiu_aludi / shuang_zi / ju_xie / shi_zi / chu_nv / tian_xie / tian_ping / shui_ping / Delon / Hyatt01 / Jwenn / Spiritelf / Dragonflame1 / arro_gant / Erow / Arettana / Hiesae / 3AHO3A / RAdept / CCTVHI / CrOniC / ROCCO_CABBAR / atula99 / Catalino

[Venice]
    qqmm / woshichunv / mp3007 / Mmwoxihuan / KISSii / kelinkeli / naqinta / kater / yilinta / MaMiMaMiHong / salinna / XsuperMan / Boter / Honoorder / Kiuoness / Jekey / DJkiss / juey / BOOSOK / GOOSOOI / CSGOGO / borepen / 2006ONE / libao001 / Thien_Ma / Kiss_MM / Dani20

[Greece]
    afhfhg / Althton / Armysoiler / ASlongAS / Babala / Babosha / Baby_NO1 / Backham / Baijiazi / Barbique / Bekiney / Ben_con / Buffles / CAETOS00 / Cideney / COOLJBS / Cunnan / Daddy57 / dfgs / dfsgty / dghddg / djjhhg / dsgsgs / erwrt / fdsgsg / fhdtr / fksafh / Fox_Sulu / gfdgty / Ghost_Mare / grilolo2 / gsdfewr / gvtytfgh / Harnder / Havlous / hddsa / Hisense / Houston / Jbkeai / jhfka / JIBA_cang / JimGreen / jkda / KunDung / licdiyong / Lost_HAT / love_game / LoveKing / Macgradi / Mavelous / Most_good / Nadaer / Nash_heu / Nicson / Oceen / Olnear / PenLon / Qeen_Lolo / Qukin / QunQun / Ratte_Nono / safae / samikius / Sha_Seng / Shoppin / spidermelege / Stella / SYLFGJ00o / Taylor_0 / Tisten / Tundon / Unknoja / Wallent / Weat_king / Winny / XXxxLordXXxx / Yison / Adame / asleep_ / Assemb_ / ASSert / Atlantic / Attractive / Auction_ / Cavinier / Cruse / DafeRx / Daneis / dgsgs / DO0Y / Drug_power / ebw / Elaguil1a_ / FallenAngel_ / Gongkuo / GrapeHO / hguygb / Hoole / HotAmen / HuangShan / Icioner / jshhsk / Kadong / Maverlos / Most_01 / Most_tree / Nashion / Ositery / Penten / Raebfd / Richrad / SAhame / Shingdoso / Talentog / Ttherstu / Vanpay / Voluntary

[Alps]
    _FUU_ / A009 / Ginhe / Glavie_Fly / hgvbkuy / itz_jackie / likemei / Livingbuddh / lubeznia / Maleveze / National / nguyenlp / ozgur_tr1 / Paulcster / Slay_666 / Tieking / TheEmperor / weide / willie / willing / 521520 / Augustine / Becky / Darlene / dhrhrt / entertainmen / Fancy / Irwin / Wicked_Sick / yekine

[Olympus]
    Godyert / Charlose / Cludy / lineky / Donocash / Cartoon / yoyoi / Gloked / Firstking / Dont_CaRe / closeHEMANB / weaponYY / ToKyo_Japan / GrEaTe / ChArAcTEr_CA / BUG_Villl / Clean_claer / GrandFather_ / SayUloVe_ME / YoUrMY_Mothe / chese_alles / Volume_ouo / Happy_birth / BaIYuOn / FoRaILYS / EvENs / Micrsoft_XP / HTTP_inter / yanzi1 / _CatGirt_ / Mvp_xZ0rROx

[Tibet]
    AngryDaniell / ArjenRobben / blackstreet / BowBoBy / Corin / DongTian / dream1 / GedMtar / GreatUgly /HERO / jackone / jianbi / jinsheng / jiqng / kee / kill2 / kioervk / kk2 / langbi / MadDragon / melacs / mingb / mirror / NEWboy / oOMissXOo / Scent / Screech / skiiyuyu / SKIIbibi / skygirl1 / skygirl2 / skygirl3 / skygirl5 / SpAnlsHe_Fly / sun_wu_kong / wuqing / Xeonz / xuanxuan / XxDjXxXF0xX / yuanyun / zhans01 / zhe / bAcK / Celedakan / CUDA / Deyesless / Fiance / Fighter001 / Gonajohn / Haigo / Harden / Jumpy / K_T_O / Language / Lookiss / Racket / Ravin / Timandra / wuyu / yopder / yugyh

[Red Sea]
    RE_popo / RE_oOkeyOo / RE_cat / RE_speir / Cananie / Dannie / Phonely / Kadan / Qoteny / Batter / Onions / Papala / Mirror_kin / Aalics / Nashion / Xolo_Ben / Lantcher / Daneis / Ronory / Janifer / Pet_angle / Vanpay / Custous / Ositery / HelloKitty / Alisando / Babala / Lamlous / Noname2 / FENGSHADAOLA / Zaloto / Badier / Talent_glavi / Shingapo / Dafeqi / Adame / Icioner / Alipapa / FinDan / Richrad / GrapeNo / Cavinier / Kaden / Maverlos / yuh / GaoTianCi / BoskiRysio / Rider_CN / yuknoitsjohn / _777_ / GodsWing / Magic_Dragon / Reboe / RE_yoyo / RE_PERTER / RE_lulu / RE_hotland / Duper / Super_Star / MinG / magic_tiger / Dai_Dam_Tac / Don_hehongtao336 / TNT_xx / JusT_ice / _K1LL3R_ / Cat_person / Red_Satsuki / sdfvadsgc2 / Garcea / Axl / DreamS / Jessica

[Rome]
    QQ / Keoane / Toanein / Gonine / XufoX / Geiane / Yesnon / Goodien / Uosnine / Moons / Porrada / NoMercy / wHite / Your_mother / Eris / Yamamoto / Starme / Jaique / MiEiM / Powder / jAcqu3Lin3 / Zaydin / shanayparker / GLACIUS

[Sparta]
    kyle / Yuriko / Emperor / Empress / Lan_Lan / Master_oo / XxXO_0XxX / Kyric / Djingis / Kinzokilla / XxXQ_QXxX / Slithereen / MissX / phdragon / codon / Shane / Sorry / Kize / UmaThurman / sawyer / Nanami / squall_V / Sadiy / ad / AppleHime / ganon_hn / Free_goddess / FengBaby

Nekem úgy tűnik csinálnak is valamit végre. Nem hiszem, hogy mind kamu lenne. Bár találtam 1-2 nevet más servereken(jellegzeteseket), amik vannak Greece-n is. Összekeverték volna a neveket pár helyen?
  • Atisz #27737
    Más mmorpg-ben nem is...csak ennél a szarnál.
  • Atisz #27736
    Téged is?
    Lehet hogy a selyem vásárlás során kerül ki a login név+ jelszó?
    Ez azért már undorító...nem hiszem el hogy Joymax-et ennyire nem érdekli a dolog. Az amerikaiak már elég keményen bojkottálják item mall-t, sztem ideje példát venni róluk...
  • DAcafat
    több szerveren is volt karid ugye, és mind le pakolták?
  • Rabbit20
    Hát na ez már nagyon durva. Valami nagy gebasz van Joymaxnál.
  • LeonSilver
    Hát sajnálom nagyon.És főleg azt, hogy a régi motorosok "kivesznek".Milesz így velünk nyúbikkal??? ;)

*-*

A qrva élet f@szára.Már megin' piros lettem.A hülye gyökér kselt és még beis szólt utána.
  • shaime01
    amikor tört serveren játszotam kal-t még sro sem volt fent.. aztán még winfos reinstall is volt nincs tul sok köze a kettönek, 1bként egy tört kal server nem ugy kell elképzelni ,hogy leszedsz 5-6 ezer .rar file-t és bemásolod a kal mappába. 1 file van ami a kalhoz tartozik és az is 100% virusmentes.
  • DAcafat
    részvétem mindenkinek, de ez már ténleg szívás hogy egymás után törik fel az embereket:(
  • Curbuncle
    Ha te vagy az az illető, aki a Kal fórumra is ír, és esetleg játszottál a privát szereverek valamelyikén, vagy akárcsak csíntalan dolgok után kutakodtál, akkor nem csodálom a hackelést. Sajnállak, de valamiben biztosan hibáztál ezek szerint. Véletlenül nem hackelnk fel senkit. Legalábbis engem 2-3 éves mmorpg-s játékidényem allatt még nem törtek fel.
  • Maala
    mondjuk kíváncsi lennék a feltörtek ID/pass-ára...
  • Maala
    hmm én láttalak stallozni...í
  • trident
    Legend of Ares?
    Guild Wars?
  • QuickHUN
    Bakker én is sajnállak benneteket ,gyere Aege re adok egy kis lét újjra kezdeni!
    Tudom ez nagyon gyengusz,mert sok silk volt benne, de biztonsági kérdésre tudod a választ egy új karinál!Vagyis a következőnél majd.
  • trident
    ejpazmeg....:(((((((((
  • Lord Nomak
    Bő nem tudom hány nap után felnézek, hát ha van valami érdemleges screenshot vagy valami video valami.. Erre látom orba szájba hackelnek mindenkit. Örülök hogy időben letettem erről a játékról, vudu egyébként nyugodtan használd régi karidat amit elcseréltünk nekem már nincs rá szükségem, visszaadom neked. Bár ha az elmúlt 2 hétben online voltam akkor engem is hackeltek. :) No mindegy, részvétem sémiii.. :(
    Holnap meló én meg alvásképtelen vagyok.. :|
    Maala neked meg grant szinthez =) Néztem screent pofás a dolog =)
  • shaime01
    1.5k silk nem +-al.
  • shaime01
    hacked.
    lv66 blader
    lv47 blader
    .
    össz. 1.5k+ silk
    6-7 hónap munkája.
    köszi mindenkinek a játékot én kiléptem..

jutt eszembe a gépemre SENKI nem tört be. fő oldalon is csak silk vevésre loginoltam be... legalább mostmár tudom ,hogy
    1 account feltörés föleg magasabb szintüt silkel áltában ugy is folytatják ha annyira megszállotak +silk bevétel.. nah lesz ez még igy se .. >.<
  • Mrlego
    sziasztok
  • HencStein
    Hmm , Voltam ma fen silkezni 1 kicsit csodálatos modon beengedett elsö probálkozásra (Athensra) kimegyek 1 kicsit dh kapuba szétnézek .. szokásos hunt vs thief egyszercsak régi ismeröm kijön 61-62 lehetett amikor abbahagyytam a gamét most 70 es cirka 1 honap alat átmegyek janganba ott 1 másik ismerös aki 58 volt most 69 .. most kérdezem ? enyire naon rááér mindenki ?
  • Cat 02 #27719
    jó éjt all xD
  • circa
    OFF: Game nem enged be, nézem Fábryt, ez a nő nagyon sötét benne
  • Cat 02 #27717
    http://gportal.hu/portal/game1/ jó kis oldal :D
    chat ben uncsiztam és védtem szerettet új kedvenc gémem :D
  • sweech
    tényleg az :l
  • Cat 02 #27715
    teeee forradalmár ...
  • sweech
    nekem kutya neve :0
  • Cat 02 #27713
    azé van xD
    nekem általába cica neve vagy first car kiv kr sitepn ahol asfasfasf volt :D
  • Carmang
    De ki jegyzi meg a secret answert, ha nem írja oda a Joymax, hogy a későbbiekben fontos lehet? Én sem jegyeztem meg, mert nem felejtem el a jelszavam, ami a fontos...
  • Cat 02 #27711
    ő se tudta a secret answert :D
  • gertrud
    Joymax...
  • gertrud
    Remek.. Hentyt is feltörték... Biztos véletlen volt az is ésd az ő hibája...
  • sweech
    %)