82377
Silkroad Online (iSRO)
-
aki egyszer függő lett azzal nincs mit tenni :) -
Stanislav #27866 AoE = Area of Effekt, azaz Területre sebzés. Itt ugy érti mint tipikusan az a nuker,aki az ilyen skillekre fekszik rá nagyon.
PvE = Player vs Enviroment, azaz játékos a környezet ellen, a mobok ellen. A grindelő kari, a grindelő nuker. Aki arra megy minél hamarabb minél többet öljön, minél gyorsabban fejlődjön. -
még ügyvédet sem kell fizetni van a családnak egy német ügyvédje mwhahaha igaz válóperes dee sebaj :D -
szóval mindent jelentést mentek logolok etc, és ha a joymax erre sem válaszol.. akkor ugyebár PERELÜNK ha az amerikaik azért beperelték a mcdonaldsot mert elhizot töle a gyereke akkor én meg az elvesztegettet pénzem a szabályok megsértése miatt fogok ellenük pert inditani mwhahah:) -
én mesterfokon alkohlizálok kikérem magamnak :)
nomak te Athenson engem mennyit láttál onlinenak? :D
3-4 napoakt nem voltam ;(
1bként meg most olyan accountot regeltem és olyan jelszavat adtam meg a gépem figyelmezet is rá ,hogy meg kell változtani :)
a teljes jelszo méret kis nagybetü számok heti 3xori csere lv52 után (sosun fegyo dobnál elöbb ) szóval ha vki ezt "kitalálja" akkor az a joymax hibája már elöre el van készitve a kis levél.. ami nem kis port fog kavarni mert olyan tüzfal rendszer mögül fogok silkezni ,hogy az atya uristen se tudna ide bejutni (lol) :D -
VadKacsa #27862 Egyet értek :)
Annyit mondok hogy ne, éri meg azt az idöt vagy pénz amit belle fektetek ebbe a játékba! Inkább menjet el a településre ahol éltek vagy ahova jonak gondoljátok iggyatok sokkat meg szivajtok el 1-2 cigit és keresetek magatoknak 1 csajt azt sokkal nehezebb megunni mint a silket és hidjétek több élvezete nyujt...:) deh mondjuk ez az én eltorzult világnézetem... lehet hogy hülye vagyok és Yó!-bb ha egész nap silkezik az ember... ti tudjátok ; ) -
Elkezdesz egy új accot, karit. Elérsz tegyük fel 75-78ig már esetleg ha lesz takla 1 éven belül. Jön egy senkiházi, feltöri accod, szarrá pk karid, kiürít store stb.. Elment az életedből fél év ismét a semmire. Inkább legyél úgy sro-val mint hobbi, heti pár óra.. De mindegy szerintem hülyeség újat kezdeni én már erőteljesen sro ellenes vagyok szóval ne hallgass rám.. =D Én ahogy megléptem 65öt kb annyi élvezetet nyújtott számomra a játék a továbbiakban mint a Győzike show. Azt hittem ha az ember 64+ izgibb lesz a játék, hát semmivel se volt jobb. Unalmas, monoton, élvezhetetlen. Ráadásul Joymax szerintem pénzért szórja ki az accokat. No mindegy.. Holnap meló ismét.. Én meg mindig éjfél után nézek fel fórumra hát anyám.. -
igen lehet.
Aoe nukerhez 4 dolog kell
light imbue
cold #2 nuke
fire #3 nuke
armor set+3 max hp
egyébként egy hasonlo builden gondolkozok.
str vs int ( ksro )
int vs int (ksro)
ehez 64+-tol (ahol már köztudott 1000x jobban lehet farmolni ), kéne elkezdenem farmolni nagyon. gondolkozok még.. de bizots kezdeni fogok vmit -
én most pihenek egy hetet két hónap aktiv scrollozás után... -
pont ezt akarrtam írni... mit is mondjak VV azért csalódtam benned, legalább személyem miatt is ismerned kéne klánomat...
-
Aegen még STORMREGION - oldba71 a vezér,
És egy kérdés, mi az az AoE meg a PvE nuker
-
Miért, lehet nem AoE nukert is fejleszteni olyan magas szinten? 
(már ha area of effect-re gondolsz) -
de csak azért AoE nuker-t mert powerlvl-el mennék takla matában van egy hely ahol ugy spawnolnak a mobok mint a strongholdban. és nem agresszivak -
szar neked. :) én már 3 napja nem nyomtam. de most benézek. :) -
Rabbit20 #27853 Thx. :)
Googlén kerestem de nem dobott ki semmit nekem. -
Nem birom silk nélkül :(
már az életem részévé vált.. lehet ujrakezdem silk nélkül mint a régi szép időkben uj accountal természetesen .. talán egy AoE Nuker-t meglátjuk.. -
Troy : Hungary_Star - in3t a főnök (állítólag azért nem Hungarian_Star mert az nemfér ki) -
Curbuncle #27850 Rome:
HUNiques - Ur4N1uM
Magyarok - Vu
Hadurak - Hun_Dragon
HUN_FORCE - SHANYI_HUN -
javítás: Babel-->HUN_Tribe master-->Gubberx_HUN :) -
Cat 02 #27848 roviditesek.hu -
Ha még érdekel...
RedSea:
NRG_AlliancE - TheRealKovi
VAD_KANOK - Qxenthar
Eternal - TibiHUN (???)
HUN - ??? -
Troy:
KeeperZ - Carter_NJ
Hun_Yakuza - Gia / megszünt
Hun_Maffia - /megszünt
Horda - Ikerpenge /más lett a klánvezér
HUNterZ - HUN_Tom /megszünt
DA - Cafat
-
itt egy, de a Google a barátod
-
Cat 02 #27844 Szabi volt xD -
Saxo17 #27843 _THE_BOSS_ OASIS ÉS lacexkiller a GM....nem mellesleg a legerősebb magyar klán oasison :) lvl4 és 70százalék -
ThedarkmanHUN #27842 Iet még csak privát serveren láttam -.- -
hogy tudnak a hekkerek spawnoltatni? ahogy kicsomagoltam a pk kat lattam hogy megvan irva elore mar minden , de vicces lehetne egy pár tigergirt spawnolgatni :PPP -
Rabbit20 #27840 Valaki tudna nekem egy linket adni, ahol le vannak írva az mmo -kban használt rövidítések jelentései? Jöhet angol, magyar mindegy :) -
wtf??? Scarf lett a vezér??? és mivan Muki-val? :D
lol add már át scarnak az üdvözletem :D rég hallottam már felőle ^^ -
Viketor, rosszul irtad....Fyrsta, nem Frysta
Magyarok vezére már Scarface, Merkava vezére ogled -
biztos nem lesz europa még legalább 1 évig, és az se biztos hogy karácsonyra lesz takla ^^ -
Noobsz #27836 lenne egy kérdésem
karácsonkor kijön takla makan mellé ez europai pálya rész ?? -
hackerek spawnoltatták ^^asszem Xian vagy Babel? mán' nem emléxem -
miez? :0 -
Cat 02 #27833 cuki
-
Cat 02 #27832 ez már régi :P -
Stanislav #27831 Ja, és Greeda már nem vezér nálunk, hanem Aztek. -
Stanislav #27830 Greece:
HouseOfGod megszűnt, Gothic tulajdonképp megszűnt, HUN_Fighters ami hiányzik, de tulajdonképp megszűnt.
Hun_Warriors - Arakis_Hun(vagy HUN?)
És majd ha lesz időm összeírom a sok kicsi magyar klánt,mert igazából ez a 2 nagy maradt csak meg. A kicsik meg hát kicsik,max 40-esek. -
Harcosok - Maala
HUN_Devils - ien már nincs
HUN_Angels - Sniper_HUN
HUN_Punishers - ien sincs :D
Elitalakulat - Nerya
-
babelen a hun_force szerintem már nincs és van egy rakat új magyar guild de már nem játszok szal nemtom mik azok