82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    hát az meg mi a genny? ^^
  • trident
    Sziasztok!:)

Elmondanátok mi is illetve mire való a "Marvelous Egg"?

Pudvásodjon meg a pc tolvajoknak a foga, aki elkezd köröttem keringeni, hogy spawnoltassa a többit is. Sok keci.
  • Lord Nomak
    Ja és kifelejtettem ugyebár a nuker karit ami 38 nap alatt lvl 70 light és fire részleggel. És ha lvl 70es opciót választ az ember akkor ajándékba adnak a végén 10 mil aranyat..
  • Lord Nomak
    Ez egy vicc.
    PowerLevel szerint Glavie,Archer,Blade,Sword STR-es karaktert megcsinálnak 46 nap alatt level 70esre... 1100$-ért =D
    Ami akárhogy is nézem a jelenlegi árfolyamot 222,901 Ft. Biztos legálisan bot nélkül.. No mindegy ismét ilyenkor vagyon online hát hogyne.. dolgozni meg asszonyt küldöm holnap =D
  • Evoluti0N
    Az Eternalnak nem Tibi_HUN a vezetője, hanem gfXL. Tibi nem is volt sosem vezető.
  • shaime01
    traderek a tradereket
  • Cat 02 #27901
    10 hp potiban hogy 1. nap az lesz hogy npc huntik őlik a tífeket :D
  • Cat 02 #27900
    [URL=http://silkroad.uw.hu/oldal/vid.html]előzetes ^^[/URL] csak nektek csak most :)
  • Carmang
    Ezért várom azt az update-t, hogy a thiefeknek npc hunter spawnoljon
  • Cat 02 #27898
    lóval mész -.-
  • Carmang
    Nem tudja megtámadni, pont ezért csalizza rád az ő magas thifjeit. Valamiért az npc thiefek előbb támadják meg a tradert, mint a player thiefet.
    Védekezni... ha sokkal alacsonyabb szintű vagy akkor nem tudsz.
  • Cat 02 #27896
    őőő 70 es harmony teraphyí val xDD
  • izem
    ujabb lamer kérdések....
    hogyan tud megtámadni 1*-s tradet a player thief,ill.hogyan tudja rámhozni a nálam sokkal erösebb npc thiefeket?
    hogyan lehet védekezni ellene?
  • Cat 02 #27894
    xDDDDDDD
  • LeonSilver
    Sajnos ez nem teljesen fedi a valóságot. :P
  • LeonSilver
    Próbáltam, valóban halott ügy egyelőre.
    Próbáltam dx9 compatibilis módban futtatni de akkorát fagyott mint az idióta hottentotta a déli sarkonY.
  • shaime01
    mivel teljesen végleges verzio csak akkor lesz ha kiadják...
  • Cat 02 #27890
    [URL=http://www.sg.hu/cikkek/48497]lehet ^^[/URL] de nem biztos xDDD
  • Maala
    fogadjunk most az fog jönni hogy nincs is full vista még. :)
  • Lord Zax
    Nem beta, hanem full, és mint mondtam minden más játék program tökéletesen megy kivéve ezt.
  • shaime01
    használtál te már vista bétát?
  • Maala
    mert lehet hogy hibás és a hiba miatt nem gyárt hibát?
  • shaime01
    mért használsz vistát? LOL... istenem a windwos alapbol egy hibaüzenet generáló és akkor még annak a bétáját letölteni..
  • Lord Zax
    Sziasztok!

Valaki probálta már inditani a játékot vista alól? Most probáltam, és nekem nem akar elindulni, dx9c kell neki azt irja mindig inditásnál, pedig a legujjabb van fenn, minden más game megy jol, csak eznem. :(
    Na mindegy ugyis hanyagolni akartam egy ideig. Azért ha vki tud rolla van e megoldás jo lenne. Köszi
  • izem
    na ezt végképp nem értem:-((
  • Cat 02 #27882
    nem akartam h talizzanak veledf xD elég ha nekem van rémálmom =\
  • shaime01
    beregelsz az sg forumra
  • izem
    lamer kérdés...hogyan tudja meghackelni az accomat?
  • Maala
    ah sry. :) csak már unom, hogy mindenki hekk így, hekk úgy. :)
  • LeonSilver
    Abból már egy kissé a lányim is kinőttek.És ráadásul még az unokám is fiu, szóval neki alapból nincs iylen nyomi babája
    CSak halkan jegyzem meg, hogy az elősző hszben a szmájli a vicces kedvemre próbált utalni
  • Maala
    vagy menj barbizni. :)
  • Maala
    lol... ilyen az élet. úgysem tudsz tenni semmit a hekk ellen. ha hekkelni akarnak, meg is teszik, csak idő és türelem kérdése... én inkább élvezem a játékot, amíg tudom. és megteszek az én részemről midnent, hogy ne hekkelhessenek...
  • LeonSilver
    Mi a rák ez??Akiknek még nemtörték fel az accukat azok hálátadnak az úristennek és 2* le***** a GMeket amiért is kapnak egy nyulat valamint igéretet arra, hogy 2 héten belul meghakkolják őket?? Milyen kedves & aranyos ez a joymax.Semmi mást nemakarnak csak a javunkat ...
  • Lord Nomak
    Egyébként GW acc eladó akit érdekel.. Megszabadulok mindentől amitől lehet nincs időm semmire se nagyon.. =D
  • beatz
    weeeeee^^
    event \o/
  • izem
    egy érdekességet szeretnék megosztani(lehet csak nekem az)
    egy adott területen lévö azonos mob mindig ugyan azt dobja?
    nekiálltan növényeket irtani(3000) és egy helyen irtottam szinte csak 2 db-t,tehát szinte egy helyen álltam és mindig az egyik kardot,a másik nöi armor sityakot dobott.ez véletlen vagy csak nekem uj?
  • Maala
    wow, ez a hálaadás event nekem tetszik. :):):) akár elbasszák, akár nem...
    NYUSZIIIIIIIIIII
  • Maala
    hmm tavaly meguntam egy csajt, és elkezdtem silkezni. :) (jó, most megint együtt vagyunk, meg minden, de akkor is. :))
  • shaime01
    most kb ugy nézek ki ,hogy

beeset bevérzet vörös szemek
    habzo száj
    és silkroad

:P
  • DAcafat
    előre félek :)

Thanksgiving Event Notice

Date : 11/13/2006
    inquiry : 500

Hello. This is Silkroad Online.

In celebration of Thanksgiving Day in November, we have prepared a feast of an event for you. Be on the hunt for the bounty of gifts that will come your way.

Event Period: 11/21/2006~11/28/2006 (Silkroad Standard Time)