82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Lord Nomak
    Jó de most pl CS is ingyenes és szép is meg sok a magyar, sőt uwc3 szerver is van, én pl azon kezdtem el játszani kb 80 szintig van kalibrálva a dolog, de 8as szintről 9re eljutni legalább 1 nap játék, 2 év alatt a szerver adminok 38ig jutottak el kb.. És izgi is =)
    Az a baj hogy joy elrontja a játékot sok helyen és ezért unják meg az emberek szerintem.
    Már olyan hírek is keringenek hogy joymax szolgáltatja ki az adatokat pl powerlevel-nek és szabadon csinálhatják az üzleteket meg minden, mert bizonyos százalékos arányban juttatásokat adnak joymaxnak.
  • HencStein
    én már beregiztem 1 ujjat de mlg nem volt kedvem megint nekiálni megcsinálni a karit legalább 20ra inkább szenvedek még 1 kicsit a régivel hátha rájövök a secc pasra
  • shaime01
    én is dilemmában vagyok..most vagy beregizek egy uj accot.. vagy a régivel megyek át egy ujra... de akkor bukok 324 silket... és ez gáz.
  • HencStein
    láláláálálálálálá
  • HencStein
    vháááááá min 100 lehetséges passt kiprobáltam hogy mi lehet a sec passom de még mindig nem jöttem rááá
  • HencStein
    Nem rosz kép 1ik se ^^
  • HencStein
    PÉNTEK ESTI VOODOO FLOOD
  • HencStein
    Igen rájön ... Csak ingyenes meg elég szép is meg van sok magyar is
  • HencStein
    Eredmény még nincs?
  • HencStein
    Valaki aki tudja az accomat az meghackelhetné a sec passom hogy rájöjek mi az thx (Malla gyüjcs nekem cucott)^^
  • datango
    Trade nak induló sálazással végződő esemény ! :D
  • Lord Nomak
    jahm egyébként egyik arc elment új szerverre nézelődni, és látott egy ilyen fincsi dolgot aztán elküldte nekem =)

• Lord Nomak
    idővel mindenki rájön hogy sro nem olyan nagy cucc =)
  • HencStein
    csak már ez a forum is ellaposodik mert alig van hsz a nagy forumozok már elmentek más gamával tolni :D igy kevesebb hsz van és kiszorulunk a top10böl ^^
  • HencStein
    Megtaláltam mihelyt leirtam a hsz-t ^^^^^^^^^^^^^^
  • Stanislav
    Most mondtam...1 topikot,ami két oldalas végig tudsz olvasni. www.silkroadforum.atw.hu ,azon belül Játékról általában topik, azon belül KSRO topik...
  • Maala
    ok
  • HencStein
    linket adc a hozzászolásodhoz mert kicsit sok van ksro néven^^
  • Stanislav
    Silkroadforum-on (atw-s), leírtam mindent részletesen. Játékról általában -> KSRO... Ott olvasd el, leírtam egybe az egészet... :)
  • Maala
    vmi PMet küldesz hogy hogy kell regelni?
  • Stanislav
    Tetszik europa.:-) Ez a kasztrendszeres megoldás, ruhákra,fegyverekre vonatkozoan.:) Egyelőre csak azért szar, mert kevés a magyar!:D Tulajdonképp eddig 3-man vagyunk azon a serveren, ami így végződik: "x|x"
    Mi athenson vagyunk, tehát nem tudunk adni :)
  • datango
    int support , str kjó közel ill bow esetén szuperszájön harcos! végén str a bika!
  • DAcafat
    azért én nem mondanám gyengének az intest mert ha jó a mag balance arányod meg jó cucc van rajtad ütöd az strest is :) persze jó skilek is kellenek hozzá :)
  • datango
    Troy on nem tud valaki adni egy klántársamnak sos 16 os bowot , csak amíg farmol! hm?
  • Curbuncle
    Gondoltam lefekvés előtt még elmegyek egy búcsú hunterkedésre, és jobban sült el, mint azt vártam. Keresem a thifelet, hát csak kis szintűeket találtam, dehát azokat, meg minek bántsam, hogy pm-ben anyázzanak? Neeem, inkább vártam, jártam. Találtam is 3 full str-es, lvl 35ös glaviével rohangáló emberkét, hát mondom csak nem megyek nekik rögtön. Helyzetet felmérni, berzi tele, skillek frissen farmolva ^^, na mondom ez nem véletlen! lol Amint betámadtak egy alacsony tradert, rárusholtam az egyik közelire, 2 nuke, elhúztam, rá a másikra, 2 nuke, mondom lol ez mi a fasz, full strek, de 3k-tól már fekszenek. A 3-ik hiába kapta folyamatosan az 1500-1700-akat, pajzzsal nem akart megfeküdni. 2 perccel később én feküdtem meg. Dehát megérte, jó intesnek lenni, olyan gyengécske az egész, de ha lángra kap. összetör benneteket str-es barátaim.

Jó éjszakát, holnap zh-zom. ^^
  • Maala
    izé, coldot használt... vagy 20ast ^^
  • Lord Nomak
    lol nem, miért változtattam volna ? én odaadtam neked vagyis elcseréltük aztán mivel befejeztem gémet visszaadtam sajátodat is
    ez a leghivatalosabb sro-val kapcsolatos hely ahova feljárok, hivatalos hp-n nem voltam ide s tova 3 hete legalább sőt már azt sem tudom mi a sec kérdés
  • HencStein
    Megváltoztatad a pass-t nem?
  • Maala
    amit sém mutatott la-va -ról 2 videót qrvára megtetszett az a kari. :)
  • Lord Nomak
    És mivan az 56os ( vagy már nem tudom mennyi ) volt karimmal nem jó az neked ? =D
  • HencStein
    :D
  • Maala
    full int light+heuksal+bicheon... besegítek én is szívesen, ha eléred vele a 30at, addig kapsz 1-8-(16-24) sos bowot is... share account! ^^ :) (bicheont csak később kell húzni, fire-cold nem kell. :))
  • HencStein
    Válasz 'Carmang' üzenetére (#27990) és ezt nem tom mért irta ki a hszem végére na mind1
  • HencStein

Van már 1 65 ös karim amit felhackeltek athenson pass változtatás lehetetlen mert nem tomm a sec passt .... Kérdés kezdjek 1 uj karit vagy ctrl+del(uninstal)? ha uj karit kezdjek mient kezdjek? ha töröljem akkor gyorsan vagy lassan?
  • Rabbit20
    Hát naja, úgy nem jó. Sok az ilyen köcsög "multi". :D
  • RussT
    Hát az Alps-on kezdtem, remélem nem volt rossz választás :/

Aláirás: csak érdekességképp raktam be,
    mondjuk pl. A programozó követett el hibát aki az Ati drivert megírta :D
    (de hardveres hibák vannak azért rendesen...)
  • Carmang
    Ajánlott olyan szervert választani, ami még NEW, azon nincsenek elszállva az árak, meg nincsenek rajta eszméletlen sokan. Magyar mindenhol van.

Az aláírásod... (csak mer' kötözködős hangulatom van )
    A számítógép nem követ el hibát. A programozó követ el hibát aki rosszul írta meg a programot.
  • RussT
    Hello, tegnap kezdtem a silkroadot, elég jó játéknak tűnik
    Mi a különbség a szerverek közt, melyiken érdemes nagyobb kariba kezdeni? (ahol magyarok is vannak sokan)
  • Easy Killer
    nekem is kell ilyen STONE kell kell kell:D