82377
Silkroad Online (iSRO)
-
hoho joreggelt 8) lassuk mit tud ez az event.. -
lol. :D csekkoljátok hivatalos oldalt, egész sokat írtak :) -
Mi a rák ??Visszafelé fejlődik a sro??? -
nem lehet monster scrollt nyomatni, mmint a régebbieket nem sikerült... -
tudom.
és a buffokat sem lehet már recast-olni akármikor. -
jutt eszembe mondjuk pár darab lv70-s thief elnyom egy 5-s summon scrollt mondjuk egy guild tréd közepén dr-ben és megjelenek a jó kis ninja guardok vagy akár mások... akkor szegény fireoxokat ki fogja megvédeni? :( -
poénabb lenne ha csak az event idejéig lenne benne az im-ben.. ^^
1bként.. lol.. ksroban nem item mall cucc -
lol a rabbit item mallos cucc lett :D -
easy -
Totti87 #28138 Gondoltam h nem lesz ez ilyen 1szerű! Grrr! Jobbulást :S -
pápáráráráá pápápá !
kalicinogén fertőzsem vagy mi azom van
zsinorba hányok gégé ;( -
na egy fél óra + :) megint :):) -
silkroadbot #28135 Moha és Páfrány -
Totti87 #28134 :DD remélem h csak egy órával tolják ki...végre semmi dolgom, játszani akarok :) -
oh egy órával kitoltátk az időt.... vissza aludni. ^^ -
Mit jelent ez a hálaadás fesztivál? -
ugyanannyi azota sem inditotam el az sRO-t :D -
Cat 02 #28130 Stani írj híert !!!!! :D
VV hányas ? :S -
VadKacsa #28129 Halli
Köztudottan hülye vok :D deh azé van me nem tudok angolul semmit!
Inspection Period: 11/21/06 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hour duration) Ez most az hogy ennyi ideig áll a cumma (server) és utána event 1 hátig....
vagy
4 ora hoszzu lesz az event :D
Yó azé ezt én semmm gondolhatom komollyan :D
nah mind1 azért elküldöm hátha visitrajta valllaki 1 Yó!-t :D
Jah ezt meg cska ugy :D -
Azért Remélem mindneki tanul belöle ,hogy milyen a koreai mentalitást és mennyire segitőkészek van hova fejlödnünk ... :)
-
lol :) minden easy koreai server tele :) legalább tudják mi mit élünk át :) -
kivi leszek erre a nukere lv43-tol farmolok 50-52-ig onnantol light+cold#2 nukeal fogok penonozni mwhaha :D -
hát, egyszerűbb móccer, ha megnyitják Taklát. :) -
jutt eszembe miota sok isro-s buznyák elment ksrozni... minden server crowed és a koreaik az europai id-k bannolását tervezik az elkövetkezendő 1 hónapban ha nem változik a serverek állapota... GG megcsináltuk! >.> -
holnap indul a pure int kariiim :) -
izem #28122 köszi,erre nem is gondoltam még.-))
este nem jo,de hajnalban biztos király lesz
-
Ehez a popáphoz csak annyit tennék még hozzá, hogy ez is jellemzi a joymaksz hozzáállását.
Először is ott az íííímélcím.Miért nem oda küld valami ha valami baja van???Popáppal üzenget azoknak akik fizetnek neki??Ez elég nevecccssséges.
És mondjuk miért nem egy héttel azelőtt, hogy valamit is csinál??Nem az lenne a tisztességes, hogy szól :[b] hé faszikám.valami gebasz van.nézz utána mert 5 nap és repülsz.ha nem te vagy a sáros és vagy azóta megoldódott akkor levelelünk tárgytalan és bocsika.[/u] -
Kilépsz a karakterválasztóig, visszalépsz és lehet megint használni a protectort.
Nekem van ez a chargeback de nálam alapból popápblokk van szal ha volt is nemtudom, hogy mi.De annyira már nemis érdekel.A joymaksz meghúzhatja a hosszucicimet.Ennyi. ;) -
Nomak, kérlek légy híve a saját aláírésodnak....ennyiben csatlakoznék Malához! -
Jól van már, akkor ébredtem, és megörültem amikor olvastam a noticet, máskor elszámolok 100ig mielőtt valami f@szságot írok
-
izem #28117 hi,érdekes,néhány booter már inmunes a protectorra:-((
lehetne változtatni a ujrafelhasználás idején,ne 1 ora legyen mert hamar visszaérnek a szemét booterek:-(( -
<b><font color=blue>Q. My friend was blocked for no reason. Why was he/she blocked?</font></b>
A. The reason for blockage is always listed. Once you enter your login information and attempt to login and fail, the reason for the block will be listed in the lower left. The most common reasons listed will be blocks for bot usage (Illegal Program Use) and chargeback related/use of stolen or financially fraudulent activity (Extra Block Related Chargeback).
Because Chargeback related blocks are more complex if you click on the "more details" part of the block explanation; you will get an in depth description and what action may be taken in a popup window.
szal a botolás Illegal Program Use... hehe
viszont aki chargeback-et kapott (már nem emléxem ki votl az), annak elvileg volt 1 popup ablaka, amiben részletesebben leírták a dolgot... az mit írt?
-
HAHAHAHA :D:D:D:D mekkora lol vagy, circa :D:D:D
adjunk hálát az égnek.
viszont a 3. pont engem jobban érdekel... nyami, vajon mit fognak tenni a botozás ellen? :) -
Stanislav #28114 Inspection Period: 11/21/06 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hour duration)
Nem írtak el semmit!:) -
Qrva életbe, nem is írták le, csak rosszul olvastam, váááá, reggel van még, inkább megyek órára... -
Mégse, csak elírták
-
[Server Inspection] Weekly Server Inspection
Date : 11/20/2006
inquiry : 319
Hello. This is Silkroad Online.
In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, the servers will undergo weekly server inspection.
Inspection Period: 11/21/06 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hour duration)
[Patch]
- Thanksgiving Festival Event begins
- Rabbit Pet added
- Client Altering Prevention Function added
Mátol lesz event:) -
az egyik GM azt mondta h mala gyerekkori fotoit fogjak magukbol kidobalni a mobok item drop helyett -
- -
Sziasztok, a hálaadásos eventről tud valaki valamit, azon kívül hogy kedden kezdődik és egy hétig tart?