82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Eftörsokk #28427 help plz...
felraktam az sro,kb 2 hónap kihagyás utáns,és van egy probléma
el indítom a játékot,és a gép,se szó se beszéd ujraindul csak úgy...
ha valaki tapasztalt már ilyet,vagy tudja mitöl van ez lécci osszameg velem,előre is köszönöm
remélem valaki tud segíeni -
BOTOZA SZINTEDÉRT 4 LIFE -
nc... -
anyádat azt
-
silkroadbot #28423
-
es kinel van a penz ami az eladasabol szarmazik? -
hehehe, enyém volt, nálam volt. :) -
hozzatennem 4 weap elixirbol ment fel nekem +4re hehe -
jo kis drop volt...remelem vinnidikt nem tudja meg h tolem vette meg ^^ ;P
es mas tollaval eskeskedni meg.. =D -
már 3 hónapja kb 49 vagyok , valahogy engem se hajt az sro , időm sincs gyilkolni ..:( -
lol már vagy 3-4 hete 69es vok, nem nagyon hajt most sro. :D bár tegnapelőtt ellőttem scrollom, hogy mégis fejlődjek vmicskét. :) -
még 1 lvl és megvan neked a cap! :) -
az én drága br 14 shieldem :-s :D no meg a +4es bladem :-s -
Curbuncle #28414 Ha jobban megnézed a képet, ott van az inventory-jában a blade, no meg a shield. -
Noobsz #28413 1ébként te nem blades vagy ??
Csak , hogy a képen sos+4-es spearral szaladgálsz
-
felakar törni... olcsó trükk, sokan sajnos ki is használják a "lehetőséget" és belemennek - aztán csupasz karit találnak pár órával később :) -
izem #28411 Hajnalban 1 ficko akart eladni 500 silket 1 milkoért,de nem tudom hogyan...
a szintem felöl érdeklödött erösen... -
spear
szép spearem van? :D
néha már gáznak tartom hogy ennyire megbíznak bennem, hogy ilyeneket ideadnak. :-sspear -
mer fos -
Nem, a törökök a felelősek
.
Bázz nálunk annyi török van, hogy a globalban nem is angolul beszélnek. És persze lehetetlen, hogy egy nap ne találkozz legalább 5-tel. Meg persze ők azok a 64+ thiefek akik mindekit lecsaliznak...
Egyébként nekem általában max. 5 perc a bejutás, de akkor nincs lag meg kidobás sem. Ha nehezen jutok be (kb. fél óra), akkor sincs lag de kidobás van
-
nyugi nekem is 30perc a connecetlés áltában ha nem enged fel 3 probálkozásból
de legegyszerübb reggel bemenni hazajössz tudsz játszani
engem nem vágott ki ???-el már 1 hónapja min. ^^
régebben volt nekem is ilyen ,hogy 5mpként levágott akkor ujratettem a winfost és jó volt -
sadi57 #28406 nehezen feljutok elkezdek játszani még a néhai 7-8 mps laggot is elűtröm de az hogy csak úgy kidob a játék félóránként vagy óránként :( nem annyira vicces mert így is elég nehezen jutok fel... meg emiatt ugrott egy kurva jó üzletemnek :((( -
sadi57 #28405 aha szóval most akkor azok a b**i németek a felelősök ?:::D:D -
Tapasztalatom szerint akkor dob ki, amikor sokan vannak a szerveren és már a feljutás is eleve NAGYON nehéz. Ha könnyen bejutok akkor nem is dob ki.
Namost... ennek ellentmond, hogy az egyik Friend-em tegnap folyamatosan fent volt, miközben engem óránként dolbált le.
Szóval lehet, hogy a netkapcsolat is bejátszik. De a tömeg nálam mindenképp. -
:))) lol az a logó :S cseppet elnyújtott , nem ?! -
scroll szerintem hülyeség.. bár mindenki ahogy érzi én biztos nem fogok venni többet idáig 3dbot vettem életem során mind a 3omxor végigszenvedtem mert marhára megköt ha akkor lehetne ellöni amikor mi akarjuk 1000x jobb lenne ! :P
1bként grat a 60khoz én 33knál feladtam még anno.. :o -
Stanislav #28401 60K-t volt türelmem, ment volna több is, de utso héten már sok dolgom volt, és nagyjából 1 hét scrollt nem játszottam le...nameg most még farmoltam vele 10K-t 30-40 között. Most meg játszom amennyit játszom. Nincs scroll, 0-ás farm. Amennyi időm van...karácsonyig nem sok lesz, de utána már sok is.:) -
sadi57 #28400 Sziasztok megtudnátok válaszolni hogy miért dob engem a silkroad kérdőjellel mikor már nincsen és már új drivert is raktam fel ^^.Ja, és mostanság csak úgy kilép a játék... semmi hibaüzenet... aki tudna segíteni annak megköszönném -
mennyit farmoltál morgan-el?
-
Saxo17 #28398 minden kedd délelött update van -
Stanislav #28397 Már ez is le volt írva. Készült, csak nem itt, Elda azt másolta be amit én írtam. silkroadforum.atw.hu ... Itt játékról általában topik, azon belül KSRO topik, és csak szépen vissza kéne olvasni az elejétől. Yahoo-s oldalra azért dob, mert yahoo-s acc-ot kell regelni. -
Üdv... a leirás jó lenne, de amikor az elejeén beirom a kódokat, kidobja a neveket, de még sose volt közte korei betű, csak sima, és a yahoo-s oldalra visz, de gondolom nem oda kellene???
A másik az hogy a KSRO-ra is jó volna egy letöltési link...
ill lassan készülhetne egy faq erről a témárol fel a bannerre...
-
izem #28395 de event után nem tudsz summonozni -
securefb #28394 A summon scroll-ok miért tűnnek el?
Én azt olvastam h:
'All jewel boxes will be deleted when the event ends. Please be sure to use up all jewel boxes before the end of event.'
Vagyis csak a jewl boxok tűnnek el. SZVSZ -
Curbuncle #28393 Nem tartom valószínűnek. Csak a summon scrollok, meg a jewel boxok fognak eltűnni. Szép is lenen ha visszavennék a rakat Hunter, meg devil thief suit-omat. 
Meg értelmetlen lett volna akkor a vele való kereskedés is. -
A gold dragon flag event után eltűnik???? -
jellemzo modon megint megbizhatoak voltak draga joymaxos barataink. most, hogy a lelkunkrekotottek h az event vegeig hasznaljuk el a cuccokat, meghoszabbitjak 2 nappal az eventet =) -
Curbuncle #28390 Notice:
"- Thanksgiving Festival event extension: 11/21/2006 ~ 11/30/2006"
Hát ez állat, ma hajnalban vagy 6 ember adott el nekem summon scrollt 10k-ban, mert féltek hogy vége az eventnek és nem tudják zsére váltani. De jobban tennék, ha visszaállítanák azt a szarházi limitet végtelenre, mert ez az 5 perc ölési idő nagyon szivatásosra sikerdett... -
izem #28389 Event hosszabbitás? 11.30-ig? -
Megcsinálni az oldalt nem nagy kunc ami pénzt meg kilehet hozni a gamábol az meg sztem megéri (Lásd ebay gold eladások & más oldal)