82377
Silkroad Online (iSRO)
-
zsíír vudu megadta sec passom hála az égnek megvolt neki =D de akkor se enged tovább az email cím meg acc néven.. beírom accom, emailem, klikk a genyóra és üres lap szia.. :s -
Ha az sro-s accot is tudja hackelni akkor az enyémet is mááá
hátha meglesz a sec passom és tok jelszot buherálni -
hivatalos oldalon van fent az a video -
elmész ide: C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
itt megnyitot jegyzettömbel a "hosts" fájlt és a legaljára (a 127.0.0.1 localhost alá) bemásolod ezt:
121.128.133.26 gwgt1.joymax.com
Ha ezek után sem megy, akkor a tűzfaladon kell valamit átállítani, vagy egyéb... -
Saxo17 #28463 én is láttam oasis-on strong devil eye-t.....sorba leölt mindenkit....engem persze nem mert messziről néztem :) jah menekülni se lehet előle mert gyors :) -
Nem tudom, hogy csinálta ezt aki csinálta, de ez mesterséges videónak tűnik, nem "in-game" -nek.
pl. 30. másodperc környékén, mikor öltözteti az íjász csajt, és az armor cucc mellé felrakja a garment sapit. -
Köszi a semmit... -
az hogy ? 70esek is csak strong e.g-t tudnak nyomatni tudtommal ? :D még arra sem méltatták őket hogy sálas antitükrök spawnoljanak, erre taklás monszták spawnolnak =DD DZSOJMAKSZ FOREVÖR -
az hogy lehet valaki strong devil eye-t idézet :) nem takla makanba lesz ?
de jó volt a botokat eszi szépen :) -
Eftörsokk #28458 JÓÓÓÓ:D:D:D:D:D:D
Most,visszarakva az mx440-et,már ezt is pci-nak látja egyrejobb:D:D
bocs a sok offért,de kurvára szeretnék Silkroadozni -
Szerintem meg vegyél egy Dell típusú laptopot, lehetőleg Inspiron 6400 centrino duot és nem lesz semmi gondod vele. =) Jobban megy egy adatokat vizsgálva gyengébb gépről az sro, tehát laptopról jobban küldi mint izom gépemről annó. -
Eftörsokk #28456 okés,itt valami más a gáz,havertól előkapartam egy poros gef4ti4200-ast, erre engedi az agp8X-biosban elvileg,viszont windoswsban meg az adatsín tipusára pci-t ír ki:) -
gf 4 mx440 nem tud agp 8x-sat vagy az alaplapod nem kezeli -
Eftörsokk #28454 Simán,Gef mx 440-el játszottam vele több mint fél éven át. RAM fontosabb mint a vidkari. :-)
jó,akkor van remény:)viszont még mindíg nem értem mi a gáz...
nem tudom számít-e vmit,de csak 4x-es agp-n megy a kártya,amit nem értek miért,pedig az alaplak tudtommal támogatja a8x-ost is,biosban pedig csak 1x,2x,és 4x agp a repertoár.
Esetleg lehet olyan,hogy vmi jumperrel kell állítani?:D
sorry for off -
Csak én nem láttam ezeket a helyeket soha életemben az sro-ban?
oO -
ja meg OFF
valaki nem tudja pda-ra milyen netet érdemes előfizetni vagy milyen konstrukciók vannak ? -
vudu neked egyébként nem adtam meg msn-en a sec kérdésemnek a válaszát ? bár lehet értelmetlen küszködnöm vele mivel ha már egyszer valaki felnyomta akkor mégegyszer megteheti, főleg ha tudja a sec cuccot..
-
Egyébként a sec kérdés feltörése sem jelent már gondott, bizonyítás szemtanúja voltam.. saját honlap rendszeremen amit csináltam kettőt azon regisztráltam be magamat és a lan klubb tulajdonosa feltörte nekem a biztonsági kérdést és a jelszavamat is, azt nem mondta/mondja el hogy csinálta de felnyomta, elég volt neki csak ip-re rámenni és firefoxon keresztül varázsolt valamit. Megkértem hogy sro accomat is nyomja fel ha tudja mert kellene az a kari és a sec kérdést már nem tudom, meglássuk milesz.. -
Én az enyémet akarom valahogy visszahaxolni, most hogy nincs nő bizonytalan időre hát.. Valahol aprítani szeretnék, próbálkoztam pár gammával de mindegyik uncsi, sro meg pont elég arra amire kell, reggel 8-12 között sro, aztán lelépek utána 11 felé este hazajövök, tolom még 2 órát utána megnézem MI5 sorozatomat coolon, aztán alvás és így tovább.. Legalább ebben lehet darabolni és még nem is laggolok tehát ideális, bár nfs carbont lehet elkezdem.. még nemtom milesz -
Engem malla ráakar beszélni 1 uj karira ha már a mostanit feltörték ^^ Megint 1 ujabb intes karit csináljak hát nem is tom ^^Aszondja nyomná ö is és akkor 2 en nyomnánk fel^^ -
10-12 óra bekapcsolt sro után -
2 gigával is néha 15mp a teleport :( -
Asszonnyal szétmentünk bő 5 év után szóval így most lan klubba járkálok esténként haverokhoz, aztán így láttam egy srácot sro-zni ilyen karakterrel -
Nem, csak kérdezem, láttam 59es bladert 8740 hp-val és 3380 mp-vel.. Phy ballance 105% mag 40% nekem ez elég durvának tűnt -
Mivan emgint sro? 

-
Maala neked egyébként mennyi hp-d volt 58-59 környékén ? Meg egy penon kb mennyit sebzett, sima fighter ?! -
Erre tudom azt mondani hogy érdemes sro-zni.. ilyet máshol nem látni =DD Kurvajó, nekem tetszik nagyon =DD bár ezt mangyangosban is megnézném ha lenne =) -
Feltettem megnézni, erre ezt írja ki tegnap délután óta indításkor:
The server is undergoing inspection or updates.
Kicsit gyenge az angolom, szal mit is akar? :) -
Cat 02 #28439 bár suliban nem tom xD sztem 128 ^^ -
Cat 02 #28438 nekem 512 xP -
izem #28437 nekem 1G ram van és egész jol döcög:-)) -
hát jah, 256 MB rammal nem nagyon száguld... 512vel már csak teleport közben gáz kicsit, 768al már egész jó. 1,5GBvel meg 1sec kb a teleport/ferry. :) -
Stanislav #28435 Simán,Gef mx 440-el játszottam vele több mint fél éven át. RAM fontosabb mint a vidkari. :-) -
Eftörsokk #28434 jó,de én eleve,ki se tudok menni a böngészőbe,mert már a játék indításánál kifagy:)
kezd elég vicces lenni a szitu:)
a vga,miatt lehetne talán?mivel sikeresen elszált a régi alaplapom,most egy kölcsön cucc van nálam,GefMx440-el.Elvileg ez azért megüti a min req szintjét:)
Ha vki játszik hasonló,vagy még xarabb kártyával,és megy neki a játék,az bíztasson plz:) -
izem #28433 olyat nekem is csinál,föleg ha kimegyek böngészöbe és vissza.... -
Eftörsokk #28432 na,remek.....
windows install után,annyi a haladás,hogy nem ujraindul a gép,hanem kékhalállal kifagy...
váááááá -
Eftörsokk #28431 :D:D:D nice:P
-
omg -
Eftörsokk #28429 valahogy éreztem hogy ez lessz belőle
-
jah az sro néha összeakad valamivel teddd ujra a winfost csa kaz segit