82377
Silkroad Online (iSRO)
-
qrvajó. csak hogy még szarabbul érezzem magamat. balpénisz noobok nem bírnak megtalálni egy rohadt unique-ot sem nekem meg bele kell botlani egyedül... -
Meg amúgy is, én se használok mást, főleg hogy rájöttem a vicceségre frost novával.. Vagyis használom még a retek snaket csalogatásra, nincs kedvem odamenni mobokhoz, így is petalt visszaszedtem mert az is felesleges 400 sp volt, elsővel is tudok három mobot magamrahúzni.. szal ez hát nemtom
-
Most nézegettem sok ksro múvít főleg pure bladereseket, és azon gondolkozom, hogy kd-n és leszúráson kívül kell nekem egyáltalán onnan valami ? Meg persze passzív skill.. Senki se használ semmi mást, csak 2 kd-t meg 2 fajta leszúrást aztán hello.. Ha visszaszedném azokat amik nem ebbe a kategóriába tartoznak kb 5k sp-vel beljebb lennék ami akárhogy is nézem most arra lenne elegendő hogy 57ig maxoljak mindent fire és blade skilleknél. -
Én vagyok a kötsög ? Majd ha neked is berántja valaki az 1 éves karidat akit ismersz és eladja NPC-NEK a cuccaidat akkor átérzed a helyzetet. Dehát ezvan. Jobb mint ha megrugdostam volna. ^^ -
mondjuk nem fog... de érted kötsög vagy <.< -
Lol én beszakadtam a röhögéstöl :DDDDD -
Szerintem egyszerüen lehuztad a gyereket egy 10-esel és még feljelenteni si feltudna téged fenyegetés miatt... >.< -
Képes hát, ez kb mint ha hackeltek volna.. És még ismerem is a hackert lol.
-
szóval képes voltál lehuzni egy kiscsávót?
-
Na, hát büszke vagyok a karakteremre. Kicsit pvp-ztem ma hogy mégis milyen lett a skill átpakolásokkal stb.. És nem csalódtam. 59es playerig lenyomok mindenkit. 60asok már kicsit durvábbak, nem tudnak megölni hiába +5 glavie, blade, sword de nem halok meg, bower azért nem említem mert azt csak 64 felett nem tudom megölni =D
Annyi a probléma hogy 60-64 közöttieket én sem ölöm meg de ők sem engem szóval 10 perc után inkább leülünk beszélgetni lol.
Ami a legjobb volt, hogy 63as hibrid garmentes srác 52+6 som swordel, 60+6 br 20 shieldel nem tudott megölni, pedig fullra volt farmolva.. Jó ez a befagyasztás dolog, örülök hogy egy pontot hagytam frost nován, 2 kd ha nem borul akkor fagyi aztán 5ös kombó.. kb 7 perc után ölt meg egyszer akkor is azért mert laggot kaptam és uni pillt nyomtam el frost helyett.. =)
tehát igen BOLDOG VAGYOK, ja és kaptam meghívást pár helyre, shinra, volume, netwarriors, teutonen meg pár kissebb fogyi helyre, tetszett mindenkinek a tankom =D -
jó mi :D
ezt magyaráztam a múlkor is :) -
Curbuncle #28498 loool ezt még nem is láttam xD
Titkos Teleport -
a tököm ki van má a devil eyevel :)
nyugisan penonozok félálomba egyszer csak valami ratyi meg rám hozta ezt a kis mocskot legalább kutyi megúszta de én nem :( -
Curbuncle #28496 Végre a GM-ek is észrevették hogy valamit kéne ez ügyben tenni:
"Regarding Monster Summon Scrolls
Date : 12/1/2006
inquiry : 380
Hello. This is Silkroad Online.
Monsters summoned from Monster Summon Scrolls currently do not disappear after 5 minutes. High level players using these scrolls at low level areas, to interfere with low level players gameplay, will be blocked.
Players you observe high level players summoning monsters to interfere low level players gameplay, meaning summoning many monsters at one time, please report these players at bug report section on our website, with a screenshot linked. We will block these players after investigation."
Bár kétlem, hogy lesz érdemi változtatás.
Amúgy meg EvilSoul-AngelSoul eladták lvl70ig botolt karijukat és ugyanilyen néven újat kezdtek az Eldorado-n. gg -
Curbuncle #28495 Mégis mi a tetves jó ***** anyádat képzelsz?!
Ezek a képek nem mutogatásra, viccre valók. Húzzá el a pi**ába erről a fórumról és tanulj egy kis emberséget. -
izem #28494 c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\
ide bemenni és a host fájlba beírni:
#Silkroad
222.111.150.111 gwgt1.joymax.com
ezt is megcsináltad? -
Eftörsokk #28493 off
mellesleg egy paraszt vagy Kabuki,bár hiába mondom valszeg....
-
Eftörsokk #28492 remek,ennyit a silkroadról,sehogy sem tudom elindítani,sok reinstall után,mégmindíg kék halál,vidkari csere is volt,de ugyan az így is...
ha esetleg valakinek lenne még valami ötlete,azt szivesen venném
f*sz ki van már ezzel... -
Reinstall is megvolt. A hiba ugyabaz maradt :( -
Átírtam, erre frissítette magát. Indítás: Runtime Error :(
A Sro_Client.exe hibát észlelt és leállt. Tűzfalon kiengedve éa a Spyvare Terminator Realtime protection lekapcsolva és akkor is.
Valami egyéb tipp? -
Ja és ez kergetett fél órán át abból az 1 órából amit fentvoltam:
-
Nekem most ilyen:
És amióta ilyen 10 penonból 7 ilyet üt:
-
nekem 97 v 98%... nincs kedvem alt+tabhoz h megnézzem... (szerk: 97%) :)
STEIN: reggel lépj be és szedd ki guild storage-ből a cuccokat (uccsó oldal), mert elfelejtettem az IDdet. (hjah, ha az embernek már 5-6 id/pass-t kell megjegyeznie, akkor nem megy egyszerűen. :-s) -
Egyébként phy ballance 102%, az jó ? ^^ -
Engem csak az lep meg, hogy minek mondta el sec passomat ? Nem értem milyen megfontolásból tette ezt.. Vagy mi kényszerítette arra hogy kiadja azt amihez csak nekem van közöm. :| De nem baj, így csak jobb lett minden =D 59ig farmolok aztán power level 63ig. -
Simán :) Kikapcsoltam gépet gondoltam MI5-ot megnézem aztán alszom, de annyira rákattantam a skill csinálgatásra hogy 400 sp-t még levadászok =D -
meik helyeket nem láttad?
a garment-protector ötvözés az össze lett vágva... eléggé mestermű, talán csak a háttérben a tűznél lehet egy kis hibát észrevenni.
ilyenkor mindig elfog a láz, hogy lv70 99,99 legyek aztán meg Lord Yarkannal fightoljunk már az isten bassza meggggg!!! :-s -
GAHAHAHA
Da-Tango mit szólsz ehhez? :D -
fogadjunk következő skill amit megveszel flame body - extreme lesz. :) helyessss -
HAHAHA lol. :D:D:D:D:D
no ezért nem adom meg másnak a passom. én nem bíznék még a barátnőmben sem, legalábbis azért van ez a dolog nekem ennyire fontos... viszont imho jól jártál. :) -
Ja igen, és volt kemény 7 percig 300 silkem. Ezt a logban olvasni lehet hogy honnan jött powerlevel és silk vásárlás. vudu és akik Harcosokban vannak tudják milyen skillekre pakoltam úgy ahogy, vudu főként..
300 silk eredménye lett ez Fire. Aki nem tudja miért nagy szám ez annak csak annyit, hogy jeges karakterem volt 49es masteryvel 45ös cold imbue és 48as phy def skillel. Kompletten átraktam ide a coldot, plusz bladeből levettem 4es kombó ágat és lightot is megcsapoltam kicsit.
Kissebb mellékadatok képpen a bevásárolt cuccokról annyit hogy:
+str: 19
+int: 13
+hp: 450
+mp: 300
A loghoz meg jó szórakozást tényleg.. És várom a kommenteket. -
Most fogjátok leszopni magatokat, megkérek mindenkit, akit érint akit nem. Aki szeretne egy durva logot olvasni Réka öccse és köztem lezajlott párbeszéd. Kérek mindenkit tényleg olvassa el, és kommentezze le mert én agyvérzést kaptam.
Itt megtalálható a log amit txt-be kimásoltam.
A végét azt már nem raktam be mivel ott már adatokat mondok meg minden, viszont egy dolgot tudok tanácsolni azoknak akiket felnyomtak valamikor és kipakoltak. PowerLevel honlap jó úgy ahogy van. Miután megkérkezett hozzájuk a pénz amit az aranyért kértek kb 3 percel rá kaptam egy privátot Athens__Gold karitól hogy menjek jangan stablehez átvenni a pénzt. Láss csodát odamentem és odaadta, aztán beírta hogy a további üzletelés reményében viszlát és hip-hop lett 10 mil aranyam, amiből már csak 1,7 maradt mert bevásároltam.. -
Ja meg sikerült megváltoztatni passomat is persze -
Thx a tanácsot, Operát feltettem hát nem rossz, sokkal jobb mint fájörkoksz. -
[brutálnagy]MEGVAN A SEC PASSSSOOOOOOMMMMM JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE[/
brutálnagy] -
omg ez kurvajó
-
oO -
pontosan, IE-vel próbáld, ezegyszer... -
A mozila nem hozza be -
OPera/ ie vel probáld mert a mozila szar