82377
Silkroad Online (iSRO)
-
VadKacsa #28549 Nomak most olvastam el a kis történeted ... fasza lehet :D
Deh én a te helyedben megfogtam volna és kibaszom a gyereket az emeletről .... :D -
power lvl nélkül is! -
ehh ticket nélkül simán meg lehet lépni ha power lvl-el mész amikor már nem add teljes 0.01-t akkor gáz csak.. de egyébként annyira nem
ticktet vennék elmennék a jégre ugyanis az következik vagy red eye vagy pár 1 lövéses nuker lenne melletem. ergo vagy bukod a scrollt vagy nem
én most igy ticket nélkül tök csili vilin haladok nem függök semmitől nincs ledolgozando órák amik mindig csak nönek és aki tudja én nem 6 órát játszok naponta... ezt föleg maalá-ék tudják :) -
Tippet kérnék mi van a képen, mert hogy nem rózsaszín neoncső az biztos, viszont ez még sosunnak is durva ilyen világítással :o
-
-
De úgy is lehet csinálni ahogy én csináltam, 3 hétig tickettel napi 10-15 óra játék és 55-58 megvan. Bár ez a 3 hét beteges volt az tény.. 
-
Napi 6 órás ticket nélküli játékkal kevesebb mint fél év alatt kilehet maxolni a karaktert ha végig power level. És mivel a szintről van szó nem a karakter farmolásáról így lehetséges a dolog. Maala is már rég 70es lehetne ha nem hagyta volna ki azokat a pár hét játékokat. Szerintem kb neki olyan 7 hónap lett volna. -
Malla mikor kedted ezt a karit?február? és most mienhonap van? -
Igen, megcsiknáltam. Ez után volt hajlandó csatlakozni és frissíteni.
A Runtime error a játék indulása helyett következett be.. -
Igen 1 év. Bot és 24/7 nélkül. -
1 év? lol!!! -
Én nem lvl 69-70 beszélek, hanem lvl 0-70...a ticket használatáról volt szó. Ticket nélkül dupla annyi idő, ennyi (1 év -> 2 év) -
napi 3 órával 10 nap str blade-nek 0-s gappel scrollal lv69ről 70.
szal napi 6 óra scroll nélkül... tekintve hogy 69en csináltam 30 után vmi farmszerűséget egyedül -1 hétig bírtam-, asszem mondhatom, hogy nem nagy kunszt powerlvl-el nyomni, scroll nélkül. és str blade a leglassabban fejlődő...
persze azon lehet vitatkozni, h kinek van napi 6 órája, de aki megteheti, annak nem lassú... -
napi 3 órával 10 nap str blade-nek 0-s gappel scrollal lv69ről 70.
szal napi 6 óra scroll nélkül... tekintve hogy 69en csináltam 30 után vmi farmszerűséget egyedül -1 hétig bírtam-, asszem mondhatom, hogy nem nagy kunszt powerlvl-el nyomni, scroll nélkül. és str blade a leglassabban fejlődő...
persze azon lehet vitatkozni, h kinek van napi 6 órája, de aki megteheti, annak nem lassú... -
Sztem akkor inkább már jégvédelem, ha ennyi sp-d van. -
Skp-t könnyű költeni...+szerezni nehéz. -
Na, ja. Anélkül viszont soha nem léped meg a 70-et... -
pacheonra? gyaús nekem ez a thug :D:D:D -
tegnap este felmentem gamelni majd eszembejutott egy dolog
Szerintetek egy Pancheon-Heuskal fire&light combo milyen lehet? anno még a kewoOnt meghackelő csávó elköltött 10k sp-t pancheonre ami most lv42-n van :o de tökre bejön :) -
Menetközben amíg földhivatalt megjártam kitaláltam hogy csak KD-t fogok használni mostantól és mindent lehúzok vissza ami nem az. 5ös chain kombót meghagyom de minden más gyalu.. Így is 3k sp-vel lesz több kb. Aztán ha 63 megvan 5ös is gyalu. -
Nem leszek ott, vagyis ott leszek de csak nézem. Tegnap is amikor beléptem, jobbra mellettem tömeg azt sem tudtam mi a gyík van, kicsit arrébb megyek erre isy meg a hadserege.. Utána kezdték el spawnoltatni a dark eye szarokat meg pegeket. Nézni jobban szeretem mint átélni. =) -
hát nem tudom én reménykedek hetente megy le 1-2 ft-t
egyébként meg scroll suxx... legalábbis én nem szeretem szarul van megcsinálva :( -
Egyébként meg a dollár értéke megy lefelé az ok, de azért annyira nem hogy jövőre csak ilyen keveset érjen majd... -
És mire elég 100 silk amikor 130 a havijegy? :P -
xD -
jól van amennyi közöm eddig volt uniqhoz.. :o
tg cape ota egysem :D
én azt irtam ,hogy megnéznék egy isyi döntögetést ^^ -
te fax pont azt mondom hogy ha nyomogatod is a KD skilleket unique ellen akkor sem borítja fel, mert unique-t nem lehet, ezért stabet ott nem is használhatsz.
nomak te meg tuti ott leszel első lord yarkannál az arénában, szal mind1 mit csacsogsz. :D:D:D tulképp mindenki ott lesz. :D -
Én 63tól akarom visszahúzni chaint mert akkor már meglesz kd szal.. -
De legegyszerübben lehet grindelni mmint bladerként
frost nova második könyv - 1 petal a tömegbe egy petal második könyv a tömegbe aztán pedig soul+petal's vagy esettleg light imbue :o -
De legegyszerübben lehet grindelni mmint bladerként
frost nova második könyv - 1 petal a tömegbe egy petal második könyv a tömegbe aztán pedig soul+petal's vagy esettleg light imbue :o -
A cucot meg thx mallaaaa -
uniquera soha nem megyek, egyszer voltam uruzni de többet se megyek, nem szeretem.. nem tudom miért -
hát megnéznék egy isyu raidet 50bladerel ahogy 1 be kd-z és mindenki leszurja..szur rajta 3x50-t berzben -
Lol noob 69 es megtudja ölni tg-t hát nem tom :DDDD
-
tiger women ellen nem nagy szám neked :P menyél isizni :S -
Az egy dolog, hogy jobb a kombó mert most még én is használom. De így is annyi buzi kser van mindenhol, főleg intesek hogy eszméletlen, ezeket meg csak kd-vel tudom überelni mivel én nem nyomok bele egy mobba 6-7k sebzést egy skillel. Viszont olyannal még nem találkoztam aki kd-ben nagyobbat nyomott volna nálam.. Már a botok is kselnek annyit mint a szemét, odajön 64es intes penon giantemhez és 14-16k-t belenyom zerkben.. Így meg értelmetlen nekimenni a mobnak, főleg esténként szokásuk a tömeges elszaporodás. Az hogy snake meg csak egymás melletti mobokra hat tény.. Viszont cavebe mindenki egymás mellett van, mob player, bot bárki tehát ott lehet nyomogatni minden dobálos skillt mert úgy is nekimennek az embernek =D -
nomak chainek alapok pvp-ben ok 63-tol én is csak 4 skillt használtam de chain FTW :)
mennem kéne srozni mert megjött a kedvem remélem felenged ^^
jutt eszembe 194ft a dollár vagyis 100 silk már csak 1940ft ,szerintem jövöre nyár közepére ha nem üt be valami katasztorfa magyarországn akkor ez lesz 1000-1500 ami már szerintem simán jó havi 1000-1500-t ft-t szerintem mindneki félre tud tenni :) -
meg uniqueoknál nem sok skillt tucc használni, könnyebben outdmg-elnek. (stab-ek ugye nem műxenek.) -
lol nájsz -
pénzeben mobozáshoz jobban kijön a kombó... snake dance meg csak egymás melletti mobokra hat.
csak PvPre kell az only KD.