82377
Silkroad Online (iSRO)
-
haha :D csak nekem flessel be shaime omniózus kulcscsonttörős esete? :D mi történt? -
Mi a baj ? Több botter van mint élő ember csak az.
A Joymax meg baszik akár mit is csinálni. Sztem tuti érdekelt azon a bizonyos bot258 -as oldalon. Egyesek televannak sos cuccokkal ccf-elnek és botolnak mint az állat és emmi megtorlás.
Az hogy havonta kidobnak 10-20 bottert nevetséges. Arról nem is beszélve , hogy 2 nap múlva ismét találkozol velük érdekes módon.
csak ennyi :)
-
megtudhatjuk hogy miért lett eleged? meguntad a farmot, vagy hasonló? :) -
Nah, akkor én is elmesélem az alkémiázós történetemet:
Vettem lv16-on SoS sword-öt, meg SoS pajzsot. Néhány attribute-ja egy számjegyű %-os volt, mondom itt az ideje alkémiázni. És akkor már legyen rajta egy kis +int, +ezmegaz. Összeszedtem a szükséges tableteket, elkezdem számolgatni mennyi element kell, és rájöttem, hogy ezt dropokból nem fogom összeszedni (pedig így is elég sok volt). Ekkor ráálltam arra, hogy a bénább cuccokat, amiket npc-nek adok el, azt destroyer rondo-val szétszedem, az elég szépen ad elementeket. Ennek az volt persze az ára, hogy a pénzem elkezdett apadni (mivel nemigen trédeltem akkor, meg a rondo is elég drága). De... végre összejött a szükséges darabszám és elkezdtem a "varázslást". Hát az első úgy befuccsolt, hogy csak na, pedig lucky powdert is használtam. Megutáltam az egész attribute alkémiát azonnal, el is adtam az elementeket, gazdagabb lettem néhányszor 10k-val.
Quick esete mégjobban megygyőzött, hogy nem fogok ilyen baromságra költeni... -
hm nekem is ugyanezt a fost csinálja de megy tovább a gamma, mikor belépnék meg mikor kilépek akkor jön ez föl
nem tom mitől lehet ez, nekem is ezeket dobálgatja :S -
-
Nem rossz cucc, nem most akarnék új pda-t venni lehet hogy beneveznék rá. Glavies karit ekkora szinten amúgy sem próbáltam még. -
Na b+, mindkét kezed egyszerre? Akkor nem egyszerű valami történt veled... De még jó, hogy nem olyan történt, hogy a temetésedre mehettünk volna
.
Gyógyulást. -
omg :o jobbulást -
Hi boys!
A házigizda eltörte mindkét kezét, így egy darabig nincs/nem volt. Nézegetem a topicot, ide írni nem sűrűn tudok majd. Ha valami gáz lenne, szóljatok priviben, és törlöm a kérdéses kommentek(kommenteket).
Üdv! -
izem #28619 szia Ark,emlékszel még rám?
mi abaj? -
Elda #28618 Cat természetesen a KSRO-ban van a lottózó, de mivel koreai magazinokról meg korai shoppos cuccokról volt szó elötte nemtudom mi alapján tippeltél az ISRO-ra :)
-
Na végképpen besokalltam ettől a szartól. Eladó a karim ha érdekel még valakit.
ARK_ANGEL (Babel)
Fire+ glavie (69-69-60-60)
Amim van : 1 garnitúra garment (csak a poén kedvéért)
1 garnitura protector +3 általában 4-5 int és str rajta
1 64+7 glavie (elég ütős)
1 70 -es wolf SooHoo márkanévvel
1 majom
25 napig érvényes ticket
+ egy halom szarság elixirek stb
A kikiáltási ár 50K.
Ha valakit érdekel keressen meg sms -ben vagy telefonon a 30/339-4780 -as telefonon.
bb
-
Cat 02 #28616 csak kr sztem ^^ -
Cat 02 #28615 add el a gléved XP -
Halihó
Fel szerettem volna vinni a glavim phy attackját de sajna 10 stonbol 3 elfüstölt 7 nél visszatette ugyan azt a szép 0%-ot ,szeruntetek van még esély vagy hagyjam ?
Enyiből egy szaros 5 % nem sikerül nevetséges ! -
Hellgate89 #28613 Szisaztok!!Lenne egy kérdésem a lotto ticket-el kapcsolatban!Megtaláltam a ticket sellert de nemlehet tőle venni és az írja hogy nézzem meg késöbb!Akkor ez most hogy működik??? -
1. nem, a ló olyan mint a gumi, egyszerhasználatos... eltűnik mikor leszállsz, venned kell ujat
2. nekem mostanában nincs (de ha leirnád milyen üzi az jobb lenne)
3. szép is lenne! hétvégén reggel már fél 9kor lehetetlen bejutni, meg ugy egész nap... hétköznap délután 2ig sima a bejutás, aztán onnatól este 8-9ig már elég nehézkes -
sziasztok! uj vok a sro-ban ugyh lenne 3 láma kérdésem. 1.ha veszek egy lovat és felülök rá utána leszállok akkor hogy tudok ujra felszzálni mert nem találom a lovat:S 2.nektek is van ez a hibaüzenetes cucc? 3.titeket mindig felenged? -
Cat 02 #28610 már be van rakva Isro ban ??? vagy te is ksro zol ? -
Cat 02 #28609 Maala bécsben votl Abszint 4 euróárt xP igaz csak vmi mogyóró likőrt ittunk :D -
Elda #28608 Egy két lotto ticket nagyon jól jönne most nekem, szivesen nyernék valami jó kis sos cuccot a lottózóban.
Én is csak pár napja fedeztem fel, hogy ilyen is van a játékon belül, és nagyon meglepődtem mikor láttam, hogy telis tele van sos cuccokkal mivel szinte csak azokat lehet nyerni, más nem is nagyon volt benne.
Aki még nemlátta az nézze meg Janganban van a potiárus, és az ékszerárus között. -
craymond #28607 Bocs, férreértettem, tegnap kicsit stresszes napom volt. Elnezest kérek. Szóval, kezdő vagyok még, és csodálva olvasom mennyi mindent kell még tanuljak a játékkal kapcsolatban, udv mindenkinek -
Cat 02 #28606 Muki / Mantis :)
Venezueala és Ares powas guild xP -
a lol-ból gondolod hogy baja van veled? -
craymond #28604 nem tudom mi a bajod velem -
off: fejelj minél több pontot, hogy gyorsabban fusson. -
a "lol" rész vonatkozik rád... -
craymond #28601 ezt most mire véljem? -
ték -
lol.
sadi amúgy mien grafkó beállításokkal nyomod? ugye minimumon van minden? :D -
craymond #28598 Húúú, de vágja itt mindenki ezt a játékot, kezdem szégyelni magam -
http://www.youtube.com/watch?v=hK40VrUwS-g&mode=related&search=
nini, pár magyar is fellelhető. :D -
http://www.youtube.com/watch?v=Q2BAOZn06o8&mode=related&search=
és képzeljetek el ide 10 monster scrollt. vagy azt a videót amit sém linket be a scrollokról. :) -
ez a pang, vagyis a lottó. szerintem. -
hát az agyam elszáll :( , ha ez az amire gondolok :( , na mind1 -
sadi57 #28593 10 percenként dob le valaki segítsen pls -
sadi57 #28592 folyamatosan kilép a silkroad kb. 10 percenként mostmár mondja már meg valaki miért dob ki! rakja újra a winfost? mert már a silket újraraktam... nem látom a klánok logóját... ez csak az én winfosom hibája? -
bebaszva. inkább alszom. :D -
CN? nem VN? :D