82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Két dolog.
1. 60-80as takla questek addolva lesznek. 70es visszamegye 60as mobokat ölni quest miatt ? N1
2. 1,5 milt buktam armor szettel, a mostani izom garmentem több védelmet biztosít nekem mint armor szett. 1k hp, 600mp-vel van több ha garment van rajtam. 60at elérem sírni fogok mert el kell adnom blade, shield, naci cumókat. Ha ezt a hármat cserélem 13str 15int 200hp 150mp fog leesni rólam. Az hogy olyan szinten találjak jó árban levő ugyanilyen kaliberű cuccot lehetetlen vagy olyan drága lesz hogy meg sem éri =( Szal tökszar a kedvem ezért =( -
Henty #28788 nem lvl1 :) még csak lvl60ig pkzta vissza de folyamaosan belép és mindig megyek lejjebb 3 naponta megnézem és mindig lvl9+ pk szintem ....
jó tanács... senki ne felejtse el a titkos jelszavát, vagy írja fel valahova :))
-
ja azon filóztam ma, hogy megvan a takla, és felfog ugrani 5-10 questablak jobboldalt a taklás questekkel... vagy hogy lesz? =D kben asztem hogy 69en van quest, de nincs =/ ill. ami van nachalos quest azt már lvl 64en megcsináltam =))) -
neszopaaaaaaaasssss!!! lvl 1re visszapk-ztak? hogy baszná meg a féreg pfff...
egyébként jah, uniótárs haver, kb fél éve 70es, nem játszik jóideje, erre vár... meg még sokan mások... ienkor ha vkit feltörnek annak több munkáját teszik tönkre mint hinnék... de hát az ilyen hacker férgek azok akik a valós életben jelentéktelen szerepet töltenek be szvsz...
kben Dark, nem akarsz Harcos lenni ujra? ja és izé, 58on a kukac nem lesz gond, meg figy, yetiknél voltam multkor egy 59es glavies karival, hallod, több a bot mint a mob... szal tényleg taklába gyakj te is! -
Henty #28785 de leginkább az idegesít hogy nem leszek ott takla nyitásánál... amire várok kb fél éve ... és egy szaros kis ***** meg kirámol és lepkz vissza lvl1-ig :/
-
Én tuti kukacolni fogok, simán jó arcok azok. Addigra talááán 58 felénél fogok járni mivel hétvégén no game lag miatt.. De lexarom 58on is nekimegyek.. =D Azt a fél szintet kukacolom aztán yeti quest és vissza kukac =DD -
Henty #28783 ezzel én is így voltam ... armor szettemen minden full volt... soksok milla ráment most meg kevergek a 44-es szintemmel a mujigik között :/ -
hát ha ezt elvesziteném ujra (mert igen, mikor szeptemberben feltörtek mindenem elvitték, köztük a storageban előre bevásárolt 67-68-69 armor szetet is... csak a hackertől visszaszerezte egy jóakarom, és ő odaadta nekem vissza :)) szóval ha elvesziteném ujra meghalnék :D hp mp str int parry 100% rajta szal elég fullos... többet ér mint amennyi pénzem van összesen az tuti :D -
a 70esek is bugból idézik meg a neoncsövestacsit. 64 felett hivatalosan mindenki strong eg-t idéz(ett).
egyébként jah, az a kukac lesz ami előhuppan a földalól, de jó moka lesz 1lövéssel ownolni őket mwahaw ^^ meg 75+os "str-es" niya ikszipszilon tud heuksal skillt, bestunnol egyet, hehe, á fless lesz ez, joymax utobbi idők legjobb döntését hozta hogy megnyitja taklát ^^ -
Henty #28780 én is így örültem a 69es chestnek ... rá 1 hétre fel is törték az accom :D -
Egyébként 64-67 közötti playerek miért nem halszálkát idéztek meg scrollal ha már a 70esek kaptak neoncsövestacskót ? -
lol, na ebben van valami azért =DDD -
A 61-63as giliszták a képen azok amik akkorák mint yeti giant és a földalól tünnek elő vagy mi ?! Mást nem látok a képen ami arra a félszerzet bélféregre hasonlítana :o -
bazmeg, már annyira várom taklát :D kurvajó lesz szentem, első yarkan spawn omg defasza lesz, és több órás buli, leszarom ha veszitek kb 50%ot, a lényeg hogy ottlegyek elsőnél és öljem és izé :D addig nem nagyon van kedvem grindelni, bár a lvl 70 kéne takla előtt... 2 hét 6os farm, vajon meglehet e.... hmmm -
Cat 02 #28775 [URL=http://img.silkroadonline.net/silkroad/silkroadonline_2/ntg_img/cat_img/pea_img/30.jpg]ezen jót röhögtem ^^[/URL] -
Cat 02 #28774 áh letölti az újra ^^
1ébként kiváncsi leszek térképen ki"világosodik"-e Takla :D -
Cat 02 #28773
angolt nem linkelek mert úgyis elcsórnátok ^^ xD -
Cat 02 #28772 leeht rosszul írtad be xD -
Curbuncle #28771 A botok mindig is ott lesznek.
Miért?
Mert pár percre az inspection-ok után, már kint van az oldalon a bot update. gg -
#28770 sziasztok
Regisztráltam letöltöttem updateltem és most itt van pár dzsunka a kikötőben, loginolnék de a honlapon simán belépő felhasználónévvel és pass-al nem enged be, azt írja rossz a felhasználónév vagy a jelszó.
Van valami idő amit ki kell várjak? -
20 perccel inspection után már voltaka Caveben botok... -
hát azé bot van =D legalább is athéniaknál
de hallod, 5kor populated athens, meg minden más szerver, iet még éjszaka is alig látni lol... de meg is értem, ilyen laggba sokat nem lehet tenni! na mind1, én happy vok, szépen feszitek az uj 69es armor és garm chestemben is, ez volt a célom, most megvan höhö ^^ takláig meg csk kibirjuk silk nélkül -
Ez nekem is feltűnt, utolsó inspection után amikor beléptem indultam penonozni utána meg yetizni egy darab bot se volt sehol. Aztán visszasétáltam ami kb 10 percig tartott de izgi volt =D és akkor se láttam botokat, utána dh elött pvp ott se jöttek ki kapuban.. Azóta lehet már van updatelt bot és fentvannak.. -
Henty #28766 minden szerver ennyire gázos?
egész jól be lehet lépni, egyetlen bot sincs de olyan mint egy képregény -
lol lehet véletlen... vagy hackeltek vkit akinek van joga hozzá. mind1 ha nem voltál online amikor kirúgtak csatlakozhatsz akárhová. :D -
meguntam az egészet, és leadtam a questjeim. :) lvl 70. :) -
Cat 02 #28763 Aege is laggos :( -
Cat 02 #28762 kirugtak Hun_heroes ből :O xD dehogy miért :(
nah mind1 a sos vállvédő megamradt :D -
izem #28761 populate a szerver de akkora a lagg,hogy nem is indultam neki:-(( -
nem szóltam :) -
Cat 02 #28759 hmmmú -
mi van most nem lehet silket venni ?
meg be se lehet jelentkezni a hivatalos oldalon. -
54 sos boost wihihi :D -
Cat 02 #28756 asmgfnjkasgha nevúeket szűrik csak -.- -
mmm tök jó lenne ha minden server ilyen állapotban lenne mindig ( populated ) csak a lagg hullámok nélkül... fuj fuj takla SOK KÖTSÖG HIGH LV :D -
izem #28754 kiváncsi lennék hogyan is szűrik ki a bottereket????
mert ez a botter irto robot kakit sem ér.ugyanugy visszajön,igaz 1 ora mulva megint nyomhatok egyett.kilépek, belépek akkor ujra lehet,de este ez lehetetlen.szal reménytelen az egész...
-
Cat 02 #28753 lol azok csak a részeket mtuatják xP -
hát én a koreaiakra gondoltam. :)
de most is 10 perces inspection van, szal lol. -
vassyg #28751 és úgy hívják h. a Nagy Koreai láthatatlan Fal..(állítólag még a holdról is látszik:) ezért van akkora lag.... -
vassyg #28750 rohaggyá meg^^