82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Nekem pl semmi bajom nincs vele, ahányszor beszéltünk mindig normális volt. Számomra csak az az érdekes hogy 70es karija van és bármelyik 70es úgy elveri mint a disznó.. Max csak rémisztgetni jó az a karakter.. a látszat miatt =D -
Jolvan....... csak gondoltam rá Nerya-át én se naon kedveltem mert 1* elpicsáztam amikor hunter volt és utána min 1 oráig csak anyázott:D -
egyik MPs arc linkelte:
Thief
Thief2
LOL! -
Ez már beteges...ja és ez is úgy röhög hogy "kekeke". o.O -
Nincs 75-ös mob???? Meeeeeeeh... -
sztem jó fej nerya
majd leirom ha hazajöttem a takla trade-t -
Csak tudjátok az kezd idegesítő lenni ebben a játékban,hogy a botterek ellen lótúrót nem csinálnak!
Én ott szopom le magam naponta ez meg elmegy dolgozni és fejlődik neki 2 szintet vagy összefarmol neki 5 k !
Csak azt nem értem ,hogy eddig nem tudtak egy nrmális botter keresőt csinálni?
Mert a wow-ban nem 15-20 bottert találnak havonta, hanem 1000-1500 at!
-
szóval én most a leghalványabb esélyt is kitöröltem magamból hogy magyar uniót bármilyen módon is támogassak! -
nerya egy féreg csak ennyi... ha érdekel kérdezd malát bővebben, me én most meek aludni, ő meg éjszakai bagoly vágod =D
szal a mi klánunk erősebb mint az összes többi magyar összesen, tovább nincs miről beszélni... meg sok a noob akkor is, nerya is hiába 70es de ... na mind1
szal nekem nincs kedvem nagyon, nincs elég magyar klán, mármint emberi számba vehető, és a mostani uniónk a legerősebb a szerveren, + angol gyakorlás is kell lool :) -
1) igen az id / pass a hivatalos oldalla megegyező.
2) asszem nincs mailes megerősítés
3) várakozási idő sincs -
mindig akarnak velünk csinálni uniont, de mindig nemet mondunk... ha most ott lennél a jobwarban, tudnád, miért. -
Na shém ezt 1 kicsit böveben is fejtsd ki thx...
Wufra+Nomak+Mallaa Nem lehetne már athenson csinálni 1 magyar Uniont?(Persze Joarc külföldi guild jöhet) Mert Már azért magyarok is elégé megerösödtek a szerveren csak nincs 1 olyan Guild/Unio Aki öszetartaná a magyarokat^^(union lader /harcosok/malla ) -
jah lehet vinni trade-t takla matában... és minden high lv ott fog csücsülni.. az npc mellet havefun -
taklás monster nevek -
#28816 no akkor again ;)
játékra rátalál, honlapon(silkroad) regisztrál, letölt, telepít, updatel, honlapon regisztrált jelszóval és felhasználónévvel megpróbál belépni és kb 3 órája nem sikerül. Azt írja hogy csekkoljam a nevet vagy a pass-t mert nem oké.
kérdések: a honlapon belépésre használt id és pass kell a játékhoz is?
van valamilyen mail regisztráció megerősítés? (nekem nem jött semmi)
van valamilyen várakozási idő?
odáig jutok hogy vmi kikötőben fordul a kamera nagy csilivili silkroad felirat aztán jön a szerverválasztó és id-pass menü.. beírom és nem jó :)
3.x-en túl sok év online szerepjátékféleségek játszogatása után belekóstolnék ebbe is de hátttöööö nemakarja. udvaroljak még neki vagy elrontottam vmit? -
sro.mmosite.com --> Future Updates menü a bal oldalon. Az elég messzi "big ápdét" lesz, amire gondolsz. -
Cat 02 #28814 1ébként csak itt csak most silkroad.uw.hu/oldal/monster5.html ^^ nevek máég nem jók :) -
Cat 02 #28813 de lehet oda majd vinni tradet egy npc hez xP
trade quest rulz ! -
Ja és alig várom hogy lássam elhullani a sok tetves 70es botter gecit akik full sos cuccokban rohangálnak.. NA DE MAJD UNIQUE BÁCSI LERENDEZI ŐKET.
Egyébként én sem értem a hsz-t leírtam az elöbb az egésszet aztán elkezdett tölteni de csak lassan, betölt látom nincs hsz, visszanyomok, frissítek látom van, visszagombra kattintok egyet fent a böngészőben aztán eltűnik. lolz -
Tudom hogy ott nem lesz új város de már 2 hónapja itt állok 2 vélemény között hogy lesz trader útvonal ott, vagy nem lesz. Mindenki olyan kurva okos de senki se tud soha semmi pontosat mondani =D -
hm csak nekem tűnik ugy hogy pár hsz nincs meg? előbb olvastam amit nomak irt a pradator guildről, most meg nem látom hsz-ek közt... érdekes
Egyébként mien traderre gondolsz Nomak??? O_o taklába nem lesz uj város :) -
Egyébként trader hol lesz majd arról valaki egy linket tud adni ? 60at elérem én bemegyek a 70es mob területre is csak gyorsan futok majd.. =D De azért elkerülném ha lehet inkább. -
mi az hogy elcsórnánk?!?!?!?! gondolkozz már! fent van a HIVATALOS OLDALON!!! akkor miről beszélsz? -
Konzervatívabbak a külföldi uniok hogy úgy mondjam.. Teljesen más a légkör meg legalább tanulok németül is lol. =D
-
hát nem akkora patkányok (na jó azért azok) mert sok az amerikai nagyképű botter ccf-er egoista gold-vásárló féreg... egyébként vannak ott jóarcok jah, csak tipikus amerikaiak nagyrészük, és ez már alapból nem tetszik... pl hitman420 az a **** féreg lepk-zott csak azért mert ks-eltem egy megidézett strong earth soldierjét... szal... nagyon kemény srácok ^^ csak abból a 6-7-8 guildből ami nw unióba van a "jó/normális" emberekből max egy lvl 4es guildet lehetne összetenni, annyi embert tartok onnan valamire is kb -
Nekem úgy az egész csapat ami ott van nálatok guildostól uniostól együtt van kb 10 ember aki szimpatikus szal.. Ezek a külföldiek meg azért jók mert senki nem beszél senkivel ha valami gázvan akkor beírja hogy help és mennek mint a tank. Néha poénkodunk aztán ennyi.. De nincs az hogy valaki valakinek beszól aztán vita lesz belőle meg ez nem szimpatikus az nem szimpatikus.
Na meg én alapból szeretem a magányt, jobb úgy játszani sokkal nekem, ha gond van akkor meg van kinek szólnom bőven. -
Ő vett be engem Volume-ba. Szimpatikus az az unio úgy ahogy van meg a csapat is csak egyelőre sokan offline státuszban vannak. Persze ezek a 64+osok =DD senkinek sincs kedve játszani. =D -
lvl 77en fejeződik be a 8th degree... és nem lesz magasabb cucc ennél... lvl 90es capnél jön be a 9th degree csak, szal lvl 77en nekiállhatnak az emberek pimpelni a rucikat mint tették mostanában ^^
egyébként a mi uniónk is kurvajó, én főleg a klán és unió miatt játszom, klánnélkül v vmi lapos unióban lennék tuti abbahagytam volna! sokat dob a játékon hogy dumálsz mindenféle arcokkal, és "barátokra" teszel szert ^^télleg faszás, szal I <3 union ^^ -
A legjobb az amikor nincs guild. Aki akar megtalál ha kellene help valamiért. De idővel az is azért volt szar mert elkezdtek inviteolni mindenféle helyekre és ezt nem lehet kiszedni hogy automatán elnyomja mint a priv tradet.. És azért az eléggé bosszantó amikor valakit megpóbálok magalázni aki nálam 5 szintel magasabb és egyfolytában ez a tetves ablak jön fel.. =DD -
Henty #28800 elémkerülne az életben nem szólnék egy szót sem csak fognék egy baltát és mindkét kezét lecsapnám ... sry nem vagyok lelkisérült, de kéz nélkül nehezen fog többet hackelni, és lesz épp elég más baja mint hogy ezzel foglalkozzon -
volumeba MagicXena nagy arc, birom a srácot =D főleg azt amikor ausztrál idő szerint hajnali 4kor még játszik =DDD de kben meg ck már nincs uniónkba szal... -
rosszul,az elsö 8 degree-s cucc is lvl64... -
hát nálunk az egész unióban elég jó a hangulat... -
Henty #28796 abból gondolom hogy 9 degree hogy ugye lvl40-50 6 degree 50-60 7 degree 60-70 8 degree 70-80 ????? degree vagy lehet rosszul gondolom -
Volumet erősítem most egy ideig. Ez igazából akkor vállik el ha elkezdek tradelni 59en. 60ra sok pénz kell majd új cuccok miatt mivel nem akarok ez alá a szint alá menni minőségben mint ami most van.
Tradelésnél jönnek ki a patkánykodások. CK unio azért öl engem mert NW unioban vagyok, NW unio meg azért mert CK unioban vagyok. A legjobb amikor nincs guild, nem baszogat senki.. =D Teljesen semleges csapatot szeretnék de az meg ritka, valakik mindig utálnak valakiket :\ -
de érted, ekkora aberrált köcsögöt, feltör, látja hogy betud még lépni vele, ergo nem tudtad megváltoztatni a pw-d, és ennek ellenére még pk-zik vissza... kiváncsi lennék az ilyen képére a való életben, szerintem a fele megaszemüveges kocka(elnézést attól aki szemüveges, nem rájuk gondoltam alapból természetesen =D), akinek a legnagyobb szexuális élménye azvolt 18-20 év alatt hogy megfogta anyukája kezét, és a játékba töltik ki a felgyülemlett érzést, hogy jelentéktelen szarok a nagybetűs életben... -
Henty #28793 oasis is detto... stallozok két napja .. 6 óra scroll bukta eddig...
ineedevent... -
most még nem lesz 9 degree,csak ha 90-ig lesz a szint huzva... -
Aege egy merö lagg halmaz teki ketyeg a joymax meg be van tépve mint a mozijegy,szép kilátások Takla elött... -
Henty #28790 nyugi ahogy megnyílik takla esni fognak az árak... jönnek a 9 degree-s cuccok amik majd lenyomják :)
bár ebben a 9 degrees cuccban nem vagyok biztos, de amikor 70lett a cap
sehol nem lehetett venni npcnél 8 degrees cumót csak dropp volt