82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Curbuncle
    Te is a legjobb, legrégebbi, leglaggosabb szerveren kezdtél karit.

Jobban jártál volna a mostanában megnyílt valamely szerverek egyikével.

A kérdéseidre a választ pedig itt megtalálod.

Pont a nukerekről volt szó tegnap vagy 30-40 kommenten keresztül, no meg a skillek fejlesztéséről.
    Kellemes böngészést!
  • THeArrow
    na lenne nekem pár kérdésem
    szeretnék csinálni egy nukert az Aege-n , szal a kérdéseim
    mi az a farmolás?(ha valaki részletesen leírná naon megköszönném)
    mien skilleket tegyek a karira, hogy egy erős nukerom legyen,?
    mien ruhát, és mien fegyver az ajánlatos
    egyenlőre ennyi :P nem juttot több az eszembe
    ha valaki esetleg a játékba tudna írni A4_Tech néven megtalál :P
    előre is kösz
  • THeArrow
    nekem be se tölt a game, szal hagyom a *****-ba
    amúgy sziasztok :P
  • shaime01
    egyszerüen élvezet amikor az embernek már csak 5% van hátra a lvupig és olyan eszméletlen lagg van ,hogy ez vmi... jah és igen fél 3kor..
  • shaime01
    gyere fel plz majd ... inspection után hotan stablehez-
  • WuFraZselic
    az a fő gond hogy azért lépek be sro-ba, mert van scrollom... ha nem lenne scrollom takláig én nem játszanék sro-val az fix! de izé, hiába van scrollom, belépek, pvp-zem 10 percet, és vagy a, szerver restart; b, atomlaggos; c, elmegy a kedvem rögtön és kilépek! szal...
    Figy lehet h csinálnak valamit, de az tuti h krva szarul csinálják. Ezek basszus dilettánsok halál frankón. Kezdem azt hinni, hogy azt se tudják mihez kapkodjanak, csak basztatják randomban a hátha jobb lesz.
    Hihetetlen, hogy a cégvezetők fizetnek ilyen silány selejt munkáért, ja és az is h a sok maki meg veszi a silket, h finanszírozhassa a KSRO-t. Röhej.
  • HencStein
    crayon kimászott a lukábol és valamit kikelet irnia mintha csinálna valamit de hát nem .... em minden jön ösze neki se
  • HencStein
    Akkor fiacskám ne menj taklába hanem a kiürült cavebe (Max 10 bot/room) és ott aoe skillekel oltsd a mobokat és szed össze a 80 ig elegendö sp menyiséget oszt majd utána uccu neki a lvl upoknak de akkor meg ne sirj hogy mindenki 80 as lesz meg már mindenki öli yarkant csak te nem ,,, ,D
  • shinewalk
    Kurv@ idekes vagyok!!!
    Egy óráig próbálok bejutni mikor végre sikerül ,5perc mulva meg ledobják az embereket!!!
    Mégis mi a f@szt csinálnak már megint??????
    Hát hogy a jó k*** anyjukat ezeknek a töketlen balf*sz Joymax-osknak.
    Meg Crayon-nak, meg meg meg...
  • shaime01
    de nem inspection van hanem inspAction :)
  • Cat 02 #28898
    most mehetek OGC re 42 es cod2 serverre gyakni xD
  • Cat 02 #28897
    fasza :(
  • HencStein
    Gm mondta athensen 20 perc inspekszön
  • shaime01
    jah kinézem belöled :D

1bként meg ne maradj cave-ben vagy ha maradsz akkor menj tölem távol... :P
  • WuFraZselic
    és hogy fogok pvp-zni, jobwarozni, és tradeken védeni hőnszeretett klánomat/uniómat? 80on 63as skillekkel? uggyanmá fiam! meg majd taklába is a 7x mobnak nekimegyek 8-10-15 szinttel kisebb skillekkel??? ehhh
  • HencStein
    Noobok power lvl 4 life majd 80on elég lesz farmolni
  • WuFraZselic
    azlesz hogy mire befejezem a lvl 70es capre szánt farmot, addigra a fél világ 80as lesz, és persze ahhoz sem lesz majd elég sp-m hogy power lvl-t nyomjak :P
  • WuFraZselic
    jaja, én most -6on vok, és még 1 hónap farm kell minimum :D és akkor megint kezdhetem előlről :S
  • inter15
    lahet = lehet
  • inter15
    Izgi lahet majd 70-es (-9) skillekkel a 80-as szintet elérni
  • WuFraZselic
    hm joymaxéknál annyit updatelnek/tek az utobbi 3-4 napban, hogy lehet csak takla nagy update patchet töltjük le részletekben? me hirtelen 1.077-nél vagyunk ^^ naponta 1-2 számmal növekedett a verzió a héten :P szal remélem takla bejön 19én, me én má non akarok halcsontvázazni
  • WuFraZselic
    de ez mi... 1.5hét alatt nem képesek korrigálni a kurva szervereket??? na ne, én a takláig nem akarok játszani, mármint cavebe grindelni nagyon... szal idén akkor már nem fogok? :( és scroll pörög, majom is, stb... szánalmas a joy már de télleg
  • HencStein
    Volt fön GéEm és aszonta hogy Silkroad Standart timébe 22:55-töl 24:00 ig inszpeksön van
  • beatz
    csak mosolyogni tudok a joymaxon =)
  • Cat 02 #28884
    nebbassz xD
    másra értettem xD
  • Lord Nomak
    Kb 1-2 évvel. Mert ha azon munkálkodnak, hogy a szerver normális legyen minőségben arra még várni kell egy kicsit és ha ők addig várnak amíg teljesen jó nem lesz..... =D
  • Maala
    lol miért lenne akárki is ideges emiatt? O_o

Catka azt jelenti hogy Takla később jön.
  • Cat 02 #28881
    ez azt jelenti ? xD
  • inter15
    Kellő időben hagytam abba. Egy potenciális infarktus eséllyel kevesebb
  • IfjuSkywalker
    Totál káosz Joymax háza táján....
  • shaime01
    Apology For Server Downs and Compensation Event
    Date : 12/8/2006
    inquiry : 82
    Hello. This is Silkroad Online.

We give our apologies for the frequent server downs that have been happening for a few days. Every member of the staff is trying to figure out the cause of the problem and fix it.

We will announce notices about the progress situation, and once the problem is corrected, we will prepare and announce a compensation event.

Due to this server down situation, new servers and updates will inevitably be delayed. We will announce additional notices regarding the precise delayed date when we can confirm a stable time that updates can be implemented.

We give our sincere apologies once again. We will try our best to bring service back to normal, and provide our users with stable service.
  • Maala
    ököllel.
  • shaime01
    jaja! hozzámérhetnek :P
  • Maala
    mijazazajándékozás? adsz 2m-et a legjobb/legkedvesebb ingame ismerősödnek?
  • shaime01
    ne írj már velem egyidőben...
  • shaime01
    Nem értem.. karácsony nálunk durván 2 óra mmint ajándékozás etc... még midnig van 22 órám a kockulásra :D
  • Maala
    mien krampuszos játék?! O_o
    a szűz máriás megtermékenyítősre gondolsz?
  • Curbuncle
    Hehe, lesheteitek ezután a karácsonyi eventet, no meg Takla-t.

Karácsonyi Event:

-Nem lesz Silkroad, helyette mindenki eszi az omlós husit, no meg a szaloncukrot a fáról, nem is beszélve a krampuszos játékról a kedvesünkkel. ='D
    Ez olyan megható!