82377
Silkroad Online (iSRO)
-
na megvan a 15 (1es farm) írjámá valamit vagy gyere fel :P
/nem enged az asszony mi? :DD/ -
kivan zárva h "new" serverre menjek mivel ezen van a haverom :P
amúgymeg nem hiszem h újjat kezdek jólesz ez, csak hát a türelem :D
amúgy nem tom h skillek nélkül h lehet jáccani, csak fire imbuval, na mind1, azé kösz :) -
Szerintem kezdj egy új karit, most már tudod mire kell ügyelni.
Bár igazából azért javallom az új karit, hogy átmenj egy másik szerverre. Olyanra, ami "new". -
Most jött volna a lényege a framolásnak: 16-os szinten 9-es farmmal a Stronghold központi épületében. 2 másodpercenként spawnol Bandit a nyakadba, csak gyzőzd irtani őket.
De erről már lemaradtál...
Nembaj fel a fejjel, én most 27-es vok és 30-ig farm (bár a 9-es gap-et csökkentettem 5-re, mert túl sok időt töltöttem el a lovaknál), úgy hogy a 30-as dualnuker tervemhez már bőven megvan a kellő sp. -
magyarul most szoptam az egészet?:P nemá :D .... gyorsan akartam egy k*rva nukert, erre.... :D de attól még ugye nem kell újra kezdenem, vagy már szopóka nyalóka?.. jókat röhögök magamon rofl 

-
Stanislav #28946 Ha már erre azt mondod, hogy ez gáz, képzeld mit mond az, aki 9-es farmon van 69-70-en, vagy aki 9-es farmon 16-os szinten rostokol 1 hónapon át. :-) Ez a játék sajnos türelem kérdése, de nagyon, és biza "rózsát terem"!:-) -
na felhúztam pár skill mert már naon gáz volt -.- most a heuksal 14es, a szintem is 14 perpill, a fire 13, light 12....... akkor most hadjam így legalább 30ig vagy mi?:P nem tom de ez gáz lesz :D -
ja, amúgy Hunor tényleg segítőkész :) és segített egy csomo mindenbe, meg bevett a guildba, na pápá -
mivan töki? told már fel a képed pls :D nem tok senkivel dumálni :(
várlak :P
amúgy 15már lassan meglesz :D de enyhén unom :( na majd jer fel :) pápá
-
Hi
Nagyon az elején vagy ,ne gondolkozz olyan messze,elősször 15 ig ijj .
Gyerünk gyerunk, ha megvan írj ide .Ne tolj fel semmit csak ha már nagyon nem megy ,tegyél rá picit a tűzre,tűz + lighning fenomenális !! de legalább 5 szint legyen a különbség a LVL szinted és bármelyik mastery-d között=farm!
Most farmolj mert később még elkeserítőbb a helyzet,0 farmaban is nehéz lesz fejlődni nem még hogy 4 be :)
És ha nincs sp ,nem tudsz egy skillre se tenni!
Az Aege eddig egyáltalán nem laggolt ,akkor kezdődött a lag amikor a többin,igaz a bejutás nem lesz könyű főleg 10:00 után, érdemes reggel belépni és ugy hagyni! -
Curbuncle #28941 Ha nem farmolsz, nem akarlak elkeseríteni, de nem fogsz messzire jutni a játékban. Ez egy ilyen játék, idővel több száz, akár ezres nagyságrendbe is kerülhet majd egy skill megtanulása.
No farm --> No greater skills --> Hunting becomes pain --> Pain is not a good thing -->You will end up with a weak ass character and quit the game.
Sounds fun, ehh? Consider it. -
Stanislav #28940 Egyiket se...mindenképp kettő kell, mert nem fogsz effektíven ölni(pl giant-et)...van aki cold+light-ra, én a fire+light-ra szavazok. Fire a legerősebb nuke, lightning a 2. legerősebb, és mind AOE(kivéve fire 1. könyv, de azt nem is kell kihuzni, az elég lvl1-en). -
sztem ahogy ismerem magamat, nem hiszem h farmolni fogok 30ig, h legyen elég sp-m mindenre, szal meik nuke-t érdemesebb letenni előbb? a fire-t vagy a lightot?
-
Curbuncle #28938 Személy szerint 20-21-ig íjjal mentem a strongholdban, 38-ig spear-el, 38-tól sword-shield mivel meglett mind2 nuke-om, nem volt szükségem fegyver skillre, 52-ig maradt a sword és a shield, majd 52-tól full 52-ig felhúzott fire-lightning-hekusal masteryvel megyek tovább 64-ig spear-el, mikor is váltok ismát sword-shield-re, cave-takla miatt. -
Heuksal skilleket érdemes fejleszteni tovább is, amilyen gyorsan halad egy nuker bőven tud farmolni nem látszik meg annyira. Legalábbis ha lesz kedvem 32ig eljutni akkor elkezdek egyett és tuti pure int,fire,light,spear lesz. Jó kis 5-6os farmolással én ellenék mint a befőtt. Csak 32re nincs kedvem felhúzni mert már nem egyszer megjártam azt a részt :\
Szóval aki felfarmol nekem 32re egy karit, úgy hogy arra a szintre minden maxon van amit szeretnék az kap 5 üveg sört. -
Curbuncle #28936 Nem tudom ki volt az a "70-es" aki azt mondta neked hogy ne rakj fegyver skillre 30-ig. De szerintem rohadt nagy baromságot mondott. Már csak azért, mert amíg meg nem kapod 30on az első nuke-jaidat, addig igencsak gyenge kis int-es kari leszel. Ezt csak egy imbue+fegyver skillel tudod kompenzálni.
Fire vagy Lightning imbue + a spear söprései vagy kezdeti 3as hekusal söprés vagy a ghost spear petal, ami már 5öt sebez egyszerre magad körül. 30-tól már csak a nuke-okra kell ráfeküdnöd, de igazán csak a 2 nuke megszerzése után, majd a 3 nuke megléte révén tudsz majd rendesen narancs-pirosakat ütni. 43-on már elég szépen fogsz nuke-olni megállás nélkül (fire nuke 1es könyv, lightning nuke 1es könyv, fire nuke 2es könyv). -
Már kiszámoltam és nem a szint érdekel engem hanem az idő. Bár tökmindegy, lehet inkább veszek powerlevelről egy 70es pure intest lol. ^^ -
Már minden ember azzal járkál akinek van egy kis " szerencséje ". Athens szerveren a nagyrésze akik már régóta 70esek azokkal mászkálnak. Egyébként meg sos+5 glavie volt pure str-esnél. -
ja és curb, te nem voltál ien segítőkész kalba :D mi lett veled?:P 

minden esetre pozitív változás :P
-
köszi mindenkinek :)
én oan tanácsot kaptam ma egy 70es nukertól h = lv30ig 4es farm, semmi fegyver skill, és 30ig menni íjjásszal, és fire imbue használata,
na most, mit csináljak?:D ez így jó vagy esetleg valami más tanács?
ja és 30on pedig átváltani heuksal-ra az az spearra, és élni a kis életemet tovább
előre is kösz :)
-
nomak :D
http://leon.majide.jp/video/oyaku_vs_lava.wmv
http://leon.majide.jp/video/mu-a_vs_lava.wmv
és ez nem sos. :D
az intes karim buildje amit miután elértem 80at Maala-val _KÉZZEL_ ki fogok _botolni_... -
jó számológépezést. :) -
jó, sos+7 spear... :) -
csak észrevétel...
12:00kor pontban elkezdet laggozni a szerver
18:00kor abbamaradt a lagg tegnap.
mind2 pontban..
jah és éljen a de-lvl
-
hát én is ezt irtam :) hogy 64+ felett nuker ugyis vált swordre... és a silkroad legnagyobb előnye, és számomra ez egyetlen éretlme a grindelésnek, hoyg pvp-zhessem... és pvp-be egy kimaxolt kd és leszurással bárkit meglehet ölni *most ide képzeljetek egy linket youtuberól, uniós 70es nuker garmentbe hogyan ownolja a sos+5 glaviesokat a maxolt bicheonnal* és pvp-be amig feldöntöd, és leszurod csak hp-t nyersz, és a saját esélyed növeled meg... szal szerintem shield+sword rulzz, hiába erősebb a spear, ott a rohadt (ámen ) block, és a shield +phy és mag defje... -
Mellesleg láttam szerveren sos+7 speares arcot chain-spear dragon skillel ütlegelni pure str karaktert hát egy vicc. Mind a kettő full max mindenből, plusszos cuccok, de a str-es elfeküdt. 2 nuke indításnak, 1 stunt, 1 nuke, 1 dragon és szia. -
Playerek ellen néha spear ütősebb mint sword, mostanában vettem ezt észre. Sword és shield kombináció csak akkor lényeges amikor tömeg van a block miatt, de szerintem 1on1 felállásban szinte mindegy, hogy melyik fegyverrel mászkál az ember, mobozásnál meg alap hogy spear. -
Curbuncle #28924 Nem sokban tér el a véleményünk, én szintén fire-light-hekusal build vagyok, és rakok szintén a bicheon passzív skilljére. Hekusalom, fire, lightning masterym maxra farmolva, igen, sírok mert büszke vagyok...=D
A Bicheon skilleknek 60-ig ÉN személy szerint nem nagyon látom értelmét, max a cavebe lépéstől számítva, illetőleg a thiefek, playerek ellen.
Ezek szerint nem volt eléggé nyilvánvaló, hogy csak kekeckedem...
-
115k sp-t mennyi idő alatt lehet összefarmolni ha lvl 1-től nem adok semmilyen skillre és van egy lvl 1+3 som glaviem ? Napi 6-7 óra játékkal kb. Kivévve persze hétvégente nem játszom. -
egyébként ... miért is ne hallgasson rám? 69es vagyok, elég sokat tudok már a buildekről, pláne nuker buildekről... ugyhogy ien témába lehet megéri elfogadni tanácsom :) -
és a másik meg hogy ice-ot hülyeség huzni nagyon, "nukernek kell a phy védelem", aha persze.. lvl 68as ice guard + lvl 6 passziv ad +103 phy defet... mi a jobb, +103 phy def, ami azt jelenti hoyg kb -200al kisebbet ütnek rád, vagy lvl 6os heuksal passziv, ami ad +1.1k-hpt... meg nuker 64 felett ugyis swordre vált, ahhoz meg kell bicheon skill meg a br növelő passziv... de a +hp is kell... ugyhogy mind2őt megéri huzni egy nukernek ha erős akar lenni -
mármint 10+10+12 * és az pont belefér -
ez hülyeség már bocs...
bicheon 68, fire 70, light 70, heuksal 60 - igy fogok kinlézni farm után - et igy 268/300
lvl cap után heuksalt hagyom 60on, ergo 10+10+2 lvl-nyi masterym marad 32 mastery lvl-re... szal sry, de ez belefér! -
Curbuncle #28917 Bazz ez lamaradt:
-
Curbuncle #28916 WuFra-ra ne hallgass, ő 4 mastery-t tol, ami nem helyes!
Hekusal POWA! -
tudod, ami neked lvl 20on van kb
-
mi az az imbue. :D -
hahaha 70et így léptem meg: quest lead, 95,6%on álltam. felvettem 69es questet, elmentem nachalozni. ölöm mobot, halál. 95%. reverse ret scroll, ölöm mobot, halál. 95,2%... reverse ret scroll, ölöm mobot, halál... következő menetben meg kidobta, leadtam picsába a questet és mentem CoD2zni lelőni pár noobot feszkólevezetésből. :) nodemostmár68asduplastebbelmuhaha! :D -
hát igy röviden:
farmolás az amikor a szintet közt és a mastery szintek közt legalább 3 szint különbség van , egészen 9es lemaradásig. tehát pl te vagy lvl 17es, és a bármelyik weapon vagy force masteryd pl lvl 10es... ez azt jelenti hogy 7es farmon vagy pl.
hát nuker...
fire: imbue, mag def növelő fire protection, fire shield series, és nukeok...
light: minden kell, kivéve az imbue mivel az a fire lesz :P
hát én bicheont erőltetném fegyvernek... és bicheon skilleből a feldöntés, leszurás, és a psszivot erőltetném
ugyanakkor heuksalt is huzzad, a passziv miatt csak, nem kell semmilyen fegyver skill onnan, csak a +hp-t adó passziv
szóval nuker vagy speart, vagy shield+swordot használ
ruhának meg... végülis mind1... armort ajánlom, de egy komplett 8th degree sos protector setes full int nukernél kevés erősebb kari van :P
ez igy röviden, kérdésed van, még kérdezz :P -
heh? az hogy új FAJTA skill nem lesz az még nem jelenti azt, hogy a jelenlegiek nem kapnak új szinteket...