82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Rapperz...izé Rappelz? ^^ -
Sokkal stabilabb lett szvsz. -
XDD::dSA:D -
Jah, csak nem vok ismerős a Fire nuke nevekben
.
off: brutális bunyó a hokipályán -
Egyébként ez a szerver stabilizálás mennyire sikerült ? Patchelt nekem a cucc csak hétvégente nem járkálok fel ugye.. -
engem se felejts ki :P 

és Focus shot, nem perfect shot :DD
-
kal online mmm csak az a mázlista aki kal online-ban elért a lv5x-et .. mert annak a silkroadban a lv70-s kari ahoz képest könnyed séta !
én anno kal onlineoztam 5x-ig tudtam eljutni mert érdekelt a perfct shot vagy mi az .. QuickHUN biztos tudja mi az. ien nemtommi lesz a nyil végén és akkor visszaszámol asszem azaz..
De egyébként ha nincs jó cuccod akkor lassu nagyon most ,hogy nincs ASSA rendszer még unalma is party-t nem sokat lehet találni ha meg igen az ien huzzálmármertnincskedvemgrindelni tipusu.. :/ -
Rapperz #29024 Én a kalonlineal játszok már 3napja, nekem tetszik :) csak alig tudok angolul és nem tudom megcsinálni a küldetéseket :( most leszek level 8as :) De már majdnem tudok mindent a játékról. -
Nekem egyik sem tetszik, de ez az én véleményem. Hero az szép meg minden de a karakter felépítések nem tetszenek. Kalonlinet csak láttam eddig ismerősnél de az meg alapból nem tetszik grafikailag és játékilag. -
Rapperz #29022 a hero onlineról mit gondoltok? és a kalonlinerl? -
Flame Wave Series
- Flame wave-Arrow ( Lvl 1 )
- Flame wave-Burning ( Lvl 14 )
- Flame wave-Wide ( Lvl 7 )
Light, és fire nuke is ott van. Azért fire imbue mivel kicsit durvább a sebzése mint lightnak. -
Rapperz #29020 Csak sajnos nekem nem működik, le is töröltem :( -
silkroad:) -
silkroad, én több mint fél év után untam meg :) -
Rapperz #29017 Olyan ingyenes mmorpg-t nem tudtok amit csak sok idő után lehet megunni?:) -
Nem, nekem nem volt ilyen hiba soha -
off: azért, mert 3 különböző (crackelt) játékkal játszok helyi hálózaton, így ezek igénylik a master szerver ip-jének átírását. Máshogy sajna nem tudsz például Neverwinter Nights-ozni tört játékkal. -
Rapperz #29014 Nektek nem volt ez a kék képernyős hiba? -
hányas vagy? ^^ -
off: miért van neked 3x 127.0.0.1, mikor az csak egyet jelent: localhost -
ok, te tudod -
Rapperz #29010 nincs húzva. Na mindegy ha ennyire probléműs majd máskor szórakozok vele. -
akkor vagy vmi bios beállítás zavarja, vagy vmi driverrel lesz a gondod.
Esetleg proci/vga húzva van? -
Háááát -
Rapperz #29007 Nekem bios driver izéket írkál a kék képernyős hibánál. -
Nem kell semmilyen #silkroad, tessék a hosts fileom tartalma:
127.0.0.1 localhost
127.0.0.1 nwmaster.bioware.com
121.128.133.26 gwgt1.joymax.com
127.0.0.1 preymaster.humanhead.com
-
Jah akkor én is a hosts -filera tudnék gyanakodni elsősorban, végezd el a beállítását Carmang leírása szerint. Ha ez sem jött be: Gameguard nem szeret pár programot nálam(pld daemon tools) ezeket lődd ki taskok közül, esetleg még a videókártya driveredet és a dx9c-t feldobhatod még1x. http://www.silkroadonline.net/dataroom/download.asp <---- Itt megleled a chipset és a vga drivereket amiket "hivatalosan" támogat a SRO -
Rapperz #29004 És ezt a #silkroad llé kell? -
Light nuke + Speart akarsz Fire imbue-val?
Miért nem Fire Nuke, vagy dual nuker?
(csak érdeklődésképp) -
Hát a FAQ az rossz, mert a Host fájlba a következő IP-t kell beírni:
121.128.133.26 gwgt1.joymax.com
Amúgy ez a játék arról szól, hogy százával, ezresével kell gyakni a szörnyeket, hogy fejlődj. Az alapja az egésznek valójában a közösség (közös trade, meg csak úgy a haverokkal duma), meg a látványos skillek, és a sokféle karakterfejlesztési lehetőség. -
Rapperz #29001 1.077 van nálam. -
Hát akkor azon futnia kell. Patch megvolt? tehát amikor feltetted a gamát utána indításkor elkezd patchelni, jelenleg a .77 verziónál járunk, ezt látod te is ? -
Rapperz #28999 amd 3700+ ,2*512ddr, geforce 7600gt -
Akkor írd már le légyszíves a pc konfigod, videókártyád típusát és a hogy mennyi ram van a gépben.
Az Aege egy SRO szerver, van pár szerver még, Athens, Troy, Xian, Rome...etc etc de mind ugyanaz a játék... -
Rapperz #28997 Hát ami a faqban van mindent megcsináltam, de nem indul el. megint kék képernyő, és újra kell indítani. Valaki tudnma segíteni? -
Rapperz #28996 az az aege vagy mi az is ingyenes? -
Rapperz #28995 Te is meguntad? -
Rapperz #28994 Hm. Akkor ha most se fog nekem elindulni nem is próbálkozok vele tovább :) Jó lesz nekem a kalonline -
Cat 02 #28993 jaja mindenki megunja szinte :D -
Rapperz #28992 Ezt egy másik oldalon olvastam a játékról:
"Én nyomtam ezzel 1 ideig biggrin.gif hát az elsö karit még élvezed mert jo game de rájösz hogy rosz karit csinéltál de már nem lesz kedved ujra végigcsinálni a küldiket mert ez a game cak a folytonos xp-zésröl szól.. mert ha nem xp-zel akkor nem leszel nagy és bármerre mész bármit csinálsz ebbe a gaméba mindig ott lesz mögötted egy high level és ugy is megfog ölni bármit teszel is .. szál sztem ezt a gémet csak az probálja ki akinek naon sok fölös ideje van és szereti az idegtépést meg a folytonos szitkozodás"
Először is mi az az xp, mert csak tegnap kezdtem az mmorpg-t. És tényleg ilyen bosszantó lehet a játék mint ahogy leírta?