82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Atisz #29031
    Rapperz...izé Rappelz? ^^
    Sokkal stabilabb lett szvsz.
  • sweech
    XDD::dSA:D
  • Carmang
    Jah, csak nem vok ismerős a Fire nuke nevekben .

off: brutális bunyó a hokipályán
  • Lord Nomak
    Egyébként ez a szerver stabilizálás mennyire sikerült ? Patchelt nekem a cucc csak hétvégente nem járkálok fel ugye..
  • THeArrow
    engem se felejts ki :P
    és Focus shot, nem perfect shot :DD
  • shaime01
    kal online mmm csak az a mázlista aki kal online-ban elért a lv5x-et .. mert annak a silkroadban a lv70-s kari ahoz képest könnyed séta !

én anno kal onlineoztam 5x-ig tudtam eljutni mert érdekelt a perfct shot vagy mi az .. QuickHUN biztos tudja mi az. ien nemtommi lesz a nyil végén és akkor visszaszámol asszem azaz..
    De egyébként ha nincs jó cuccod akkor lassu nagyon most ,hogy nincs ASSA rendszer még unalma is party-t nem sokat lehet találni ha meg igen az ien huzzálmármertnincskedvemgrindelni tipusu.. :/
  • Rapperz
    Én a kalonlineal játszok már 3napja, nekem tetszik :) csak alig tudok angolul és nem tudom megcsinálni a küldetéseket :( most leszek level 8as :) De már majdnem tudok mindent a játékról.
  • Lord Nomak
    Nekem egyik sem tetszik, de ez az én véleményem. Hero az szép meg minden de a karakter felépítések nem tetszenek. Kalonlinet csak láttam eddig ismerősnél de az meg alapból nem tetszik grafikailag és játékilag.
  • Rapperz
    a hero onlineról mit gondoltok? és a kalonlinerl?
  • Lord Nomak
    Flame Wave Series
    - Flame wave-Arrow ( Lvl 1 )
    - Flame wave-Burning ( Lvl 14 )
    - Flame wave-Wide ( Lvl 7 )

Light, és fire nuke is ott van. Azért fire imbue mivel kicsit durvább a sebzése mint lightnak.
  • Rapperz
    Csak sajnos nekem nem működik, le is töröltem :(
  • tomee14
    silkroad:)
  • sweech
    silkroad, én több mint fél év után untam meg :)
  • Rapperz
    Olyan ingyenes mmorpg-t nem tudtok amit csak sok idő után lehet megunni?:)
    Nem, nekem nem volt ilyen hiba soha
    off: azért, mert 3 különböző (crackelt) játékkal játszok helyi hálózaton, így ezek igénylik a master szerver ip-jének átírását. Máshogy sajna nem tudsz például Neverwinter Nights-ozni tört játékkal.
  • Rapperz
    Nektek nem volt ez a kék képernyős hiba?
  • shaime01
    hányas vagy? ^^
  • Carmang
    off: miért van neked 3x 127.0.0.1, mikor az csak egyet jelent: localhost
    ok, te tudod
  • Rapperz
    nincs húzva. Na mindegy ha ennyire probléműs majd máskor szórakozok vele.
    akkor vagy vmi bios beállítás zavarja, vagy vmi driverrel lesz a gondod.
    Esetleg proci/vga húzva van?
    Háááát
  • Rapperz
    Nekem bios driver izéket írkál a kék képernyős hibánál.
    Nem kell semmilyen #silkroad, tessék a hosts fileom tartalma:

127.0.0.1 localhost
    127.0.0.1 nwmaster.bioware.com
    121.128.133.26 gwgt1.joymax.com
    127.0.0.1 preymaster.humanhead.com

Jah akkor én is a hosts -filera tudnék gyanakodni elsősorban, végezd el a beállítását Carmang leírása szerint. Ha ez sem jött be: Gameguard nem szeret pár programot nálam(pld daemon tools) ezeket lődd ki taskok közül, esetleg még a videókártya driveredet és a dx9c-t feldobhatod még1x. http://www.silkroadonline.net/dataroom/download.asp <---- Itt megleled a chipset és a vga drivereket amiket "hivatalosan" támogat a SRO
  • Rapperz
    És ezt a #silkroad llé kell?
  • Carmang
    Light nuke + Speart akarsz Fire imbue-val?
    Miért nem Fire Nuke, vagy dual nuker?
    (csak érdeklődésképp)
  • Carmang
    Hát a FAQ az rossz, mert a Host fájlba a következő IP-t kell beírni:
    121.128.133.26 gwgt1.joymax.com

Amúgy ez a játék arról szól, hogy százával, ezresével kell gyakni a szörnyeket, hogy fejlődj. Az alapja az egésznek valójában a közösség (közös trade, meg csak úgy a haverokkal duma), meg a látványos skillek, és a sokféle karakterfejlesztési lehetőség.
  • Rapperz
    1.077 van nálam.
    Hát akkor azon futnia kell. Patch megvolt? tehát amikor feltetted a gamát utána indításkor elkezd patchelni, jelenleg a .77 verziónál járunk, ezt látod te is ?
  • Rapperz
    amd 3700+ ,2*512ddr, geforce 7600gt
    Akkor írd már le légyszíves a pc konfigod, videókártyád típusát és a hogy mennyi ram van a gépben.
    Az Aege egy SRO szerver, van pár szerver még, Athens, Troy, Xian, Rome...etc etc de mind ugyanaz a játék...
  • Rapperz
    Hát ami a faqban van mindent megcsináltam, de nem indul el. megint kék képernyő, és újra kell indítani. Valaki tudnma segíteni?
  • Rapperz
    az az aege vagy mi az is ingyenes?
  • Rapperz
    Te is meguntad?
  • Rapperz
    Hm. Akkor ha most se fog nekem elindulni nem is próbálkozok vele tovább :) Jó lesz nekem a kalonline
  • Cat 02 #28993
    jaja mindenki megunja szinte :D
  • Rapperz
    Ezt egy másik oldalon olvastam a játékról:

"Én nyomtam ezzel 1 ideig biggrin.gif hát az elsö karit még élvezed mert jo game de rájösz hogy rosz karit csinéltál de már nem lesz kedved ujra végigcsinálni a küldiket mert ez a game cak a folytonos xp-zésröl szól.. mert ha nem xp-zel akkor nem leszel nagy és bármerre mész bármit csinálsz ebbe a gaméba mindig ott lesz mögötted egy high level és ugy is megfog ölni bármit teszel is .. szál sztem ezt a gémet csak az probálja ki akinek naon sok fölös ideje van és szereti az idegtépést meg a folytonos szitkozodás"

Először is mi az az xp, mert csak tegnap kezdtem az mmorpg-t. És tényleg ilyen bosszantó lehet a játék mint ahogy leírta?