Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
:DDD

Hát nem tudom, én elsõnek low grafikával játszottam mivel gépem szar volt mikor nekikezdtem, és maga a skillek mozdulatai, használatai, kombinációi tetszettek meg. Aztán mióta high grafikán játszottam, és játszom most is látom rendesen az effekteket :D Szebbek így, de én a mozdulatai miatt kedvelek meg egy skillt =)

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
A mókusnak nem lehet több inventory helyet csinálni, majd ha lesznek updatek lehet bõvítik valamikor.. A játékosnak meg kivan rakva 3 quest, mind a 3 külön szinteken van " fejezetekben ".. Azokat kell megcsinálni, de nem ad hûdesok plusz helyet.

sweech
nem tudok fellépni <#idiota>

sweech
én egy szóval nem baszattam a wowot csak azt mondtam ez szebb ^.^, lehet hogy azzal játszanék ha nem lenne sro :D

Lord Nomak
Vedd le SRO-ban a grafikát low-re és rájössz, akkor nincs ilyen képernyõfolyatás és látszik a skill is rendesen. Ha így sem jönnél rá akkor nem tudok mit mondani.

Sugam
:D teccik az sro is mega wowis, csak azt nembirom hogy ugy huzzatok le. ha ott lettetek volna egy 40 raides instanceba a fo bossnal, nem mondanatok hogy hangulatra es effektre is uti az sro.nade nemazert irtam hogy megint beinditsak 1 lavinat :D, szoval no off

sweech
mondjátok már meg akkor mitõl szép egy skill? érdekel

Lord Nomak
Attól szebb egy skill, hogy minnél jobban terheli a gépét az embernek a csiribiri dolgoktól, végülis érthetõ.. jéjzusom.. =DD

Jah errõl felesleges vitát nyitni skacok.
Van akinek wow, nekunk meg sro.
Magánvélemény: Sro szebb, mind skillekre, mind hangulatra nagyot üt. Nagyobbat mint a wow, de persze akinek van már lv60-70 es karija wowban az termeszetes h azt isteniti ;)

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

sweech
mér mitõl lenne szép egy skill, ha nem az effektektõl?

és a SRO tényleg szebb mint a WoW ¢¢

Sugam
mitol gagyi neked 1 skill? wow nem csunyabb mint az sr.. de nem is szep 1ikse..
attol jo egy skill mert nagy csilli villi minden?nemertelek.

Lord Nomak
Erre a grafikai rendszerre épül az összes, skiellek meg vannak bõven hasonlóak más játékban is. Koreai részrõl normális az egész, mert élvezetes. De ez az európai tucattermék lesz.

Lord Nomak
Nem volt ilyen privát üzenetem, pedig DH kapuban ültem kint én nézelõdtem.

Jabar
a napokban kezdtem a játékot és nem találtam infót arról hogy a mókusnak hogy lehet a többi inventori slotját megnyitni, mert 5öt ir de csak 1et tudok használni ill a játékosnak hogy lehet több inventory helyet szerezni?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Fido4life
N00B Newbie vagyok.. Ne ugass, mert megharaplak..:D

gameplusz
Én is így vagyok ezzel =)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Én már úgy beleéltem magam hogy akár fizetnék is érte =)

sweech
free lesz az...ha nem akkor idegösszeomlás xD

Trééééd <#zavart1>

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

HencStein
Én is ezért gondoltam hogy ez már nem lesz Free mert a kéépekböl arra lehet következtetni mert ami ott van hát az már nem semmi már a simma varázslat is elég tutko:D
De majd elkezdem leszedni a koreait és majd kiprobálom :D ha lesz hozzá kedvem

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

HencStein

OVASATOK

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Amúgy mibõl van 600 fajta verzió?
Mutass már egyet is, te sem tudsz =)
Ami ilyen színvonalas mint ez a silkroad európa...
ha erre az európai vonalra gondolunk, csak két dolog jöhet szóba, wow és lineage... wow sokkal csúnyább, és közelsem ilyen jók a skillek... gagyibb.
lineage 2 kidolgozása is gyengébb, a természeté sokkal gyengébb, míg a skillek iszonyatosan gagyik =)
Ezeket a képeket elnéze... hát, itt sztem nagy textúrajavítások lesznek. Képzeljetek valamelyikre egy kínai karaktert, amint egy imbue-t nyom vagy egy thunderboltot. Hát sztem nagyon nem illik oda,a képek részletesebb grafról árulkodnak.

HencStein
Nomak te.. ha olvasná néha privit látad volna hogy irom hogy hogy hogy hogy :::"JÖsz vissza?"
Mondjuk viszafele kicsit jobb volt mert kicsit több csillagocskát vittünk:D

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

inkább megyek aludni -.-

basszameg már nem bírom... lemészárolom az összes koreait, egy hetük van rá hogy megcsinálják európát nekünk! :D
Már csorog a nyálam :d

Képzeld el a silkroad egész rendszerét átültetve egy európai világba. Nah azér fasza =) Ha nem tudod elképzelni, akkor majd meglátod és megértesz minket :D
Mert ilyen rpg nincs mégegy a világon. Neked nem megy át a hangulat? :DD
ELképzelem az inteseket végre varázsbottal, és fasza mágiákkal... ha a skillrendszer itt is ugyanolyan lesz, akkor fasza lesz. Amiatt egyedi eléggé a silkroad, a skillek miatt.
Remélem lesznek majd jókis háborús eventek is, európaiak a kínaiak ellen :p

Lord Nomak
Miért jó valami amibõl már van 600 fajta verzió, csak más karakter kinézetekkel és néhol színesebb növényekkel.. Nem értelek titeket :|

Lord Nomak
Mellesleg ez a trade ma, tegnap vagy mittomén hogy írjam jó volt. =)
27% hunter xp-t kaptam, bár elfogyott 150 uni pill és 100 mp poti, mivel amik számomra low leveles thiefek voltak azokat lenyomtátok, aztán állandóan valakinek a high thiefjei molesztáltak engem :D Fõleg volt 3 champion is azokat nem nagyon ölte senki, mindig lemaradtam kb 200 méterrel mire megöltem õket :D Na mindegy, jó móka volt, kár hogy visszafelé nem mentünk =)

gecc csak most nézem... EZ ISTENKIRÁLYFASZAÁLLATKURVAGECIJÓ!!!444
keeeeeell!!!!4

Lord Nomak
Jók a képek, csak feltöltötted ahogy mondtam és kiváncsi voltam =D

Lord Nomak
Hát szerintem ez úgy rossz ahogy van. Silkroadnak megvan a maga sítlusa, érzete. Ezzel kb csak tömegjátékot fognak elõidézni szerintem. Sablonos az egész úgy ahogy van a képekbõl ítélve.

Kavácska
szerintem is, én is tiszta hüle vok <#fejvakaras>

MOST MIVAAA?

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
ne aggódj az elsõt úgyis elbaszod :D

nade kérdezz itt és G+ megválaszol minden kérdést szívesen, akár priviket is zúzz rá, tuom h szívesen segít és válaszol mindenre :D legyen akármien bugyuta kérdés :D <#dumcsi> ---> <#law> ---> <#love11>

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
koreaiak megirigyelnének :D erre még õkse képesek :D

gameplusz
France rox!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

az str-esek a hülyék :D

Nem csoda, én is str-es vagyok.

sweech
mindenhol ¢¢

Melyik szerveren játszotok? Vagy hol vannak magyarok?

gameplusz
Mert béna n00b vagy. 6-os kari nincs 30 perc se.

Carmang
Bizony bizony Henc, elfelejtetted: "Free to Play 4 Ever!"

Goth: csak azért kellene kimenni külföldre, hogy találj egy 20 emeletes házat? <#hehe>

ColdFire: kezdd el a játékot új karival és szépen lassan belejössz hogy-smint... és persze olvasd a fórumot, ahol a kedves játékostársak bölcseségeit magadévá teheted, ezáltal gyarapodván testiekben, lelkiekben <#vigyor2>

Fido4life
nem is.. 4 napja jáccok, és 6-os vagyok.. <#hehe>

gameplusz
<#worship><#hehe>

datango
miért lenne fizetõs egy " free " kategóriájú games ? <#nezze>

és az mi?

ColdFire
rák akart lenni :D

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

gameplusz
Mijaza ráj?

most nem megy :D Piroszka,hihetetlen család,supearman 3 rész (ezen túlvagyunk) nézzük a báttyámmal xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ColdFire
VV gyere msnre!

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

pfuj intes <#gunyos1><#guluszem1><#idiota><#falbav>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ColdFire
mija ráj aza ték? :D