Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nem tudom, én elsõnek low grafikával játszottam mivel gépem szar volt mikor nekikezdtem, és maga a skillek mozdulatai, használatai, kombinációi tetszettek meg. Aztán mióta high grafikán játszottam, és játszom most is látom rendesen az effekteket :D Szebbek így, de én a mozdulatai miatt kedvelek meg egy skillt =)
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Van akinek wow, nekunk meg sro.
Magánvélemény: Sro szebb, mind skillekre, mind hangulatra nagyot üt. Nagyobbat mint a wow, de persze akinek van már lv60-70 es karija wowban az termeszetes h azt isteniti ;)
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
és a SRO tényleg szebb mint a WoW ¢¢
attol jo egy skill mert nagy csilli villi minden?nemertelek.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
De majd elkezdem leszedni a koreait és majd kiprobálom :D ha lesz hozzá kedvem
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
OVASATOK
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Mutass már egyet is, te sem tudsz =)
Ami ilyen színvonalas mint ez a silkroad európa...
ha erre az európai vonalra gondolunk, csak két dolog jöhet szóba, wow és lineage... wow sokkal csúnyább, és közelsem ilyen jók a skillek... gagyibb.
lineage 2 kidolgozása is gyengébb, a természeté sokkal gyengébb, míg a skillek iszonyatosan gagyik =)
Ezeket a képeket elnéze... hát, itt sztem nagy textúrajavítások lesznek. Képzeljetek valamelyikre egy kínai karaktert, amint egy imbue-t nyom vagy egy thunderboltot. Hát sztem nagyon nem illik oda,a képek részletesebb grafról árulkodnak.
Mondjuk viszafele kicsit jobb volt mert kicsit több csillagocskát vittünk:D
inkább megyek aludni -.-
Már csorog a nyálam :d
Mert ilyen rpg nincs mégegy a világon. Neked nem megy át a hangulat? :DD
ELképzelem az inteseket végre varázsbottal, és fasza mágiákkal... ha a skillrendszer itt is ugyanolyan lesz, akkor fasza lesz. Amiatt egyedi eléggé a silkroad, a skillek miatt.
Remélem lesznek majd jókis háborús eventek is, európaiak a kínaiak ellen :p
27% hunter xp-t kaptam, bár elfogyott 150 uni pill és 100 mp poti, mivel amik számomra low leveles thiefek voltak azokat lenyomtátok, aztán állandóan valakinek a high thiefjei molesztáltak engem :D Fõleg volt 3 champion is azokat nem nagyon ölte senki, mindig lemaradtam kb 200 méterrel mire megöltem õket :D Na mindegy, jó móka volt, kár hogy visszafelé nem mentünk =)
keeeeeell!!!!4
MOST MIVAAA?
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
nade kérdezz itt és G+ megválaszol minden kérdést szívesen, akár priviket is zúzz rá, tuom h szívesen segít és válaszol mindenre :D legyen akármien bugyuta kérdés :D <#dumcsi>#dumcsi> ---> <#law>#law> ---> <#love11>#love11>
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Nem csoda, én is str-es vagyok.
Goth: csak azért kellene kimenni külföldre, hogy találj egy 20 emeletes házat? <#hehe>#hehe>
ColdFire: kezdd el a játékot új karival és szépen lassan belejössz hogy-smint... és persze olvasd a fórumot, ahol a kedves játékostársak bölcseségeit magadévá teheted, ezáltal gyarapodván testiekben, lelkiekben <#vigyor2>#vigyor2>
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ