Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blinkye
Csak int vagy csak str... sztem..

3Ds MAX :)

str2 int1 / str1 int2 <#fejvakaras>na meik ???
WuFraZselic
sok/kevés?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

sweech
<#wow2>

WuFraZselic
29m+7 wep elixir

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

sweech
eddig egy sos cuccot találtam, az is egy lószar 4xes gyûrû, semmivel nem volt jobb mint egy sima 😛 ha találnék még egy sost életemben az is valami hasonló királyság lenne szerintem

WuFraZselic
ne izélj már! szented nekem naponta sos esik? lvl 20on esett sos, ennyi -.- és dropom se volt tegnap, illetve thiefembõl esett egy felsõ, ennyi... ne aggódj, elõbb utóbb meglesz az, de szerintem UTÓBB sokkal jobb 😛
én 42õn akartam sost, mondták h majd esik ne aggódjak, és örüljek h késõbb az többet ér... erre tessék 😄

sweech
mennyiért?

sweech
nekem már napok óta lófos se esik..tegnap volt egy szar chest azt kész

WuFraZselic
sajnos nem tekinthetõ meg nálam többet a drága 😛 elvitték, droppolt a mob, és rögtön globalba olvasom, "wtb lvl 52 SOS sword or +4", mondom ma minden összejön 😄 fél óra mulva a csajszinak eladvaa kard

WuFraZselic
52+2 str 3 crit 5 sos sword a számla vége 😊)
egyébként dark, penonoknál esett, a karakoramban, kimentem, elmentem pókoknál a hátsó utra, körbenéztem, sehol 1 lélek, és csak azért vállaltam be 😊 bár vicces, egész nap volt 2 dropom, értéktelenebbek nagyjából, erre meg kiesik a sos kard, rögtön a következõ mobból 52 int 4 crit 2 blade 😊) meghozta a szériát 😛 most lvl uppoltam tök szép az uj cipõm... de lehet h komplett sos armor szetet veszek 😛PP na jó neeeem 😊

Lord Nomak
Nekem a mostani 45ös bladem sikerült, ez volt az ötödik fegyver.. Aztán ma semmi se jött össze gameben.. Szar laggos a szever, fegyóm odalett, kutyám elhalt.. Második kört nyomom majmos questbõl és a quest itemek olyanok mint a kövek amikbõl lehet emeráldot csinálni.. Eladtam npcnek, szerencsém volt hogy 1 db volt csak =D
Szóval én ma nem silkezem úgy döntöttem 😄

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

sweech
szerintem sincs semmi értelme, nekem se sikerült

sweech
azám

Lord Nomak
Másik fele hogy ez az upgradelés fegyverrel kapcsolatban.. hogy 1 acces elront aztán feltolja stb.. Ez nem jön be egyáltalán, csak szerencse kérdése. Fegyverem +3 volt felakartam tolni nem jött össze, utána +2re feltoltam, acces elixir, ékszer elront, fegyver elixirezve, ismét +0.. elbasztam 1 millát potyára. Tehát nem ajánlatos huzamosabb ideig csinálni ezt a plusszolás dolgot mert egyszer valaki benyalja a +5ös fegyverét és lesz neki +0

Lord Nomak
Képes voltál ezért droppolni hogy egy screent csinálj ? =DDDD
SZERENCSÉTLEN
Szarráröhögném magam ha jött volna egy mókus, maki és felkapja mert kiszedted sajátodból erre az idõre ezt az opciót 😄DDDD

Kavácska
ezt lessétek beszartok ! 😄

Vakáció

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

gameplusz
Azt viszont marhara nem ertem minek kell kitorolni a HP/MP reszt. Mindenki tudja hogy inkabb intes vagy zselic.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Ha lett volna egy dc... <#hehe><#eplus2>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Kis makos fajtadat 😄

sweech
mér olyan kibaszott mázlista rajtam kívül mindenki hogy sos-t talál? faszom kivan

WuFraZselic
igen, igen, igen!!!! yesaaaa!!! kezdem megszeretni penonokat 😛 😄😄D: hudehappyvagyok

Maala
nem'tom, vmitõl vagy vmibõl qrva sok pénzt csináltak (nincs kedvem utána olvasni), és az egész játékot visszapörgették az 1 héttel azelõtti állapotra. 😊
de a mobszórást jól érted. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Hallod odáig értem hogy " egy hacker feltörte a szervereket. " Utána nekem ez a kocka beszéd ami van érthetetlen 😄D De ha jólértem valaki feltörte a szervert és mobokat szort a népre, aztán mindenki atom gazdag lett és visszahúztak egy hetet nekik utána. 😄D
Ha nem így érted, vagy írtad akkor javíts ki 😄

Maala
hmm, olvasd el elsõ párezer HSZt, ott benne van, hogy ez mien eset volt. 😊 egy hacker feltörte a szervereket, és mindenféle spawnokat dobott a népekre... 😊 vagy GosuVN vagy Chassy volt az sztem, ahogy elnéztem a dumár... ekkor spawnolt a "Roq" nevû EUs 40es Unique, már ha az az... 😊 ekkor gazadagodtak meg szépen sokan sokmillióval, aztán foghatták a fejüket az 1 hetes rollback miatt. 😊 muhahaha. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
léghajóból újabb terület nyílik, 90es unique-al... vagy hogya rákban hívják, Sayan v ki. 😊 sztem 1 szerveren lesz EU és Chinese... REMÉLEM, hogy így lesz...

Maala
te vadásztál már új szerveren elsõ Tiger Girl spawnra? 40en mennek a bossra??? az említett esetben mennek 2-300an szergény cicára... nagyon odabasz. 😊

Maala
sztem meg a lagtól élvezetes a játék. 😊 mindig benned van az izgalom, hogy most meghalok-e, vagy sem. 😊 Pl. tegnap Isyzés közben tök tuti volt... sok szép effekt, csilibili, és lag... tiszta orgazmus. 😊

datango
szerintem is ugy lesz bõvitve folyamatosan , de eloszor azsia lesz mint a koreai servereken is ... !

datango
tudod ez ugy mûködik, hogy lejjeb bárki elmehet menõzni , sztem ott legyen menõ valaki ahol van (a szintjénél) mert sok 64+ os thief tönkreteszi a sokkal kiseb playerek jatékát ... szerintem sokszor nem fair dolog ... de az ijen az csak egy gyenge sz*r alak...

WuFraZselic
mi, úgy lesz eu, hogy külön szervereken? :S:S:S asztem h majd a karakoram után átlehet oda menni, oszt csoki :S -.-

Lord Nomak
Fura látni, hogy 70+ playerek normál mobokat csak tömegessen tudnak lenyomni 😊
Megszoktam már azt, hogy egy ekkora player elszalad mellettem és egy ütéssel mindent öl =)

Video

Lord Nomak
Remélem sokan így gondolkodnak majd és lelépnek euzni, legalább nem lesz tele a szerver ^^

PíszLávJuniti
bõvítik a mapot európára is? <#wow2>
ha nem lesz lagg a szervereken, kezdek újat 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Lord Nomak
Egyébként meg nem lehet tudni, hogy az milyen pro playa mangyang és kik idézhetik 😄 Lehet, hogy választani lehetett az eventben hogy hanyast akar idézni az ember 😄 Ki tudja.. Odamegy lecsapni egy 64+os player a mangyangot az meg 3 ütéssel lenyomja a playert 😄

Lord Nomak
Gondolom azt is benyomták monster scrollal valami pro playa lvl 1esek 😄

ColdFire
Nézzétek a bal felsó sarkot😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
16000 <#taps>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
gondoljatok bele ilyen seggek csinálták 😄

ColdFire
😄

sweech
félelem keltés

ColdFire
én is ezt mondom 😄

datango
ok hogy lvl 78 as shaman , de mit keres ott a mangyang ? :>

ColdFire
meg mangyang, a legdurvább 😄D

Meddig szokott tartani ez a server inspection?

Lord Nomak
Ja és ha valaki nem tudná kisilabizálni ezek csak Niya Shamanok ( Lvl 78 )

Lord Nomak
Na szóval ezt hívják úgy, hogy szopás 😄D

Lord Nomak

Lord Nomak

Jabar
köszönöm

"Jabar sa bu eeda murishani!"