82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Szegény sém, szia! 

-
pá -
ÉLJEN.
keylogger 0
virus 0
trojan 0
napi ellenörzés
jó tűzfal.
semmi olyan oldal
legnagyobb érték 52+5 c10 full blue (+100% all) sos bow + 50mill
Bye all.
i quit. -
Nem tudtok valami segítséget az indításnál kékhalálra? -
szarakodik az accountom... ugy érzem megint feltörtek... de jó...
-
wow egy kalap szar.. -
Cat 02 #29308 ne legyeteke wow osok , csak kevesen tudják abbahagyni és azok is kockázni fognak téged -.- -
fsgdfgdfg -
nightmare wow.. magyar tört server .. -
izem #29305 töbször kell probálkozni a fellépéssel
délután este mindig crowned,de ujra kell ,elöbb utobb beeenged -
-
QuickHUN te nem Kalonlineozol?
OFF TOPIC -
Hali mindenkinek. reggeltem a silkroad oldalán, és leszedtem a 502 megás fájlt. Telepítés után upgradolta magát. Nos el is indul, de egyik szerverhez sem tudok csatlakozni, mindegyiknél csak a disconnect jelenik meg, és mindegyikhez oda van írva hogy crowded vagyis telve.
Ja amúgy csak 12 szervert látok összesen. Valaki tudna valamit tanácsolni hogy hova lépjek hogy csatlakozzon egy szerverhez és megkezdhessem a játékom? Vagy hogy mikor próbálja esetleg?
Van hozzá valami patc féleség ami több szervert engedélyez? -
Leszedsz 1 wow ot aztán fel patcheled keresel 1 tört szervert és A., melékelnek saját patchet a server B., A wow könyvtárba a csatlakozási helyet átirod és anyi -
Nem az a lényeg hogy találjak hanem hogy valaki mondjon valami infót bejutásról, kliensről stb.. Időm nincs sok wow-ra ezért meg fizetni nem akarok. Viszont tört szerver meg jó lenne rá.. -
Tört wow szerver minden sarkon találhatsz. -
Hi. nem tudjátok miért van kékhalál mikor elindítanám a játékot? -
Miért érdekel titeket a vip szerver ? =D Mint ha bejutnátok oda vagy valami.. =D Bár manapság már minden lehetséges.
Engem monnyuk tört wow érdekel, bár mindenki olyan szépen szájzáras hogy eszméletlen. -
Az egész skill rendszerre nekem az lenne a megoldás ha mindenki max 2 force és egy weapon skillt használhatna. Az elején megkellene adni hogy melyiket szeretné fejleszteni az ember és kész. Ha másik skill típust akar akkor kezd egy másik karaktert. Így legalább nem lennének szarráfarmolt botter karakterek. -
németországban. -
Noobsz #29294 ha válaszoltok Angel-nek engem is érdekelne -
Merre található ez a német privát sro szerver ? -
Grat, grat...
Tegnap én is zúztam kicsit TG-vel, de nem sokat. Épp a White Tiger Skins második részét csináltam Stronghold domb lábánál, mikor megjelent TG. Akkor mondom benézek Strongholdba hátha ott van. Pont ott volt a kapuban, de mire felkaptattam a dombra, már az élete 60%-át leszedték. Csak pislogtam...
-
Noobsz #29291 ohh ezt elkurtam :( igy :
sry , hogy lámin csináltam :D -
Noobsz #29290 ahogy megöltem őket időrendi sorrendbe rakom , de az uccso az friss 5 perces :D
-
vassyg #29289 muha és muhahaha és muhahahaha, pedig ma fel akartam menni gammálni:) -
jovan na nem kell lámázni! azért kösz -
igyekszem nem bejelentkezni sose Tavernre....meg nagyrészt azt a sulibol nézegetem.... -

szombat este van, jóéccakát :D
-

-
rátesznek egy szép kis kütyüt a gépedre és amit beírsz kódokat azt szépen le lesik, és voálá, másnap reggelre volt cucc, nincs cucc
-
mi az h keyloggeres?:S
-
blader stab ftw ^^
csak az a baj ,hogy az intes stabja dupla dmg-t nyom :) -
jah izé az intest a duplastabbel levertem, az a sztori lényege. -
csak vigyázz tavernnel, kicsit keyloggeres. :) -
lol... volt 1 intes arc, hamar elérte a 70et, nem érdekel h bottal v anélkül, de 3-4 hónapja már 70 volt amikor nekem meg lett 68on 68as duplastab (azonnal a szinten, 0s farmmal mentem 30. szinttől)... :)
képzeld nem játszottam más mmorpg-vel, de eddig rajtad kívül senkit sem hallottam rinyálni miatta, és tudod, "10 milliárd légy nem tévedhet".
-
Itt pedig pontosan az volt a cél, hogy mindenki más tempóban, más karakter építve tudjon játszani. Más karakterfejlesztős játékokban ahol mindenki egyenlő pontokat kap, na ott jelennek meg "egyen" karakterek, mert mindenki a "legjobb buildet" építi. Itt viszont pont ez a lényeg, hogy nincs legjobb build, hanem olyan ami Neked a legjobban megfelel.
Szvsz a free growth system a játék legnagyobb ötlete.
A te bajod szerintem azzal van, hogy magasabb szinteken iszonyú lassan tudsz fejlődni. Ezt meg is értem, de arra ott van a ticket. Pont az volt a joymax célja, hogy megvegyék a ticketet, vagyis pénzt termeljen így nekik.
Azt se feledd, hogy ezt a játékot távolkeletre csinálták eredetileg, ahol a játékos gondolkodás nélkül megveszi a ticketet, meg a damage növelőt, meg a majmot/nyulat/stb...
Hogy nemzetközi szerveren nem fűlik sok játékosnak erre a foga és veszteségessé teszi a játékot, és nincs pénz több szerverre hogy lagmentes legyen a játék, és emiatt sokan azt mondják, hogy inkább megpróbálják a botot? Hát ez van... -
Meglehet csinálni 0 és gapal is :D én 65 ig mentem el igy skilleket is tudtam huzni -
mellesleg egyéb hasonló finomságok, akit érdekel....
<http://www.silkroadtavern.com/forums/index.php?showtopic=26636> -
Henty, ki lehet menni onnan....a déli kapunál lévő híd lábánál pontosan...ha egyszer felugrasz Aege-re megmutatom...