82377
Silkroad Online (iSRO)
  • HencStein
    próbáld ki a War Rockot kajak jo kis gamma
  • craymond
    Jó lenne, ha nem xarnának az alacsony szintűekre
  • shaime01
    duke nukem manhatan project comming.. már lassan 10 éve ^^
  • HencStein
    igen , de jobban jársz ha megkérsz 1 64+ osat hogy idézen neked 8 as partybol jg elés és LET's ROCK
  • craymond
    Lenne egy kérdésem. A monster summon scrollal a szintednek megfelelő szörnyet tudsz megidézni?
  • beatz
    fallout3 mmorpg coming 2010
  • Lord Nomak
    igen meg free szerver de hogy müködjön küldjek nekik havi 1-2k pénzt ha tudok.. hát ha már fizetek érte akkor inkább havi 3k és eredeti wow rulzz =)
  • Lord Nomak
    Nem szólt le senki, én általánosságban mondtam hogy azért mert mondjuk elkezdek eve-vel játszani nem leszek kocka
    Ami nálam kockaságnak mondható talán wc3 cs =D
  • Lord Nomak
    Nem csak sikeresen gazdálkodom a pénzemmel =D eddig semmi extrát nem vettem, tft monitor, merevlemezes dvd faxság, digi fényképező, pda.. =D
    holnap megyek még electroworldbe nézelődni mert hát karácsonyra is akarok valamit magamnak =D
  • shaime01
    NOMAK te lottot nyertél vagy mi a szar? minden szirszart megveszel? ^^

l2 szar
    wow JÓ de tört serveren szar egyébként pedig .save
    eve online - gagyi
    hero online - gagyi csak krva gyorsan lehet benne fejlödni
    kal online JÓ LENNE! de ott fejlödni hát.. igen elég nehéz
    hackroad online - nc.
    Guild wars - lv20s karimal arénában ownzoltam mindenkit aztsem tudtam mi van bementem megnyomtam az buffot aztán nyomtam valami kilövelő nemtudom mit és én öltem meg..
    másal nem igazán játszotam
  • sweech
    az se rossz mikor hetente törlik a karaktereket
    Nemtom Nomak szted leszólt itt bárki téged? Csak annyit mondtam amennyit a haveromtól tudok/látok ő már 1 éve EVEzik nagy böszme csatahajója van meg minden. Láttam a gamát ami szép is ráadásul, csak azt állítottam hogy UNALMAS, a gyerek napi 10 órát tölt el ezzel EZ szted nem kockaság? Akkor szted mi minősül annak... És mielőtt még bármilyen ezzel kapcsolatos kérdés felmerülne: igen én is kocka vagyok, de nem ennyire :P
  • Lord Nomak
    Ja és még valami, wow nc. Tört szerverek olyan szinten iszonyatosan szarok hogy én olyat még nem láttam. 3 percenként dc de úgy hogy tárgyak is elvesznek és megszerzett xp stb.. Meg 10-20* xp ratek vannak. Egyik szerveren ami normális 6ot megléptem kb 30 perc alatt, másik szerver ami xp rates 30at megléptem annyi idő alatt hogy még csak lvl 10es questeket csináltam. Tudom ez nem tartozik ebbe a topicba de máshova nincs kedvem írni =D
  • Lord Nomak
    Megvettem Lineage2őt tegnap hát lol. Az a játék kb heroonline-al van egy szinten. Ha SRO ment volna fizetősre és L2 lenne ingyenes mennyire örülnék jóég..
  • Lord Nomak
    szerintem meg herevakarás.
  • Maala
    off: figy, Eve-t úgy vedd, mintha egy külön valós ország lenne, saját gazdasággal. :)
  • Maala
    de bazze gondolkozz már, kSRO _alapesetben_ "2" ország ellátására van kiképezve (gyk: elvileg a külföldieknek nem oda kéne menniük), míg iSRO azért international, nemzetközi, mert bárki felmehet onnan (jelen állás szerint), akinek az IPje nincs bannolva... nos nézzük, dél-Koreában lakik:
    48,846,823 fő (https://cia.gov/cia//publications/factbook/geos/ks.html),
    észak koreában (lol persze csak viccből, mert ez is korea) lakik: 23,113,019 fő (https://cia.gov/cia//publications/factbook/geos/kn.html)

szal nem egészen 73millió főre jut koreában 6-7 szerver, de persze a világ többi részében (most vonjam ki japán, vietnam X+Ymilliós lakosságát is?) maradó 6 milliárd embernek is HÁT PERSZE, HOGY ELÉG LESZ 6-7 SZERVER!!!

jó, ebben benne van Etiópia, meg minden lemaradott ország is, de a nagyságrendeket ugye érzékeled? 70millió*85= ~6milliárd.
    persze egyik országból sem játszik mindenki, DE a lakosságnak kb ugyanolyan korú lakossága aktív gamek terén, és a nagyobb lakosságban könnyebb addiktokat találni.

(nem beszélve arról, hogy te honnan veszed, hogy koreában minden egyes "szerver" külön fizikai szervert kapott???)

ennyit az aktuális sírásról...
  • Lord Nomak
    A zárójeles részt nem is tudtam lol, thx az infót =D
    Mondjuk tegnap találkoztam először a játékkal azóta nem sok időm volt rá, úgy szórom a pénzt mint a disznó egész nap vásárolgatok =DD

Na off erről innen mert a végén még leszólnak érte ^^
  • Csoder
    Ajánlom én is!! :)
    (Mellesleg előfizetést, az ún. gametimecodecard-okat, a játékban használatos pénzért árusító játékosoktól is lehet vásárolni.)

[/off]
  • shaime01
    mivel minden server leterheli az adott serveren lévő szerveket ... ezért pont ,hogy be tudnál lépni

kevesebb server kevesebb szervegépen -> jobb serverek.
  • doxadmin
    5-6 ja aztán életem végéig sem tudnék bejutni játszani :-D
  • shaime01
    példának
    egy lv16+5 full blue jó crit bow Athenson eléri a 10-15millt ami egy alap lv42-es sos ára..
    som/sosunrol ne beszéljünk nem lenne annyi server többen lennének igaz a cave és minden más telitettsége is nagyobb lenne de legalább több lenne az értelmes ember. ksro-ban is megoldoták .. ^^
  • shaime01
    16 minek? 5-6 elég lenne aztán jól van.. ^^ az árak is normálisak lennének...
  • doxadmin
    Sook? Nálam összesen 16 szerver jelenik meg

Délután egyből föl tudtam csatlakozni, most meg akármikor lépek föl az összes mellé crowded van írva. így egyikhez sem tudok csatlakozni
  • shaime01
    kevés? inkább sok..
  • WuFraZselic
    hát délután 3 után 30 perc kb a bejutás, egész este 8-9ig, 3 előtt és 8-9 után már belehet menni könnyedén!
  • doxadmin
    Az a gond hogy nem mingíg tudok ugyanarra a szerverre belépni, sőt, ahol a 7es karakterem volt oda már tegnap óta nem tudok belépni

Amúgy akkor értem már hogy miért van ilyen kevés szerver!
  • Maala
    lolll
  • datango
    ez nem szarvas! ez egy "arany" béka!
  • WuFraZselic
    egy 6os v 7es karakter max 1óra játék, válassz 1 szervert, és kötelezd el amellett magad! be is baszna ha karikat lehetne szervereken cipelni, gondolj bele a csont uj szerverre átmegy a sok 70es pl... szal ez nem szar, hanem következetes inkább
  • Cat 02 #29404
    hát biza nem egy Runescape
  • doxadmin
    Hát akkor ez elég gáz! Sőt egy szar
  • Cat 02 #29402
    nini itt egy szarvas xD
  • sweech
    "Vagy 1 karaktert csak 1 szerveren lehet fejleszteni???"

itt a válasz
  • doxadmin
    Üdv

Hogy lehet menteni a játékban, ugyanis ahányszor újraíndítom mindíg új karaktert kell szerkesztenem. Már 2x vesztettem el egy 6os és egy 7es szintű karaktert.

Azt mondták kilépésnél alapból ment.

Vagy 1 karaktert csak 1 szerveren lehet fejleszteni???
  • Maala
    én sem szerettem sose ha faterom kamerázgatott. :)
    de ez nem kockaság, csak perverzió. ^^
  • Lord Nomak
    Ez a kockaság és alapból brutális mentalitás.
  • Lord Nomak
    Nem a kockaság a lényeg. Nem tudom miért kell egy játékhoz kötelező módon annak lenni. Próbáltál már úgy játszani valamivel hogy nem a kockulás jut eszedbe elsőnek ? Az előfizetési díjjal nem foglalkozom, kb 7 éve vagyok gépközelben de az utóbbi fél évben vásároltam programokat, játékokat csak, elötte mindig netről szereztem be mindent. Ennyi már kijár ^^
    Eve hmmm hát nem sok köze van az mmorpghez a klasszikus értelemben.
    És SOKKAL nagyobb kockának kell lenned hozzá mint sro-hoz.
    Sok sikert a naphosszat bányászáshoz, ami alatt csak ülsz és bámulod ugyanazt a screent. Mellesleg elég húzós előfizetési díja is van.
    De aki nagy kocka annak lehet h bejön
  • Cat 02 #29395
    nem tudtam karit csinálni xD