82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    anyád, nem ide akartam másolni, hanem fentre. :D
  • Maala
    http://www.silkroadonline.net/sro_board/ppboard/viewtopic.php?t=30242&sid=c155d987dfb73ff61d84398e5cd5e3e5
    Shaime:

http://www.silkroadonline.net/sro_board/ppboard/viewtopic.php?t=30242&sid=c155d987dfb73ff61d84398e5cd5e3e5
  • Curbuncle
    HUN_iMP_375

Ez egy török guild. Ki is lehet húzni.
  • datango
    bontok egy sört ennek örömére
  • Sorius
  • Henty
    hol a fenébe találom a botlistát mert sro honlapon semmi link stb...
  • datango
    off: komolyan? télleg? most legutobb tényleg becsicsantottam de olyan szinten hogy kis időkiesés volt a multban ! :D
  • Maala
    túl részeg voltál. :)
  • datango
    DA - DAtango nem én hanem "Cafat" vezeti a klánt silkroadba!
  • datango
    sose válaszolsz nekem :((((
  • Stanislav
    Mint mondtam már neked Ati, nem fejezték be...kukában kötött ki. Csődöt jelentett be a cég aki csinálta volna, felénél abbahagyták, és senki nem vette át tőlük...ennyit erről...
  • Stanislav
    Csak annyit a listáról, hogy: klántársam rajta van a listán, sosem botolt, sosem használt ki semmilyen bugot se, semmi ilyesmit, mégis rajta van a listán(igen, más nem lehet), rajta van a listán, és nincs blokkolva, mert be tud lépni(az kéne még, hogy blokkolva legyen)...szal GG Joymax...
  • Maala
    Athens - Colosseum / Oracus
  • QuickHUN
    Yupi yééééé na ez mér döfi , beszopott végre a kis PLPADY is meg a buwangoknál nyomtuk vele,és láttam őt utanna karakoramban is ,de mostmár remélem soha nem látom :)
    Na ez már super:)
    Oda fél évük :)rengeteg 60 as becumizott:)amiket én felírtam a 80% -a lebukott:)
  • Cat 02 #29459
    xDDDD
  • Cat 02 #29458
    Guild lista !!!!
    Can't touch this
  • Lord Nomak
    OFF

Végülis részben ide is tartozik a movie fajtája miatt de mégse.. =D
    Jó szórakozást hozzá!
  • Lord Nomak
    Ez athenson is volt egy darabig penonoknál, 2 napot trader flagban töltöttem el ott mivel ők thiefként rohangáltak. Az a vicces hogy volt olyan amelyiket zerkelnem kellett mert nem adta meg magát. 58ason zerkben nekimenni egy karakternek és úgy ráverni 2 kombót meg egy kd+leszúrás kombinációt hogy meghaljon hát muhaha kb 64-es pure str lehetett szerintem.
  • Atisz #29454
    Sajnálom :(
    De tudhattad volna...ha 1x megvan nekik a login neved, akkor vége :/
  • circa
    Botról jut eszembe, multhéten láttam akkora szarságot, a bot trader zászlóban ölt , klántársal levertük párszor thiefruciba, aztán sorba áltak a thiefek hogy adjanak a szájának
    Majd hazaérek küldhetek screenshotot is róla
  • circa
    Helyes, vesszen a férgese
  • shaime01
    én anno versenyeztem muda-val ,hogy hivták amikor én lv41-s lettem ő lv42-s voltam és midnig ks-elt mondom akkor beelözöm mire 50-s lettem ő 54-55körüli (ugy ,hogy nkm volt kihagyásom) aztán kibnanolták:)
  • circa
    Wehehe, Cance-ezt a botot nagyon rüheltem, állandóan ott kinlódott aholn én, lvl45-től egészen 51-ig kisértett, de látom ellátták a baját
  • shaime01

• gertrud
    Hmm, itt is rég voltam :-D Mi a stájsz emberek? SrO hogy áll? mmint updatekről meg ienekről tudok, de miez a 3000 bot kitiltás? Van valami tényleges része vagy parastvakítás?
  • shaime01
    volt 1 accom amit lenyultak azon volt a venices meg athensi kari nem tudtam a se-t csináltam egy ujat eljutottam vele 3x-ig pure int nuker volt vele találtam azt a krvasok +5 és sos dropot aztán megtaláltam txt-ben a se answermet megváltoztattam a jelszot és ujra elkezdtem játszani kewoOn-al mert addigra a másik karinál már volt 50mill aztán most ujra lenyulták kewoont ^^
  • datango
    hehe, hanyadéves is vagy? lehet talin montad csak má elfelejtettem, nameg mirejársz te ? :S kéne megin klántali :S :)

off.
  • Atisz #29445
    Fallout 3-ban sajnos én már nem hiszek :(
  • Atisz #29444
    Magasabb szinten tickettel is bazi lassú...ezt a free growth systemet hagyjuk már, sztem még az lenne a legjobb kifogás rá hogy bug. Így csak vmi elcseszett, botolásra ösztönző fejlődési rendszer...

Valóban a délkelet-ázsiaiak megveszik az összes ilyen szart és tudnak 6+ órát ülni a gép előtt...de ne felejtsd el hogy náluk már van Europe, nincs ennyi account hack és kemény botszűrés van.

Ez a mostani botszűrés is parasztvakítás/faxczibálás, mert a legnagyobb botterek (3 hét = lvl 70) és goldminerek továbbra is ingame vannak. Akkor kellett volna implantálni ezt a botszűrő rendszert amikor még az alap verzióját átvették a játéknak...nem most lol. Lvl 70-en 100 k sp-vel röhög a gyerek hogy "hű mostmár szűrik a botokat vázz"...

Neked is csak ajánlani tudom más mmorpg-k kipróbálását...
  • Atisz #29443
    próbáld ki rappelz-t...
  • Atisz #29442
    Nem így van...igenis lehet védekezni.
    Nálunk számtalan lvl 70-es sos tulajdonos van, viszonylag régi játékosok. Élnek és virulnak...
  • vassyg
    nono fallout3 nem egyenlő fallout mmorpg.
    eztet elolvasni akit érdekel
    Szal maala, megfogja még zavarni a dipimunkád írását a ghoul csajok megfektetése, mer az olyan jó
  • Atisz #29440
    A 2. karidat is lenyúlták????
    Remélem nem a régi accountod alatt indítottad -.-
  • Maala
    2010... ADDIGRA LEDIPLOMÁZOM VAZZE!!??!?!?!!?!?!!!!?!!?!?!?!???
  • beatz
    csakhogy a fallout3 mmorpgre 75millio dollárt áldoz az interplay de olvasd el =)
    cikk
  • Maala
    lol. az Duke Nukem Forever. :) a Manhattan Project már rég kint van, xar kis arcade, anno a gamestarhoz is volt teljes gameként....
  • Maala
    kuss a múltkor már felizgattál ezzel eléggé, még szerencse, hogy épp most jöttem barátnőmtől, különben... :D
  • HencStein
    keres magyarokat enyi...