82377
Silkroad Online (iSRO)
-
ppzbssvhk #29554 Ezt már unom!!Mindjárt visszakötöm a régi gépet
-
1hiba
2. hiba
tedd fel a legujabb directX 9-et...
igen kösz csá viszlát.
5mp volt... google tul nehéz ma már :( -
akkor is még ott van a google -
ppzbssvhk #29551 Akkor is RUNTIME ERROR van 

-
fent középen a faq és questleírás elején le van írva mit kellene tenned... -
ppzbssvhk #29549 Esetleg ha valaki leírná hogy ezt hogy oldjam meg az nagyon jó lenne
-
ppzbssvhk #29548 Na megoldottam (nagy nehezen) de most azt íja ki hogy:
RUNTIME ERROR!!
Ez már sose fog elindulni
De ezt is megoldom
-
ppzbssvhk #29547 Hello all!Új gépet kaptam és nem akar elindulni a sro!! 

ezt írja ki:
Warning:Nothing will be rendered
The reference rendering device was selected, but your
computer only has a reduced-functionality reference device
installed. Install the DirectX SDK to get full reference device.
Mit csináljak?gondolom hogy a directX kell már letöltöttem csak úgy se megy ha valaki adna 1 linket hogy honnan töltsem le az nagyon jó lenne
Meg még utána is ír ki ilyesmiket hogy nem akar indulni de remélem a DirectX-el menni fog. -
Új karakterek SRO-ban? :D -
egy kis union trade, meg közben egy kis meglepetés :) -
-
no akkor én is beállok a sorba:
Kellemes ünnepeket és dropban gazdag grindet, lagtól mentes szervereket és hatalmas jobolásokat kívánok a szerverek kedves magyar játékosainak. -
BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK MINDEN SRO KOCKÁNAK ÉS DROPBAN GAZDAG TAKLA MAKAN-T A HARCOSOK GUILDNEK ÉS MINDEN MAGYAR PLÁYERNEK ATHENS SZERVEREN A -
Boldog Karácsonyt
és SOSban gazdag újévet mindenkinek
-
Cat 02 #29540 mindenkinek bódog karit ;) -
Még neked is Shaime 
-
De itt fent a fórum fejlécében találtok szép piros nagy betűkkel írva egy ilyet: FAQ ÉS QUESTLEÍRÁS ----> tanácsolnám ennek elolvasását MIELŐTT elkezdenél játszani vele. Hidd el sokrétű a játék és ha nem olvasod el rengeteg kérdésed lesz, amire itt lassabban kapod a választ.
Jó olvasgatást/Silkroadozást.
Jah éééés mindenkinek Boldog, Békés Ünnepeket!! -
ID-t és Password-öt NEKED kell regisztrálnod a játék hivatalos honlapján.
Miután létrehoztad őket(ID/Pass) ezzel tudsz belépni játékba és létrehozni karaktert. -
És hogy kell belépni? Milyen ID meg milyen Password? -
1. Item mall, Event bevaltasa, Loarus
2. A lo egyszer hasznalatos
3. A betu, Stall ikon. -
Üdv.
Egy pár kérdésem lenne a silkroadhoz
1, Hol tudok kisállatot venni? Nyuszi, kutya, farkas, stb. Farkast láttam jagan városában 1 milla volt, anyim nincs rá.
2, Hogyan lehet használni a lovat?
Arra rájöttem hogy föl lehet rá ülni, de csak 1szer lehet megcsinálni?? Többször nem bírtam felülni ugyanarra a lóra, másikat kellett vennem
3, Hogyan tudok árulni? Láttam hogy sokan megálnak a tér közepén, és eladják a cuccaikat drágán. Én is tudok olyat csinálni?
Előre is köszönöm a segítséget, és a válaszolkat! -
nézd meg fent a banneren a "magyar oldal " -t es ott van fent klán adatbázis , sztem érdemes szétnézni ott és utana dönteni! :) -
mindenhol sok magyar van :), szészórva vunk, valakinek kivan írva a neve alá, nézegesd meg -
Kellemes Karácsonyi ünnepeket! -
Sziasztok! Most fogom ekezdeni a játkékot! Melyik szerver jó? láttam hogy van sok... melyiken vagytok ti?:) -
kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek :) -
Kellemes karácsonyi ünnepeket!
Bla bla bla -
Cat 02 #29527 powa of cache ürítés xD nem oan rossz ... -
Cat 02 #29526 mien designt ? :D -
Fika designt nem lehet valahogy eltültetni ? Jahm meg mindenkinek boldog mindent, 4 napig nem leszek oszt jóvan. -
Szép, de phy +0% az meg hát glavienél kaksi. -
messze van az még nekünk :S amugy is nekem majd spear os ba kell ilyen :S hihi -
oh, szal azt ki hagytad, hgy sos. :) akkor sry. -
OFF: lol menjünk át inkább Fallout topicba. :D
amúgy olvass No Mutants Allowed-ot, legjobb fanpage. ha még eddig nem tetted. ^^
anno haverom úgy mutatta be a játékot, hogy szétverte egy tehén (Brahmin) tőgyét feszítővassal. :D
ON: nem akarsz inkább sos+9et látni? ^^ -
poleram +9, mag. attack +60%, stb... -
Stanislav #29519 Igen, arra gondoltam...nem láttam a linket, de mind1... :-) Mondjuk kiváncsi vok milyen lesz. Abban reménykedek, hogy még nagyobb játéktér lesz, és amellett, hogy meghagyják a régi jó dolgokat( speciel nekem tetszett a harcrendszerben az ellenfél szétcincálása...a.k.a. Bloody mess :-D), valami ujat is hoznak bele. Engine-jére kiváncsi leszek. -
jaja! :(
-
szar ez a karácsonyi design. -
1998ban volt a fallout2, szal sztem van az 7-8-9 is... de már linkelt a múltkor 1et, abban benne is volt h a Bethesda készíti... a BIS ment csődbe gondolom arra gondoltál. -
Stanislav #29515 Mutatnál nekem írásos anyagot róla? :-) Mert mi most 1 kb 6 éve készülő játékról beszélünk.