82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    lol.
  • skillless
    Joymax-ban nem csalódtunk, 1órás leállás, mert bugfixelnek... remélem lesz kompenzáció
  • skillless
    már írtam (#29610) troy vagy athens
    ATHENS :D
  • judyperry
    Melyik szerverre menjek ahol sok magyar van?
    Niya cuccosok rendesen szétvertek engem is :) 4700 crit egy soul cut blade-jüktől... és még blokkolnak is!! Nade cave kiürült, hameg mégse megyek Edinmuzni, azok szürkék :F
  • doxadmin
    Geforce 6600LE 256Mb os videókarim van.

Downhangban még nem jártam, csak jagan környékén

azért keresek azt a 83.81est és kipróbálom

Amúgy ha csinálok egy új karaktert, és azzal lépek be akkor is kidob.
    Takla Map-bug, server restart lesz :(
  • WuFraZselic
    hm fasza, 65-67es karákat 1 nukeból baszom hála uj swordnek, de éppen 8as ptyban 4 reserrel felszerelve niya royal guardokat ölünk :D semmmi hogy blokkolnak, és 5 ütésből/nukeból 6os blokkkolnak , de még stunnolnak is :D és armorba 5.9k critet tolnak rám, yarkannál egy niya royal elite akkor mitfog? 10-14k crit? mwahahw... 9x haltam már, büszke vagyok. most el 2-3 órára, remélem addig nem spawnol még yarkan :$ :$$
  • HencStein
    mien vga karid van? meg mivel vág ki? ha ??? akkor probáld meg 1 régit is mert nekem ati cardom van és csak akkor szokot néha kivágni ha downhangnál vaok . ha geforce akkkor meg a 83.81 et ajánlom mert a netcafééba ahol szoktam gémelni ott az van fen és ott nem szokott kivágni ..
  • HencStein
    A kukacok elég gyengék... alig sebeznek pedig armorba vaok és 1 nuktol meghalnak majdnem pedig nem is vaok full int hanemcsak hibrid ..:D az uj potik meg kurva drágák de amikor néztem takla belsejét és a niyak kicsit nagyokat sebeztek akkor jol jött a +960 hp töltés
  • doxadmin
    A játék újratelepítése nem oldotta meg a gondot, ugyanúgy kivág.

A VGA drivert nem tudom újratenni, mert nincs újabb verzió, vagyis a legújabb van fönnt
  • HencStein
    De az a poén ebbe hogy mit dolgoznak rajta amikor a ksro-ba már sokkal elöbre járnak csak megkéne nézni abba a kliensbe hogy mi ott a hibamegoldása és azt itt kijavitani mit kell ezen dolgozni? Amugy megnéztem taklát..... hát geci jo ... meg szarvas-t is láttam száll gg joymax legalább valami értelmesett is sikerült csinálni ...:D
  • ThedarkmanHUN
    Bénák vagytok:P Babel 4 life, beenged elsore, nemdob le már egy joideje, pff taklába is eljutottam magam kemény 29-ével(elso mob megolt:D) :F
  • Dave John
    Engem is ezzel az üzenettel kivágott,elötte nem volt ilyen.
  • datango
    pandora box mireis jo ?
  • Carmang
    Ha ????-jel kivág akkor telepíts új VGA drivert. Nekem bejött.

Amúgy hallottam van bug Taklában, ha bizonyos helyre érsz akkor kidob.
    Nyitás után 1 órával meg is jelent GM, hogy "tudjuk/sajnáljuk/dolgozunk keményen".
  • judyperry
    Te most telepíted ujra, ahogy olvastam, kiváncsi vagyok sikerült-e ezzel megoldani a gondot
  • doxadmin
    A FAQ ban úgy van írva hogy ha a játék ???? hibaüzivel kivág, akkor egy újratelepítés megoldja a gondot! :-DD
  • judyperry
    Én igaz, hogy csak 10 lvl voltam, de saj kénytelen vagyok,ha játszani szeretnék, közben reménykedem, hogy a problémát megoldják és mehet minden a régi kerékvágásban.
  • doxadmin
    Az a gond hogy nekem rohadtul nincs kedvem elölről kezdeni a karakterfejlesztést. Volt egy 18-as karakterem.
    Más szervereken meg nem játszottam ennyi időt
  • judyperry
    A Troy-ra beenged
  • judyperry
    én is azon voltam :)
  • doxadmin
    Én idáig a Rome(NEW) szerveren játszottam, és onnan dob le mindíg ahányszor csak próbálom

Most újratelepítem, szedi az updatet, kíváncsi vagyok hogy utána mi lesz. reménykeden hogy működni fog
  • judyperry
    n azon voltam, és mégis ledob
  • skillless
    vagy egy (NEW) jelzésűre menj, mert az még új és nincs tele überállat magas szintűekre. Vagy olyanra ahol sok magyar van. Azt tudom, hogy egy 2 magyar unió is van a Troy-on, de az elírások szerint, a topic törzstagjai az Athens-en játszanak...
  • doxadmin
    Megpróbáltam egy újratelepítést. Azt írja ki hogy:

Takla-makan map miatt skan nem tudnak kapcsolódni, vagy gyorsan lekapcsolódnak. Akinek ilyen gondja van a hivatalos weboldalon jelentse

meg kell adni

nevét, carakterje nevét, és a szerver nevét
    kell egy kép róla hogy lekapcsol, vagy hogy mit ír ki utána
    aproximate coordinates is kell
  • judyperry
    nekünk ugyan ez a gondunk, ha átmegyek egy másik serverre, ott tudok játszani kb 5 percig, aztán kezdödik a cirkusz elölről
  • doxadmin
    Mi a szart csináltak ezzel a játékkal! Hihetetlen hogy minden jót elb**nak valami szarral. Látom másoknak is ez a gondjuk.
  • datango
    na takla makán megtette hatását . kicsit lassub a game.. mindenki itvan :D a sivatagba és pont engem szurt ki egy nyja mágus :( .D
  • doxadmin
    Üdv

Segítség kellene de gyorsan.

Az előbbi 1 órás játék után kidobott az asztalra a játék, és minden egyes belépésnél, mikor belépek a szerverre kidob.

a következő hibaüzenettel:

Aki tud rá valami segítséget, kérem írja meg.
  • judyperry
    De hamár megint kezdhetem elölről (mondjuk tegnap kezdtem) melyik serverre menjek ahol sok magyart találok?
  • Stalin
    Hotanból kimentem Taklába.. Taklába ledob ????-el ez oké mer megszoktuk meg minden, de vissza sem enged mert betölt aztán egyből ????..
  • Stalin
    nekem is ez a problémám...
  • judyperry
    számomra érthetettlen.Beléphetek a serverre és kb 1 mp. után ledob, most megint kezdjek új karit? Nemértem, ha túlterhelt a server miért enged be?
  • BasyHUN
    De engem ugyanazzal a reggel másik karival normálisan beenged

És nem akarom elbaszni a sosomat
  • judyperry
    engem is ledom, aztán átmegyek egy másik szerverre, ott kb 5 percig vagyok, aztán dobás ki.
  • BasyHUN
    Jónapot... Az mért van hogy amint belépek a karimmal egyböl kidob ijen ?????????? es szarral?

De ugyanazon a regen a máski kari normálisan müködik
  • datango
    áh , korán reggel felébred az ember és mire ébred fel? jön egy email, hgoy:

Looking for cheapest silkroad gold? Find it at www.retardsunited.com! We are now providing CHEAPEST silkroad gold with 24/7 services and fast delivery! Over 10,000 gamers have selected us as their game alliance and our Paypal reputation is over 3,000 now!

---
    nevetségesek...
  • datango
    1.080 ról 1.082 re ugrik a verzijó :)