82377
Silkroad Online (iSRO)
-
lol. -
skillless #29634 Joymax-ban nem csalódtunk, 1órás leállás, mert bugfixelnek... remélem lesz kompenzáció -
skillless #29633 már írtam (#29610) troy vagy athens -
ATHENS :D -
judyperry #29631 Melyik szerverre menjek ahol sok magyar van?
-
Niya cuccosok rendesen szétvertek engem is :) 4700 crit egy soul cut blade-jüktől... és még blokkolnak is!! Nade cave kiürült, hameg mégse megyek Edinmuzni, azok szürkék :F -
Geforce 6600LE 256Mb os videókarim van.
Downhangban még nem jártam, csak jagan környékén
azért keresek azt a 83.81est és kipróbálom
Amúgy ha csinálok egy új karaktert, és azzal lépek be akkor is kidob. -
Takla Map-bug, server restart lesz :( -
hm fasza, 65-67es karákat 1 nukeból baszom hála uj swordnek, de éppen 8as ptyban 4 reserrel felszerelve niya royal guardokat ölünk :D semmmi hogy blokkolnak, és 5 ütésből/nukeból 6os blokkkolnak , de még stunnolnak is :D és armorba 5.9k critet tolnak rám, yarkannál egy niya royal elite akkor mitfog? 10-14k crit? mwahahw... 9x haltam már, büszke vagyok. most el 2-3 órára, remélem addig nem spawnol még yarkan :$ :$$ -
mien vga karid van? meg mivel vág ki? ha ??? akkor probáld meg 1 régit is mert nekem ati cardom van és csak akkor szokot néha kivágni ha downhangnál vaok . ha geforce akkkor meg a 83.81 et ajánlom mert a netcafééba ahol szoktam gémelni ott az van fen és ott nem szokott kivágni .. -
A kukacok elég gyengék... alig sebeznek pedig armorba vaok és 1 nuktol meghalnak majdnem pedig nem is vaok full int hanemcsak hibrid ..:D az uj potik meg kurva drágák de amikor néztem takla belsejét és a niyak kicsit nagyokat sebeztek akkor jol jött a +960 hp töltés -
A játék újratelepítése nem oldotta meg a gondot, ugyanúgy kivág.
A VGA drivert nem tudom újratenni, mert nincs újabb verzió, vagyis a legújabb van fönnt -
De az a poén ebbe hogy mit dolgoznak rajta amikor a ksro-ba már sokkal elöbre járnak csak megkéne nézni abba a kliensbe hogy mi ott a hibamegoldása és azt itt kijavitani mit kell ezen dolgozni? Amugy megnéztem taklát..... hát geci jo ... meg szarvas-t is láttam száll gg joymax legalább valami értelmesett is sikerült csinálni ...:D -
ThedarkmanHUN #29622 Bénák vagytok:P Babel 4 life, beenged elsore, nemdob le már egy joideje, pff taklába is eljutottam magam kemény 29-ével(elso mob megolt:D) :F -
Dave John #29621 Engem is ezzel az üzenettel kivágott,elötte nem volt ilyen. -
pandora box mireis jo ? -
Ha ????-jel kivág akkor telepíts új VGA drivert. Nekem bejött.
Amúgy hallottam van bug Taklában, ha bizonyos helyre érsz akkor kidob.
Nyitás után 1 órával meg is jelent GM, hogy "tudjuk/sajnáljuk/dolgozunk keményen". -
judyperry #29618 Te most telepíted ujra, ahogy olvastam, kiváncsi vagyok sikerült-e ezzel megoldani a gondot -
A FAQ ban úgy van írva hogy ha a játék ???? hibaüzivel kivág, akkor egy újratelepítés megoldja a gondot! :-DD -
judyperry #29616 Én igaz, hogy csak 10 lvl voltam, de saj kénytelen vagyok,ha játszani szeretnék, közben reménykedem, hogy a problémát megoldják és mehet minden a régi kerékvágásban.
-
Az a gond hogy nekem rohadtul nincs kedvem elölről kezdeni a karakterfejlesztést. Volt egy 18-as karakterem.
Más szervereken meg nem játszottam ennyi időt -
judyperry #29614 A Troy-ra beenged -
judyperry #29613 én is azon voltam :) -
Én idáig a Rome(NEW) szerveren játszottam, és onnan dob le mindíg ahányszor csak próbálom
Most újratelepítem, szedi az updatet, kíváncsi vagyok hogy utána mi lesz. reménykeden hogy működni fog -
judyperry #29611 n azon voltam, és mégis ledob -
skillless #29610 vagy egy (NEW) jelzésűre menj, mert az még új és nincs tele überállat magas szintűekre. Vagy olyanra ahol sok magyar van. Azt tudom, hogy egy 2 magyar unió is van a Troy-on, de az elírások szerint, a topic törzstagjai az Athens-en játszanak... -
Megpróbáltam egy újratelepítést. Azt írja ki hogy:
Takla-makan map miatt skan nem tudnak kapcsolódni, vagy gyorsan lekapcsolódnak. Akinek ilyen gondja van a hivatalos weboldalon jelentse
meg kell adni
nevét, carakterje nevét, és a szerver nevét
kell egy kép róla hogy lekapcsol, vagy hogy mit ír ki utána
aproximate coordinates is kell -
judyperry #29608 nekünk ugyan ez a gondunk, ha átmegyek egy másik serverre, ott tudok játszani kb 5 percig, aztán kezdödik a cirkusz elölről -
Mi a szart csináltak ezzel a játékkal! Hihetetlen hogy minden jót elb**nak valami szarral. Látom másoknak is ez a gondjuk. -
na takla makán megtette hatását . kicsit lassub a game.. mindenki itvan :D a sivatagba és pont engem szurt ki egy nyja mágus :( .D -
Üdv
Segítség kellene de gyorsan.
Az előbbi 1 órás játék után kidobott az asztalra a játék, és minden egyes belépésnél, mikor belépek a szerverre kidob.
a következő hibaüzenettel:
Aki tud rá valami segítséget, kérem írja meg. -
judyperry #29604 De hamár megint kezdhetem elölről (mondjuk tegnap kezdtem) melyik serverre menjek ahol sok magyart találok? -
Stalin #29603 Hotanból kimentem Taklába.. Taklába ledob ????-el ez oké mer megszoktuk meg minden, de vissza sem enged mert betölt aztán egyből ????.. -
Stalin #29602 nekem is ez a problémám... -
judyperry #29601 számomra érthetettlen.Beléphetek a serverre és kb 1 mp. után ledob, most megint kezdjek új karit? Nemértem, ha túlterhelt a server miért enged be? -
BasyHUN #29599 De engem ugyanazzal a reggel másik karival normálisan beenged
És nem akarom elbaszni a sosomat
-
judyperry #29598 engem is ledom, aztán átmegyek egy másik szerverre, ott kb 5 percig vagyok, aztán dobás ki. -
BasyHUN #29597 Jónapot... Az mért van hogy amint belépek a karimmal egyböl kidob ijen ?????????? es szarral?
De ugyanazon a regen a máski kari normálisan müködik
-
áh , korán reggel felébred az ember és mire ébred fel? jön egy email, hgoy:
Looking for cheapest silkroad gold? Find it at www.retardsunited.com! We are now providing CHEAPEST silkroad gold with 24/7 services and fast delivery! Over 10,000 gamers have selected us as their game alliance and our Paypal reputation is over 3,000 now!
---

nevetségesek...
-
1.080 ról 1.082 re ugrik a verzijó :)