82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #29719
    hajók

varázs1
    varázs2
    sztem szép ez is :D

:)
  • Cat 02 #29718
    de gáz a kutyád -.-
  • Maala
    de én nem a 2:1 str hybridről beszélek...

vettem 2,5Mben 68as bladet, crit 1... 6 elixirből +4 lett, aztán jött a stone-ozás, ami már nem ment annyira fényesen... (tegnap kellett volna, csak mennem kellett inni) nos, ráment ma 7 crit stone, ebből 2 failed, 5 pedig crit 1 -> 1... 3 assimilation, 1 mag attack pozitív (61% lol), 1 dura negatív, 1 kék att rating negatív...
    és miközben ezt írtam a kutyám megdöglött egy devil eye-tól. ^^
  • datango
    silk a beszt! nagyon rulez!
    ---
    maala: főleg ha tűzes nyillal lő ...
  • Cat 02 #29715
    2:1 str : int is szar :S
  • Maala
    azért egy 1:1 phy/mag balance-os full hybrid íjászra merd azt mondani, hogy szar... csak ne csodálkozz, ha elviszi előled az összes unique-ot. :)
  • Cat 02 #29713
    jó van abzze xD
    fel tolsz mindnet fullra :DDD
    1ébként tényleg céo :)
  • Goth
    sztem a táj szebb mint silkbe... és mellesleg változatosabb is =)
    De inkább az az erőssége, hogy jobbak a kvesztek. nah meg nem kóreai angolossággal vannak megfogalmazva a dolgok :D
  • inter15
    Ja bocs Cat-nek küldtem a képeket a csúnya 9dragons -ról.
  • inter15
    -1
    -2
    -3
    -4
    -5
    -6
    -7
  • datango
    ezeket bekéne lőni a faq ba is !! jó tippek kezdőknek és még haladóknak is :DDD ja meg quest kiegészítést is belőni , amedig tudjátok meg ilyenek! :)
    ---
    teh maala jocika kapott pandóra boxot az mire jó ? :D az van odairva hogy ne nyissa ki egyedul, mit is tud az ? :)
  • WuFraZselic
    kis kiegészités:
    pure str karinak light supportból nem csak futás+teleportot hanem parry növelő buff + passziv, és mag attack növelő buffot is(mivel az imbue mágikus alapu támadás, igy mag. att növelővel a pure str is nagyobbat sebez imbueval, szóval csak jót tesz)
    pure int karinál fireből nem csak imbue kell,hanem mag def növelő, és fire shield széria (ami nélkül nem lehetsz immune semmire) és NUKEOK ugyanis a fire nukeok a legerősebbek
  • Lord Nomak
    Amúgy meg silkért eladó 10 mil arany Athenson. Akit érdekel küldjön msg-t nekem.
  • Lord Nomak
    Én is adnék tanácsot. Tehát:

Vagy minden pontot STR-re adsz ( Pure STR ) és lesz annyi hp-d mint egy tanknak.
    Vagy minden pontot INT-re adsz ( Pure INT ) és Lvl 30 után 2 nuke-ot használsz amivel gyorsan lehet fejlődni.
    Vagy a harmadik hogy 2 pont INT-nek 1 pont STR-nek és ezzel lesz hibrid karid. Ez annyival másabb mint a pure INT, hogy több hp-d lesz de viszonylag kissebb mágikus sebzésed. Lehet ez így értelmetlennek tűnik de PvP-ben tovább élhetsz ha jól csinálod.
    Na már most PURE STR karakternek akármilyen fegyvert választhatsz ami Glavie, Bow, Blade+Shield. Ezek a STR-es fegyverei. Ha INT-re rakod a pontokat tehát pure INT akkor ajánlom a sword+shield kombinációt mivel a blokkolás miatt nagy lesz a túlélési rátád, legalábbis nagyobb mint ha Spearrel rohangálnál. A spear hibridnek való fegyver mivel neki több élete van és ha megnézed heuksal skillek alatt még jobban húzhazod a hp-t a passzív skill segítségével ami az utolsót jelenti.
    Skill fejlesztésre meg annyit, hogy ha PURE STR vagy akkor minden esetben fire-t fejleszd mivel ott vannak olyan skillek amik segítik a harcban az ilyen karaktert, pl mágikus védelem.. ez azért fontos mivel minden pontot STR-re teszel így a mágikus védelmed gyenge lesz, de ezzel kompenzálhatod, meg ott van a fizikális sebzés növelő is amivel criticalok nagyobbat fognak csapni mint nélküle.
    Ha INT-es vagy, akár pure akár hibrid akkor is fire és light skillekre kellene adnod mivel fire skillnél a mágikus védelem még durvábbá teszi a védelmedet és mivel az első skill sor azon a részen tehát az IMBUE a legerősebb az összes közül ( light, fire, ice ). A light pedig intesnek azért kell mivel van futás sebesség növelő, teleportálás ( ami hasznos ha gyorsan leakarsz lépni nehogy ott hagyd a fogad ) és van a mágikus sebzés növelés. Az utóbbi magasabb szinten eléggé sok százalékot ad a sebzésre tehát szintén tank effektus lép életbe csak itt sebzésnél.

Az álltalam javasolt karakter építési lehetőségek azok a következőek:
    Pure STR + Glavie + Fire + Light ( Lightból csak a futás és teleport )
    Pure STR + Blade+Shield + Fire + Light ( Itt szintén futás, bár teleport nem annyira szükséges mivel blokkolás miatt a shielden eléggé túlélő típus )
    Pure STR + Bow + Fire ( Ez a karakter a legszemetebb, távolról, mások elöl elhúzza a mobokat és az anti devil skill miatt sok criticalt nyomhatsz bármire amit megtámadsz. )
    Pure INT + Sword+Shield + Fire + Light ( Itt a fire résznél csak az első sort kell húzni, Lightnál pedig az első kivételével mindent )
    Hibird INT + Spear + Fire + Light ( Erre az vonatkozik mint a felette levő sorban látható zárójeles rész )

Pure INT-es karakternek nem ajánlanám a speart mivel kevés hp-ja van és csak blokkolással menekülhet meg néha. Hibridnek pedig azért mondom a speart mivel több az élete mint a purenak és passzívval is lehet növelni nála az életet.

De két dologra kell igazán figyelni még, az egyik az hogy bármilyen fegyvert választasz akkor annak a fegyvernek megfelelő skilleket húznod kell. A másik, hogy INT-es karakternek soha ne adj a kezébe Bladet, Glaviet, és STR-es karakternek soha ne adj a kezébe Swordot és Speart.
    És még egy eléggé fontos dolog, hogy SOHA de SOHA ne válts a játék közben más fegyver típusra mert szenvedni fogsz vele nagyon főleg az elején.

De ezek után ha még tanácsot szeretnél karakter építés ügyben akkor írd le és segítek. Vagy mások segítenek.
  • QuickHUN
    Jézus !

Ebben minden benne volt:)
    Doxa te miért nem lépsz be egy klánba?Ott meg tudnád kérdezni mit merre hogyan !
    Szerintem menj ennek a fórumnak az elejére és kezd komolyabban átolvasni!
    Amit látok az sajna gáz!
    Mi leszel ha nagy leszel?
    Int-es vagy str-es vagy 2:1 Döntsd el!
    Mert az irányba kezd el pakolni a pontjaidat, de még bármi lehetsz mert csak 18 vagy !
    A három inbue közül kettőt vissza kell fejlesztened,mert csak 1 kell!
    Vagy jég vagy tűz vagy villám, nem az egész masteryre gondoltam !Csak a fegyó inbukra!
  • Carmang
    Izé... "Bár lv30 alatt csak azokkal tudsz érvényesülni".
    Szóval természetesen ekkor is az imbue adja az alap sebzést, de a fegyó skillek kiegészítésképp jól jönnek.
    Mondjuk én azért nem csipem a glaive/spear-t, mert későn jön be a kombó.
  • Carmang
    Hát ha jól látom egy spear van a kezedben. Az pedig int alapú fegyver, márpedig a phy balance-od magasabb, mint a mag.balance-od. Szóval ha nem is rakod minden pontod az int-re level up-kor, akkor is ez eleve rossz.
    A másik, hogy sok skill ágra fejlesztesz (látom van fegyó, jég, tűz, villám) nem fogod sp-vel bírni. Ha int-es akarsz lenni, akkor 1, de inkább 2 force ágra kell koncentrálnod. Villám-tűz vagy villám-jég. Lv30-tól úgy is a nuke-okat fogod dobálni. Fegyó skilleket lehet hanyagolni, mert az fizikai sebzést ad. Bár lv30 alatt csak azokkal tudsz érvényesülni, és pvp-ben is van haszna.
    Szóval inkább kezd új karit, ezt a balance-t már nem lehet helyre rakni.
  • doxadmin
    Ez az én karim.

Jöhet a komment. Pozitív negatív, mit változtassak és hogyan.

• Cat 02 #29701
    gonosz vagy -.- 3 éves évforduló xP
  • Noobsz
    emberek ezt elkurtam nem is kicsit nagyon : nem készítettem képek egy 64 sosun +4-es swordről :(
  • Atkamon
    Nekem is eza jewel boxos problémám van...
  • inter15
    lol és az mikor lesz 10 év múlva ?
  • Cat 02 #29697
    európai sro ban is kb xD :)))
  • inter15
    Nézőpont kérdése. A táj lehet kicsivel "csúnyább" , de itt minden lvl-en legalább 4-5 quest is van , és game-goldon tudsz goldticket-et venni npc-nél.
  • Cat 02 #29695
    9 dragon randa nem ? D:
  • Carmang
    Rossz So-ok-kal beszéltél. Aki neked kell az a fő téren van a szökőkút körül.
    Alchemy-ről pegig: FAQ ÉS QUESTLEÍRÁS.
  • inter15
    Ismét regisztrálnod kell , mert a régieket törölték , és az openbeta klienst-is le kell szedned hozzá. Hogy mennyire ? Ezt neked kell eldöntened.
    Régóta vártam egy igazi jó kardozós b@szós játékot.Remélem ebben megtaláltam
  • Lord Nomak
    Tudom hogy durva, régebben amikor kaptam "meghívót" ismerőstől regisztráltam meg leszedtem csak akkor nem volt működőképes állapotban aztán töröltem stb.. Csak érdekelne azért hogy mennyire más játékban egy ss mint a moviek.. =)
  • Cat 02 #29691
    KUVA JHÓ EU :D
  • inter15
    Ok majd este.
    Olyan karakeranimációja van hogy az sro-hoz szokott államat még most is keresgetem.

Silkroad elfelejtve.
  • Lord Nomak
    9Dragons gameről 1-2 screent belinkelnél ide ? Kiváncsi vagyok hogy milyen de letölteni nem akarom egyelőre.
  • inter15
    A storage egy "személyes raktár" , amibe a pillanatnyilag nem használt cuccokat belerakhatod. Minden városban van (mindenhonnan hozzáférhetsz).
    Jangjanba a tér közepe körül találod , egy csaj üldögél a tetején.
  • aGGi
    azt gondoltam. de mi az a store? mert janganban pl térképen láttam,de mikor odamentem,csak playereket láttam... Store az olyan raktárszerű nem?
  • inter15
    Egyszerűen áthúzgálod az inventory-ból.
  • aGGi
    megint itt vok

olvastam egy ilyet a silkroad FAQ-ban:

"Legegyszerűbb mód az eltűntetésére, ha minden cuccot,
    ami nálad van berakod store-ba (fegyver, ruha, invertory tartalma)"

Hogy tudok dolgokat betenni store-ba? mi az a store?
  • aGGi
    A skilleket lehet valahogy törölni? (Mert kicsit elcsesztem) . Van ilyen újratanulás? Mint WoW-ban a retalent?
  • HencStein
    Bazz malla szerveren az unionk lefoglalta magának yarkant?
  • Cat 02 #29682
    eu ban 40 es a legerősebb monci és a max lvl 60 ...
  • inter15
    Hó de hülye kérdés volt bocs
  • inter15
    Akár