82377
Silkroad Online (iSRO)
-
csak a guildben ? no és az unijó ? :D [DA]is örült hogy visszatértél!
-
force nem kell, egy idő után megunod, és unalmas curst heartokat gyűjtögetni, hogy visszaszedd az egészet. -
alakítsd úgy az a karid, hogyha szintet lépsz, levetkőzöl meztelenre, és úgy rakd a stat pontokat, hogy a phy és a mag balance megegyezzen. szerintem. -
hmm nice, nekem van 65ös sosun armor vállról képem, fellőjem? -
protectort vagy armort sztem. :) mivel kezdő vagy, inkább armort. -
pure int CSAK INT pontokra ad. jól lehet vele fejlődni, csak light ágat ajánlom 30ig, (meg 20as heuksal is kijön), aztán felhúzod mellé fire-t, heuksalt, és jó is lesz. ja és ez spearrel. oh olvasom sword, akkor bicheon skilleket húzd, meg 10es heuksal minimum ajánlott, mert nem kerül sokba, de +100 HP.
amúgy skill-t lehet szerkeszteni, csak 20. szinttől kapod meg hozzá a küldit. -
Amit nem érdemes: A pure STR-eseknek nem érdemes "NUKE" varázslatokat, Lightingot, Swordot vagy Speart használni, mert ezek mind INT-nek adnak és ez miatt keveset sebeznek. Nem érdemes Armort vagy Protectort használni, mert a full INt-esek többet sebeznek rajta.
basszameg, akkor most kezdhetek új karit, van lvl 30as nukeom Maala karival, és ő full STR blade... akkor ezért sebeztem 300at a Devil Eye-ba! :D
délelőtt volt 3millám, aztán 68+2 c12 glavie drop, meg 64es bladem eladtam (T_T hónapokig használtam, ingyen kaptam +5ön T_T), és cirka 20 perc alatt majdnem 50Mem lett... milyen jó is az élet. mondjuk reggel 12Mel keltem. ^^
jah és már 6x volt a 68+4 blademre crit changed 1 -> 1 :D -
Jaj bocs, azt elfelejtettem kérdezni hogy mit használja páncélnak??
Protection, garment, vagy az armor??? -
Úgy döntöttem megpróbálkozom egy új karakterrel, és odafigyelve osztom a pontokat.
Választott karakter:
pure INT (gondolom itt is 2:1 arányban kell adni, csak 2Int-re, i str-re)
Sword+shield
Skillek pedíg
fireből az első, és a ligthből az első kivételével mindegyik
Annyit kérdezek még, hogy emellett forct még fejleszthetek? Gondolok most az újraélesztésre.
-
tanács kéne: ien a karim: lvl 21, bow, garment, lightining, 20-as ig hibrid int innentől hibrid str. sztetek folytassam vagy kezdjek újat?:S -
tanács kéne: ien a karim: lvl 21, bow, garment, lightining, 20-as ig hibrid int innentől hibrid str. sztetek folytassam vagy kezdjek újat?:S -
Cat 02 #29748 Ru helyett hu
http://kepfeltoltes.ru/061228/64_som_bow_www.kepfeltoltes.ru_.jpg -
Cat 02 #29747 basszájba
-
Cat 02 #29746 reggelsz hiv oldalon , letöltöd a klienst és játszol -
Mondjuk annak a linknek ne dőlj be , hogy honnan lehet letölteni , mert nem igaz. Innen szedd le. -
Kb 10 centivel feljebb FAQ ÉS QUESTLEÍRÁS 
-
Sanyeee #29743 Sziasztok!
Most néztem ide a fórumra mert hallottam erről a játékrol és nagyon megtetszett(előtte l2őztem ugyhogy nem lhet gond vele mert ahogy láttam olyasmi ezis)..vki pls letudná írni h mi a teendőm h tudjak játszani azon a serveren ahol Ti!?... -
Ezt vettem észre most:
Átváltottam ugye garmentre, és glavie fegyverre.
A sima tigrist, amihez az átváltás előtt kellett 2 tűzvarázslat, most 1 csapással megöltem.
Nos valami alakul akkor már!!!! -
ok. Akkor maradok a következőnél
2:1, int:str
A skillek meg amit leírtál
"Fire: Fire Force, Fire Protection, Flame Wave, na meg ha gondolod akkor Fire Wallt is nyomatod mivel az külön hp-t ad neked a használatakor, ez már csak kedv kérdése
Light: Piercing Force, Wind Walk, Lion Shout, Concentration, Thunderbolt Force, Heaven's Force Series (Passive)
Spear ( Heuksal ): Soul Departs Spear, Ghost Spear Attack, Chain Spear Attack, Cheolsam Force Series (Passive)"
Ha nem jó akkor még most szóljatok!! -
Cat 02 #29740 oldal nem xar -.-
nekem pl top best a str + bow + ice
de az itteniek szerint aszem az xar -.-
de érekdes hogy pure str és 2:1 int es is menekült :D -
vagyis szar az oldal. Ok ennyit erről.
Csináltam 10 képet hogy milyen skilljeim vannak meg. Váltottam öltözéket, és fegyvert (glavie) öltözéket meg garmentre. remélem nem csináltam hülyeséget.
nem ide linkelem a 10 képet, inkább csináltam neki egy oldalt.
Képek itt!
most olvasom, hogy akkor a Hibrid INT-re törekedjek ahogyan csak tudok, és akkor még lehet belőlem valami
-
Cat 02 #29738 pure str és a 2:1 int : str a legerőesbb -
írj e-mailt... szabad :) -
De lol ez a honlap most olvasom tovább is, egy hibrid INT-est egy hibrid STR-es mikor szed szét ? pff Találkoztam már hibrid STR-esel játékban hát nc.. 7 szintel volt nagyobb annál akivel pvp-zet és szétszedte az int-es =D Felkéne világosítani az embereket mielött ilyen marhaságokat írnak le =D -
" Hibrid STR: Ez azt jelenti, hogy 2:1 arányban az STR javára osztod a pontokat. Magyarul kettőt az STR-nek egyet az INT-nek.
Ezáltal a fizikális támadások és mágikus támadások olyan erős és maszív karaktert alkotnak amely talán a legjobb karakter fejlesztés. "
Ez hülyeség, a honlapon néztem. Soha nem lesz erős karakter mivel az élete is kevés és mágikusan is keveset sebez. Soha nem lesz olyan tank mint a pure STR és soha nem fog úgy sebezni mint egy hibrid INT tehát eléggé nem ért sokat a játékhoz aki csinálta =D
A Glavie meg a Spear az egy típusba tartozik csak az egyik fizikálisan sebez nagyobbat a másik mágikusan de ezt te is láthatod. -
A hibrid str-el az a baj, hogy a nuker lesiből szarnak lövi, mert ha pár ezerrel is de kevesebb a hp-ja. ha pont annyi kell az uccsó ütéshez? sok múlik a kis hp-n is mivel nem blokkol.
[Még mindíg azt mondom, vagy str vagy semmi :)] -
2:1 STR azt fejeltsd el, nem hozhat jó eredményt.
Amit mondhatok ha ténylegesen hibrid INT speares akarsz lenni akkor:
Fire: Fire Force, Fire Protection, Flame Wave, na meg ha gondolod akkor Fire Wallt is nyomatod mivel az külön hp-t ad neked a használatakor, ez már csak kedv kérdése
Light: Piercing Force, Wind Walk, Lion Shout, Concentration, Thunderbolt Force, Heaven's Force Series (Passive)
Spear ( Heuksal ): Soul Departs Spear, Ghost Spear Attack, Chain Spear Attack, Cheolsam Force Series (Passive)
Véleményem szerint ezek kellenek neked, ezek egyébként csak külön az ágazatok nem írtam le pontosan, de ha kihúzod az egered a skill táblázat bal szélére az első kockába a skillek elé ott láthatod melyik mi. -
azt is? :)
Ez az euSro-ban a lvl1-es igaz XDDD -
silkroad tippek
Tippek trükkök alatt, ha jól olvastam a 2 legerősebb karakter a Hibrid STR, és a Pure STR
Nos a gond csak az hogy nekem a spearra van egy pár skillem, sword, blade, glavie-re akkor a glaviehez is tudom használni a skilleket??
Lehet hogy hülyeséget mondok, de linkelek be egy pár képet hogy milyen skilljeim vannak összesen -
Cat 02 #29730 nemsoká védheted a Movikha -k jogait xD -
Re.
Nem élhetek SRO-nélkül :) rájöttem.
Tegnap boldogan ölettem meg magam 2 db 70-essel trade közben :)
Jó sokat hagytam ki... de most majd minen fasza lesz
A guildben meg mindenki iszonyat rendes volt. Nagyon szépen köszönöm a segíjést :D -
Nos köszönöm a válaszokat.
Lehet hogy hülyeség amit leírok, de azért leírom.
Nos azt mondtátok hogy spearom van a képen, nos ez így is van, ehhez ki is van fejlesztve egy pár skill.
Fegyvert nem szeretnék váltani, és új karit sem kezdeni. Ha a "Hibird INT + Spear + Fire + Light" Választom mint alap, akkor itt 2:1 arányban az INT-re kell adnom?? gondolom.
A coldot hagyam, és fejlesszem inkább a fireből az elsőt, és a ligtből az első kivételével a többit.
Gondolom valahogy visszafejlődni sikkel már nem lehet, tudom hogy volt már kérdés.
Amúgy melyik a legelőnyösebb a számomra. Ha a hibrid INT-et választom, vagy ha tenk ként fejlődöm tovább (2:1 az STR re)
Későn találtam a forumra, és a többi faqra, így elszartam az elején a skillekkel!
-
Nem csak eljött az idő amikor a 15 éves bútorokat lecserélem, ágyam az már olyan hogy fél éve fáj a hátam tőle aztán muszáj voltam vásárolni. =) -
off: ugyanennek a cégnek készül egy 2 Moons nevű játéka, a koreai Dekaron alapján. Ultra hentet és fröcsögő vért ígérnek benne. Asszem closed beta fázisban van. Majd kíváncsi leszek rá... -
Cat 02 #29725 atyaúristen xD nyertél a lottón ? -
Cat 02 #29724 szerzetes ? :D -
Látom szegény szerzetes nem igazán értett veled egyet. Rá is kérdezett szegény ??? ??? 
-
Nem rossz, asszem lakásátrendezés után nekiállom tölteni =D Kell helyet csinálnom új ágyamnak meg szekrénysornak =DD -
Cat 02 #29721 jah, de akkor odabax majd -
messze van még :/