82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #29799
    glaive + fire
    sztem de igazából mind jó hozzá =\
    de viszont szintlépéskor csak str re rakj !
  • rpgmaster
    Megnéztem a hivatalos oldalt meg még egy párat és a glaice osat láttam a legerőssebbnek nem tom így van e de végül úgy döntötte azt csinálok majd. Csak azt sztném kérdezni milyen armor illik rá és melyik erőt nyomassam mellé.
  • Lord Nomak
    Athenson eladó 16+3 crit 6 sos sword, 16+3 br 17 sos shield, 8+3 crit 14 sos sword, 8+1 crit 9 sos bow, 56+3 int5 str5 dura80% br35 blade.
    Képek később, akit érdekel jelezze.
  • doxadmin
    int es vagyok, és sword+shild, emellett armor.

Skillem a bitcheonból az első, emellett fireből is az első, forceból a második harmadik (pajzs+futás)

Emellett mire érdemes még koncentrálni, vagy nemjó más idáig se a skillezés??

Most vagyok 16os szinten.
  • datango
    engem lefektettet 37 ese... épp öltem a bowmant vagy arcsert már nememlékszem mikor piff kirta hogy spawnolt nézek balra ottvan melletem :|ilyedt arc... erre "Kínyirrrlaaak" :D eloszor még azittem menö vagyok nála aztán jöttek az elitjei és színeltem a földel
  • Maala
    wow, szarul írok laptopról.
    fire imbue max
    351~584 (100%) 158
    light max
    278~517 (100%) 158

előzőnél a poti az large hp.
  • Maala
    én 38tól mentem uruchi-ra, sosem ölt meg, igaz én sem út... bár uccsóra 47 környékén komolyabban vele. ^^
    ha blades vagy, simán menj rá, csak autopoti 90%, ennyi.
  • datango
  • sweech
    "52 es gléves is behal néha URuba"

lol mekkora láma lehet :o
  • Cat 02 #29790
    mehetnél max meghalsz :D
    52 es gléves is behal néha URuba
  • shinewalk
    Hi all.
    Szerintetek 42-esen már mehetnék Uruchira??
    [IMG][/IMG]
  • Cat 02 #29788
    érdekes KR ben minden 2. gléves fireös , 1 csilire ketten jönnek , 20ason 1 csili 40k, madjnem sikítottam mikor lenukolt egy npc tíf xD de Hack megvédett , bár aztán meghalt :D de esük ő mondta h csak mennyek xD
  • Goth
    Na és mi van a fire imbueval?
    Magas szinten érezhetően erősebb a lightnál? Mert akkor nyílván átállok arra inkább.
  • datango
    hm, most megfogtál , no nem most lesz még de akkor véleményed szerint másodlagosanak a fire-t fejlesszem ki?
  • sweech
    sehogy
  • ppzbssvhk
    Hello all!

Hogy lehet SOS-t csinálni?
  • Maala
    nemtom, én intesemnek fire-light/bicheon-heuksal-ja lesz.
  • datango
    jaja azt láttam amikor mentetek... illetve mikor indultatok el még védtelek benneteket :) még előre is szkótoltam csak aztan el kellet mennem de hallotam sikeresen beértetek ugyhogy grat! Jah ez így van mikor nemmersz több * vinni akkor nincs thif mikor bepróbálod rögtön megjelenik :D
    ---
    maala: goth nak nem jobb inkább a ice - ot fejleszteni ? én spear os int lighting vagyok de sztem másodiknak nekem a jeget érdemes kifejleszteni , nem ?
  • Cat 02 #29781
    láttátok mit dobot Yusukeéetk egy monci ? =\
  • Maala
    és te micsinálsz mostanában? szkrínshotokat!!!
  • Maala
    tűz.
    ha nagyon kell a fizikai védelem, majd bicheonból megtanultod az ironwall shieldet, és kimaxolod. :) mien +115 phy def, amikor ott a +600. :D
  • Cat 02 #29778
    áh str es alázza
  • gameplusz
    Pure int, hogyha int.
  • Jagi
    Gomennasai! Valóban
    és tegnap volt egy suta U.trade is...

Alapszabály: mikor a leghosszabb útvonalon viszel 1*-ot, egy darab thief sincs. Ha ezen felbátorodva viszel többet... a ferrynél lenyomnak :)
  • doxadmin
    Ok. Nincs semmiféle bladre váltás, marad a sword. Lecsereélem a páncélom, de amúgy jó aze az 2:1 aráány INT:str???
  • Cat 02 #29774
    ha ijjász lennél gézabb lenne :)
  • datango
    pont azért kellene másodlagosnak választani a jeget , legalábbis én is egy ilyen kari vagyok és így fogok csLekedni , phy védelem nagyon jól jön .. jó a tűz is , de most erősen akarsz támadni vagy jól akarsz védekezni ? :) (igaz hogy legjobb védekezés a támadás...) háát majd kiderül :)
  • Goth
    mit ajánlotok a full intemnek light mellé másodlagosnak?
    a jégben az egyetlen jó dolog sztem a fizikai védelem, ami egyébként szinte semmit nem ér. Tegyükfel alapból 100-as a fizikai védelmem, de mivel szinten tartom a jeget így passzív+skill miatt 115, azmegyugye 15 sebzéssel több vagy kevesebb sztem mindegy végülis.
    a tűz meg egyedül a nuke miatt lesz jó, meg nem tudom, hogy átálljak-e fire imbue-ra.
  • sweech
    égő
  • Maala
    fasza, lvl 71 létemre ma 2x fordult elő velem, hogy nem jártam kovácsnál és úgy mentem vissza grindelni... örexem....
  • Carmang
    Hülyeség... most látom, hogy int-ed nagyobb mint str tehát jó az a sword. De a páncél...
  • Carmang
    Hát igen, egy blade kellene a kezedbe.
    És 12-es szinten sürgősen meg kéne szabadulni a lv1-es páncéltól és beszerezni a szintnek megfelelő cuccot.
  • sweech
    phy balance nagyobb szal nemértem mit keres sword a kezedben :) a többiről majd a profik nyilatkoznak :D
  • sweech
    így nagyon nemlehet megtudni milyen
  • doxadmin
    itt az új karakterem. Mit gondoltok, így már jó lesz????

• Noobsz
    emberek szerintetek ?? :

sry de csak így tudtam berakni mert a 20kb .... szal még ezen van egy csomó kék meg a %-ok
  • sweech
    élien
  • doxadmin
    Még egy Pure INT-es karakterre pályázom.

A fireből az elsőt, a ligtingből az első kivételével mindet fejlesztem
  • doxadmin
    Ja azt elfelejtettem odaírni hogy 2:1 arányban osztom 2 az INT és 1 a STR
  • doxadmin
    Nos most van egy swordos+shildes karakterem a 10. szinten (hamarosan 11)

Ehhez milyen skilleket érdemes fejleszteni???