82377
Silkroad Online (iSRO)
-
CSináljatok már valamit a FAQval meg a Questleírással mert NEM MÜXIK!!!!!!!!!!!!!! -
Az estém kurvaszar volt, 1kor már itthon voltam mert mindenki bebaxott mint állat aztán taxiztak haza én meg hazasétáltam aztán kockultam mostanáig. No mindegy.
Érdemes megnézni egyébként hogy Shakramos képen 25 utána Sosun képen pedig 28 vagyok. ^^ Azé farmolással meg mindennel egész korrekt, remélem ma már meglesz 30. -
Ez pedig én az új legjobb barátommal:
-
Én első dropom az idén ami értékelhető. Igaz nem protba akartam öltözködni, de ha már az ölembe hullik..
-
2007 - Első Yarkan kill ala Traxi - következmény:
-
Csak erös idegzetüeknek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!uj év uj elv ; ha servereken mindenki botozik érts mindenkit mindenki allat nem szin nemzetiség stb.stb szál mindenki botozik akkor mért mi legyünk külömbek? botozunk mi is hackaljünk karikat stb ne legyünk jo emberek megyország nem létezik -
BUÉK!!!! -
Boldog Új Évet Minden SRO Őrültnek:) -
Jobb also sarok create és ott csinálsz 1 et
-
szeretnék minden kedves silkroad os bajtársamnak akik lassan (én januar elején kezdtem 2006 ban ) egy éve öljük az ellenséges szörnypofákat , boldog új évet kívánni !!! lassan megyek és beugrok a városba egykét helyre betérek jokedvemben zenélek :D B U É K !
************************************************************************ -
légyszi ebben segytsetek!!
Bejelentkezek egy szerverre és a karakter választó képernyőre kerülök DE EGY KARAKTEREM SINCS!!!! hogyan lehet karaktert létrehozni ????
előre is köszi a váalszt -
melyik szerven van a legtöbb magyar?
-
Boldog ujévet mindenkinek!!
-
Cat 02 #29946 jó évet mindenkinek ^^ happy 2007 et stb ... -
ja és még végszóra meséld el hogy milyen ügyes voltam ma pvp-ben Nomak 1:2 intes hybridként :$
-
Mindenkinek jó szórakozást fiúk lányok. Ne kockuljatok ma már a gép elött. Boldog Új Évet mindenkinek. Találkozunk 2007-ben.
CSÓK A CSALÁDNAK -
nemtok irni sem már! szóval Boldog* -
na Boldug Újévet minden SRO játékosnak, és mindenki másnak! Aztán jövőre kevesebb kockulás! :) És még asszonnyal is kibékülünk ahogy nézem! de ez OFF :P
szóval igyatok sokat, és bulizzatok majd hnap délután re -
HELP! miért van az hogy ha bármelyik szerverre is akarok csatlakozni akkor nem csinál semmit????????? kattintok a connectre és nem csatlakozik!!!! HELP!!!!!!!! -
buék.mentem :P -
" Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni!BUÉK! "
Hát ez szétküldésre megy sms-ben asszem =DDD -
Ennek örömére hogy ott már 2007 van elmehetnének a fszba. Szeretném ma még 27et meglépni mivel este nem szándékozom játszani =D -
Cat 02 #29937 lol
befagyott óra xD
http://www.silkroadonline.net/
2006 van még
Ultimate a világban sokan laknak -
hihetetlen az a játék , van vagy 15 szerverük és mind tele!!! NEMIGAZ!!!!
-
Jobban belegondolva Maala ajánlatába még ha lenne is 30 millám aminek csak a fele van meg jelenleg, tuti nem költeném fegyverre.
Nem mernék ennyit költeni egy tárgyra mert ha meg is veszem ennyiért, lehet 2 hét múlva amikor eladnám annyira lemegy az ára hogy bukok legalább 8-10 milt. Magasabb szinten ezért nem akarok már pl sos-t venni. 52 után már +3 lesz, max +5 -
te vagy ilyen mmo mániás . én most fogom kiprobálni :) -
Cat 02 #29933 már kipörgettem xXD
1ébkébnt why ? -
maala, igen mák.. van olyan ,hogy 1 pvp alatt egymás után 4xer döntesz de van olyan ,hogy 4 döntésből 1sem sikerül..
jah VV_nek --> whehe -
pff.
2db 69es KDja van, ami 70esekre még testvérek között is 45% felett KDzik... ebben hol a mák? -
Cat 02 #29930 2 óra és újév kr ben xD -
Szerintem meg tetves lag. Takla Makan nem is olyan rossz ma felültem rudira mert sok a hp és elindultam nézelődni. Vannak szimpatikus mobok. =)
Másik hogy ezen az alapon, hogy irreálissan sokat borított nem lehet nézni egy karaktert. Lehet következőnek ő halt meg, aztán megint, de aztán megint a glavies. Az tény, hogy egy jó karakter felépítés sokat dob de annyira sokat nem. A glaviesek meg irreálissan sebeznek szóval.. No mindegy.. Régi karakteremmel én is jártam úgy, hogy job közben megboríotottam egy 60as intest. De pvp-ben hatból hatszor nyomott le. Jobnál meg visszajött mindig de mindig el is feküdt. -
hát nézd már meg a videot... kb ha 3xor beleüt a gléves.. igy könnyü nyerni.. ha kb 2xer kdzet volna akkor nézd meg ki nyert volna.. ~.~ -
És hát te már csak tudod hogy mi a dörgés nem ?
-
azt mondom, hogy lowu-nak irrálisan nagy mázlija volt ,hogy ennyi kd bejött neki ha csak fele ennyi kdja lett volna akkor nem nyert volna.. csak ennyit mondtam. -
miért baszod, te mit csináltál a full int swordossel, nukeoltál, meg kombóztál? -
lv90-en is ugyanéz ki a farkas mint most ^^
csak 3800-4500ig harap :D -
lowu csak azért nyert mert sokat döntött.. és nem kapot critet. -
Sok sok fincsi drop
-
Nem kell köszi 7 millában láttam sos+5 cr 13at, arcnak szóltam hogy tegye el nekem ma estig. -
Cat 02 #29920 kr -ben 5 óra és új év :D