82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Lord Nomak
    SZÉP! =DD

" Büntetőpontok
    Dátum: 2006.12.31. 18:01 Adta: Punker
    "hááháhááá ezen a topicon mekkorát röhöktem:DDDDDD
    bazmeg:DDDD"

viselkedj!!! "
  • Sorius
    Fél 11-ig.
  • Atkamon
    Meddig lesz server inspection?:)
  • Noobsz
    ezekhez a sosunokhoz én is tennék egy-két képet :
    a Neon gyárt láthatjátok :
    és a vásárlója :
  • Lord Nomak
    Amíg inszpeksön van asszem intézek egy átutalást ismerősnek silk ügyben ^^
  • Lord Nomak
    Szerintem azt tudja =DD Csak azt nem mire való. Szóval az az izéke arra van hogy megmutatja mekkora farmon mennyi sp-t tudsz összeszedni, ergó kalkulációt készíthetsz hogy mikor mennyi cumóra van szükséged.
  • Cat 02 #30073
    sp :)
  • Lord Nomak
    Köff
  • Lord Nomak
    Nem, csak unom a töketlenkedést. Én az első karakteremet amikor megcsináltam azt sem tudtam mi merre van. Az első 1 hónapban hivatalos oldalon kívül semmit se ismertem és lám.. feltaláltam magam.
    Meg azért olyan kérdéseket nem teszek fel meg nem tettem fel ami nyilvánvaló. Főleg ez a farkas vásárlás, kiírja az a szar hogy csak egy farkas idézhető meg egy időben, de azért felteszi a kérdést hogy mivan ha többet akar =D Meg azért 3 hete se kezdte a játékot és ha már most van neki 4-5 farkasra pénze akkor lol. Na mindegy :\
  • Sorius
    Ez milyen táblázat?
  • Cat 02 #30070
    96 % on vok és ilyen xarokat rakogatok fel ... áh na mind1 xD rem mlg nem találtad meg Xp
  • Cat 02 #30069
    www.silkroad-online.atw.hu/sp.htm
  • Cat 02 #30068
    xD én is pont néztem :)
  • inter15
    Hehe Nomak mi történ , bal lábbal keltél ?
  • Lord Nomak
    Tetves ultrawebes honlapok mehetnének már mert szükségem van sp táblázatra. Az istenit. :\
  • Lord Nomak
    A hunterkedésnél és thiefkedésnél meg azért írtam hogy meghalsz. Mert kétlem, hogy olyan szinten lennél és olyan tapasztaltod lenne amitől lenyomnál bárkit is. Amíg magával a játékkal nem ismerkedtél eléggé össze teljesen értelmetlen jobbolni. Érd el a 42-52 szintet kb, akkor kezdj el pvp-zni és ha már tudod mivel erős a karaktered akkor próbálkozz meg hunterkedni vagy thiefkedni. Bár, az összes buildot ismerni kell nem csak a sajátodat szóval..
  • Lord Nomak
    Ne haragudj, de amikor te elkezdesz valamivel játszani mindent a szádba kell rágni ? Nem találod élvezetesnek azokat a dolgokat amiket te fedezel fel a játékban ?
    Egyébként meg ha 35ös szinten vagy és van egy 35ös farkasod, az szerinted hogy véd meg egy 72es karaktertől ? Tegyük fel a legjobb esetben van azon a szinten PURE STR-esként 4k hp-d. Jön egy 72es nuker és kapsz tőle 15k sebzést.
    Szerintem tényleg keresned kellene egy guildot ahol játszol mert olyan kérdéseket teszel fel itt amitől az ember a falnak megy így korán reggel.
    Hunterkedés meg thiefkedés.. Elmész hunteres archoz valamelyik városba, veszel egy flaget, felveszed, kimész városból és meghalsz. Thiefnél ugyanez csak ott thief townba kell menned. Tradelni meg ha nincs csapatod valószínüleg egyedül fogsz mivel 1. Pénzt kérnek a védelemért ami ha jó védelmet akarsz nem kevés. 2. Magasabb játékosok leszarnak az esetek nagyobb részében.
  • doxadmin
    jaa ezt jó tudni! Akkor is ha 30-35ös szitű vagyok és + 1 30-35ös szintű farkas csak betud védeni egy két -3 csillagos tradet.

Amúgy hunterkedni,és tiefkedni hogy lehet??

Azt tudom hogy kell ez zászló a hunternek és a tiefnek is egyaránt. Nos de hogyha látok egy tradet akkor szólok a vezetőjének hogy kell e védelem vagy mi?

a tiefnek meg meg kell ölni a védelmet, +a vezetőt hogy az övé lehessen az áru.

Valahol van részletes leírás, mert a faq-ban csak 3 sor va róla, több nem!

• Cat 02 #30062
    csak veled egyszintű lehet , nagyobb nem
  • doxadmin
    Hát akkor az gáz. Arra gondoltam hogy veszek 5 farkast, felhúzom őket 30-40 es szintekre, és mehetek tradelni, mert ha jönnek a tiefek 5 farkas csak elbánik velük.

De hát akkor sajnos ez nem jött össze.

Akkor veszek 1 farkast felhúzom 50-80as szintre és ugyan ott vagyok mintha 5 farkasom lenne :-)))

Amúgy ha jól olvastam még 2óra 30 perc van a firrítés végéig!!!!!!
  • Maala
    no lépek majd reggel, mert ha mögöttem felébrednek még a végén le leszek kockázva.
  • shaime01
    kimaradt
    *!MEG! lehet kérni egy GM-et 0-24ben
  • shaime01
    mondjuk ... diablo2-ben !MEG! lehet kérni hr account vevésnél ircen ,hogy ott legyen és ha ellopná visszaállit mindent+ törli a karinál lévő cuccost... áh..itt ilyen mért nincs?:(
  • shaime01
    jó.. én mondtam ,hogy nem jó dolog sosunt találni :)
  • Maala
    jah, és aztán az accounton egyszerre belépnek 2en, mi? ehhez is meg kell bízni a másikban, ami... szal lol.
  • shaime01
    1bként pedig van még 1 modszer.. elöre megbeszélt accontra átrakosgatja az aranyat..
    diablo2s modszer ftw
  • shaime01
    ne nekem mond.. megkérdeztem töle ,hogy mennyi a highest offer, 1bként alapbol fyr 1bill-t ajánlott a bladeért...>.<

norbert vagy eladja vagy pedig cseréli glavie/spear-re.

--
    voodo
    dupe - nem tudok rola 2 karis modszer már megszünt
  • Maala
    gratgrat IQharcos, stallban 999.999.999 arany a max, exhangeben 100M... viszont Norbert Swordos. :) bár te biztos megvennél 2Mrd aranyért 2 arrow-ot hogy "hátha" kapsz mellé még utána 500Mért egy sosun bladet...

2 dolog lehetséges: barter vagy online sell...
  • HencStein
    amit oldalt irtá hogy regelté 5 $ ért ott nincs leirva a az elexir dupe?
    Hozzászóltál sém, de minek?
    Már megint összevissza járt a szád, de már kezdem ezt is mexokni :P
  • HencStein
    Kari hack? Kari hack?
  • shaime01

a legmagasabb offer idáig 2.5BILL! szóval elkezdhetsz gyüjtögetni ^^
  • Maala
    szipszip csak 177 durabilityje van omgomg mi lészen most!?!?!?!?!? míg Híróskodtam kerestem 26 millát, szal nem sokáig lesz már c1. ^^
    amúg ylátni akarok egy sosun blade-t, aztán ki tudja, lehet mást is csinálok a print screen-re. :D:D:D
  • shaime01
    az más kérdés.. ^^
  • Cat 02 #30045
    senki sem veszi meg
  • shaime01
    legjobb ^^

felhuzod lv20-ig (kb 1 óra ) és eladod 2millbe..

MWHAHAHA azért is hozzászolok
    Akármennyi farkast vehetsz, de csak 1 lehet egyidőben megidézve, így értelmetlen többet venni, hacsak nem farkas-kereskedést akarsz nyitni ;)
  • doxadmin
    Hali

Nos az első tradem nagy nehezen de célbaért! kerestem vele 50k-t!

1 tevét vesztettem mert rámidéztek 6 strong black archert, és azok kinyírták.

Egy kérdésem lenne. Ha van pénzem akármennyi farkast vehetek?? 5-8-10 re gondolok. Vagy van valamekkora határ?
  • Cat 02 #30041
    Maala magyarázd el Dusinak a farmot :D
    van full sos szete és pont 16 ...
  • shaime01
    igy is logsz nekem durván 2 hét gold tikivel :P