82377
Silkroad Online (iSRO)
-
shark1 #30161 Akkor ezt mondtad tegnap, hogy nézzem meg :)
Nem értettem hirtelen, meg azt sem hogy ki pm-el meg mad0ne névvel :)) -
2en ütötték Rebeillel. -
Volt 1 gyerek aki állitolag meghackelte a gm accot és dobatott magának pár sos fegyot ö volt vipermage na ö volt az a gyerek aki csinált 1 trinuker karit és 52töl saját szintjén lévö nem birta megsebezni igaz hogy garmentes fullintes volt de akkor is a még nagyobbaknak érts min 5 szint + annak is min 2- nuke kellet ahoz hogy megbirja ölni . szál 1 jol farmolt kari sokkal töbet ér mint hogy legyen nálad 1 sosun fegyo és a sos fegyok nem erélhetetlenek eléghacsak megnézed az én meg wufra példáját amikor 52-53 masok voltunk minda 2 önknek esett 1-3 ig sos fegyo és ruhák a peonoknál szál ehez csak bazi nagy mák kell . és mi is most 64+ osok vagyunk van jo fegyonk ruhánt 3-5 szintel nagyobb mobokat ölünk pvpzünk -
Igaza is van? mert ö akkor ment oda amikor már csak kb fele hpja volt meg és ö merte csak 1 edül megütni -
most halt meg, Mr_LONG büszke magára. -
Nomak ne sirjá. Mindig lesznek mákos emberek ma is inszpeksön után kimegyek demon eyeket ölni és 2 perc alat eset 1 68+3 mas bow eladtam hipsz hopsz lett 1 csomo pénzem multkor destininek eset 65 ös sos válas eladta neki is lett pénze szál ez csak mák kérdése : ma Ly jöt látot gyözöt a magekhez sponolt és senki megsem tudta sebezni mert a sok mage gyorsabban kinyirta az embereket ... szál hiába van jo cumod meg fegyod akkor is lesz valaki aki le tud verni akinek mondjuk nincs anyi jo cuca de okosan játszik -
gyere ird meg velem a Shaime kampfot :) -
Ez a botozás is az agyamra megy, engem is lebotoztak ma mert hogy 2 órát álltam 2 virág között és nukeoltam mint a vadállat. Ha botoznék nem sírna a szám mert kb így nézne ki: Bot be, go munka, haza, óó már lvl 25 vagyok reggelre meglesz 35, reggel 35 skillezés stb.. go munka hazaérek már 40 muhaha dejó.. Elérem 80at, felmegyek powerlevelre, veszek 500 mil aranyat, bevásárolok ilyen szintü cuccokat és szia.
Volt 2 hónap a 80as karakter és fullra van haxolva =(
Inkább alszom me a tököm teleszaladt. -
ÁÁÁÁ nem sosun hanem sos! bocs.. csak már sosun mániás vagyok:) -
Vigasztalni.. Megint ott tartok hogy inkább kölcsönkérem néha egy két ember kariját aztán grindelek neki meg megalázok pár lvl 20ast. Mert ez az egész erre jó. Vudu karijával is amikor játszottam vele egy hetet hát lol. Én/Ő akinek normális armors szett van egy normális swordel és shieldel játszik rendesen, 65ös szinten 65-66osok feküdtek el, büszke voltam magamra. Erre jön az arc sos+7 glavie, rámbasz egyett és kész.
Semmi realitás nincs. "Aki nem haxol, nem vesz aranyat az dögöljön éhen oszt jóvan" logika. -
persze csak ,hogy vigasztaljalak :P -
ez 1 embernél van már
stalljában az ott
egy 8th sosun+6-7 full blue all +100% set.. :) -
Mert az ilyen szarok elveszik a kedvem a játéktól és értelmetlennek találom a gémet. Örülök ha egy kibaszott +3as fegyverre van pénzem 42 felett, ezek meg naponta gyártják az ilyeneket. -
1568 mag attack sosun-on, van 1620 hp-m =DD istenem.. Lehet vudunak volt igaza.. -
Nomak te már többször megbántál mindent 
Grindelj tovább és hátha esik majd egy ilyesmi. -
Ez is olyan dolog már hogy elmegy a kedvem a játéktól. Egésznap örültem mint hülyegyerek a fagyinak és elbaszódik a kedvem ilyenek láttán. Végre megléptem 33at, van 89 nap mókusomban stb.. áá mindegy..
Nem látom értelmét annak hogy játszak, akármilyen karaktert csinálok akkor se érek el vele semmit. Kb ölöm a mobokat, fejlődöm a saját szórakoztatásomra de másokkal nem tudok semmit kezdeni. Már alacsonyabb szinten is sosunnal meg som szarokkal járkálnak eszméletlen. Erre jönnek az ilyenek és agyhalál. -
Tudod ez már olyan dolog amire nem lehet mit írni. -
OTP Webkártyával lehet, have fun. -
kicsit felturbozva..
-
ThedarkmanHUN #30142 OTP-s bankártyával lehet silket venni? -
hehehehe, szerintem tök poén volt :D en mikor meglattam röhögtem egyet..:) "gyáá magyar is ir az globalba" :))) -
hát jah...
azok a pm-ek amiket kaptam
from wolf : "istent ne krva anyázd"
fingomsincskitől -> "hát igen.. ez a mai kormány.."
aztán volt még olyna ,hogy azt sem tudom mit jelent a szó meg ilyenek
whehe -
shaime ? :) hihi
Shaime :) -
ThedarkmanHUN #30138 Kb hol keresgéljek? tudod cim? meik? -
Nem tartott sokáig..
-
Le kell itatni és utána kell elkérni a könyvet de ne rugasd be adj neki inni 2-4 uvéggel és utána kérd a könyvet -
Cat 02 #30135 1 2 3 valahogy így és amikor nevet h aggyál még akkor kell elkérni a könyvet -
ppzbssvhk #30134 Hello all!
A lvl 35-ös küldiben (Looking for chinese liquor meg a looking for european liquor) melyk italt kell odaadni huhoan-nak?mert már mindet próbáltam de nem adta ide a könyvet
-
de már kb 10:00 óra óta nem lehet bejutni...
-
Cat 02 #30132 jaja most vmiért szarakodnak az ingyen tárhelyek -
ThedarkmanHUN #30131 Warning: mysql_connect(): Can't create a new thread (errno 11); if you are not out of available memory, you can consult the manual for a possible OS-dependent bug in /db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Ennyit találtam =) -
Cat 02 #30130 silkroadforum.atw.hu -n keresgess -
ThedarkmanHUN #30129 Első kép az mien server?Oo és lécci mond el priviben hogy jutottál oda:)
Előre is kossz! -
Cat 02 #30128 sztem lesz :D -
szerintem most nyitottak takla makánt ugyhogy nem lesz itt europa egyhamar...
--
te ezen a második képeden mi az ott a radar alatti rész?
jaa vagy hogy ez a koreai server? -
Cat 02 #30126 há nem édes ?
ez nem jött be :((((((((((((((((( -
Cat 02 #30125 már új setje van
vaze ez célzás !!! EU s monci és fegyó és azt mondja jó lesz a 2007 (na jó nem de majdnem :D)
-
lol irni sem tok :D szal játszona= játszanom* -
nem csak sro-zni lehet teee! asszony, alvás, még1kis asszonyozás, esetleg más játék stb :P de mind1, most már nemtok visszaaludni, mert akkor 1ig nem kelnék és lekéne játszona 180 perc ticketet :S na mind1, egyszer az isteni beavatkozással csak elindul a peccselés -
ah sry, mea culpa, az óra szó elkerülte a figyelmem. meg más is. easy lázban égtem. :D