82377
Silkroad Online (iSRO)
-
jutt eszembe nyitottam srf-n egy forumot ott azt irják a glavie block müködik! -
nyertél. :) de még nincs szép kék ill piros aura rajtunk miközben használjuk. :(:(:( -
jah majd.. egyenlöre csak ksroban van -
Description:
- add 685 magical defence
- acts as a buff in 15s (u can move and cast another skill ^^)
- 1 min cooldown
---
lol most akkor ezzzel a skillel lehet másik szkilt nyomni mikozben ez is rajtunk van ? :) mert akkor ideje kifejlesztgetni a heuksal forgatást :) -
héy? mókusba mér csak 1 oldal van amit látok ? :) mármint a többi oldalont nem lehet hasznalni...
-
mert hybrid str blade? -
jah és jarla mért bladel járkál?:P azt hittem nuker ;( -
maala
nálatok ott van Sheelah meg Ghost nem tudjátok rávenni öket ,hogy fejlesszék ki? :) csak lv1-re kivi vagyok.. mert ha blockol.. >.< -
hát nézd Houdinivel lassan 39 leszek, nagyon nem haltam még eddig mobolás közben, PvP annyira nem érdekel 64 előtt,és fire-light meg heuksal 33as, bicehont majd 42ön kifarmolom 9esben mellé, akkor majd meglátjuk, hogy meik a jobb. ^^ -
akkor próbáld ki, én már megtettem Houdinivel. :) -
Szerintem meg a skilleket kellene visszagyalulnia viszont masteryt meg hp-t ( passzívot ) hagyni és emelni mindig ha tudja. Amit meg nyer a spear skillekkel ráteszi swordre és farmol még mellé kicsit. ^^ Tudom hogy ez jó én is ezt csinálom =DDD -
Ez kb olyan mint amikor elsőnek linkelt ide valaki BR-es fegyvert. Ez volt akkor is a kérdés =D " akko' most a glavie blokkó ? " Aztán kiderült mégse. Röviden nem nyilatkozom. =D -
szerintem nem jó, ha teljesen visszaszeded a Heuksal ágat, sztem az az ideális, ha mind2 ágad megvan... -
Szerintem válts át sword shield kombinációra. Pure STR blader karakteremmel annó 57-58on pvp-ztem intesekkel. A pure int speares egy darab 5ös kombó volt nekem. Viszont pure int shield sword muhaha.. Felborít,leszúr,nukeol,blokkol én meg k.o =D -
hát... sztema block, az blockot jelent. szerintetek? -
Szép =D -
Lassan meglépem a 40-et full int Spear, é már régen gondolkodom hogy váltani kéne sword-shield-re, mit ajánlotok, hogy a legkönnyebb? Silken mit kell venni, vagy vissza kell minősiteni a spearos kifejlesztett tulajdonságokat? -
én igazából a heuskálnál lévő második könyvre lennék kiváncis ,hogy az a block mit is jelent.. -
lllllllll -
áá f@szt :D én 70es pure str haverral pvp-ztem akinek megvan már a 68+3 crit 11 glavieja (én 64+7 crit 12 swordel tolom) szal ő volt hogy tolt rám 5.1k critet (de hiába, 8799 hp-m van mwahawh) aztán benyomtam iron wall shieldet lvl 64ig kimaxolva (kb +600 phy def) és a max critje ugyanazzal a ghost spear mars-sal már 2k alatt volt bőven ^^szal az a skill nagyon durva, 3 lengyel 66-68-69es glavies ütött és azalatt a 15mp alatt cask irtam chatbe hogy "harder pls" :DD -
kimaxolva igen.. levesz durván 800-900dmg-t -
lol. :D olyan sok? mwahahaha nézd meg még1x. :D -
1bként poén ez a castle shield utolso könyv..
föleg maxon.. érdekes látni ahogy 1.9k dmg-ből hirtelen 1k lesz.. >.< -
Pletykák szerint az botok miatt van, mert hogy amikor a bot szarban van restartol. Aztán ilyenkor kirepül és ha délutáni tömeg van akkor szerencsére nem jön vissza.
Mondjuk amekkora a bot háború joymaxnál bármikor fellépek gond nélkül a szerverre még hétvégén is. Csak ez a tetves kérdőjelezés ne lenne megint. -
restartnál meg kidob a játk.. -
Az a vicces, hogy amíg nem vettem silket és nem voltak item mallos itemek nálam nem kaptam kérdőjeles ablakot. Tegnap amióta feltoltam rá és vásároltam 3at kaptam már. -
lol -
Maala csak elég megnézni skidd-et igaz som sete van garmentes de teljesen farmolt 60+5-el pure intként 2db lv64-67-es tud tankolni glaviest... >.<
lecsapni alig lehet -
shark1 #30173 72,8 kb. :)
Kicsit előbb is lehetett volna az update, még szünet volt tudtam nyomni, de mostmár meló meg miegymás, szóval mostmár lassan fogok haladni, meg küldi sincs 74ig. -
Ezt akartam még =D Aztán megyek meg nem rontom itt a levegőt.
Felraktam lan klubban pultos gépre sro-t, friss win, updatelve lett utána töredezettség mentesítve. sro felmegy, felupdatel a nulláról és ilyen szinten töredezett lett tőle a win:
-
Kifelejtettem azt a tényt, hogy leszúrás. Nincs rosszabb amikor ugye ks-elnek mert miért ne.. Főleg giantnél és felborítják, én meg állok zerkbe és várok hogy felkeljen, szal ezt is meguntam. -
lvl? ^^ -
oké. -
shark1 #30168 Feladó: Cat 02
Elküldve: 2006. 11. 15. 14:43
Áá kicsit lemaradtam, most láttam hogy van pm-em
-
Van valami másik magyar guild, most nem jut eszembe mi a neve meg mi a player neve de botozik, majd este ha még ott van virágoknál csinálok ps-t.. Kissé feltünően beakad egy két helyre meg ha csak liont nyomok bármelyik mobra irányt változtat 0 sec reflexből kb. =D -
Az pont az a szint ahol szükség van rá igazán. Egyébként nem vettem scrollt, 1 naposat vadásztam hogy meglegyen 32-33. Így is dögivel vannak questek meg nuker gyorsan halad szóval nem kell :o
Na de majd 52 megvan akkor lesz, afaszomseakar 8 szintet farmolni tetü lassan =D -
Colosseumosnak beírtam hogy " hozod a szintet mint a törökök " de meg sem szólalat. A tiétek az mittomén, ott csak annyi volt hogy nukeolni kezdek, beledob egy flyt aztán a mellette levőt kezdi el püfölni, ezt csinálta háromszor aztán nuke az ő virágába és elment =D -
a Colosseumos válaszolt, vagy AFK volt? ^^ és a miénk? -
5 int csak 6-7. degreetől mehet a cuccra.^^ -
Jó látni hogy a magyarok is akkora faszok mint a külföldiek. Virágoknál reggel orba szájba ks-elt a colosseumból a srác, meg volt egy a tőletek is Maala, bár ő a harmadik után már befejezte.
Másik, váltottam shieldre meg swordre. Nem a skillezés miatt meg ilyenek. Hanem str és int miatt. Rájöttem hogy spearre csak +5 int és str mehet rá, viszont sword shield kombinációval meg lehet +10 is.
Szal kurvajó ismét vehetek silket hogy átrakjam az egész speart swordre.. Mondjuk jó hogy erre most jöttem rá és nem 5-700 silkért kell csinálnom hanem csak 200ért. Meg alapból egy 32+4 str 2 int4 br 12es shield esett szal muhaha =D