82377
Silkroad Online (iSRO)
  • datango
    ööö... nemtom de lehet hogy ott gold helyett euróban fizetunk a motyókért ? :)
  • Maala
    amúgy európában is van sos/som/sosun fegyver? akkor miért nincs még 60as karakter? azzal nem nehéz csakni, már 1 som is elég jó olyan szinten előrefele... legalábbis mindenki aszondja hogy olyan lassan fejlődnek h alig van 4xes kari... ^^
  • Cat 02 #30319
    1ébként wtb lvl 24 es mage bot *x|x szerveren :D
  • Cat 02 #30318
    én szívtam be ? az oktatásügyi miniszterek vaze ! holnap suli ...

1ébként
    összes látogatás:73 058
    elérés : 189 006
    újratöltés : 115 948

• Cat 02 #30317
    még én is sweech cipőjáben járok ...
  • Maala
    megint beszívtál?
  • Cat 02 #30315
    Fyrsta leader :D ha vki kell engem nyugodta kidobhacc ^^véletlne leszedtme Isrot ^^
  • Jagi
    Te tudod, én str párrti vagyok...
    1 csapás meg egy 5-ös combo (valamennyi része) volt a nálam 2-vel magasabb (nemtom milyen) int.
    Ő nukeolt 2-őt mire odaszaladtam csak fire-rel és maradt a harc végére a 7k-ból kb 2k hp-m úgy hogy, glavie-vel rontottam rá. ...és szemét módon volt 2 blokkja, de az első csapástól kóma :).
    Akkor azt mondtam, hogy ez kell :)
    Hát azért a hibrid intet nehezebb lecsapni mint egy full intet, cserébe kisebbet is sebez, DE nem kicsit, csak kisebbet ;)
    Sos sword jó crittel, meg egy nice Br-jű pajzs és máris nem olyan kellemes vele pvpzni :)
  • Jagi
    háddeigazad van :)
  • Maala
    ezt szépen megírtad. meek TSre <3
  • Maala
    hát pl. a 2:1 int:str is int hybrid, az a lényege, hogy az inten több pont van, mint STRen... de sokféle variáció van... minden 2. szinten rak csak 1 str pontot, összesen 55 str pont lvl 80ig, vagy a klasszikus 2:1... sztem meg pure oszt csá. ^^
    Szintlépésnél így költi a stat pontot a hibrid INT: 1 STR 2 INT
  • Maala
    beh rég is volt az. :)
  • Husimoto
    Egy fél év kihagyás után kérdezem meg, hogy hibrid INT. mit jelent?
    Bocs a lámáskodásért:)
  • Saxo17
    LOL az nagyon olcsó cucc
    én pl 52+3 sosbowot sok kékkel45m-ért vettem (jó ár)
    a glavie meg spear ami kb ien ...+os meg kék 60-65m is megvan
    jah globalba láttam: 64 asszem sosun garment ruha 900m gold
    64+6 sos fegyó 650m...hol van még a sosun ?
  • Lord Nomak
    Kérj meg valaki hogy globalozzon egyett neked. 42es sos cuccok nem is érnek többet, nálunk 52es glavie 30 mil.. Tehát olyan 20 körül illene már kapnod 42est.
  • Lord Nomak
    Mármint nem úgy mutatta meg, hanem storenál állt én meg körbe ps-eztem a kezében =DD
  • securefb
    Sziasztok!

Venice szerveren tud vki eladó 42 SOS glavie-t max 25 millért?
    Előre is thx

Ui..Nem akar vki egy oldalt készíteni ahol a jobb minőségű cuccokat lehetne árulni? Vagy van csak még én nem tudok róla?
  • kn00bis
    Majd szólok ha sikerült lol
  • Maala
    screenshotot. nekem nem mutatta meg :-s
  • Lord Nomak
    Ja és láttam Norbert arcnak a blédjét, eszméletlen jó, Maaaalaaa vedd meeeeg. =)) Asszem ha megvennéd akkor csúnya világ törne pár guildra =D
  • Lord Nomak
    Amiket itt leírtál egyik sem lehetséges, és mindenre nem a válasz =DDD
    Nem lehet inventoryt bővíteni, nem gyorsabb, nem keres nagyobb körben, nem molesztál senkit..
    Legalábbis utolsó látott/tapasztalt információim szerint minden retek ugyanaz csak egyiknek nagyobb a feje mint a másiknak és más a színük. =)
  • Lord Nomak
    Sikerült megtalálni, mármint egy másikat. Kiderült hogy ezt a srácot bannolták botozás miatt pff.
    Jópofa amikor az ember már 3-4 hónapja ismer valakit és beszélget vele meg ks-eli ő is a botokat, aztán kiderül hogy botter. Ennyit az emberekről meg a kétszínüségről ajvé.. Ebben a játékban mindig megtalálom azokat akiket nem kellene, és olyanokkal szólalkozom össze akikkel nem kellene. 2szer heKKeltek, egyszer joymax elbaszott mindent. kiderül hogy haver botter.. behalok.
  • datango
    a mókusnak miért csak egy oldal inventorya van? vagy mindegyiknek csak egy van ? és hogy lehet 5 oldalas inventory ? :)
    --
    fugg az hogy mokus , nyul , vagy majom a kisálat? tehát pl nagyobb körbe kersei a foldon lévo tárgyakat? , gyorsabb e stb? :) hm ?
  • Lord Nomak
    Én most egy két arcot próbálok meg levadászni, emlékeim szerint valamelyik marharépának régen volt egy sosun+6 42es spear. kölcsönkérem 10 szintig oszt jóvan =D Szerintem megvan még neki mert ez volt az első értékelhető dropja a játékban és nem akar(t) megválni tőle.
  • Lord Nomak
    Szeretnéd hogy sírjak ? :\
  • Lord Nomak
    Ha kilövöd haxor vagy.
  • craymond

Ezekért mennyit kérhetek?
  • Easy Killer
    Nomak én 2hétig szenvedtem az ongokkal mire kidobták!
  • kn00bis
    Gameguardot hogy lehet kilőni, mármint hogy ne menjen játék alatt?
  • WuFraZselic
    ja, kara közepén üvöltözik penonnál nekem török srác 10m gold mondom anyád exchangeld, pláne mien nagyravágyók lettünk, eddig 10k pls, most meg 10m hát lol... erre staltt nyit és kirakja a SOSUN 42 mag attack 82% crit 10 swordot 10m-ben, zárva stall.. mondom ok scamelni akar... erre kinyitja télleg, partyban lévő haverom megveszi rögtön... 8.7m volt nálam!!! és ő meg 100m+ért adta el azt a sosun swordot lol! :D szal ááá n00b vok :(
  • Maala
    16 órával már 2 nap. ^^
  • Lord Nomak
    Napi 25 szintet akarsz lépni ? 52 felett 0 farm, gold ticket 3 nap egy szint ha normális időt játszol, nem 24ezel..
  • Lord Nomak
    LOLOLOLOL! ÉS LOL!
  • Lord Nomak
    A passzív miatt nem lehet mert 31ig használtam hp scrollt, volt vagy 70db =D és hát na mindegy..
  • IfjuSkywalker
    probáltál már lvl 70 körül fejlődni? Nem o-O

Na majd akkor sirj,h nem lehet fejlődni :P
  • ThedarkmanHUN
    Probáltad már hyeungokat? v demon horsekat? garantált j xp...
  • doxadmin
    Elhasználtam a helpereket!

Amúgy pont azé kérdem hogy hogy lehet fejlődni!
    Hiába mondja hogy ölés quest, ölés, quest, mivel azzal is lassan megy!
  • Maala
    tegnap 42 sosun sword 10milla volt HTban. kérdezd zselicet mennyire noob. :D