82377
Silkroad Online (iSRO)
    Te kis éjjelibagoly :>
  • Maala
    immortal az ugye mint a FAQban, hogy ha +5nél (bár egyesek szerint +4nél is) failed az elixirezés, akkor ne tűnjön el a tárgy, csak 1 immortalt veszítsen. astral pedig arra jó, hogy ha a tárgy elérte a +4es szintet, vagy afelett van, pl +5 vagy +11, és rápróbálsz akkor csak +4re esik vissza, nem pedig +0ra, és lemegy 1 astral.
    astralt csak úgy rakhatsz a tárgyra, és maximum annyit, ha már immortal van rajta és amennyi van rajta.
  • Husimoto
    Bocsi, hogy megkérdezem megint:

És az item malban vásárolható Magic stone of Astral és a magic stone of Inmortál mire jó, mit tudok vele elérni? Thx.
  • Maala
    kár pedig a bud spencer filmekből nekem ez jött le. :-/
  • Goth
    Egyébként tévhit, hogy egy ekkora ember tud verekedni.
    Max ha rámfekszik, ősszefosom magam :D
  • Goth
    lehet, hogy alapból photoshoppos nyakkal született :0
  • Tetsuo
    Ez Photoshoppos. Pl lehet látni a kendő és a nyak találkozásánál a bal oldalon.
  • Maala
    ismeritek dávid és góliát meséjét???
    szal volt góliát, a hatalmas izomember, és volt dávid, a kis parasztfiú.
    aztán meglátták ilonkát, a csupamell vadmacskát. csakhogy góliát annyi koxot nyomott magába, hogy mikor ilonka meglátta a szerszámot, elvesztett 8 életet a 9ből. aztán jött dávid, és nem csak veni, de vidi, vici is, és boldogan leélték a maradék 1 életüket, míg meg nem haltak. :) ennyike.
  • Lord Nomak
    Én nem verném meg, csak kiváncsiságból hátbavágnám egy hólapáttal, hogy hogyan reagál egy ekkora ember =DDD
    Na mindegy mert már lassan szarrá off a topic.
  • sweech
    ezt az embert simán megverném :D csak fel van pumpálva jó szarul néz ki
  • Lord Nomak
    Befér egyáltalán ? Kétlem =D Ez az ember derékban olyan mint én hátban kb, lol. És én alig férek el, bárhol is nézem a dolgot =D
  • datango
    ez egy erős str es kari :)
  • datango
    off: elbírod képzelni a wcn ? :)
  • Maala
    pl. akármeik plázában a budira?
  • Lord Nomak
    =DD Elgondolkodtató, hogy egy ilyen ember hogyan is ül le valahova. Autóba, repülőn.. vagy csak simán egy székbe =D
  • datango
    héé megengedtem hogy lefényképezz hátulról , barátocskám ? :)
  • Lord Nomak
    Meg én nem aggódom, amire elérem azt a szintet ahol jó a +5 feletti fegyver addigra lemennek az árak mivel senki se fog már +5 alattival rohangálni. Tehát addigra a +5 annyi lesz mint a +3 most árban =)
    Ha meg nem az eléggé fura lenne =D
  • Lord Nomak
    A dolog második részére is reagálnék. Nem fog senki se felbotolni 59ig, mert aki kicsit is vágja már a dolgokat nagyobb körökben az meglépte 59et. Én spec leszarom az astralozást. Pénzkidobás lesz az egész. Megvárom hogy a sok idióta +3ból feltolja a fegyvereket és megveszem tőlük. És nem lesz nagyon drága mert mindenki azt hiszi hogy meggazdagodhat belőle, ergó sokan fogják csinálni a semmiért. Mivel minek vegyen az ember 7 millért egy fegyvert amikor lehet hogy 4ből összehozza. Viszont ezeken szeretnének túladni tehát nem tudják drágán eladni. Pénzügy és piacgazdaság az egész =D
  • Lord Nomak
    Sebaj, megtehetem hogy elírom a dolgokat mert nekem ilyen barátom van:

• Lord Nomak
    lol és tényleg kétszer írtam nagyobbat a kissebb helyett és 27 helyett 37et. Várom már a farm végét ami 37 és már mindenhova azt írom.
  • WuFraZselic
    nem, elkurtad tényleg =D szal a degree első részétől -5 szintnek kell lenend hogy megvehesd, pl: lvl 42es spearre akarsz lvl 6 astral stonet venni item mallból, akkor 37esnek kell lenned legalább. ^^
    szal hogy 8th degree astralt vegyek, 59es "silk accok"-at kéne cisnálni :D szal szerintem felbotolnak karikat 60ig hogy azokat később silk accoknak használják, de ez csak szvsz :P bár athenson simán kinézem emberkékből :D
  • Lord Nomak
    Ha rosszul mondtam volna akkor valaki javítson ki. De én így értelmeztem a dolgot.
  • Lord Nomak
    Anyám. Megpróbálom én is elmagyarázni.
    Tehát: Tegyük fel, te lvl 32 vagy, amíg el nem éred lvl 37et addig nem tudsz arra a degree-re pakolni astralt/immortalt. Mivel 5 szintel nagyobbnak kell lenned minimum a szóban forgó degree-nél. Ha eléred a 37et akkor tudsz rakni 32,35,38as szintü fegyverre. Mindig 5 szintel nagyobbnak kell lenned minimum annál a degreenél aminél/amire pakolni szeretnél.
    ( Ez számomra azért vicces, de így van. )
  • Demila
    miiii????
  • datango
    lol akkor most az asztral csak a degrí legkiseb fegyóján lesz? :(
  • Lord Nomak
    Gyüjtöm, de magamnak =D Intesként amikor kapok egy ajándék 15 mp-s laggot akkor jóljön :D
  • sweech
    ok.
  • tomi190
    Helló!
  • sweech
    nemhivatalos
  • Wheeler
    a fizetős bot legális nane?:D szeritnem vmit nagoyn elnéztél mert nemhiszem h ajoymax kiadot tvolna hivatalos botot:D
  • shaime01
    rev potikat gyujts tedd ki 50-s csomagban 60-100k-ért és viszik mint a cukrot :)
  • Lord Nomak
    35öt megkéne ma lépni, legalább 2 ékszerem odabaxna intnek :\ 35+4 int4, 35+2 int4,str3 nyáááááá, dragon flagemet kitettem poJénból 7 millába hogy lássák nekem ilyen is van és elvitték lol, bezzeg az uni pilleket kitettem 300 millbe és nem vitték el =(
  • Maala
    doh ez a silk acc nem jött össze ^^
  • Maala
    http://www.silkroadonline.net/notarget/notice/chargeback_bguide.html
  • shaime01
    még jó ,hogy van egy accom kb 300 silkel... ~.~ ehh..
  • WuFraZselic
    Szia, 72+7es kard :(
  • Maala
    fakk kifelejtettem, hogy ugye az adott accounton az első majmot csak 10. szinttől használhatod, mert addig nem is tudsz silket venni. MUHAHAHA :D csak 1 kis észrevétel. :D
  • QuickHUN
    Nagyon köszi Maala
  • Maala
    Jan. 9ei Különleges Patch:

Hello, SRO online.
    hogy ne érezzétek magatokat hülyének, elmondjuk mit csinálunk holnap. és ezek lesznek a 9ei patchban:

-Item Mall-os Astral és Immortal kövekre karakterszint-követelmény:

Hogy megszüntessük a fizetős cuccok visszaélésekkel kapcsolatos pénzkieséseinket, az Astral és Immortal kövek VÁSÁRLÁSÁT KARAKTERSZINTHEZ kötöttük.
    A szintkövetelmény: adott degree első fegyvere -5 szint. PL. 1. degree-t -4. szinttől astralozhattok, 2. degreet 3. szinttől, 3.degreet 11.szinttől stb.

-Silk vásárlási limit hozzáadása ACCOUNTOKhoz:

Hogy leszűkítsük a lopott bankkártyák felhasználási körét, KIZÁRÓLAG olyan accountra lehet Silket venni, amin már létezik _legalább_ egy 10. vagy magasabb szintű karakter.

-Skill módosítás:
    a Bicheon Skillfa Shield TEchnique Series és a Heuksal Skillfa FAnning Spear Series sorai, amik eddig a többi skillhez képest elenyésző szinten járultak hozzá a PVPhez vagy a mobozáshoz, módosítva lettek (megjegyzem, már eddig is,max most mindenki tudni fog már erről.) Reméljük, ez blablabla több blabla szebb blabla játékélményt fog nyújtani.
    REMÉLEM A SKILLEK KINÉZETÉT IS MEGVÁLTOZTATJÁK!

és most valaki segítsen: ha EBay-en eladok valamit, és megadok egy PayPal accountot, akkor a bankkártyámra ugye átutalják a pénzt. ugye???
  • Maala
    most arra gyűjtök. :) maradt 5 agility stone-om, most azokat fogom elcserélni. :)