82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Akkor leforditom neked A= nem farmolni csak 80 on B= most farmolni és 80 ig powerlvl -
Bár, én 72ig farmolnék és onnantól 80ig. Mert mire 80at eléri az ember full farmon lesz, ott még összejön egy kis sp emelés elött és ha minden jól megy akkor 83ig nem kell farmolni. 83tól meg lehet 88ig utána 90ig. ^^ -
Mondjuk nem tudom neked mi hanyas, ha tudnám akkor adhatnék valami kiinduló pontot mert ez így hülyén hangzik amit írtam =D -
Szerintem farmolj össze annyi sp-t amivel mindent maxolni tudsz, fire, light, sword. Én ezt csinálom, kiszámolom mennyi sp kell, megnézem melyik az a szint amire összejön és ahhoz kalibrálom be a szintet is. Tehát farmolás végére mindig mindenem maxon lesz ami kell. Ez a jó taktika szerintem. -
heh? ezt most magyarul is? -
lvl cap maxnál mennyi sp-t kapok ha a szintem max? -
Kérdés most voak lvl 65 ön
-(a) power lvl huzzam magam 80 ig és azalat amenyi sp öszejön azt csak 1 skill ágra teszem
-(b) 7 es sp farmmal csináljam meg a full farmed karit és utána huzzam magam 80 ig (req sp 183k)
??????
-
Cat 02 #30514 faxa bow osnak nem adnak vmit ? :D
+1k phy def griff vagy vmi -
Há nemtom lényeg az ha benyomom most a cuccot akkor van 349 phy védelmem. lol ? =DD Azért 34en kellemes =) Virág giantnél benyomtam 47 dmg muhaha. Ez még pluszban azért is jó mert ha kap egy tetves laggot az ember, nyom egy vigort, belövi ezt és tuti nem hal meg. Ha 15 mp után nincs is vége a laggnak akkor meg kidob automatán kb =) -
ehh most nem értem mi a bajod...
mondom, 80on fully farmed light/fire és bicheon/heuksal skillággakkal, intesek ellen glavie+shield, stresek ellen meg blade+glavie...
addigra talán megcsinálják a castle shield bugos effektjét is, és nem téglalapok fognak belőled kiszállingózni. :)
de a lényeg, hogy INTes is kevesebbet kap, STRes is, bicheonos is, heuksalos is... szal ki lett egyensúlyozva.
arra kíváncsi vok, ki fogja először észrevenni, hogy megváltozott az ice shield és a fire wall skill is... előbbi physical ABSORPTIONT kapott, azaz adott phy dmg %ot elnyel, utóbbi ugyanez mag dmg-el... szal hajrá, előre pvpzni. ^^ -
15 mp az nagyon sok, ha nem kap stuntot az ember vagy nem borítják fel 7 nukeot elenged úgy hogy alig sebeznek rajta. Aztán ha vége castlenek. ironnak akkor nekiáll felborítani az embert. MI LESZ ITT JÓÓÓÉG
/me élvezkedik =D -
Én is így vagyok vele. Magicnek csak castle van maxolva de ha nem laggolna senki se nyomta volna le, pedig ő nem egy hüde durva cuccban van. ( A senkit arra értem hogy normál playerek akik ott voltak :D Nem pedig haxolt szar itemes farmolt retkek ) -
intesek ownolni fogják a servert full farmeden^^ -
De az már brutális, 72blader vs 72glavies, glavies critezik rád esetleg 300at ? =DD NA TAKARODJ akkor ezt fogom globalba írni egész nap =D
Viszont az inteseknek nagyon jó, nem hal el gyorsan az ember.. De str-esnek hát lekéne tiltani vagy valami :D Téglafalat ütnek banánnal effektus lesz. -
:) pontosan. ^^ -
Most néztem hogy 69en 1607 phy deffet ad iron shield. Most ha azt egy pure str blader benyomja 70en mennyi phy def van neki ? 2.5k ? =D
Glavies soha a büdös életbe nem fogja lenyomni =D 15 mp alatt szétlehet aprítani a másikat, még ha nem is hal meg akkor is nagy az előny omfglol. -
Na ne: Sammy Schilt: 212 cm/134 kg
Hong Man Choi: 218 cm/163 kg
Szóval...
On. -
Ezek az " új " skillek aranyossak. Felraktam castle shieldet lvl 7-re és olyan eredményt kaptam, hogy a 41es pure str bower nem tudott leszedni. Elkezd lőni 141 sebzés, felrakom castle shieldet 17 sebzés, 3 nuke 1 kd 1 leszúrás és szia. Pedig 30as a legnagyobb skillem LOL. Tehát eléggé morbid lesz ha tényleg így fog müködni a phy növelés, hogy lehet rohangálni közben stb.. INT-eseket nem lehet majd levágni kb ha felfarmolják a shield technikákat.
DarkFusion-ba MagicXena bevett.. Nem tudok elszakadni tőle lol, pedig nem is tudja hogy régen szintén engem vett be Volume-ba csak más néven. -
mmint magasságra :) -
és különben is a K1esek kisebbek, mint az a csóka. :) -
nem ilyenekre gondolt, ezeken az embereken valódi izom van nem szteroidokkal felpumpált szar -
Láttad már Bob Seppet a k1-ben? Ha igen, akkor nem mondanál ilyet.
-
Cat 02 #30499 majd szólok Staninak :D
bár most a skilleket csinálja ... -
nemértem miért fikázzák a kveszteket. nélkülük is ugyanúgy gyakni kell, kvesztér meg még +dolgokat is kap az ember -
jaja a questnek örülni kell ! :) imadom a questeket (persze hogyha van:S) -
lol legjobb quest. :D 7*30 percet meg kibírsz. ^^ -
ugylátom a barlang nyitástol 6x től kezdve legalabb már vannak questek . egész takla makán ig... (piros pont a joymaxnak:) mert a 40-58 as részek kakik :) jipphy -
uristen. ilyet alapbol ugye nem dropolnak a mobok ? ilyet csak készíteni lehet? vagy hogy műxik ez?
--
tegnap pvp z gettem és elszomorodtzam hogy 1 lvl szint alatti is kinyir engem , de rájottem hogy ful sos ba volt és a fegyója is sos volt.. kicsit megnyugodtam :) -
65ös questnél: Availability: 7 times repeatable
Na ez az amitől hányni lehet. -
http://silkroad-blog.com/index.php/takla-makan-quests/
Ha tudsz angolul^^ -
Saxo17 #30491 Hali! sro.uw.hu oldalon vagy itt fenn lesznek majd új questek ? vagyis taklas feladatok..mert ugye vannak...nekem nem sürgős (Lvl 51) de azért érdekelne mikre számíthatok majd ^^
-
Athensról ment át a kislány. Most RedSea-n a legnagyobb. Itt a fegyvere. :) -
lol. szal -5 szint, mi? ^^
első 2 degreenek nincs szintkorlátja, a többire meg -4szint. lolll. -
qrvajók az új skillkinézetek. :D:D:D -
Köszönöm az infókat mostmár fogom a történetet:) -
vassyg #30486 Ha van egy tegyük fel 42+3 speared és szeretnél belőle +5 öst:
Elöször is fel kell elixirezni +4 simán lucky powderrel, sztán ha nagy nehezen megvan akkor veszel rá lvl 6 os immortalt majd egy lvl 6 astralt (azért lvl 6 mert akkora a deegreje, immortal azért kell mert addig nem vehetsz rá astralt amig nincs rajta)
rákened a köveket, aztán mehet rá az újabb elixir, ekkor két lehetőség van:
-siker: van egy +5ös spaered
-füstifecske: nem sikerült, az astral leesik róla,DE a speared maradt +4es, vehetsz rá újabb astralt:(
Astral: ha nagyobb plusz szinteknél elixirezel csak +4ig esik vissza rontásnál a fegyó nem 0ig
Immortal: +5 szint felett ha elixirezel van esély hogy eltűnik a cucc a picsába ezt akadályozza meg
Steady: +5 szint felett van esély hogy -X % durability-t kap a cucc ami ott virit majd pirosan örökre rajta, ez ezt akadályozza meg
-
Még egy off, szép, igényes, ötletes, kéne. -
A tévhithez gondolom hozzátartozik amikor K1-ben a 170 kilós 230 centis állatok borítják meg egymást. Meg ketrecharcnál stb. :[ -
homeless #30483 Én még nemrég kezdtem el játszani, de szerintem ez ugy van hogy akkora követ kell venni, ahány degree a fegyó. Tehát egy 5 degrees fegyóra 5ös követ kell venni, nem a + értéke számít. És szerintem csak egyszer kell emgvenni, nem minden upgradenél. -
Tehát ha van egy +3 Spearom é biztoan + olni akarom, akkor vennem kell egy
lvl 4-es immmortal követ, meg egy lvl 4-es stral követ item malba, meg egy waeapon elixirt meg egy lucky powdert és biztosan +4 es lsz a spear? Jól értem +5 re meg ugyanez csak lvl 5 ös stonokkal?