82377
Silkroad Online (iSRO)
-
2 szint hm. Engem csak az zavar, hogy amiket leírok ide azt mind olyanoktól hallottam akik ide járnak fórumozni régóta. Aztán amikor leírom azt amit tudok akkor kb én vagyok a hülye. -
ember, egy 28as kariról beszélünk!!! hol van még a nuke? közel s távol sincs! -
Hát tudod, ha az a mob amit öl nem hal bele 2 nuke-ba és egy lionba akkor már problémák vannak. Meg azt nem értem, hogy annó te mondtad nekem amikor blader karakterem csináltam, hogy kd, leszúrás és még talán a kombó ami a lényeges. Most meg isteníted a smasht, vicces. -
hát persze nomak, persze. :) minek is 1 kivégzőskill, ami gyorsabban elsül, mint a kd, és nem kell várni a lion-ra. elvégre már 70es szintű, fully farmed, és megvan minden skillje, nem kell neki 1etlen jó imbue-zható skill sem. -
Mielött reagálsz valamire nézd már meg hogy tényleg van-e értelme írnod. Nukernek minek az a skill ? Áruld már el. Messzire nukeol, közelre KD. Akkor meg ? Miről is van szó ? -
KSRO dolgokat meg nem ide kellene linkelni, meg nem itt kellene megbeszélni mert az emberek 70% még azzal az SRO-val sincsenek képben amivel játszanak. -
awww, elbasztam a buildem, törlöm akkor így 74 és 94%nál a karim, mert raktam Smashing Series-re. :-s :-s :-s
kár hogy gyorsan ellövöd, és így 2 skillből hal 1 niya hunter... -
Egyébként a hibridnek 3 ágat kell húznia lehetőség szerint. És ahogy elnézem a dolgot dox, neked kb 12 szintet kellene farmolni hogy legyen sp-d egyáltalán a dolgokra. Tehát ismét csak azt tudom mondani kezdj új karaktert de elötte csinálj karakterépítést és számolgass mert csak elbaxarintod az egésszet. :\ -
Ez kb úgy rossz ahogy van.
1. Pure int, full int az egy és ugyanaz.
2. Smashing Series skillekre felesleges sp-t adni.
3. Flower bloom blade megvan neked látom, de hol van a blood blade force ? A nélkül a flower használhatatlan.
4. Ha csak nem kezdesz új karaktert nem lehesz pure / full int, innentől már csak hibrid lehetsz.
5. Hibridként nem annyira lényeges a coldot húzni, főleg hogy a jelenlegi shield szériában van 15 mp plusz fizikális védelmed ami sokat segít.
Én amit tanácsolni tudnék hogy kezdj egy új karaktert ha pure int-et akarsz. Ha nem szeretnél már újat kezdeni akkor találd ki sürgősen milyen skill ágakat akarsz fejleszteni mert sehova nem fogsz jutni így. És nem utolsó sorban tisztában kellene lenned azzal, hogy milyen skilleket kell húznod hibrid intesként. Mert a kettő utolsó elötti skill ami van lightningnál az a szinte a leglényegesebb skill. -
hát h nuker legyél először is farmolnod kelett volna, amit sztem nem naon tettél meg :P a nuke az a fire, ice, lightba az utolsó előtti skill
álltalában 2:1 intes, vagy pure intes használja. vagy spear, vagy sword + shield kombinációval használd. coldot nem érdemes húzni hacsak nincs annyi felesleges sp-d, ami sztem neked nincs :P nos hát a nuker lv30on lesz igazán nuker, amikor is megkapja azokat a skilleket h:(wolfz thunderbolt, flame wave arrow) mind a kettő szinte kötelező :P mert egymás nélkül sz*rt se érnek, na nadjából ennyi -
Arba #30591 dox, ezt klánon belül is feltehetted volna^^ hehe -
homeless #30590 Az a nuker aki távolról lövöldöz mindenféle varázslattal. Szerintem nem nagy baj, hogy str-re is raktál, így legalább lesz egy kis +hp-d. -
Üdv
Megint itt a karakterem, kíváncsi vagyok megint a negatív pozitív véleményekre.
armoros, sword+shield,
skillek?
fire - az első (river fire force lv9) , harmadik - a Falme Body wisdom lv3, és az utólsó, Flame devil force
ligthing - első és utolsó előtti kettő kivételével mind,
cold - weakduard if ice lv9 (pajzs), utolsó, cold armor lv2
Nos ezek a skilljeim eddíg.
ami lenni szeretnék, pure vagy full int, eddíg 2:1 arányban adtam az intnek a kapott pontjaimat szintlépéskor.(egy párszor elrontottam, max 2x)
A másik kérdésem hogy leírná valaki hogy mi az a nuker? hogyan lehet azzá válni, mit kell fejleszteni, milyen skillek kellhetnek, és hogy lehetek e ezzel a karakterrel nuker????
Előre is köszönöm mindenki válaszát!
-
mijaza a pöcök a trader hátán? uzsis táska? -
lol mióta mindenki mehet KSROba sokkal jobb az élet iSROn, csak az a gáz hogy teleszemetelik a fórumot minden ottani szir-szarral, AMIRŐL SENKI SEM TUDJA HAJSZÁLPONTOSAN HOGY MI ÉS CSAK 34353626 ÉV MÚLVA LESZ ISRO-ban...
persze ez SRO topic, DE MAGYAR/ANGOL/LEFORDÍTHATÓ ÉS NEM KOREAI/??? nyelvű. -
Cat 02 #30586 kép címének másoals és jó lesz -
Cat 02 #30585 nah tehát :D
kis köcsög
tréder cucc
lottto (nincs bow xD)
új cucc
cuccooookkk -
Cat 02 #30584 nem ...
tök más :D -
hm? most akkor lehetlesz venni sos fegyvert? jollattam? -
és télleg. :) full set degree 5. :) csak a 4. degrees garment is fehér. ^^ -
O.O -
vassyg #30580 revenge113 nem azért nincs talisman mert protectorban van? :D -
Cat 02 #30579 hogy kell jklépni ? :D -
Cat 02 #30578 elidnulun k2 en trédre 24 és 33 erre Jangan kapuja előtt odaér a 2 90 es hunti -.- -
Cat 02 #30577 vagyis ? :D csak ezt értem xD -
update -
guardian system.. ^^
-
Cat 02 #30574 system_rarebow
crown_buff
gold_buff
:D casgy új skillek vagy vmi event =) -
Cat 02 #30573 csak h sírjatok kr ben megint van vmi nagy updatE :) -
Cat 02 #30572 nem lehet h máshol bejelentkeztél már ? -
oFF: Vegyük komolyan a hatósági személyeket. -
cffff -
Nekem tudatlan fél évet kihagyó lamicseknek, kifejthetnéd bővebben is. Iagz mióta ujra kezdtem ujra olvasok fórumot, de mi aza ccferek, meg miaz hogy ne tudjanak, köszke :D -
hogy a ccferek ne tudjanak silket venni mwhaha
-
AnagyG #30567 Tegnap én is be akartam, és nekem is ezt irta ki...
-
Az miért van, hogy be karok lépni a hivtlos oldalra beirom az eddigi id-met meg paswordöt de ezt irja ki:
The ID logged into already. -
Aztán lehet megint hülyeséget mondtam de nekem ez a logikus. Bár ki is lehetne próbálni. Én szerettem volna csak nem igazán jó amikor egy 70+ embert megkérek hogy nukeoljon rám amikor én 34 vagyok =D Mert egyből meghalok ha nem blokkolja és akkor lehet várni mire megint betölt. Mások meg nem szeretik ha én cseszegetem őket ilyenekkel. ^^ -
A mag alapú támadásokra ad blokkolási lehetőséget. NEKED. Szóval elvben ha valaki rádnukeol akkor van lehetőség hogy blokkolod. Ez olyan mint a nagy akicó filmekben amikor egy kardal vagy valamivel visszaveri a töltényeket és HÚDEGETZIPRÓ VAGYOK. =D -
igen, de a heuksál középső könyvében is blok ratió van vagy micsoda, nade most akkor az hogyan funkcionál? mert a heuksálosnak nincs shieldje :) és akkor most az ellenfél "block" védelmét szedi le vagy hogyan működik az pontosan ? -
Regarding ID Hack Issue and Passwords
Date : 1/10/2007
inquiry : 2397
Hello, this is Silkroad Online.
A recent posting that was made regarding the administrator accounts
and passwords has come to our attention. Though the contents of
the posting may not entirely be true, some parts of the claims may be
true, and we are beginning to investigate the causes and sources of
this matter. A further announcement will be posted when our
investigation is completed.
Even if the claims are true, account passwords are encrypted to
protect user privacy and have little chance of being cracked. However,
we recommend that the following users please change their passwords.
1. If your password is a simple word, phrase, or is easy to guess
2. If you have not changed your password recently
Please change your password now, and we will post further updates
when our investigation has been completed.
We ask for your patience and cooperation in this matter. Posting
further replies or topics takes time away from our administrators
in focusing on this urgent matter.