82377
Silkroad Online (iSRO)
-
nah wtf midnen szerver check? -
Arba #30801 ja kb.^^ Silkroad mentalitás:
Ha szívjátok nem ránk tartozik, csinálj új karit majd adunk kárpótláskétn eventet és meg is hosszabbítjuk addig amíg újabb gáz nem lesz:DD -
nyugi nem kell paráznotok az accountjaitokért játszatok csak nyugodtan tovább, addig vizsgálódunk, hogy télleg nem kell-e parázni
-
Muhahahaha...
Felfüggesztették a fórumozást a honlapon és:
"Upon our initial investigation, we have confirmed that players account security is not at a risk, so please be assured that this will not affect your game service or game play. However, we are conducting a more thorough investigation to be absolutely sure." -
meg most még ezzel nyomom
-
csak belekukkantotam mentem a hajoval 2 kört és meguntam ^^ -
Mivan, ennyi volt a Voyage Century? 
(mert nekem igen...) -
:)
krva jó egy játék ááh gec nekem nagyon bejön grafikára is .. woho :)
mondjuk egy árva mukkot sem értek a chatből és szerintem én vagyok az egyetlen magyar... de legalább találkzotam már angolul tudo koreival :P -
lol azért a 64+7 sword abban a game-ben is befigyel. :) -
holy biiiszt -
Holy Beast Online-al jelenleg legalábbis most telepitem fel -
irodalom házidolgozat. -
Cat 02 #30790
vazze
-
Cat 02 #30789 ezzzel tolod ? -
tudtomal nem müxik a warozás.. -
[]-t nem irhatsz...be névként.. -
Tudom mitöl lenne jobb kedved!:D Gyere fel silkezni keresünk 1 naon low lvlü klánt és alázuk le öket ,ha lehet törököket válaszunk és akkkor a happy faktor jobban fel fog töltödni és akor megnyugocc -
Cat 02 #30785 nem lehet [] -t????
akkorh lesz a nevem Cat[';..;'] (ami a gémben szebb:)) -
Cat 02 #30784 sztetek h jobb?
Irodalom házidolgozat
Iroadlom házi dolgozat
???? -
Cat 02 #30783 eredményes kereső optimaliázálás :D
beírtam főoldalra 3 szor hogy Silkroad :D -
mi van?
guild névre gondolsz? az van [xy] -ben -
Stanislav #30781 lol. 2.-nak jön be nekem!:-) -
samhun #30780 Ok, kössz!
Meg még az, hogy a nevemet ugy akarom, hogy: név[HUN] de ilyen: [ ] jelet nem enged, de látom nektek olyana nevetek. Akor ez most, hgy van? -
áááááááááááááá
Ez több mint durva...
-
azért meg beviszik 72 órára...
---
arpad.. ~.~ mind1ik kari erős.. -
arpad13 #30777 a fizikai mobok ellen mi a jó párosítás (azonos szinten + az alap a fire skillek használata) pure str blader vagy pure int sworder (vagy esetleg egy 2:1 (int:str) sworderre lehet a legjobban kijönni)???
Előre is köszi a választ!!! -
ha a acsuklodat eltörd az nem segit ... inkább kijabálj -
itthon vok... itt nincs tesco, csak pesten. sajnos, mert most elfogyna minimum 2 üveg, aban biztos vok. a 60°os házipáleszt meg egyedül nem merem megkockáztatni, pedig abból cask 1 üveg van. ^^
jaja, kijózanodtam. bár a kezem kicsit fáj, mert amikor a laptop bemondta az unalmast, meguntam a pechsorozatom, és mérgemben teljes erőből belevágtam a falba ököllel. szép zúzódás van rajta. -
Alap.. -
Cat 02 #30773 höhö
3. találta: Vodo híres vagy xD -
Cat 02 #30772 mivan ? :D
ui.: reméljük nem itt vásárol a joymax :( -
ÁÁÁÁ, az semmi elfogy a Tesco körte :) -
Cat 02 #30770 akkor holnap ezekszerint vagy elüt az autó magy meghekkelnek -.- -
Bazzmeg fekete macska ment át elöted vagy mi? -
Malla malla kijozanodtál? -
OH YEA!!! felmondta a vinyó a szolgálatot a laptopomban, HIPHIP hurrá.
PLZ GOD HACK ME NOW PLZPLZPLZ. kész ez a tegnapi és mai nap... de még van hová süllyedni, hihihi. :D -
fent középén FAQ és QUESTLEÍRÁS
annak a közepe táján a questlista, mint már láttad is.
az általad bemásolt quest előtt ott van, hogy npc és mobtérkép. neked az npctérkép kell. -
Ha kinyitod a térképet M-mel és kettőt kattintasz rá, akkor látod az aktuális város kereskedőit rajta. Ezeket illik megtalálni, mert sokat fogsz hozzájuk szaladgálni. -
Cat 02 #30764 "az ékszerkereskedőt," -
samhun #30763 NPC: SONHEYON tábornok (közel a nyugati kapuhoz)
1. lépés: Látogasd meg MRS. JANG-t a páncélkereskedőt, majd menj vissza és beszélj SONHEYON-nal.
2. lépés: Látogasd meg JINJIN-t, az ékszerkereskedőt, tedd fel magadra amit ad, majd miután újra beszéltél vele, menj vissza SONHEYON-hoz.
3. lépés: Látogasd meg YANGYUN-t, a herbalistát, vegyél egy élet visszatölto bogyót (hp herb from), majd menj vissza SONHEYON-hoz.
4. lépés: Ölj meg 30 Mangyang-ot, majd menj vissza SONHEYON-hoz.
Jutalom: kezdő tárgyak, hp recovery
Ezek hol vannak? pl a JIN JIN
benn a "városban"? valahol?