82377
Silkroad Online (iSRO)
-
de, az a legnagyobb farm, csak nem a legnagyobb mastery gap <3
inspection, lol. majd félkor feloldják. -
attól még ,hogy ugyanazt kapod az nem jelenti azt ,hogy akkor a 9es a legnagyobb farm :P
-
nem, 9es után már nincs változás, akár 9, akár 80as a MASTERY GAPed. <3 -
nem 80s farm a legnagyobb farm?
-
:) -
Stanislav #30917 4-5...ált. 4, ritkán 6 és 3...És ez minden unique-ra vonatkozik kivéve yarkan...ja és van amikor kihagynak 1 spawnt, akkor 8-9 is lehet. -
Cat 02 #30916 6-5 kb -
ppzbssvhk #30915 Hámy óránként terem újra Tiger Girl és ma mikor lesz?
UI:Hol lehet megnézni hogy hány órakor terem újra? -
Cat 02 #30914 43 és 24 :)
-
aha szilveszteri utolsó nagy tréd :) szép is volt rengeteg hunti volt akkor egy player theifet se láttam :) -
jaja, egyszer Carter idézett vagy 10-et :) szaladtak utána, nagyon kemény volt :) értelmesen nem tudtam fotozni mert szar volt a szög én tevén ültam a többiellek, Ők meg írtották a... ez nem a Szilveszteri volt? de asszem :) -
Wháháháháhháhááá
Hotanban összesen 10-en vannak :) -
jó lenne ez a zsoldos csak drága :(
amúgy minden trédre vinnék párat mert nagyon poén :) -
Grreehehhe xDDDD én úgy szeretem az ilyeneket... le van szarva a cucc, had vigyék, előbb utóbb úgy is megborítják őket^^ -
Oh, jaj, ez majdnem kiment a fejemből :)
DA zsoldosokkal mentünk... "egyszercsak véletlenül hirtelen" csak ennyit láttam:
Cafat csak szalad előre, a neve lila, utána a mercek modommá' lol mi van itt volt egy kis Traffic jam arra felé, azt sem tudtam ki-kivel van :)
De milyen lol volt 64+-os tolvaj pléja és Cafat kifektette :)
A másik...
Mr. Smith nevű útonálló bácsi közli velünk 3-4-5 csillagnál, hogy ez vicces lesz. Mondom kis szar 30-as kari püföli a hiencejoningboingot (lol neve van, nem tudom leírni xD) és poénos akart lenni.
Nem láttam. Aztán igen Szép +5 vagy nagyobb fegyóval rohan feketében...
mondommá', ez sem temetésre megy a 60+-os fegyójával (70 felett van a kecie).
Elszalad, majd vissza.
Jön az üzi a Spanyol takarítóbrigád egyik tagjától hogy Aidan kifeküdt, megy reselni. Na itt a baj már nem kicsi O.o... aztán még egy hunti minusz. Látom jön a tíf diadalittasan, hogy majd faszául elviszi a cuccomat, kinyír mindenkit, de...
ROHAN! Hee? Jobb oldalról Aidan és Menia betámadták :) sztem utólérték :)
Ez meg a "nekötekedjkisköcsögizmoshaverjaimvannak" eset :) -
úgy szertem mikor devil eye-okat summolnak DRbe :) de vagy 10 db ott volt és pont a végén majdnem kint voltunk. Sok thief be izgult a karavánra meg a kis zsoldosokra :) de hogy lettem lila ? :) mák hogy életbe maradtam. Láttam rakat devil eye ot volt vissza fordultam aztán fel az oxra de annak is úgy le falták az életét mire ki értem. Aztán jött egy 70 körüli csákó az le szedte rólam őket de ő is napozot nem birt el 10db-ot :)
miután el mentél hivtak jangang fele ott is volt balhé még de a mi javunkra :) -
bakker sosem láttam még ott pedig általában arra megyek amikor elődugja a pofáját^^
Tartozom neki még lvl44-ről és meg akarom adni :) -
hehehe jo volt a tegnapi dead ravine napozás :) devil eye olyan mocskos szörny hogy fel se tünik hogy nem red eye ghost van ravinebe :D nameg ja a lagg... de cafat mercenary se volt semmi, mikor majdnem megolte az egyik playert :D erre cafat belilult :) de ez a "kum sala" trade volt! :) -
de szokott oda is spawnolni. de csak DrJarlaxle olyan kib@szott makker, hogy Trade közben ráspawnol. Erre nem leöli?! :D -
Tegnap mi tradeünk volt bakker xDDDD
Tangoval meg néhány szövetséges pénzéhes emberkével elindultunk hogy, na majd mi :)
A DR-hez érünk 2 hi-lvl tíf... ehehe, kezdett rossz érzésem lenni, ugyanis a lag sem hagyott alább, sőt.
a közepe felé megjelent a társaság 3. rosszfiuja követtek egy darabig aztán summon devil eye :P
Cafat mondta "vissza!"
Mentünk is volna, ha nem állta volna meg (nem a félelemtől, ez egyértelmű) és a nagy lagban azt sem láttam kit ütök. Na ezért Dead Ravine a hely...
Végeredmény: Tango meg én napoztunmk a DR-ben, de egy centit sem barnultunk mert ugye ott nem süt be a nap.
Nah, de még egy kérdés? Uru miért nem jelenik meg a DR-ben? Joymax az kihagyta... pedig úgy lenne fincsi :)
-
Ugyanaz :) -
[Server Inspection] Weekly Server Inspection Notice(revised)
Date : 1/15/2007
inquiry : 9529
Hello. This is Silkroad Online.
In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, the server and website will undergo regular weekly server inspection.
Inspection Period: 1/16/2007 13:00~18:00 Silkroad Standard Time (5 hour duration)
[Patch]
- Data backup
Vki tudja mennyi volt eredetileg?
még 1 óra... -
full int. :) -
jah 9es a legmagasabb farm. -
arpad13 #30898 És PVE-re??? -
+ szarásik alchemyzve -
az, ameik jól kivan farmolva és/vagy +3 és afölötti szetje van, telekékezve, esetleg Seal of Xy tárgyakkal tűzdelve... -
DTR #30895 Szerintetek mi a legjobb kari pvp-re/ben ?
Én egy full str-es, glavies, fire-osra gondoltam. Szerintetek?
Valamint a legmagasabb farm az szerintem a 9es. Jól gondolom ?
Előre is köszi és jó játékot ^^ -
DTR #30894 Sziasztok! -
egyik trükk ami bejött, h megölök egy mobot, és abból esik sárga izé, azért fájós derekammal lehajolok, vagy mókus felveszi, akkor még lumbágód se lesz,
-
Próbálkoztál már az 5*-os tréddel ?
-
Kryon #30891 Gyártsál stoneokat,+olj cuccokat,és add el,abban van legtöbb lóvé... -
Kryon #30890 Alchemy -
Blave #30889 Van valami olyan trükk vagy tippetek amivel goldot lehet szerezni? Mert igazából a tradelés lett erre kitalálva, de azzal alig jön be 100-150k :( -
hányas vagy? -
Cat 02 #30887 az kaki -.- -
Én a fenti keresőt használtam ott meg nem találtam 1bként thx -
Cat 02 #30885 van sro oldal is :PPPPP -
Cat 02 #30884 kr ben max xD
vagy Hunor Aehen xDDD -
oksa haggyuk lol