59
-
stanci #19 Na jó ez kicsit erős volt, csak felhúzott jerec és signs postja. Én szeretem a technikai újdonságokat, meg ha az emberiség elér valami olyat ami előtte lehetetlennek tűnt. -
stanci #18 Én pont az ellenkezőjét hallottam. Pont, hogy a Viking szondákat fertőtlenítették rendesen ugyanis akkor sokkal nagyobb költségvetése volt a NASA-nak.
Műbalhé az egész. Nem értem miért kell ilyen álszent dumával hátráltatni a fejlődést. Taylor egy -
#17 de annyit, hogy ez alapján azt írhassák, hogy "Taylor szerint pedig legyen az vulkáni vagy baktériumi tevékenység, igen nagy tömegűnek tűnik"? Mer oké, hogy volt pár szökevény baci, meg ne adj isten osztódtak is, de ezt a Mars Expressz Mars körüli pályáról "igen nagy tömegűnek" lássa az reális lehet? Az összes szonda talán együtt nem tesz ki egy házat, nem még a rajtuk lévő szökevény bacik... -
kukacos #16 Hát a Földet is így terraformálták pár milliárd éve. Igaz, eltartott egy darabig. Ük-ük-ük-...-ükunokáink már látni fogják az eredményt. -
jerec #15 -
Anteris #14 meg nem értem mi ez a hiszti most. Számtalan űreszköz landolt már a Marson abban az időben amikor még magasról tettek ezekre a sterilizációs problémákra. Ha van ott valami élet akkor azt mi vittük oda a 70-es 80-as években. -
Anteris #13 "több millió baktérium fog elpusztulni" : )
-
waterman #12 majd a bacik után küldenek pár vödör hipót meg domestost is:) -
pemga #11 Mi így terraformálunk :). A metán nem lesz alkalmas légkörképzésre és a felszín viszonylag fix hőmérsékleten tartására? Azért nem semmik ezek a bacik :). -
jerec #10 Ráadásul még egyáltalán nem biztos hogy nincs élet a marson... és lehet, hogy a földi bacik agresszívak a marsiakkal szemben -
dez #9 Ha ellenőrízhetetlenül és megállíthatatlanul elterjed egy baci, ami éppenhogy meggátolja egy ember számára egészséges bioszféra kialakítását, az nem lesz hasznos. -
dez #8 Na igen, de nem így, hanem alaposan megtervezve. -
#7 Miert ezek a fickok szerint hogy kerultunk a foldre...?? Pont ugyanigy....) -
#6 Már megbocsáss, de hüleség amit irsz, mit tesz tönkre egy szikladarabon az ha ráköpsz?? megváltozik, más lesz az igaz. de nem megy tönkre......gondolkodj már! a világegyetem csak abbol áll, változásbol, minden hat mindenre és változik. Mi is, ez igy megy. Ha te reggel beülsz az autodba, vagy felszállsz a buszra, ugyanugy hatsz a környezetedre, és változtatod...ez nem zavar?????
Mi neked a mars?? vagy más bolygo??? ne légy nevetséges.....
-
#5 "Taylor mindenesetre értelmetlen vandalizmusnak tartja."
Előbb-utóbb ugyis bekövetkezett volna,ezt kedves Taylor is beláthatná. -
reechike #4 Igen, mit lehet tönkretenni a Marson?
Amúgy meg ha megoldható a terraformálás, akkor hajrá! -
#3 Na ez az megyünk tovább pusztítani :) Olyanok leszünk mint a függetlenség napjáűban az ufók, feléljük a készleteket, majd továbbállunk, és ez megy egy darabig. -
#2 Mit tett tönkre az ember? -
jerec #1 Nah, és az ember ismét bebizonyította, hogy bármit tönkre tud tenni