104
Feromon parfüm, csábításra
-
Prank #20 várj, elmegyek érte -
#19 az edző topom vagy nadrágom jó lesz? -
#18 Beválhat.Ha valaki elhiszi, hogy működik az kellő önbizalmat adhat.
De amúgy szvsz szart sem ér. -
Prank #17 küldesz magadról egy feromonmintát? -
#16 Üdvözöllek a való világban (nem, nem a showban)!
1. bevállni nem szokott semmi, legfeljebb beválni
2. legalább fél tucat parfüm sorakozik most is a drogériák polcain, melyekbe feromon illatanyagot kevertek
3. nem segít a partner találásban, udvarolni és szimpatikusnak lenni még feromon tartalmú parfümmel is neked kell. Az ember által kibocsájtott feromon kémiai hatása igazolt: szexuális készenlétet jelent, melyet a másik fél tudat alatt fogad és esetlegesen maga is izgalmi állapotba jöhet. De ez még a természetes feromonnál sem mindig garantált, nemhogy egy parfümbe pacsmagolt mesterséges feromon. Mellesleg baromi kicsi mennyiségben rakhatnak csak bele, mivel a feromon hormonkészítmény, és hormontartalmú cuccost csak orvos írhatna fel. Még akkor is, ha külsőleg alkalmazott. Szóval azt akarom így körülményesen megfogalmazni, hogy egy ilyen parfüm hatása sem garantált. -
#15 Ha lenne az orrban vmi szerv, az orvosok már rég tudnának róla... -
tomo #14 a penznek nincsen szaga... -
whizz #13 Na, örülök, hogy nemcsak engem érdekel...
Amúgy a szagát nem érzed, mert ez tudatalatt műkszik, és az emberi orr nem képes érzékelni, hanem benne valamilyen szerv érzékeli... (vagy mi... :D)
Szóval igen érdekes a dolog... valami van benne, hogy mindenkinek más, hát igazán csak egy átverésnek látszik az egész... -
#12 Az egyik rádióban volt róla műsor és ott az egyik müsorvezető vásárolt ilyet az ő állítása szerint az égegyadta világon semmi hatást nem vett észre. Szerintem is egy igazi átverés. Nem elég hogy nőd sincs még le is húznak ilyen szarságokkal. -
#11 Rendelj Te, ha már annyira érdekel, hogy topikot nyitottál :-)))) -
Cat #10 tudományos alapja ugyan van, de ott bukik a dolog, hogy ez mindenkinél egyedi, és mindenkinek más jön be -
#9 Egész pontos megfogalmazás :DDDD
Imádom a csávót :D -
#8 pl. az önzetlen szeretet. :D -
Takezó #7 -.- ez a rákot okoz... mi nem? :Ð -
#6 Jah, és ettől hamarabb kiégsz? :D
Esetleg rákot okoz? :) -
#5 Kanszagú leszel tőle :D -
Takezó #4 hm, igen, kíváncsinak én is kíváncsi lennék a cuccosra, de ööö 6000 ft, ennyit nem ér meg egy poén :D:D:D (merthogy hatása is lenne, azt kétlem, csak a szaga érdekel:D] -
#3 akkor rendbenvagyunk Mátrix úrfi :D
igazából nincs egységes feromon, mint ahogy egységes nőideál sincs!
szóval ez maximum egy állati feromon-készítmény lehet, amit megpróbáltak általánosítani, de ezt nem lehet... Szóval maximum kicsit segíthet, hogyha vkinek bejössz, akkor ezzel hamarabb/jobb/élvezetesebb lesz az "eggyüttlét". Pártalálásban gyorsíthatja a folyamatot, de azoknál akik már úgyis rákattantak a saját feromonjaidra! Ez csak egy kis löket, mint a Nitró a kocsiknál, vagy egy nagy átverés. De elméletileg nem kéne az legyen. -
#2 nem azért, de a feromon tudtommal mindenkire másként hat. ezért van az, hogy pl két lánytestvérnél csak az egyikre indulsz be a másikra nem. mert neked csak az egyik feromonja tetszik. genetikailag. persze vannak kivételek és valamikor mindkettőt megfúrod:)) van, hogy egyszerre:DDD -
whizz #1 Hali mindenkinek!
Vicces dolog ez kéremszépen, most elterjedt magyarországon is ez a Feromon nevű "parfüm", amiről azt állítják, hogy segít a partner találásban, és még sokmindenben is... csak azért nyitottam a topikot, mert érdekelne olyan emberek véleménye, akik kipróbálták ezt a szert. Igazából a legviccesebb az, hogy már 3 helyen láttam, és mindhárom helyen más árban. Amúgy az "eredeti" www.feromon.hu Aki elég önfeláldozó, szerintem rendeljen egyet, és végre kiderül hogy turpisság-e vagy sem. Sok embert érdekel szerintem a téma, hisz leginkább azt gondolja az ember, hogy megint egy nagy átverés, amivel sok pénzt keresnek az emberen... nade mivan ha ez tényleg működik? Azért mindenkinek egy pozitív pontot jelentene... bár... ha meg mindenki hozzájuthat, akkor meg ugyanott leszünk. Szóval várom a hozzászólásokat.