104
Feromon parfüm, csábításra
-
#61 Hát nekem ami nagyon tetszik az egy sanel. Olyan citrusos illat meg ami még szimpatikus volt az Esprit új illata a Groovy Life -
#60 Hát én parfümre gondoltam! Stiftből megvan a tuti amit használok! Bocsi ha nem voltam érthető az előbb -
#59 Ezt a tuti nyerő cuccot kifejtenéd?? Most illatra gondolsz vagy stiftre vagy mire? -
#58 Vannak nálatok valami tuti nyerő cuccok amik bejönnek? -
#57 Igazából tényleg az a lényeg hogy az önbizalmad meglegyen. A többi mellékes. És az hogy ezt mi adja azt neked kell megtalálni. Nálam a citrom narancs stb nagyon nyerő. -
#56 Igazából szerintem arról van szó, hogy így még több pénzt húzhatnak le az emberekről, főleg az olyanokról akik fogékonyak az ilyesmire.
Azért megnézném ki az aki elhiszi, hogy majd a feromontól az összes nő megőrül érted.
Legyen jó illatod, a többi már csak rajtad múlik. -
#55 Ez a feromon elég nagy urban legend lett! Gondoljatok bele ha beleöntik valami iszonyat büdös lötyibe akkor is képes lennél felcsípni egy csajt! Na ez elég nagy paraszt vakítás! -
bobama #54 Ez teljesen így, még a csalódásodat is növeli. Megveszed drágán hogy ezzel most aztán nagyon menő leszel, elmész szórakozóhelyre és jééé nem jöttél össze senkivel. Sokkal inkább olyan parfümöt válassz magadnak ami Neked jön be nagyon, mert bár nem érzed magadon, de sokkal jobb a kisugárzásod ha jól érzed magad a bődbe -
#53 Én meg úgy vagyok vele hogyha nekem tettszik az illat akkor nem vallok vele kudarcot. Ilyenben jó az ízlésem. -
#52 Én láttam róla egy tv műsort, amiben összehasonlították a normál parfümökkel, és igazából semmivel sem jobb, mint egy "hagyományos" parfüm. -
#51 Ez a feromonos parfüm dolog valakinél bevált? Mert oké hogy iszonyat drágák de használnak is? -
Tonto #50 Hú nekem nagyon bejött, azóta alig bírom levakarni magamról a felajzott teheneket és egyéb párosújjú patásokat... -
Gospel #49
Parfümök eredeti, márkás, bolti ár alatt eladók!
VÉGKIÁRUSÍTÁS!
info:
www.illatszer.mindenkilapja.hu
-
Phat Smoker #48 milyen szempontból vagy vele megelégedve, kifejtenéd ? ;-)
-
Azrael23 #46 A Story tv-én, az éjszakai adásblokkban, amikor szexuális segédeszközöket hirdetnek, ott reklámoznak egyfajta feromon parfümöt is, de az más, mint amit a csajozási tanácsok árul. Kérdésem az, hogy
ezt próbálta-e már valaki, ha igen milyenek a tapasztalatai? -
rajdi #45 Nos mondhatom, hogy egy jól megválasztott "testhezálló" parfüm ér annyit, mint egy feromon bomba. Válogatós vagyok ilyen téren, és végigszagolhatok egy polc parfümöt, akkor sem biztos hogy találok olyat, amire azt mondom EZ AZ! Pasi létemre nem szégyellem inkább megkérdezni azt az ürgét egy szórakozóhelyen, akinek a parfümjét el tudom képzelni magamon, hogy mit használ és eddig ez jobban bevált, mint ha a parfümériában szimatolom a tester-eket felváltva a kávés küblivel. 3-4 olyan illat van, ami igazán megfogott az évek során, de a lényeg az hogy abból van egy "mindentvivő" Feltűnt hogy ha az van rajtam, a társaságban lévő csajok (mert ugye vad-idegen nők mégsem jönnek oda, ha csak nem te vagy Brad Pitt : ) hamar megjegyzik hogy milyen jó illatot használok, és volt akit le sem lehetett vakarni a nyakamról azután. Persze rámozdultam volna, ha nem az ismerősöm barátnője, de az világossá vált, hogy semmibe nem kerülne "elkapni" ezek után. (hehe) Én kb egy szinten jónak tartom másik 3 általam kiválasztott márkával, de valahogy ez az egy ami hatással is bír. Nem reklámnak szánom ezt a pár sort, így mindegy mi is a neve a cuccnak, a lényeg az, hogy egy jó választással, egy a testkémiánkhoz passzoló illattal nincs az a feromon extázis ami versenyre kelhet! -
Vlala #44 Magyarán: a feromon olyan, mint a placebó. Önbizalmat ad. :) -
Zolsand #43 Szeretném megosztani a tapasztaltaimat feromon téren. Tegnap próbáltam ki egy feromonos parfümöt és bevált, de szerintem nem elég a parfüm attól nem fognak rádmászni a csajok elvégre büszkeség meg a minden, de ha egy lánynak kivivtad a figyelmét akkor ez csak egy lökés neki hogy rájöjjön hogy csak te vagy az aki kell neki, lányok esetében is gondolom igy van forditott helyzetbe. Tehát attól hogy rajtad van a feromon attól még ugyan úgy el kell csábitani a kiválasztottat, udvarolni meg a hasonló. Szal nitrónak megfelel de attól még rajtad múlnak a dolgok. -
nyuxko #42 Üdv!
Gondoltam én is megosztanám a tapasztalatom ezen a téren, igenis létezik feromon, és igenis van hatása, csakhogy nem mind1 milyet vesz az ember lánya, mert a személyiségjegyeknek megfelelő illatot ke, és az sem mind1 hogy milyen fajta, vagyis hogy valóban feromon van benne, vagy csak szteroid.Ahol 3eFt-ért adnak 50 ml-t, ott már vmi nem tiszta, minimum a duplájába vagy még annál is többe kell neki kerülnie, és én azt szeretem ha érzem h rajtam van, tehát h van saját illata. Én már megtaláltam az én mesterséges emberi feromonnal ellátott illatomat, de nem szeretnék reklámozni, úgyh nem írnám le :) -
#41 lol -
geri0202 #40 A feromon tényleg igez...
ha valakit érdekel itt talál róla több infót és olcsün meg is rendelheti .. HA AKARJA..
http://www.PasizasiTanacsok.hu/feromon&pid=35761 -
#39 Ne beszélj butaságokat!
Attól még, hogy a vomeronazális szerv az egereknél a párkeresésre használt illatanyagokat azonosítja egyáltalán nem jelenti azt, hogy az emberi feromonok is csak ott érzékelhetőek...
Ettől függetlenül még lehet nagy átverés a feromonparfüm csak nem ebből az okból. -
raverke #38 Sziasztok! Mindenkinek figyelmébe ajánlanám ezt a cikket.:http://www.origo.hu/tudomany/elet/20020205titkos.html
Ebből kiderül, hogy igazából az orrban található szerv csak az egereknél található meg! Az embereknél csak csecsemő korban található meg, késöbb visszafejlődik. A feromon tartalmú löttyök, parfümnek nevezett kotyvalékok ÁTVERÉSEK!!!! Egyszrű kitaláció az egész! Arra mentek rá, hogy a magányos emberek végső elkeseredésükben próbálják ki ezt a terméket, hogy minél több pénzt húzzanak le róluk! Nem érdekes, hogy egyre több ez ismerkedős oldal?? Először még ingyenes, majd ha beindul, már bizonyos, alapvető szolgáltaásokért pénzt kérnek!
Ha én azt mondanám, hogy feltaláltam a tuti csajozás kapszuláját és egy tudományos bla-bla szöveggel elmagyaráznám, aminek némi alapja van, akkor biztosak lehettek abban, hogy lenne megrendelés!!!
Szóval üdvözlöm az összes feromon ügynököt, akik nevetségesen próbálkoznak pénzt keresni, kihasználva a magányos hiszékeny embereket!!
Szép napot! -
Bircsike #37 Gilroy az egyik eredeti feromon parfüm, ami tényleg bizonyítottam rendkívül erős. Egyes nők teljesen elvesztik a fejüket ha megérzik. -
daboda #36 Sziasztok!
Nos, én feláldoztam magam és két héttel ezelőtt rendeltem egy üveggel a csajozási tanácsok oldaltól feromon-m parfümöt! Átverés az egész!!!!!
Tapasztalataim: Mivel alkoholos tartalma van, ezért büdös! Előírás szerint használtam, se többet se kevesebbet nem fújtam magamra, illetve a ruhámra!
Azért, nehogy túlzott mértékben használjam, illetve azért, hogy meglegyen a hatása! Száraz, hűvös helyen tartottam! Ma nem tudtam használni, mert kifogyott! Ez kéthavi adag? 20 ml-t írtak az üvegre, de ebben 5 ml sem volt!Voltak már parfümjeim,(nem feromon) 100 ml, 10 ml, 20 ml, de azok sem fogytak ki ilyen hamar és azokat gyakrabban használtam! Tehát 9000 Ft-ért kaptam egy 2 ml alkoholos tartalmú löttyöt, egy 20 ml-es üvegcsében! Állítom, hogy átverés az egész!!!! Lehet, hogy máshol tényleg jók vannak, de ez biztos, hogy nem az volt!
Tapasztalat: ÁTVERÉS!
Minden jót! Daboda -
Ronny #35 hány átalvatlen éjszaka volt megalkotni ezt a "elméletet"? -
captaingabi #34 Minek feromont venni, amikor azt az ember is megtermeli? Inkább arra a kérdésre keressük a választ, hogy hogyan lehet termelni, (eseleg nagyobb mennyiségben, ha számít egyáltalán a mennyiség) esetleg 40 évesen is. Egyik dolog, amit észrevettem, hogy ha önkielégítést követöen aznap megyünk csajozni, akkor szerintem nincs feromon termelés, vagy nagyon lecsökken. (Ami logikus, ha a szexuális aktivitást jelzi a feromon, mert akkor már nincs semmi affinitásod a szexre...). Ha viszont 1 hétig nem csinálod, akkor olyan "kanos leszel = feromont termelsz" (szerintem), hogy ragadnak rád a nők. (Ami nem elég, mert ez csak arra jó, hogy észrevegyenek, hogy szexuálisan aktív vagy, és elérhető, onnan neked kell rámenni... :) ) Amit leírtam, annak tudományos alapja nincs, ez csak tapasztalatból leszürt elmélet... -
Bircsike #33 Ha nem bírsz hozzászólni értelmeset a témához minek reklámozol ilyen baromságokat? -
pesza #32 http://www.uvmeguru.com/uvme.php?r=296805
Ez kell, nem a feromon -
Bircsike #31 Gilroy feromon parfümről tud valaki valamit? Lehet itt az országban kapni? Ha jól emlékszem az Ocean's 13-ben is ezt használták! -
Amyke #30 Itt is van egy ilyen Feromon parfüm reklám:
Feromon parfüm
Ez is azt állítja, h garantáltan elcsábítod tőle a pasikat.Hááát... -
Norbee15 #29 Feromon parfümök
http://www.csajozasitanacsok.hu/?pid=7320 -
#28 Namost.
A feromonok mint olyanok valóban hatékonyak a legtöbb emlősnél és így az embernél is. (Persze fajspecifikusak) Valóban változó az egyedi reakció rá, de az, hogy valakire egyáltalán nem hat valószínűtlen. Ez így nagyon durva dolognak tűnhet pedig egyáltalán nem akkora dolog mint amennyire felfújják.
Általánosan a feromonok exohormonok, amik azt jelzik a lehetséges partnernek, hogy a kibocsátó termékeny, és készen áll a párzásra. Ez a partnerben szexuális vágyat indukál- és mást nem. A tudatos kontrollt nem befolyásolja, vagyis minden egyéb reakció, amit a másik érezne irántad az megmarad. Vagyis ha barátnőt akarsz szerezni feromonnal, akkor azt elfelejtheted. Az egyetlen amire jó, az az, hogy megnöveli egy egyéjszakás kaland lehetőségét- főleg ha a kiszemelted épp be van rúgva, vagy drogozva vagy mindkettő.
Persze ott van még a többek álktal emlegetett pszichológia hatás, hogy önbizalmat ad a viselőnek. Mindemellett szerintem rohadtul nem éri meg, de ha sok pénzed van akkor csak rajta...(Bár ugyanilyen hatást elérhetsz, ha a sok pénzedből mongyuk menős sportkocsit veszel inkább) -
keletomi72 #27 Ja igen, én mondjuk csak ezt próbáltam ki, ami a www.CsajozasiTanacsok.hu oldalon van, ez tuti jól működik, a többiről nem tudok véleményt mondani!!! -
keletomi72 #26 Sziasztok,
Nekem igy 35 évesen elég nehézkesen ment már a csajozás, úgyhogy én is vettem ebből a feromonparfümből. Én csak jót tudok róla mondani, mindig elérte a kivánt hatást, én már többször is vettem, ha csajozni akarok mindig használom!
Szerintem ez a Zólyomi nagy butaságokat beszél, mivel ez nem igazi parfüm, nem is bőrre kell fújni, hanem a ruhára, pont azért mert a feromon koncentrátum árt a bőrnek, ezért is nem szabad parfümbe tenni. -
Cat #25 Zólyomi Zsolt parfümszakértő egyértelmű nemmel válaszol kérdésünkre. Azt mondja, a kozmetikumok nem tartalmaznak feromonokat, sőt, ha valamely nagy kozmetikai cég termékeiről valaki azt állítaná, hogy humán feromonokat tartalmaz, azt a cég nagy valószínűséggel be is perelné. Jelenleg a parfümök készítéséhez rendelkezésre álló öt-tízezer alapanyag között sem állati, sem emberi eredetű, sem pedig állatkísérletben tesztelt anyag nem található. A szigorú szabályokat az Európai Unió hozta, így a tagállamokban gyártott, illetve forgalomba hozott termékekben elképzelhetetlen a humán feromon jelenléte.
http://tabu.origo.hu/kivul-belul/20060907avagy.html -
#24 Én már így a neten keresztül is érzem a vecsési káposzta szagodat. Megvetted a feromont?
Vigyázz, mert agyondugványpzlak, ha egyszer a közelembe érsZ! (Fiú vagyok). -
#23 hát gyerekek, én lehet veszek egyet jövőhéten! valmi olcsóbbat, madj leírom miylet, meg hogy van e eredménye:D -
Hellboy01 #22 Próbálta már valaki? -
#21 :DDDD