Már a Holdat is pásztázhatjuk a NASA szoftverével

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem a google earth jobban közeliti a városokat
FeketeFény
www.map.google.com

-----][----www.di.fm-----][------

Hol Lehet a Google-n térképeket keresni vagy mûholdas fotókat?

Kara kánként folytatom tanításom.

FeketeFény
Dömi: Nem valószínû, hanem tény. De jobb is ha még csak itt tart a köztudat és nem közelíti meg a valóságot, hogy hol is tart igazán:)

-----][----www.di.fm-----][------

mert Te jó helyen lax :)) én csak a város foltját láttam

Sanyix
Gugliban nincs kitakarva, legalábbis 1 hónapja még nem volt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Schwarz
a gugli is ezt az adatbázist használja, az 51es körzet, meg egyéb létesítmények ki vannak takarva :-(

Mi az a windows?

Dono
én ha 3xosan zoomolok akárhová ---> FATAL ERROR <#mf3>

AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD

"Látta valaki a Közellenséget?:)"

Sajnos.

Egyéb iránt, a 0.33 méter még elég kevés összeesküdni, de valószínûleg a nagyobb kormányok hadseregnék rendelkezésre állnak. Bár ez utóbbi megjegyzésem eléggé összeesküvésgyanús volt :)

Shodan
Nem

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

GregSB
De a gúgliért fizetni kell, nem?

norbre
gugli forever <#vigyor>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Killgore
Egyetértek. Amúgy köszi.

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

rage
Ha közel zoomolok, csak elmosott textúrák vannak, a google-lel meg a házunkat is megtaláltam...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

norbre
most nézegetem, de nekem a guglié jobban bejön.
gyorsabb, sztem jobban kezelhetõ, és sztem több helyen van sokkal részletesebb kép.
ja és abban mondjuk vannak bekapcsolható utak, és amerikában a nagyobb városokban vannak 3d épületek, stb.
sztem a gugli jobb, de abban nincs meg a hold pl

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Tedd fel a Directx 2005 októberi verzióját

Shodan
Szerintem hasonló.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Killgore
Nekem nem fut. hibaüzenetet ír.

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Sanyix
Amúgy nagyobb felbontású a képe mint a gugliörtnek?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
2 GIGA szabad hely????? Azé kell a net, hogy netrõl szedje az adatot, nem azért hogy letöltse a vinyóra...

Nethyrrea
és az 51-es körzetet? :D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

norbre
mármint ezt most töltöm le, a Google progiját meg tudm ajánlani <#idiota>

norbre
most töltöm le de ajánlani tudom az Google Earth neû progit

Randal
"Nemrégiben a "Blue Marble, Next Generation Earth" nevû fejlesztéssel a programozók egy kilométerrõl 500 méterre növelték a felvételek felbontását, de egyes adatcsomagokkal a teljes bolygót végigpásztázhatjuk 15 méteres felbontással, míg az Egyesült Államok adatainál a felbontás 1 méteres, illetve több lakott területnél eléri a 0,33 métert is."

lehet gyártani az összeesküvés elméleteket.
Látta valaki a Közellenséget?:)

Ez naon jó progi<#vigyor2> , egyik ismerõsömnél már megnéztem.<#eljen>