26
-
jakes #26 szerintem a google earth jobban közeliti a városokat -
#25 www.map.google.com -
Epikurosz #24 Hol Lehet a Google-n térképeket keresni vagy műholdas fotókat? -
#23 Dömi: Nem valószínű, hanem tény. De jobb is ha még csak itt tart a köztudat és nem közelíti meg a valóságot, hogy hol is tart igazán:) -
Roli #22 mert Te jó helyen lax :)) én csak a város foltját láttam -
#21 Gugliban nincs kitakarva, legalábbis 1 hónapja még nem volt. -
#20 a gugli is ezt az adatbázist használja, az 51es körzet, meg egyéb létesítmények ki vannak takarva :-( -
#19 én ha 3xosan zoomolok akárhová ---> FATAL ERROR -
Dömper Ármánd #18 "Látta valaki a Közellenséget?:)"
Sajnos.
Egyéb iránt, a 0.33 méter még elég kevés összeesküdni, de valószínűleg a nagyobb kormányok hadseregnék rendelkezésre állnak. Bár ez utóbbi megjegyzésem eléggé összeesküvésgyanús volt :) -
#17 Nem -
#16 De a gúgliért fizetni kell, nem? -
#15 gugli forever -
#14 Egyetértek. Amúgy köszi. -
#13 Ha közel zoomolok, csak elmosott textúrák vannak, a google-lel meg a házunkat is megtaláltam... -
#12 most nézegetem, de nekem a guglié jobban bejön.
gyorsabb, sztem jobban kezelhető, és sztem több helyen van sokkal részletesebb kép.
ja és abban mondjuk vannak bekapcsolható utak, és amerikában a nagyobb városokban vannak 3d épületek, stb.
sztem a gugli jobb, de abban nincs meg a hold pl -
#11 Direct X 9.0c október -
#10 Tedd fel a Directx 2005 októberi verzióját -
#9 Szerintem hasonló. -
#8 Nekem nem fut. hibaüzenetet ír. -
#7 Amúgy nagyobb felbontású a képe mint a gugliörtnek? -
#6 2 GIGA szabad hely????? Azé kell a net, hogy netről szedje az adatot, nem azért hogy letöltse a vinyóra... -
#5 és az 51-es körzetet? :D -
#4 mármint ezt most töltöm le, a Google progiját meg tudm ajánlani -
#3 most töltöm le de ajánlani tudom az Google Earth neű progit -
#2 "Nemrégiben a "Blue Marble, Next Generation Earth" nevű fejlesztéssel a programozók egy kilométerről 500 méterre növelték a felvételek felbontását, de egyes adatcsomagokkal a teljes bolygót végigpásztázhatjuk 15 méteres felbontással, míg az Egyesült Államok adatainál a felbontás 1 méteres, illetve több lakott területnél eléri a 0,33 métert is."
lehet gyártani az összeesküvés elméleteket.
Látta valaki a Közellenséget?:) -
jerec #1 Ez naon jó progi , egyik ismerősömnél már megnéztem.