Intelligens toll mobil készülékekhez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval én vagyok eltévedve, és a hébereknek van európai országa, és világnyelv <#nemtudom>#nemtudom>
És ez nem zsidózás ugyanígy ki lennék akadva, ha szír/üzbég/inka nyelvekrõl lenne szó
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Különleges golyóstollat fejlesztettek ki a holland Philips elektronikai konszern mérnökei
Magyarán hollandok fejlesztették, csak felkértek más országok cégeit a "honosítás" elvégzésére.
Namármost, kérdezem én, hogy mióta nagyobb közösség a héber nyelvû európai viszonylatban (ha már a konzorciumuk része a European Commission), illetve akár világviszonylatban, mint a spanyol ??
De tovább megyek, ha veszed a fáradságot, és elolvasod a hanlapjukat, akkor a következõ információhoz juthatsz:
The handwriting recognition module will be integrated within the pen and incorporate most advanced algorithms for recognition and translation to a variety of languages including most European languages
Ezek szerint a héber élvezetõ a "most European languages" között ?
Valamirõl lemaradhattam <#zavart1>#zavart1>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
"Az eszközt a Philips és német, francia, olasz, valamint izraeli cégek közösen hozták létre a Vipdata nevû európai projekt keretében."
Nekem elég logikusnak tûnik hogy azért ezeken a nyelveken tud kapásból, mert ezen országok cégei dolgoztak rajta. Abszolút felesleges és alaptalan (jelen esetben) zsidózni.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD
Mert sztem ha minden 10. karaktert utólag manuálisan kikell javítani az nagyon macera...
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Ha a spanyol, kínai, orosz, hindi lett volna a övetkezõ a felsorolásban, ok, no de pont a héber?
Akkor már miért nem a zambiai, a maláj, vagy az inka