17
-
#17 esznemtudtam
Szóval én vagyok eltévedve, és a hébereknek van európai országa, és világnyelv
És ez nem zsidózás ugyanígy ki lennék akadva, ha szír/üzbég/inka nyelvekről lenne szó -
#16 Naés. Ha már focizhatnak az európai kupában is . . . -
#15 mivel a zsidók irányítják a világot ezért világnyelv^^ -
#14 Mekkora feltalálás? A nokiától már évek óta vehető ilyen, és teljesen toll az egész, tehát nem ilyen nagy bunkó! -
#13 Még mindég jobb egy hordozható, összecsavarható billentyűzet (ami manapság kezd "trendi" lenni), mint egy ilyen mauális írást segítő kütyü. -
#12 Hát, ezek szerint a hírnek csak az első mondatát felejtetted el elolvasni:
Különleges golyóstollat fejlesztettek ki a holland Philips elektronikai konszern mérnökei
Magyarán hollandok fejlesztették, csak felkértek más országok cégeit a "honosítás" elvégzésére.
Namármost, kérdezem én, hogy mióta nagyobb közösség a héber nyelvű európai viszonylatban (ha már a konzorciumuk része a European Commission), illetve akár világviszonylatban, mint a spanyol ??
De tovább megyek, ha veszed a fáradságot, és elolvasod a hanlapjukat, akkor a következő információhoz juthatsz:
The handwriting recognition module will be integrated within the pen and incorporate most advanced algorithms for recognition and translation to a variety of languages including most European languages
Ezek szerint a héber élvezető a "most European languages" között ?
Valamiről lemaradhattam -
Cvd #11 Mit nem lehet ezen érteni? Csak el kell olvasni a hírt rendesen:
"Az eszközt a Philips és német, francia, olasz, valamint izraeli cégek közösen hozták létre a Vipdata nevű európai projekt keretében."
Nekem elég logikusnak tűnik hogy azért ezeken a nyelveken tud kapásból, mert ezen országok cégei dolgoztak rajta. Abszolút felesleges és alaptalan (jelen esetben) zsidózni. -
Mihail #10 annyira jó hogy itthon lehet zsidózni! olyan jó magyarnak lenni! máshol miért nincsenek ilyen jó szokások? meg a nagyar szleng! az minden mást a földbe ver! -
#9 a héber azé vilégnyelv, me sok a zsidó -
SOCKET 911 #8 90% az jó???
Mert sztem ha minden 10. karaktert utólag manuálisan kikell javítani az nagyon macera... -
#7 De az nem tudott héberül -
roliika #6 A régi sokkal kisebb volt...ja és toll volt a formája!:-D Szintén Bluetooth-os,kamerás...stb,stb... -
FTeR #5 ilyen már volt és az nem volt ekkora. ezt talán még normálisan meg se lehet fogni. -
roliika #4 Ezt az intelligens, faantasztikus,különleges tollat, nem pont ebben a formában,de már vagy 4 éve lehet kapni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3 Hát, angol az, német az, francia az, olasz (húzós, de fogjuk rá) az, no de a héber ???
Ha a spanyol, kínai, orosz, hindi lett volna a övetkező a felsorolásban, ok, no de pont a héber?
Akkor már miért nem a zambiai, a maláj, vagy az inka -
#2 Ki mondta hogy világnyelv? -
#1 A toll a nemzetközi együttműködésnek köszönhetően egyaránt jól ért angolul, németül, franciául, olaszul és héberül
Héberül ???? Hát az mióta világnyelv ?