A Microsoft szerint veszélyes az SP3 előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
Ez szerintem úgy marhaság ahogy van. Soha semmi problémám nem volt se sp1 se sp2 óta winnel, no persze hallottam már, hogy bizonyos crack-ek nem mûködtek megfelelõen, de nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy ez az ms hibája lenne.
"az ms javítócsomagok köztudottan szarok, és veszélyesek" hát ez szánalamas szöveg.
kiváncsi lenék ö mondot fel vagy kirugták<#vigyor3>#vigyor3>
én mondotam vaze!!!
de anyi eszem van hogy nem kotorászok a szarban hogy rakja bele még más szart...
én mondotam vaze!!!
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Válasz a cikkbõl:
"Az aggodalom fõ oka, hogy a csomagba több olyan javítás is bekerült, amelyeket egy-egy, nem teljesen feltérképezett hiba elhárítására, csak szûk körben tettek elérhetõvé."
Attól, hogy látszólag nem fut semmi, még simán mehet egy tucat nem MS progi is (víruskeresõ, tûzfal, 1 halom quickstart progi, még 1 halom spyware, driverek, ...).
Nekem hónapokig is szokott menni a win különösebb gond nélkül.
A taskmanager megmondja, hogy melyik process zabálja le a memóriát, és azt szépen ki lehet írtani. Nálam pl. a ZoneAlarm volt ilyen, 1 hét után már 700MB felett volt.
Winhez is kell 1 bizonyos szintû tudás, hogy szakértõnek hívd magad, de szerintem 1általán nem nagy kunszt 1 wint bekonfigolni, hogy az mûködjön... Bár vannak érdekes tapasztalataim winnel. Egyszer winnel ment a gépem 2 napon át. Oké, futott pár progi, de utána ezek kikapcsolták magukat, de mégis furcsa volt, hogy alig van szabad memóriám, holott nem fut semmi...
"Hát, aki nem ért a winhez, az úgyis le fogja szedni a nem hivatalost, azt csodálkozik ha 5percenként lefagy a gépe..."
Aki úgy mond nem ért a winhez, az azt sem tudja, hogy létezik ilyen, nem tudja, hogy hogyan lehet letölteni és azt sem tudja, hogy hogyan lehet telepíteni.
Mellesleg olyan sokszor említettétek, hogy "aki nem ért a winhez". Ki számít hozzáértõnek? =)
Ennek ellenére a Patch-ek egy csokorba fogása semmivel sem veszélyesebb, mint az autoupdate bekapcsolásával azoknak egyessével letöltése és feltelepítése, szóval nem értem, hogy mire veri magát az M$ ??
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
csak annak aki nem ért a winhez
az ms javítócsomagok köztudottan szarok, és veszélyesek. Namost akkor ha nem az ms csomagolja össze a hotfixeket, akkor max annyi van, hogy nem ms sp. Amúgy nem fog 5 percenként fagyni (legalábbis nem az unofficSP3 miatt), csak max nem megy egy két olyan alkalmazás, aminek az átlaguser még a nevét sem hallotta...
A flame meg lyó, mert amúgy is kezdõdik a fûtésszezon 😉
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.