A Microsoft szerint veszélyes az SP3 előzetese

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mousee
hehe...sok sok színes csík a név helyén... megjött kbupdate, és osztja az észt... Mint mindíg.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

ha warez pistike gépét elszarja egy sp az nem tud meghatni. fõleg, h eleve ki kell játszani az sp rendzserét, ahhoz hogy hajlandó legyen felmászni.
a tm jó dolog csak ha az svchost tömi meg magát azt már kicsit macerásabb kilõni dumpolni meg úgysem fog az emberek nagyja, hogy megnézze mitõl hízott meg...

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

😊

dokar
"mikor a szakértelem a humorérzékkel párosul"<-Legalább van önbizalmad és arcod!

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net

http://update.microsoft.com/ Tessék, itt van nektek hivatalos SP3 elõzetes!...

Nagyképûsködve viccelõdöm? Az elõzõ két komment szerint igen. Ez az amikor a szakértelem a humorérzékkel párosul. Köszönöm a bókokat!

Ez az egesz akkor lenne hiteles, ha nem az MS vagy egy MS kozeli ceg allitana ezt!
Ráadásul egy SP az kommultatív frissítés, ehhez meg kell Sp2 is. stb. stb.

Mókamester megérkezett 😊

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Persze az is baj, hogy sg se bírja rendesen leírni a dolgokat. Ez nem SP3 elõzetes! Semmi köze az SP3-hoz. ezek csak hotfixek gyûjtemények, egy SP pedig nem csak hotfixek gyûjteményébõl áll!

dokar
Megjött Mrs. Gates és megint nagyképûsködik! <#ejnye1>

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net

És te értesz a Winhez?! Következõ kommenteddel teljesen megcáfolod! JA! Hogy CSAK SZERINTED!. Úgy OK. Én meg értek az ûrhajóvezetéshez!

"az ms javítócsomagok köztudottan szarok, és veszélyesek."

Ez szerintem úgy marhaság ahogy van. Soha semmi problémám nem volt se sp1 se sp2 óta winnel, no persze hallottam már, hogy bizonyos crack-ek nem mûködtek megfelelõen, de nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy ez az ms hibája lenne.

Na a lámer, windows fikázok összegyûltek...

"az ms javítócsomagok köztudottan szarok, és veszélyesek" hát ez szánalamas szöveg.

és mondanám jo az hogy nem csak a ms javitgatya hanem egy kivül álo aki ért is hozá mer ez nem hátrány hanem elõny...
kiváncsi lenék ö mondot fel vagy kirugták<#vigyor3>

én mondotam vaze!!!

én mondanám nem értek a win hez....
de anyi eszem van hogy nem kotorászok a szarban hogy rakja bele még más szart...

én mondotam vaze!!!

mousee
a sok system process volt, ami zabálta a sok memóriát... Dehát ez volt... már nincs ilyen bajom... per pill 3 hetes uptime-on wok...asszem...de lehet h kevesebb...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

"az ms javítócsomagok köztudottan szarok, és veszélyesek. Namost akkor ha nem az ms csomagolja össze a hotfixeket, akkor max annyi van, hogy nem ms sp."

Válasz a cikkbõl:

"Az aggodalom fõ oka, hogy a csomagba több olyan javítás is bekerült, amelyeket egy-egy, nem teljesen feltérképezett hiba elhárítására, csak szûk körben tettek elérhetõvé."

"Egyszer winnel ment a gépem 2 napon át. Oké, futott pár progi, de utána ezek kikapcsolták magukat, de mégis furcsa volt, hogy alig van szabad memóriám, holott nem fut semmi..."

Attól, hogy látszólag nem fut semmi, még simán mehet egy tucat nem MS progi is (víruskeresõ, tûzfal, 1 halom quickstart progi, még 1 halom spyware, driverek, ...).
Nekem hónapokig is szokott menni a win különösebb gond nélkül.
A taskmanager megmondja, hogy melyik process zabálja le a memóriát, és azt szépen ki lehet írtani. Nálam pl. a ZoneAlarm volt ilyen, 1 hét után már 700MB felett volt.

mousee
Sajna van pár olyan ember, aki azt hiszi, hogy ért a winhez, azt közbe... Azt tudja, hogy hogy kell telepíteni, meg ápdételni, meg minden szart felrakni, és persze ezzel az egész wint gajra vágni.

Winhez is kell 1 bizonyos szintû tudás, hogy szakértõnek hívd magad, de szerintem 1általán nem nagy kunszt 1 wint bekonfigolni, hogy az mûködjön... Bár vannak érdekes tapasztalataim winnel. Egyszer winnel ment a gépem 2 napon át. Oké, futott pár progi, de utána ezek kikapcsolták magukat, de mégis furcsa volt, hogy alig van szabad memóriám, holott nem fut semmi...

"Az aggodalom fõ oka, hogy a csomagba több olyan javítás is bekerült, amelyeket egy-egy, nem teljesen feltérképezett hiba elhárítására, csak szûk körben tettek elérhetõvé."

"Hát, aki nem ért a winhez, az úgyis le fogja szedni a nem hivatalost, azt csodálkozik ha 5percenként lefagy a gépe..."

Aki úgy mond nem ért a winhez, az azt sem tudja, hogy létezik ilyen, nem tudja, hogy hogyan lehet letölteni és azt sem tudja, hogy hogyan lehet telepíteni.

Mellesleg olyan sokszor említettétek, hogy "aki nem ért a winhez". Ki számít hozzáértõnek? =)
mrzed001
Egyeses javítocsomagok veszélyesek, sõt, volt már, hogy hibásak voltak, és komoly problémákat okoztak.
Ennek ellenére a Patch-ek egy csokorba fogása semmivel sem veszélyesebb, mint az autoupdate bekapcsolásával azoknak egyessével letöltése és feltelepítése, szóval nem értem, hogy mire veri magát az M$ ??

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mondjuk a winnek elvileg az az elõnye, hogy elvileg nem kell érteni hozzá.
"az ms javítócsomagok köztudottan szarok, és veszélyesek"

csak annak aki nem ért a winhez
ez most nem világos.
az ms javítócsomagok köztudottan szarok, és veszélyesek. Namost akkor ha nem az ms csomagolja össze a hotfixeket, akkor max annyi van, hogy nem ms sp. Amúgy nem fog 5 percenként fagyni (legalábbis nem az unofficSP3 miatt), csak max nem megy egy két olyan alkalmazás, aminek az átlaguser még a nevét sem hallotta...

A flame meg lyó, mert amúgy is kezdõdik a fûtésszezon 😉

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

mousee
Hát, aki nem ért a winhez, az úgyis le fogja szedni a nem hivatalost, azt csodálkozik ha 5percenként lefagy a gépe...

Nemcsak az SP3 elõzetese veszélyes, hanem a Win-rõl való írások is veszélyesek, mert mindig flame kerekedik belõle.

Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.

Ezt most úgy mondta az m$ mintha maga a win használata nem lenne veszélyes. Bár lehet nem az ,csak a sok láma nem ért hozzá - köztük anyám is akinek repült a rendszere ,pedig van tüzfala meg virusírtója meg mitoménmije- . Még jó hogy felhasználóbarát.
← ElőzőOldal 2 / 2