79
-
kbupdate #39 akkor nyertél! -
#38 hahaha éppen ilyen választ vártam :DDDD -
kbupdate #37 Minden olyantól elzárkózol, amitől többet tudsz meg? Mellesleg a te hozzászólásod sem.
Vagy nagyon magadra vetted az egészet?
És majd akkor szólj be, ha #29-est is megnézted, és #25, #18-as... -
#36 MODERÁTOROK!
ajánlom a #34-et torolni, ezzel az uzenettel egyutt, semmi koze a cikkhez... -
#35 Ezt a hotfix packot nem ajánlo msenkinek, én felraktam, de tartott vagy 2 óráig, mivel szinte az összes után újra kellene indítan ia gépet (én azért a pár nap különbséggel kijötteket együtt raktam fel). Ráadásul volt olyan, amelyiket fe lse tudtam rakni, mert hiányolt egy előző updatet, vagy azt írta ki nem megfelelő oprendszer )
Szóval inkább szerezzetek használható termékkulcsot és irány a Windows Update. -
kbupdate #34 Mindig RÖVID i, nem í!! Sok birka fórumozgat, fórumozgat, de még írni se tudnak! És az ilyenek szövegelnek... nevetségesek.
Csak a legalapvetőbb dolgok, amiket nem tudnak leírni:
mindig
ehHez/ahHoz
muszáj
baN/beN, ha valaHOL van vmi és ba/be, ha valaHOVÁ megy/tart stb.
A vessző helyes használatátról nem is beszélve... -
#33 "az ms javítócsomagok köztudottan szarok, és veszélyesek."
Te mekkora egy láma vagy istenem...bocsi de erre nincs jobb szó...
A Frissítéseknek semmi ártó hatása nincs!! Még ha az SG bulvármagazin elefántot csinál a bolhából néha,,,és hazudozik össze vissza akkor sincs... Ellenben stabilabbá és biztonságosabbá teszi a redszert!
Akinek nincs SP2 telepítve, minél elöbb tegye fel és az utána kiadott frissítéseket is!
A kamu SP3-at meg tessék elfelejteni!! -
Roli #32 Egy labda elég egyszerű dolog, gömb alakú megfelelően kemény, legyen egy foci. Egy kezdő odamegy belerúg és az a felról visszapattanva eltöri az orrát...(esetleg hátba rúg valakit)
Milyen veszélyes, pedig gyerekjátéknak nevezik! Most akkor fogjuk rá, hogy nem felhasználóbarát meg korhatározzuk? Esetleg közzük a labdahasználatot engedélyhez? Ugye ugye mindenhez konyítani kell egy picit, ugyebár a focisták azok nagyon vágják a zsonglőrködét, de néha őket is éri baj a labda miatt!
(Mit olvastam ma a Pra****erben egy hólapáton? 3 éves kor alatt csak szülői felügyelet melett ajánlott használni-jelzem felnőtt méretű lapát és újrahasznosítható anyagokból készült):)) -
#31 Annyira azért nem komoly feladat az a kijátszás... -
Mice #30 az egy tv csak közelről :P
sokáig nézte és úgy maradt :) -
#29 hehe...sok sok színes csík a név helyén... megjött kbupdate, és osztja az észt... Mint mindíg. -
FTeR #28 ha warez pistike gépét elszarja egy sp az nem tud meghatni. főleg, h eleve ki kell játszani az sp rendzserét, ahhoz hogy hajlandó legyen felmászni. -
Mice #27 a tm jó dolog csak ha az svchost tömi meg magát azt már kicsit macerásabb kilőni dumpolni meg úgysem fog az emberek nagyja, hogy megnézze mitől hízott meg... -
kbupdate #26 :) -
#25 "mikor a szakértelem a humorérzékkel párosul"<-Legalább van önbizalmad és arcod! -
kbupdate #24 http://update.microsoft.com/ Tessék, itt van nektek hivatalos SP3 előzetes!... -
kbupdate #23 Nagyképűsködve viccelődöm? Az előző két komment szerint igen. Ez az amikor a szakértelem a humorérzékkel párosul. Köszönöm a bókokat! -
Lame #22 Ez az egesz akkor lenne hiteles, ha nem az MS vagy egy MS kozeli ceg allitana ezt! -
kbupdate #21 Ráadásul egy SP az kommultatív frissítés, ehhez meg kell Sp2 is. stb. stb. -
Drawain #20 Mókamester megérkezett :) -
kbupdate #19 Persze az is baj, hogy sg se bírja rendesen leírni a dolgokat. Ez nem SP3 előzetes! Semmi köze az SP3-hoz. ezek csak hotfixek gyűjtemények, egy SP pedig nem csak hotfixek gyűjteményéből áll! -
#18 Megjött Mrs. Gates és megint nagyképűsködik! -
kbupdate #17 És te értesz a Winhez?! Következő kommenteddel teljesen megcáfolod! JA! Hogy CSAK SZERINTED!. Úgy OK. Én meg értek az űrhajóvezetéshez! -
Yv@n #16 "az ms javítócsomagok köztudottan szarok, és veszélyesek."
Ez szerintem úgy marhaság ahogy van. Soha semmi problémám nem volt se sp1 se sp2 óta winnel, no persze hallottam már, hogy bizonyos crack-ek nem működtek megfelelően, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy ez az ms hibája lenne. -
kbupdate #15 Na a lámer, windows fikázok összegyűltek...
"az ms javítócsomagok köztudottan szarok, és veszélyesek" hát ez szánalamas szöveg. -
Bulamer #14 és mondanám jo az hogy nem csak a ms javitgatya hanem egy kivül álo aki ért is hozá mer ez nem hátrány hanem előny...
kiváncsi lenék ö mondot fel vagy kirugták -
Bulamer #13 én mondanám nem értek a win hez....
de anyi eszem van hogy nem kotorászok a szarban hogy rakja bele még más szart...
-
#12 a sok system process volt, ami zabálta a sok memóriát... Dehát ez volt... már nincs ilyen bajom... per pill 3 hetes uptime-on wok...asszem...de lehet h kevesebb... -
BiroAndras #11 "az ms javítócsomagok köztudottan szarok, és veszélyesek. Namost akkor ha nem az ms csomagolja össze a hotfixeket, akkor max annyi van, hogy nem ms sp."
Válasz a cikkből:
"Az aggodalom fő oka, hogy a csomagba több olyan javítás is bekerült, amelyeket egy-egy, nem teljesen feltérképezett hiba elhárítására, csak szűk körben tettek elérhetővé." -
BiroAndras #10 "Egyszer winnel ment a gépem 2 napon át. Oké, futott pár progi, de utána ezek kikapcsolták magukat, de mégis furcsa volt, hogy alig van szabad memóriám, holott nem fut semmi..."
Attól, hogy látszólag nem fut semmi, még simán mehet egy tucat nem MS progi is (víruskereső, tűzfal, 1 halom quickstart progi, még 1 halom spyware, driverek, ...).
Nekem hónapokig is szokott menni a win különösebb gond nélkül.
A taskmanager megmondja, hogy melyik process zabálja le a memóriát, és azt szépen ki lehet írtani. Nálam pl. a ZoneAlarm volt ilyen, 1 hét után már 700MB felett volt. -
#9 Sajna van pár olyan ember, aki azt hiszi, hogy ért a winhez, azt közbe... Azt tudja, hogy hogy kell telepíteni, meg ápdételni, meg minden szart felrakni, és persze ezzel az egész wint gajra vágni.
Winhez is kell 1 bizonyos szintű tudás, hogy szakértőnek hívd magad, de szerintem 1általán nem nagy kunszt 1 wint bekonfigolni, hogy az működjön... Bár vannak érdekes tapasztalataim winnel. Egyszer winnel ment a gépem 2 napon át. Oké, futott pár progi, de utána ezek kikapcsolták magukat, de mégis furcsa volt, hogy alig van szabad memóriám, holott nem fut semmi... -
Ajnasz #8 "Az aggodalom fő oka, hogy a csomagba több olyan javítás is bekerült, amelyeket egy-egy, nem teljesen feltérképezett hiba elhárítására, csak szűk körben tettek elérhetővé."
"Hát, aki nem ért a winhez, az úgyis le fogja szedni a nem hivatalost, azt csodálkozik ha 5percenként lefagy a gépe..."
Aki úgy mond nem ért a winhez, az azt sem tudja, hogy létezik ilyen, nem tudja, hogy hogyan lehet letölteni és azt sem tudja, hogy hogyan lehet telepíteni.
Mellesleg olyan sokszor említettétek, hogy "aki nem ért a winhez". Ki számít hozzáértőnek? =) -
#7 Egyeses javítocsomagok veszélyesek, sőt, volt már, hogy hibásak voltak, és komoly problémákat okoztak.
Ennek ellenére a Patch-ek egy csokorba fogása semmivel sem veszélyesebb, mint az autoupdate bekapcsolásával azoknak egyessével letöltése és feltelepítése, szóval nem értem, hogy mire veri magát az M$ ?? -
blakshep #6 mondjuk a winnek elvileg az az előnye, hogy elvileg nem kell érteni hozzá. -
zidder #5 "az ms javítócsomagok köztudottan szarok, és veszélyesek"
csak annak aki nem ért a winhez -
irkab1rka #4 ez most nem világos.
az ms javítócsomagok köztudottan szarok, és veszélyesek. Namost akkor ha nem az ms csomagolja össze a hotfixeket, akkor max annyi van, hogy nem ms sp. Amúgy nem fog 5 percenként fagyni (legalábbis nem az unofficSP3 miatt), csak max nem megy egy két olyan alkalmazás, aminek az átlaguser még a nevét sem hallotta...
A flame meg lyó, mert amúgy is kezdődik a fűtésszezon ;) -
#3 Hát, aki nem ért a winhez, az úgyis le fogja szedni a nem hivatalost, azt csodálkozik ha 5percenként lefagy a gépe... -
Evil Merodak #2 Nemcsak az SP3 előzetese veszélyes, hanem a Win-ről való írások is veszélyesek, mert mindig flame kerekedik belőle. -
blackeagle #1 Ezt most úgy mondta az m$ mintha maga a win használata nem lenne veszélyes. Bár lehet nem az ,csak a sok láma nem ért hozzá - köztük anyám is akinek repült a rendszere ,pedig van tüzfala meg virusírtója meg mitoménmije- . Még jó hogy felhasználóbarát.